Review militèr

Pesawat serangan garis ngarep lapis baja Su-25. infografis

3
Su-25 - pesawat serangan garis ngarep Soviet / Rusia, pesawat militer subsonik lapis baja. Dirancang kanggo dhukungan langsung pasukan darat ing medan perang awan lan wengi kanthi visibilitas langsung target, uga ngrusak obyek kanthi koordinat sing diwenehake ing saindhenging jam ing kahanan cuaca apa wae. Sajrone tes ing DRA ing Angkatan Udara USSR, dheweke nampa julukan "Rook".

Sumber asli:
http://infosurfing.ru/
3 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ITT
    ITT 26 Juli 2017 08:24
    +3
    lapis waja


    Infografis

    ora

  2. Shurale
    Shurale 26 Juli 2017 12:56
    +1
    Sawetara infographic pucet wis dadi, sadurunge nindakake kanthi luwih rinci lan luwih warni, sapa artis kasebut? Sampeyan njupuk gambar ing ngendi?
  3. svp67
    svp67 26 Juli 2017 15:31
    +1
    "Rook" minangka mobil sing pantes, nanging sayang banget yen ora ana pesawat sing bisa mbantu, luwih akeh bersenjata, kayata Il-102.