Review militèr

Pangkalan militer ing Gyumri dirampok

77
Miturut edisi online "Pengusaha”, Kayata banding saka Pengadilan Militer Distrik Kaukasus Utara (SKOVS) nolak keluhan marang putusan Dmitry Londarenko lan Nikolai Onishchuk, sing didakwo ing biaya saka rong episode saka nyolong sing dilakoni dening sekelompok wong dening konspirasi sadurunge (paragraf "a. "lan paragraf "b" h 2 artikel 158 lan paragraf "c" bagean 3 artikel 158 saka KUHP Federasi Rusia).

Dituduhake yen pribumi Ukraina umur 22 taun, sersan junior Dmitry Londarenko lan Nikolai Onishchuk, wiwit 2013, wis dadi kontrak ing Gyumri Armenia, siji dadi sopir, liyane minangka wakil komandan peleton. Kanggo entuk bathi, dheweke mutusake nyolong stasiun radio saka taman teknis situs uji Alagyaz. Kancane yaiku warga lokal sing kerja ing kantin militer minangka juru masak.

Pangkalan militer ing Gyumri dirampok


Ing wayah sore tanggal 30 Desember 2016, para penjahat numpak mobil juru masak menyang taman peralatan militer ing pangkalan militer Rusia 102nd Red Banner. Onishchuk nutupi Londarenko, sing kanthi tenang mlebu ing garasi, mbukak tutup manhole saka telung tank T-72B lan nyolong stasiun radio saka wong-wong mau. Sawisé iku, wong-wong mau nggawa lan ngunggahake peralatan menyang mobil anaké, sing tugase kanggo ngedol barang sing dicolong. Jam telu esuk tanggal 1 Januari 2017, kolega maneh mlebu ing taman peralatan militer lan njupuk limang radio, rong stasiun radio lan telung unit kontrol K-1.



Kapitunane barang darbeke ditemokake ing esuk tanggal 8 Januari. Sajrone investigasi sing ditindakake dening perwira unit kasebut, keterlibatan Londarenko lan Onishchuk ing kejahatan kasebut diadegake. Dheweke ora nolak kaluputan lan nyatakake yen buruh kantin nawarake nyolong, janji bakal mbayar 60 dram Armenia (udakara 7,5 rubel) kanggo siji stasiun radio. Biaya nyata saka peralatan gunggungipun 455,2 ewu rubles.

Kasus pidana diwiwiti marang Londarenko lan Onishchuk, lan petugas penegak hukum ing Armenia nyelidiki juru masak kasebut. Sajrone penyelidikan awal, para pejuang mbayar maneh unit militer kanggo 132 ewu rubel. mundhut. Dmitry Londarenko dihukum penjara setaun patang sasi, Nikolai Onishchuk setaun ing koloni pidana. Pengadilan ora nemtokke denda marang narapidana, nanging dhawuh kanggo mbayar karusakan sing isih ana ing jumlah 322 ewu rubel.

Kontraktor percaya yen ukara kasebut banget kasar: kulawargane ana ing kahanan finansial sing angel, lan ora bakal bisa ngurus. Ing babagan iki, kolega njaluk ngganti rezime - saka koloni rezim umum dadi pemukiman koloni.
77 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Чёрный
    Чёрный 17 Juli 2017 10:59
    + 18
    Ngerti lan ngapura

    wassat... padha duwe inti kaya ... ora bisa urip tanpa iku
    1. Tolstoevsky
      Tolstoevsky 17 Juli 2017 11:02
      +7
      iki ora nyolong - iki pastime rakyat lawas
      1. Syurik70
        Syurik70 17 Juli 2017 13:17
        +2
        Kutipan: Tolstoevsky
        iki ora nyolong - iki pastime rakyat lawas

        Nanging mung mateni argumentasi:
        ukara iku banget atos: kulawargané ing kahanan financial angel

        Dheweke ujar manawa kesederhanaan luwih elek tinimbang nyolong, nanging kepiye carane bisa lolos nalika wong "prasaja" nyolong?
        ngguyu
    2. svp67
      svp67 17 Juli 2017 11:08
      +7
      Quote: Ireng
      Ngerti lan ngapura

      Ora ... Lan iki ditrapake kanggo kabeh wong.
    3. vovanpain
      vovanpain 17 Juli 2017 11:19
      + 14
      Ukrainians ngrampok pangkalan militer ing Gyumri

      Judule aneh. Nyuwun Base 102 minangka pangkalan Rusia lan personel militer Rusia, pranyata yen Londaridze lan Onischukoshvili dirampok, mula wong Georgia bakal ngrampok pangkalan kasebut, lan Ivanov, Petrov lan Sidorov yaiku Rusia. opo
      Quote: Ireng
      Ngerti lan ngapura

      Nanging iki ora perlu
      Pengadilan ora nemtokke denda marang narapidana, nanging dhawuh kanggo mbayar karusakan sing isih ana ing jumlah 322 ewu rubel.

      Sing dingerteni lan diapura. hi
      1. pjastolov
        pjastolov 17 Juli 2017 13:05
        +7
        Inggih, iku Ukrainians, iku ing getih ngguyu
        sing 22 taun pribumi saka Ukraina, junior sersan Dmitry Londarenko lan Nikolai Onischuk
  2. Deadushka
    Deadushka 17 Juli 2017 10:59
    +9
    Zrada karo menang ing siji botol.
  3. Vladimirets
    Vladimirets 17 Juli 2017 11:00
    + 28
    "Ukrainia ngrampok pangkalan militer ing Gyumri"

    Terus terang, judhul artikel kasebut bosok. Nyuwun
    1. Tolstoevsky
      Tolstoevsky 17 Juli 2017 11:02
      +5
      kaya kabeh sing ana hubungane karo pinggiran
      1. Vladimirets
        Vladimirets 17 Juli 2017 11:04
        + 21
        Kutipan: Tolstoevsky
        kaya ing kabeh sing ana hubungane karo pinggiran

        Ora, malah Kommersant ora mikir judhul kuwi. Dadi, yen dheweke asli saka Ukraina? Dheweke dadi warga Federasi Rusia, amarga padha dadi kontrak? Dadi kenapa iki bulge?
        1. Deadushka
          Deadushka 17 Juli 2017 11:10
          + 21
          Kutipan: Vladimirets
          Dadi kenapa iki bulge?

          Dadi mbandhingake:
          Ukrainians ngrampok pangkalan militer ing Gyumri

          и
          peralatan tank dibusak ing Enggal kang Eve
          ing asli.
          Lan iki nyaranake nglanggar sawetara TCTerms aturan ing V.O. - hasutan regejegan nasional, banjir ... aku wis meneng babagan distorsi.
          "Sapa sing dadi hakim?" (karo) opo
          1. LYOKHA padha
            LYOKHA padha 17 Juli 2017 11:15
            +3
            Kapitunane barang darbeke ditemokake ing esuk tanggal 8 Januari.


            Ora ana sing ngeruk sajrone seminggu eseman ...
            Oh, satpam tangi esuk.
            1. Vladimirets
              Vladimirets 17 Juli 2017 11:17
              +8
              Quote: LYOKHA padha
              Ora ana sing ngeruk sajrone seminggu

              Preian Taun Anyar nganti "Ararat" rampung ... eseman
      2. svp67
        svp67 17 Juli 2017 11:09
        + 10
        Kutipan: Tolstoevsky
        kaya kabeh sing ana hubungane karo pinggiran

        Nyatane, dheweke minangka personel militer Federasi Rusia. Yaiku, PEMBELA.
    2. pamburu mumbul
      pamburu mumbul 17 Juli 2017 11:04
      +2
      Aku setuju karo sampeyan, utamané wiwit sumber Kommersant.
      1. Vladimirets
        Vladimirets 17 Juli 2017 11:05
        +8
        Kutipan saka bouncyhunter
        utamané wiwit sumber Kommersant.

        Pasha, tututi link lan deleng sumber kasebut, sanajan ora ana penekanan babagan kewarganegaraan.
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 17 Juli 2017 11:21
          +5
          Aku wis lunga, Zhenya. A sketsa frank telek ing penggemar.
          1. Solomon Kane
            Solomon Kane 17 Juli 2017 11:53
            +6
            Cepet cak! Aku wingi kluruk karo wong yahudi ...... Dheweke ngunggahake nicker ora kaya bocah ...
            1. pamburu mumbul
              pamburu mumbul 17 Juli 2017 11:59
              +1
              Hello Kostya! hi Ya, lan babagan kesehatan, aku mratelakake panemume. Kepiye sampeyan seneng provokasi babagan dill ing Gyumri?
              1. Solomon Kane
                Solomon Kane 17 Juli 2017 12:35
                +4
                Dadi kanggo ngomong, ing semangat kaping. Bisa ngomong apa cuaca ing Polissya? Aku pengin lunga karo kulawarga ...
                1. pamburu mumbul
                  pamburu mumbul 17 Juli 2017 12:49
                  +1
                  Ing Polissya, uga ing Belarus, kelangan lan mendhung, udan sacara periodik.
                  1. Solomon Kane
                    Solomon Kane 17 Juli 2017 12:52
                    +7
                    Pash! Iki kabeh kapitalis sing dikutuk, musim panas wis dibatalake kanggo sampeyan lan kanggo kita, setan .....
                    1. pamburu mumbul
                      pamburu mumbul 17 Juli 2017 12:56
                      +2
                      Dadi aja menyang peramal, Kostya. Kabeh kasur karo HAARP sing, menyang mbah putri ing tumpang tindih liwat clew! am
    3. Teberii
      Teberii 17 Juli 2017 11:06
      + 14
      Aku setuju, kontraktor tegese warga Rusia, yaiku, Rusia.
      1. Smog
        Smog 17 Juli 2017 11:19
        + 20
        LAN D I O T Y Z M O M mambu.
        Vitya Krupko nglayani aku kanthi cepet. Siberian. Wong-wong pribumi ing Ukraina nyopir marang dheweke, ujar manawa sampeyan duweke dhewe, mula dheweke janji bakal ngebaki pasuryane yen dheweke takon maneh. Mbusak artikel saka situs, saka dosa.
        1. tukang ngibul
          tukang ngibul 17 Juli 2017 12:07
          +9
          Kutipan: Smog
          LAN D I O T Y Z M O M mambu. ..
          ... Kanggo mbusak artikel saka situs, saka dosa.

          Ala, ora arep ... m.
          Pancen, "barang busuk" mambu banget. Ora pisanan lan ora kaping pindho, kanthi cara, iki katon ing situs kasebut. Ora artikel sing kudu "dibusak", nanging "anonimitas" penulis warta. Aku wis nyaranake iki kanggo dangu. Nanging "wewenang" jelas ora cukup.
          Banjur sampeyan bisa kanthi cepet ngenali panyipta "bahan" kasebut.
    4. victorsh
      victorsh 17 Juli 2017 11:29
      + 12
      Aku ndhukung! Wong-wong sing dikirim jeneng kuwi lan wong-wong sing "bungah" kene, pisanan, moyoki 2 yuta warga Ukraina saka Rusia, lan sareh, padha pour banyu ing kincir angin. wong kelas loro "utawa kaya sing.
  4. MPK105
    MPK105 17 Juli 2017 11:01
    +2
    Cantik!!!Ing kabeh kamulyan karakter bangsane!!!

    Karya iki ora kanggo wong-wong mau, mung kanggo nyolong thread FAQ. ngguyu
    1. Solomon Kane
      Solomon Kane 17 Juli 2017 11:56
      +6
      Alex, salut! Ati-ati karo Zhirik ....... Kanggo ngutip sing terakhir, aku duwe 2 minggu. admin. kena tangkap.....
  5. Morm
    Morm 17 Juli 2017 11:01
    + 17
    Aku ora ngerti apa sing penulis artikel kasebut dipandu kanthi nulis judhul kasebut. Kanthi sukses sing padha, wong bisa nulis manawa wong Armenia ngrampok pangkalan 102 RLS.
    1. Dym71
      Dym71 17 Juli 2017 11:28
      +3
      Quote: Mbah
      Aku ora ngerti babar pisan apa sing dipandu dening penulis artikel kasebut kanthi judhul kaya ngono.

      Nanging sapa sing ngerti, mungkin sampeyan durung maca artikel 282 KUHP Federasi Rusia?
      1. Tumindak sing ditujokake kanggo nuwuhake rasa gething utawa memungsuhan, uga ngremehake martabate wong utawa sakelompok wong kanthi alesan jinis, ras, warga negara, basa, asal-usul, sikap marang agama, uga anggota ing sosial apa wae. grup, setya umum utawa nggunakake media massa utawa informasi lan jaringan telekomunikasi, kalebu Internet


      PS Oh! Wis didandani judhul - rampung! briskly foled! apik
    2. Atlantik-1164
      Atlantik-1164 17 Juli 2017 19:16
      +3
      LAN BISA LUWIH JUJUR. ARMENIAN COOK, iku sing nyolong dealer.
  6. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 17 Juli 2017 11:01
    +1
    minangka salah siji kewan ngandika: "Henetica"
    1. gerilya ala
      gerilya ala 17 Juli 2017 11:18
      +1
      Kutipan: Tolstoevsky
      "Henetica"

      Ya. Sampeyan ora bisa ndandani gen nganggo driji. Nyuwun
  7. vladimirvn
    vladimirvn 17 Juli 2017 11:04
    +1
    Aku ngenali non-sadulur dening Sifat karakteristik lan karep.
  8. NUR
    NUR 17 Juli 2017 11:04
    +1
    Sing nggumunake, pejabat waran isih ana ing Angkatan Bersenjata Armenia, dheweke bakal nyeret maneh, gudang bakal kosong.
  9. Winnie the Pooh
    Winnie the Pooh 17 Juli 2017 11:12
    +1
    pribumi saka Ukraina

    Ukrainians ngrampok


    Dadi tokoh metu sing padha. Yen pitakonan nasional ing artikel iku sing utama lan ing judhul.
    1. Deadushka
      Deadushka 17 Juli 2017 11:15
      +6
      Quote: Winnie the Pooh
      Yen pitakonan nasional minangka sing utama ing artikel lan judhul

      Luwih becik ora takon, yen ora, dheweke bakal nggawe postscript sing uga melu ... karo jeneng kulawarga liyane ngguyu
  10. K-50
    K-50 17 Juli 2017 11:13
    +4
    Kontraktor percaya yen ukara kasebut banget kasar: kulawargane ana ing kahanan finansial sing angel

    Lan apa sing dikira nalika menek kanggo nyolong properti militer? belay
    Apa sampeyan mikir bakal bisa? Utawa mung "ngombe" "entuk?
    Kanggo iki, ing umum, perlu kanggo menehi ganti rugi kaping pirang-pirang, amarga kesiapan tempur unit wis suda, mulane, sabotase kudu diukum luwih abot lan ora ana sing bodho. am
    1. Alex Roso
      Alex Roso 17 Juli 2017 20:34
      0
      Jujur, ora masalah kanggo aku sapa wae: sanajan dheweke Chukchi saka Madagaskar, nalika perang, dheweke mung bakal ditampar, tanpa obrolan sing dawa, lan ora ana sing kepengin weruh kahanan finansial kulawargane. . Ya ampun omong bayi!
    2. mengeti
      mengeti 18 Juli 2017 08:31
      0
      Hukum Federal "On Tanggung Jawab Servicemen" menehi ganti rugi maksimum kanggo karusakan ing lengkap, nanging ora ing kelipatan. Alah.
  11. gerilya ala
    gerilya ala 17 Juli 2017 11:18
    +1
    Iki apa irresistible idaman langgeng hahlov kanggo dhuwit ndadékaké kanggo - kanggo ngrusak materiel. Lan - kabeh ndonya. ya Ana kedadeyan sing padha ing Irak.
  12. armenk
    armenk 17 Juli 2017 11:18
    +9
    Artikel kasebut bosok, lan judhul umume njijiki. Maling ora duwe warga negara lan kudu dikunjara.
  13. Batalyon konstruksi cadangan
    Batalyon konstruksi cadangan 17 Juli 2017 11:19
    +5
    Lan apa bedane apa sing dadi warga negara? Kontraktor nyolong properti militer supaya bisa mabuk nalika preian Taun Anyar. Debat lan denda plus ganti rugi kanggo barang sing dicolong. Lan kanggo wong-wong sing njerit babagan commuting ukara - solder complicity. Utawa apa, seret lan mratobat? Dadi, kita mung bakal duwe sisa-sisa sisa saka tentara.
  14. rotmistr60
    rotmistr60 17 Juli 2017 11:20
    +2
    Nalika aku maca judhul artikel, aku mikir - apa Angkatan Bersenjata Ukraina wis tekan Armenia? Ternyata kontraktor Rusia. Ora bener.
  15. vit
    vit 17 Juli 2017 11:28
    +4
    yen telung amatir padha bisa kanggo corak soko saka peralatan militèr ing wilayah saka unit militèr, sepasang saboteurs dilatih bisa numpes kabeh peralatan saka unit kuwi ing wayah wengi. Aku iki titik utama artikel. lan padha ho * ly, Armenia utawa saka alpha centaurs, iki bab sepuluh.
    1. rotmistr60
      rotmistr60 17 Juli 2017 12:39
      +2
      Yen ora salah, prentah ing pangkalan iki wis diganti, lan terus-terusan disebutake ing macem-macem laporan sing ana gandhengane karo kedadeyan.
  16. penembake gunung
    penembake gunung 17 Juli 2017 11:32
    +2
    Kadhangkala aku getun yen kita ora duwe Arab Saudi. Disigar mati bakal ing paw, lan ales. Banjur sampeyan bisa mréntahaké wassat
  17. Berkut24
    Berkut24 17 Juli 2017 11:35
    0
    Ing babagan iki, kolega njaluk ngganti rezime - saka koloni rezim umum dadi pemukiman koloni.

    Ing Hawaii, cedhak Kyiv, ing resort gunung ing Kulon?
  18. Altona
    Altona 17 Juli 2017 11:36
    +3
    Kutipan: Tolstoevsky
    iki ora nyolong - iki pastime rakyat lawas

    ----------------------
    Nyatane, iki ngrusak kesiapan tempur. Miturut hukum jaman perang, padha bisa ditembak.
  19. Ivan Andreevich
    Ivan Andreevich 17 Juli 2017 11:45
    +1
    kanggo getun gedhe kita, tanpa istiméwa, Ukrainians tansah nyoba kanggo manggon ing beyo liyane, lan ora Matter sing iku - Rusia, USA utawa EU. Arrogant, unceremonious, unscrupulous lan ora sopan, lumampah ing wong, ngiyanati lan nyolong kabeh sing goroh!
    1. armenk
      armenk 17 Juli 2017 15:29
      +1
      Ivan Andreevich, Aku ora bakal ngukur bangsa karo salah siji saka yardsticks gelo sampeyan.
  20. Komentar wis dibusak.
  21. Victor.12.71
    Victor.12.71 17 Juli 2017 12:01
    0
    Ukrainians ngrampok ... Saiki carane padha metu.
    1. Walanin
      Walanin 17 Juli 2017 12:08
      0
      ora Ukrainians nanging prajurit kontrak saka Federasi Rusia
      1. sedulur ora gelem
        sedulur ora gelem 17 Juli 2017 13:00
        0
        enko lan pike bakal tansah utamané Ukrainians, lan mung banjur sapa. Sing umume dituduhake, para pencari nafkah ekonomi kulawarga ...
        1. Walanin
          Walanin 17 Juli 2017 13:01
          +1
          Kaping pisanan, dheweke minangka militer Rusia.
        2. Alex Roso
          Alex Roso 17 Juli 2017 20:41
          0
          Loro -enko lan -shuk dudu indikator. Aku duwe akeh kenalan karo loro endings, lan iki wong temen nyukupi sing nimbang piyambak RUSSIAN!
  22. kucing bayangan
    kucing bayangan 17 Juli 2017 12:04
    +1
    Kontraktor percaya yen ukara kasebut banget kasar: kulawargane ana ing kahanan finansial sing angel, lan ora bakal bisa ngurus. Ing babagan iki, kolega njaluk ngganti rezime - saka koloni rezim umum dadi pemukiman koloni.

    @#@#@ bakal direkrut dening iklan. Lan sadurunge nyolong mikir ora? Mungkin dheweke isih duwe prangko pangan?
  23. vladimirw
    vladimirw 17 Juli 2017 12:10
    0
    Dituduhake yen warga Ukraina sing umur 22 taun, sersan junior Dmitry Londarenko lan Nikolai Onishchuk, wiwit taun 2013, wis dadi kontrak ing Gyumri Armenia?
    kaya ngabdi ing tentara Rusia saka Ukraina !?
    1. uav80
      uav80 17 Juli 2017 12:31
      +1
      Lha wong pribumi Ukraina kok ora guyon dadi warga Federasi Rusia, apa masalahe..?? Paling kamungkinan, dheweke nampa kewarganegaraan lan terus kontrak supaya ora gludhug kanggo urgent ...
      1. sedulur ora gelem
        sedulur ora gelem 17 Juli 2017 12:58
        0
        Kutipan saka: uav80
        mlebu kontrak supaya ora rattle kanggo sawetara wektu

        Apa sing diijini?
        1. uav80
          uav80 17 Juli 2017 14:58
          0
          Wis suwe bisa, ana jabatan sing ora butuh pawiyatan luhur, yen ana pendhidhikan sipil kayata sopir, tukang reparasi, tukang las, tukang masak, lsp.

          Senajan padha wis pangkat sersan ing wektu sing, banjur padha liwati mlumpat, bisa uga ing Ukraina, lan sawise nampa kewarganegaraan, padha bisa pindhah menyang tentara Rusia. Sadurunge, ana persetujuan antar pemerintah babagan perkara iki. nalika entuk kewarganegaraan kaloro, warga Ukraina utawa Rusia, warga sing mentas dicetak ora bisa nindakake layanan militer maneh yen wis rampung sadurunge ing negara liya ...
  24. gundul
    gundul 17 Juli 2017 12:14
    0
    Lan penjaga pangkalan terus turu kanthi tentrem! Kepriye dene tenggorokane durung dipotong?
  25. tukang ngibul
    tukang ngibul 17 Juli 2017 12:40
    +1
    ...Ing wayah sore tanggal 30 Desember 2016 kriminal nyopir ing mobil juru masak menyang taman peralatan militer Pangkalan militer Rusia Spanduk Merah kaping 102

    Iki minangka festival idiocy. Kepiye carane bisa ana ing pangkalan militer ing wilayah negara manca?
    Ora kanthi cara perang, ing wayah wengi ... LAN ING SORO! ING SIVIL ASING MOBIL!!! MASAK!!! TO TAMAN PERALATAN MILITER!!! Lan padha mbongkar TANGKI ... Iki garis finish ...
    Apa tenan iki? Utawa komedi ...
    Lan penjaga? Apa dheweke dipotong? Utawa ora ana adat kanggo ngirim pengawal ing pangkalan iki? Kayane, negara iku ramah, aja nyinggung kanthi ora percaya?
    Apa komandan pangkalan wis dadi letnan? Tanpa hak nganggo seragam?
  26. Komentar wis dibusak.
  27. sedulur ora gelem
    sedulur ora gelem 17 Juli 2017 13:03
    +1
    Ana sing salah banget karo pangkalan iki. Banjur prajurit bakal mlayu kanggo ngisi kulawarga lokal. Banjur iki, turunane panhead ... "Iku mung sawetara jinis preian!" © Aku tormented dening mamang samar-samar sing liyane saka tentara iku bab padha. Slogan dina "Padha nyolong KABEH!!!!" (tinimbang nari, kaya ngono)
  28. Rum 11
    Rum 11 17 Juli 2017 13:16
    0
    Iki dudu kontraktor, nanging maling ..... malih ngrusak kehormatan tentara, utamane ing luar negeri. Pitakonan moral, utamane ing perkara internasional, penting banget; kita diadili ing kana.
  29. RED PARTISAN
    RED PARTISAN 17 Juli 2017 13:18
    +1
    "Non-sadulur" tansah dibedakake dening katresnan kanggo freebies. Iki ora exaggeration, aku dhewe wis manggon lan makarya kanggo akèh taun ing jejere wong-wong mau, supaya aku ngerti saka njero. Perwakilan bangsa iki tansah nyoba kanggo nyolong soko, bodho kolega lan bawahan, nanging padha wedi banget marang bebendune atasan lan mulane dilat bokong. Sayange, akeh ètnis Rusia ing negara 404 diadopsi pakulinan saka saloeds (ora, padha ora dadi Svidomo): idaman suicidal kanggo freebies, rednecks lan bokong licik. Sifat-sifat karakter iki ora tau dadi ciri khas Rusia ing roh, nanging cedhak karo sing diarani. Ukrainians ndadekake dhewe felt.
  30. Altona
    Altona 17 Juli 2017 13:19
    0
    Kutipan saka Vladimir
    kaya ngabdi ing tentara Rusia saka Ukraina !?

    ----------------------
    Dinaturalisasi, ditampa kewarganegaraan, kepiye maneh? Kita durung duwe Legiun Asing.
  31. Kolonel
    Kolonel 17 Juli 2017 16:49
    +1
    Sawetara omong kosong. Layanan pasukan ing pangkalan, minangka kasunyatan, umume ora ana?
    1. Oleg Kalugin
      Oleg Kalugin 18 Juli 2017 15:00
      0
      Satus saben atus!
      Ora ana tugas jaga
      ora ana layanan taman
      Pangopènan peralatan - ora
      8 Januari iku Minggu - Aku ora ngerti! ??????
      kelas karo / s ing nyolong utawa apa wae saiki - ora dianakaké
      Ing Course saka divorce!
      Aku dadi komandan batalion sing padha ing kana, nanging ing Akhalkalaki aku mikir yen ana setengah bener.
  32. Atlantik-1164
    Atlantik-1164 17 Juli 2017 19:18
    +2
    KENAPA MINUS DIBUANG??
  33. Vladimir Mamkin
    Vladimir Mamkin 17 Juli 2017 19:47
    0
    Basis yaiku Rusia, apa hubungane karo Ukrainia? utawa telik nyusup lan nyolong saka Ukraina?
    1. Anatoly Nazarenko
      Anatoly Nazarenko 18 Juli 2017 18:10
      0
      Semono uga aku mikir. Ana kekacoan banget ing pangkalan kasebut, sanajan ing luar negeri.
  34. gara1971
    gara1971 17 Juli 2017 21:12
    0
    ya neng endi wae Khokhol-Zapadenetz katon.. mesthi nyolong !!! lan ing antarane warga sipil ana akeh kasus kaya ngono !!!!
  35. Komentar wis dibusak.
  36. DOKTER ZLO
    DOKTER ZLO 18 Juli 2017 00:16
    +2
    Kabeh bisa dimangerteni, nanging ora nyolong saka unit militer kanthi kesiapan sing tetep, iki minangka sabotase nyata ...
  37. mengeti
    mengeti 18 Juli 2017 08:29
    0
    Kakly lan freebie. Ora ana sing anyar. Padha menehi wong sethitik.
  38. Oleg Kalugin
    Oleg Kalugin 18 Juli 2017 14:36
    0
    Panggonan lawas! Leninakan! Ing lawang mlebu "cockerels" ...
    Pira taun kepungkur, nanging ora ana sing owah, kaya biasane!
    Radio Soviet duwe emas lan platinum.
    Ing sandi 115 otb (Akhalkalaki) uga awal. sambungan smelted.
    Kanggo sing ditemokake lan ditahan ing Tajikistan ing pungkasan.
    Prajurit-prajurit kasebut ngetutake pegatan lokal, isih untung yen dheweke isih urip ...
  39. Anatoly Nazarenko
    Anatoly Nazarenko 18 Juli 2017 18:08
    0
    Artikel kasebut bias. Ana pangkalan Angkatan Bersenjata Rusia ing Gyumri, lan priori, Ukrainians ora bisa ngawula ing kono, mung warga Federasi Rusia. Napa nempatake judhul artikel kasebut, kanthi sengaja golek review negatif babagan kewarganegaraan ing komentar.