Review militèr

Pesawat latihan tempur Yak-130. infografis

2
Yak-130 minangka pesawat latihan tempur Rusia, pesawat serangan ringan, dikembangake dening Biro Desain Yakovlev bebarengan karo perusahaan Italia Aermacchi kanggo ngganti pesawat latihan L-39 ing Angkatan Udara Rusia.

Tugas pesawat kalebu latihan kadet sekolah penerbangan: lepas landas lan kebangkrutan, piloting, navigasi, nindakake maneuver rumit, entuk katrampilan kanggo operate ing kahanan penerbangan sing ekstrim, tumindak yen gagal. penerbangan kesalahan teknologi lan pilot, mabur ing formasi pertempuran cedhak ing wayah awan lan ing kondisi visibilitas visual, nguwasani sistem senjata lan nglatih dhasar panggunaan pertempuran ing operasi nglawan target darat lan udhara, latihan ing maneuver nyerang lan pertahanan, khas kanggo pesawat kaping papat. lan generasi kaping lima.

Pesawat kasebut dilengkapi sistem simulasi mode panggunaan pertempuran, sing ngidini (tanpa nembak amunisi nyata) kanggo latihan pertempuran udara, interaksi antarane pesawat, rudal lan serangan bom marang target darat, kalebu tiruan pertahanan udara musuh. Ana uga sangang titik penundaan - kanggo tank bahan bakar njaba lan wadhah karo bedhil nyata lan pluru.

Yen ana perang, pesawat kasebut bisa nindakake tugas pesawat serangan ringan - ngrusak target lemah individu, target udara kanthi kacepetan rendah.

Sumber asli:
http://mil.ru/
2 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. OXOTHuK
    OXOTHuK 30 Juli 2017 15:14
    +1
    Cilik sing kuat.
  2. Paulentius
    Paulentius 31 Juli 2017 11:17
    +2
    Apa aku bisa campur tangan, aja nyetak ulang Wikipedia, pesawat kasebut wis dikembangake kanthi lengkap dening Biro Desain Yakovlev, crita babagan pitulungan wong Italia pancen konyol, mung nalika ora ana dhuwit ing taun 90-an, pimpinan sing pinter ngedol kabeh desain. dokumentasi kanggo pasta, iku kabeh crita saka pesawat M-346