Review militèr

Sergey Lavrov babagan Amerika Serikat: sawetara bandit saka dalan utama

158
Sergei Lavrov, sing ana ing kunjungan menyang Minsk, menehi komentar babagan ultimatum sing ditindakake dening pihak Amerika kanggo ngasilake properti diplomatik Rusia. Elinga yen sajrone kepresidenan Obama, panguwasa AS njupuk saka Federasi Rusia dacha diplomatik sing diduweni dening negara kita (dasawarsa) lan ngusir 35 diplomat Rusia karo kulawargane ing wayah wengi taun anyar (2017).

Sergey Lavrov babagan Amerika Serikat: sawetara bandit saka dalan utama


Rusia ora nindakake langkah-langkah pembalasan, ngenteni keputusan pamrentah AS sing anyar. Administrasi anyar, ketoke, isih durung siap kanggo bali real estate Russian.

Saka statement Menteri Luar Negeri Federasi Rusia (kutipan Interfax):
Iki rampokan ing wayah awan. Sawetara bandit saka dalan gedhe, ternyata, menehi komentar babagan kahanan iki. Kepiye carane bisa njupuk properti, sing ditemtokake dening dokumen sing wis diratifikasi antar pemerintah bilateral, lan supaya bisa mbalekake, tumindak miturut prinsip "apa sing dadi milikku, lan apa sing dadi duweke sampeyan bakal kita bareng-bareng." Dadi wong ora tumindak sopan lan sopan. Aku yakin manawa isih ana wong sing wicaksana ing administrasi Trump sing ngerti manawa keputusan iki - kanggo ngrebut properti diplomatik, uga ngusir 35 diplomat karo kulawargane - wis digawe dening pamrentah Obama ing kahanan sing lara.


Sadurungé, ana informasi yen Amerika Serikat ora nggawe keputusan ing mangsa ngarep kanggo mbalekake properti diplomatik Federasi Rusia lan nolak larangan mlebu menyang Amerika Serikat kanggo diplomat Rusia, mula Moskow siyap njupuk langkah-langkah pembalasan. kanggo penutupan sekolah Amerika sing tumindak atas jenenge Kedutaan Besar AS.

Perlu dicathet yen AS durung nate ngrebut properti (Soviet) sanajan nalika Perang Dingin.
Foto sing digunakake:
Parastrok.pro
158 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Vladimirets
    Vladimirets 17 Juli 2017 17:25
    + 25
    "Aku yakin manawa isih ana wong sing waras ing administrasi Trump sing ngerti manawa keputusan iki - kanggo ngrebut properti diplomatik, uga ngusir 35 diplomat karo kulawargane - digawe dening pamrentahan Obama sing wis nandhang sangsara. ."

    Suwene kita bakal ngenteni nganti "wong waras" ing geng mutusake?
    1. logall
      logall 17 Juli 2017 17:29
      + 35
      Kutipan: Vladimirets
      "Aku yakin manawa isih ana wong sing waras ing administrasi Trump sing ngerti manawa keputusan iki - kanggo ngrebut properti diplomatik, uga ngusir 35 diplomat karo kulawargane - digawe dening pamrentahan Obama sing wis nandhang sangsara. ."
      Suwene kita bakal ngenteni nganti "wong waras" ing geng mutusake?

      Nganti pemilihan AS sabanjure ...
      Mripat kanggo mripat, iku perlu. Banjur dheweke bakal terus berjuang ...
      1. Tatiana
        Tatiana 17 Juli 2017 17:36
        + 12
        Dadi sawise kabeh, contone, N. S. Khrushchev - ora Sergey Lavrov!
        N. S. Khrushchev sapisan, duka ing impudence saka Amerika Serikat, njupuk sepatu, kenek ing podium lan tanpa sentimentality ngumumaké kanggo Amerika ing saindhenging donya:
        - Padha mambu! mambu dhewe!
        Lan sawise kabeh, Amerika pancen "nyedhot" saka Angkatan Bersenjata USSR! ngguyu
        1. Solomon Kane
          Solomon Kane 17 Juli 2017 17:41
          + 35
          Iku bener! Nanging Khrushch ora duwe simpenan, ing obligasi cadangan negara AS.
          1. Tatiana
            Tatiana 17 Juli 2017 17:44
            + 21
            Sing mesthi! Stalin ora bodho, lan ora ngidini wong bodho liyane ing USSR dadi!
            1. Tatiana
              Tatiana 17 Juli 2017 17:58
              + 12
              Winnie the Pooh Dina iki jam 17:37
              Kabeh padha, dheweke ora bakal njupuk putri saka Amerika Serikat lan real estate.

              Ing sawijining dina, dheweke kudu pisah karo dheweke, utawa ninggalake Rusia.
              Ora wonder Brzezinski tau ngandika
              1. 73 mboh
                73 mboh 17 Juli 2017 19:26
                +5
                Sawetara omong kosong, mung ngluwihi logika, pikirake dhewe yen ana wong sing duwe dheweke utawa wong liya ing negara utawa ing papan liya ing njaba Rusia, apa dheweke bakal ngomong kaya ngono? Lan kasunyatane ora bakal ala ing studio!
                1. Tatiana
                  Tatiana 17 Juli 2017 19:55
                  +6
                  73 mboh
                  Sawetara omong kosong, mung ngluwihi logika, pikirake dhewe yen ana wong sing duwe dheweke utawa wong liya ing negara utawa ing papan liya ing njaba Rusia, apa dheweke bakal ngomong kaya ngono? Lan kasunyatane ora bakal ala ing studio!
                  Dear Boris! Kowe bener!
                  Miturut Lavrov, aku mriksa data ing Internet. Ana informasi ing internet sing kabeh kulawarga lan urip saiki ing Rusia.
                  Ekaterina minangka putri siji-sijine saka Lavrovs. Miturut Wakil Duma Negara Rusia Yevgeny Fedorov, casting menyang Motherland digawe kanggo alasan keamanan. Lan langkah iki kanthi jelas nuduhake sisih endi Menteri Luar Negeri Rusia.

                  Deleng - http://kupit-dom.com/sergei-lavrov/
              2. Elena Zakharova
                Elena Zakharova 17 Juli 2017 22:30
                +6
                Brzezinski wis mangan cacing ...
                1. Yegorchik
                  Yegorchik 18 Juli 2017 07:04
                  0
                  Nanging sababe tetep urip, kaya Yeltsin ing Rusia.
                  1. Elena Zakharova
                    Elena Zakharova 18 Juli 2017 08:11
                    +5
                    Kasus Yeltsin ing rem ...
            2. Elena Zakharova
              Elena Zakharova 17 Juli 2017 22:32
              +6
              Kutipan: Tatyana
              Stalin ora bodho, lan ora ngidini wong bodho liyane ing USSR dadi!

              A kontrovèrsial lan malah mozhdno ngomong masalah debatable.
              Ana akeh wong bodho ing rombongan Stalin.
              1. Tatiana
                Tatiana 17 Juli 2017 23:24
                +3
                Elena Zakharova
                Kutipan: Tatyana
                Stalin ora bodho, lan ora ngidini wong bodho liyane ing USSR dadi!

                A kontroversial lan malah, siji bisa ngomong, masalah debatable.
                Ana akeh wong bodho ing rombongan Stalin.
                Sampeyan ora ngerti babagan apa.
                Ing kasus iki, kita ngomong babagan bodho nyolong rakyat kanggo ndhelikake rampasan "wong" ing luar negeri, utamane ing bank asing! Lan ya, nyolong.
                1. Elena Zakharova
                  Elena Zakharova 17 Juli 2017 23:34
                  +7
                  Kutipan: Tatyana
                  Sampeyan ora ngerti babagan apa.

                  Aku ngerti kabeh ...

                  Sampeyan ndeleng, sawetara nyolong, liyane, miturut slogan-slogan sing apik, menehi luwih akeh kanggo kabeh wong, kaya ngono, kaya proletar kabeh negara, nyawiji.
                  Sampeyan uga kudu ngerti sapa sing nyeret luwih ora bisa ditindakake ing njaba negara.
                  1. Yegorchik
                    Yegorchik 18 Juli 2017 07:19
                    +2
                    Quote: Elena Zakharova
                    Kutipan: Tatyana
                    Sampeyan ora ngerti babagan apa.

                    Aku ngerti kabeh ...
                    Sampeyan ndeleng, sawetara nyolong, liyane, miturut slogan-slogan sing apik, menehi luwih akeh kanggo kabeh wong, kaya ngono, kaya proletar kabeh negara, nyawiji.

                    Iku mung saka kekancan karo Kuba, utawa ana liyane minangka "pouas", keuntungan incomparably luwih saka saka yacht Abramovich utawa saka sawetara kraton Friedman kang.
                    1. Elena Zakharova
                      Elena Zakharova 18 Juli 2017 08:12
                      +5
                      Quote: Yegorchik
                      Iku mung saka kekancan karo Kuba,

                      Aku ora duwe apa-apa marang Kuba, malah FOR ...
                      Nanging sampeyan ngetung total imbangan, yen sampeyan nuduhake kula Candy manis lan ora nulis bab telek.
              2. Yegorchik
                Yegorchik 18 Juli 2017 07:08
                +1
                Quote: Elena Zakharova

                Ana akeh wong bodho ing rombongan Stalin.

                Mung kene Stalin ajeg di resiki dhewe, lan Putin mung shifts saka dhingklik kanggo dhingklik, conto urip Serdyukov lan favorit everyone Mr. Chubais (Pak ora Gentleman ing kabeh, nanging produk lateks.).
                1. Elena Zakharova
                  Elena Zakharova 18 Juli 2017 08:14
                  +6
                  Quote: Yegorchik
                  produk lateks

                  Serdyukov ora please?
                  Ya, aku ora bisa nahan rambut abang dhewe.
                  Aku yakin dheweke bakal ilang saka tampilan enggal.
          2. Чёрный
            Чёрный 17 Juli 2017 17:57
            + 12
            Mangkene pitakonan sing dakkarepake: Lan kenapa kita nyimpen dhuwit ing bandit sekuritase? eseman
            1. Elena Zakharova
              Elena Zakharova 17 Juli 2017 23:35
              +6
              Kita ora nyekel akeh, lan misale jek dadi paritas.
              Dheweke uga nyimpen akeh barang karo kita.
        2. Solomon Kane
          Solomon Kane 17 Juli 2017 17:48
          +9
          Ing! Babagan apa lan pidato. Wong lanang saka Tanah Janji mangsuli (pirsani Winnie the Pooh ing ngisor iki).
      2. cniza
        cniza 17 Juli 2017 17:37
        +7
        Piye wae reaksine alon-alon, wektu wis entek, saiki mung serangan balik asli sing bisa nylametake reputasi lan nylametake pasuryan.
        1. Solomon Kane
          Solomon Kane 17 Juli 2017 17:46
          + 12
          Victor! Aku komentar karo seneng, nanging ..... aku sawise penahanan admin .... Aku wedi yen aku bubar.
          1. cniza
            cniza 17 Juli 2017 17:48
            +4
            Konstantin, sampeyan ora mung duwe kepinginan, nanging sampeyan ora pengin pindhah menyang bathhouse. lol
            1. Solomon Kane
              Solomon Kane 17 Juli 2017 17:51
              +8
              Vit! Apa ora sok dong mirsani - topik karo AS dicekal luwih kerep?
              1. cniza
                cniza 17 Juli 2017 17:57
                +4
                Iku meh ora gumantung ing topik, iku gumantung ing moderator.
              2. pjastolov
                pjastolov 17 Juli 2017 18:20
                +9
                topik karo AS njaluk begalan luwih kerep
                guess ngendi situs urip ngguyu
                1. Solomon Kane
                  Solomon Kane 17 Juli 2017 18:24
                  +8
                  Ngaranku. Nanging aku bakal matur nuwun kanggo klarifikasi.
                  1. pjastolov
                    pjastolov 17 Juli 2017 18:39
                    +8
                    Aku nemtokake, ing wayahe server situs

                    Lokasi situs lan alamat IP: topwar.ru
                    uk ru
                    db-ip
                    IP Alamat 104.24.31.51
                    Jeneng sumber
                    IP Range 104.18.56.0-104.31.255.255 CIDR
                    Panyedhiya Cloudflare
                    Cloudflare, Inc.
                    Negara Kanada (CA)
                    Wilayah Quebec
                    Kutha Montreal
                    Zona wektu Amerika/Toronto, GMT-0400
                    wektu lokal 11:37:02 (EDT) / 2017.07.17
                    Indeks H4X
                    1. Solomon Kane
                      Solomon Kane 17 Juli 2017 18:54
                      + 10
                      Matur nuwun, Vladimir! Ayo ati-ati karo NHL ... ngguyu
                      1. pjastolov
                        pjastolov 17 Juli 2017 19:01
                        +7
                        Sugeng rawuh hi
                    2. Elena Zakharova
                      Elena Zakharova 17 Juli 2017 22:33
                      +5
                      Kayane sampeyan ora ngerti babagan teknologi IP.
                      1. pjastolov
                        pjastolov 18 Juli 2017 08:38
                        +4
                        Kayane sampeyan ora ngerti babagan teknologi IP.
                        diwenehi data sampeyan
        2. Baloo
          Baloo 17 Juli 2017 18:08
          + 13
          Kutipan saka cniza
          Piye wae reaksi kasebut alon-alon, wektu wis entek, saiki mung serangan balik asli sing bisa nylametake reputasi lan nylametake pasuryan


          We are educated, budaya, sopan. sad
          Tumindak kudu reaksi sing padha kanggo njaga keseimbangan. Wis wayahe mangsuli pangilon lan tanpa upacara. Kita samesthine bakal nggawe konsesi ing Suriah, Baederia, Geyrop, ing hubungan karo China, SCO, BRICS lan dhaptar terus. Rusia, nyerah, sampeyan diubengi! iki dadi ringkes.
          Wangsulan kita kudu jelas lan konkrit_ Rusia ora nyerah! duka duka duka duka
          1. pjastolov
            pjastolov 17 Juli 2017 18:54
            +5
            Wong Rusia ora nyerah!
            lan obligasi kasur lan dhuwit ing bank-bank, apa sampeyan? iki provokasi ngguyu
            1. Baloo
              Baloo 17 Juli 2017 19:06
              +1
              lan obligasi kasur lan dhuwit ing bank-bank, apa sampeyan? iku provokasi

              Aku bisa setuju
              1. pjastolov
                pjastolov 17 Juli 2017 19:13
                +9
                Rusia ora nyerah - lan oligarki wis adol hi
                1. Baloo
                  Baloo 17 Juli 2017 20:00
                  +1
                  Kutipan saka: pjastolov
                  Rusia ora nyerah - lan oligarki wis adol


                  Kapentingan dheweke luwih dhuwur tinimbang kepentingan kita
                  1. pjastolov
                    pjastolov 17 Juli 2017 20:01
                    +5
                    Kapentingan dheweke luwih dhuwur tinimbang kepentingan kita
                    bebener sing bener hi
                  2. BecmepH
                    BecmepH 18 Juli 2017 05:58
                    +1
                    Quote: Baloo
                    Kutipan saka: pjastolov
                    Rusia ora nyerah - lan oligarki wis adol

                    Kapentingan dheweke luwih dhuwur tinimbang kepentingan kita

                    Ora ... Mung oligarki dudu Rusia ...
      3. vovanpain
        vovanpain 17 Juli 2017 17:39
        + 13
        Rusia ora nindakake langkah-langkah pembalasan, ngenteni keputusan pamrentah AS sing anyar. Administrasi anyar, ketoke, isih durung siap kanggo bali real estate Russian

        Dadi, yen Gromyko lan Brezhnev mrengut, setengah donya kasebar liwat retakan, liyane scratched turnips carane surak wong-wong mau supaya ora frown, nanging saiki mung ngguyu.
        Iki rampokan ing wayah awan. Sawetara bandit saka dalan gedhe, ternyata, menehi komentar babagan kahanan iki

        Inggih, matur nuwun Gusti, luwih becik telat tinimbang ora ngerti iki.
        yen Amerika Serikat ora nggawe keputusan ing mangsa ngarep kanggo mbalekake properti diplomatik Federasi Rusia lan nolak larangan mlebu menyang Amerika Serikat kanggo diplomat Rusia, banjur Moskow siyap njupuk langkah-langkah pembalasan nganti penutupan Sekolah Amerika tumindak atas jenenge Kedutaan Besar AS.

        Inggih, njupuk, cukup ngomong, bosen boltology. negatif
        1. Solomon Kane
          Solomon Kane 17 Juli 2017 17:58
          + 10
          Sikep pungkasan konfrontasi politik sing angel yaiku giliran pesawat dening Yevgeny Maksimovich Primakov ing Atlantik ...
          1. vovanpain
            vovanpain 17 Juli 2017 18:08
            +9
            Quote: Solomon Kane
            Sikep pungkasan konfrontasi politik sing angel yaiku giliran pesawat dening Yevgeny Maksimovich Primakov ing Atlantik ...

            Constantine hi Ora luwih sayangé Evgeny Maksimovich Nyuwun .Gusti Allah ngaso nyawane recourse
            1. pjastolov
              pjastolov 17 Juli 2017 18:55
              +8
              Ora luwih sayangé Evgeny Maksimovich
              lan mbokmenawa ora bakal, sayangé. hi
      4. tol 100w
        tol 100w 17 Juli 2017 18:22
        +3
        Kutipan saka Logall.
        Mripat kanggo mripat, iku perlu

        Luwih apik tinimbang loro! Equalize jumlah buruh diplomatik kanggo siji-kanggo-siji skala lan nggawe tekanan kanggo wong-wong mau ing saindhenging kabeh lapangan Rusia! Iki minangka "ukuran pangilon" sing bakal dingerteni kanthi cepet!
      5. Pirogov
        Pirogov 17 Juli 2017 18:44
        +3
        Kutipan saka Logall.
        Nganti pemilihan AS sabanjure ...
        Mripat kanggo mripat, iku perlu. Banjur dheweke bakal terus berjuang ...

        Nanging babagan bocah-bocah lan dhuwit birokrat Rusia? Sawetara manggon lan sinau ing kana, dene liyane ana ing bank.
        1. Elena Zakharova
          Elena Zakharova 17 Juli 2017 22:34
          +8
          Aku menehi saran supaya sampeyan mandheg ngrokok dill.
      6. Komentar wis dibusak.
    2. JURUSAN
      JURUSAN 17 Juli 2017 17:29
      +9
      Inggih, Lavrov minangka cetha ditulis ... !!!
      Iki rampokan ing wayah awan. Sawetara bandit saka dalan gedhe, ternyata

      Dheweke pengin nyekel akun (Iran, lsp), dheweke pengin ngebom (Yugoslavia, Irak, Libya, Suriah ..)
      Lan aku umume meneng babagan sanksi, uga, dheweke dhewe bakal ngenalake, mula ora ana wong liya sing dipeksa nganggo pecut ... Lawlessness terus lan PBB wis dadi kandang pitik!
      1. pjastolov
        pjastolov 17 Juli 2017 18:21
        +5
        lan PBB dadi kandang pitik!
        aturan jago, uga, utawa garudha? recourse
        1. kirgiz58
          kirgiz58 17 Juli 2017 23:34
          +1
          Kutipan saka: pjastolov
          aturan jago, uga, utawa garudha?

          Aureole - Aku ngerti! Sapa elang iki? Manuk bangkai?
    3. Komentar wis dibusak.
    4. Solomon Kane
      Solomon Kane 17 Juli 2017 17:31
      + 13
      Mung langkah sing bener. Ora ketompo carane politikus mbantah, saben wektu dheweke mung ngerti kekuwatan. Mung dheweke sing dianggep ..... Lan petungan sing waras yaiku akeh psikiater lan pekerja sosial. layanan polling...
      1. JURUSAN
        JURUSAN 17 Juli 2017 19:03
        +1
        Quote: Solomon Kane
        Mung langkah sing bener. Ora ketompo carane politikus mbantah, saben wektu dheweke mung ngerti kekuwatan. Mung dheweke sing dianggep ..... Lan petungan sing waras yaiku akeh psikiater lan pekerja sosial. layanan polling...

        Konstantin, sampeyan nguwatirake aku ... Lan aku duwe keraguan sing ora jelas babagan sampeyan!
        Apa sing sampeyan goleki lan dikarepake ing situs iki ..? keprungu
    5. kapten92
      kapten92 17 Juli 2017 17:32
      + 12
      Moskow siyap njupuk langkah-langkah pembalasan nganti penutupan sekolah Amerika, tumindak atas jenenge Kedutaan Besar AS.

      Maneh driji kita ngancam! Wis ora lucu maneh! negatif
    6. Wend
      Wend 17 Juli 2017 17:35
      + 10
      Sejarah kabeh Amerika Serikat yaiku bandit lan maling. Apa ana sing bakal kaget.
    7. siberalt
      siberalt 17 Juli 2017 17:37
      + 12
      Ing wektu sing padha, AS dhewe ora bisa nerangake kenapa dheweke nindakake. Ana telu luwih saka "duta" ing Rusia saka kita, panggonan ing wilayah Moscow lan ngelawan house putih kita, ngendi padha ketemu karo kolom kalima kita. Sampeyan bisa kanggo equalize nomer duta kita, plus 35 kanggo ngusir minangka ukuran pangilon lan uga njupuk adoh properti. Zhirinovsky wis mratelakake rasa ora puas karo kasunyatan manawa wong Amerika saka omahe katon liwat jendela kantore, ing dalan, liwat teleskop. keprungu
      1. Vladimirets
        Vladimirets 17 Juli 2017 17:40
        +5
        Quote: siberalt
        plus 35 expel minangka ukuran pangilon

        Kenapa cermin? Sampeyan ora bisa nanggapi prilaku sing ora cocog kanthi cara pangilon, sampeyan kudu ngusir wong 50. Yen ora, sabanjure dheweke bakal ngerti apa sing bisa ditindakake yen kita mangsuli kanthi cara sing padha. opo
        Quote: siberalt
        Zhirinovsky wis mratelakake rasa ora puas karo kasunyatan manawa wong Amerika saka omahe katon liwat jendela kantore, ing dalan, liwat teleskop.

        Apa sing padha nyoba kanggo ndeleng ana?
        1. Fei_Wong
          Fei_Wong 17 Juli 2017 17:46
          +9
          Kutipan: Vladimirets
          Apa sing padha nyoba kanggo ndeleng ana?

          Mesthine, sepatu bot legendaris nunggu dicuci ing Samudra Hindia.
        2. Kubus123
          Kubus123 17 Juli 2017 18:00
          +2
          Kutipan: Vladimirets

          Apa sing padha nyoba kanggo ndeleng ana?

          Sampeyan sijine mikropon laser lan ngrungokake kabeh sing kelakon ana dening geter saka kaca ing kantor. wassat
      2. 34 wilayah
        34 wilayah 17 Juli 2017 18:01
        +2
        17.35. Sibiralt! Nggolek liwat spyglass! Wong jiwa sing apik! Utawa padha bisa ndeleng liwat ngarsane optik! lol Anggere kita ora duwe apa-apa kanggo nglawan wong-wong mau, mesthi bakal kaya ngono. Mitra kita aktif kaya biasane, lan kita pasif (budak, gumantung, lemah). Sing liyane kita takon Kulon lan harder kita nyoba kanggo nggabungake menyang donya, iku bakal dadi. Sing takon tansah andhap status. Dheweke ngerti banget ing kana, dheweke ora ngetutake kita. Kene kita duwe apa kita duwe. We takon wong-wong mau, padha menehi kita sanksi, kita takon wong-wong mau, padha isih ana ing kita. Yen gelut ora bisa dihindari, mogok dhisik! Pranyata Amerika tansah kenek pisanan lan menang. Kaya biasane, kita nyatakake keprihatinan sing jero (mbokmenawa seksual). Kita seneng banget prihatin! Dadi apa sing kudu ditindakake? Sawise kabeh, dheweke bisa gampang nangkep kabeh properti lan akun warga lan negara! Lan sapa sing kudu disalahake? Sapa sing nyanyi babagan privasi ana? Wong bebas Cossack wis rampung!?
    8. Veretet
      Veretet 17 Juli 2017 17:37
      +7
      Nalika cadangan Rusia ing Amerika Serikat bakal ngenteni suwe
      1. Rusj
        Rusj 17 Juli 2017 18:19
        +6
        China ora duwe 106 lards kaya Rusia! Lan 1 triliun 246 milyar. Sampeyan wis entuk karo obligasi iki, kok nggawe sampeyan kaya wong gemblung, ngomong, ta?
        1. SPACE
          SPACE 17 Juli 2017 18:47
          +2
          Kutipan saka Rusj
          China ora duwe 106 lards kaya Rusia! Lan 1 triliun 246 milyar. Sampeyan wis entuk karo obligasi iki, kok nggawe sampeyan kaya wong gemblung, ngomong, ta?

          Ora ana gunane, dheweke duwe "turnover semantik sing mandiri", liwat media dheweke ngenalake menyang otak lan saiki dheweke urip kanthi mandiri, dheweke ora kudu ngira, mula ora ana gunane takon dheweke nerangake, apa sing bisa. sampeyan nindakake, iki hakekat.
          Z.Y. Mbales kudu adhem.
    9. RASKAT
      RASKAT 17 Juli 2017 17:50
      +6
      Lha piye carane aku ora nyisipake lagu epik iki ing kene.

      Pancake asmara ngguyu
    10. pjastolov
      pjastolov 17 Juli 2017 18:07
      +5
      Suwene kita bakal ngenteni nganti "wong waras" ing geng mutusake?
      wektu kanggo takon siji pitakonan
    11. k174un7
      k174un7 17 Juli 2017 19:12
      +2
      Ing wektu sing padha, Trump-pam-pam jelas ora dadi godfather ing geng iki.
  2. Sampeyan Vlad
    Sampeyan Vlad 17 Juli 2017 17:29
    +3
    Sawetara bandit saka dalan gedhe
    Lavrov wiwit nelpon spade spade apik
    1. Inggris
      Inggris 17 Juli 2017 17:41
      +4
      Bandit duwe posisi utama ing bangunan pesawat lan alat mesin, teknologi produksi minyak sing maju. Anak-anak saka pseudo-ilites Rusia menyang dheweke kanggo sinau lan diobati (lan urip). Dhuwit negara ditandur ing sarang para bandit. Kenging punapa?
      1. Fei_Wong
        Fei_Wong 17 Juli 2017 18:00
        +4
        Kutipan saka basa Inggris
        teknologi produksi minyak majeng

        Apa sampeyan ngomong babagan fraktur hidrolik karo surfaktan? Tinimbang sewu tembung, aku mung bakal ngirim foto siji.

        Matur nuwun, aku ora pengin "peredovuha" kaya ngono.
        Nanging ing umum, ing Lurk ana apik artikel babagan sing diarani "lenga shale", ing ngendi kabeh teknologi produksi minyak sing ana dianggep kanthi rinci ing dalan. Aku menehi saran supaya maca: http://lurkmore.to/shale_oil
        1. Inggris
          Inggris 17 Juli 2017 18:08
          +2
          Babagan pengeboran segara jero, pertambangan ing Arktik. Ya, lan fraktur hidrolik uga - kabeh penambang Rusia nggunakake teknologi lan mesin (Lurka ora peduli babagan iki)
          1. Fei_Wong
            Fei_Wong 17 Juli 2017 18:18
            +4
            Cukup aja ngomong babagan produksi ing Arktik. Mung ing kahanan Arktik, cara kita luwih maju. Babagan peralatan - Aku setuju. Diimpor lan kita tuku, amarga produksi sing, karo bantuan aktif saka Amerika majeng apik-natured padha, uga ngaco munggah ing "wong mursid" ing 90s.
            Lan babagan teknologi pertambangan, wis meh siji abad - stagnasi lengkap (amarga kabeh sing sampeyan bisa mikir babagan buruh wis diciptakake). Mung dandan suntingan sing digawe. Contone, kaya surfaktan padha (nanging sampeyan wis bisa ndeleng asil kanggo lingkungan saka "upgrade" iki cetha).
            1. Inggris
              Inggris 17 Juli 2017 18:41
              +2
              Teknologi fraktur Amerika digunakake dening kabeh perusahaan Rusia. Lan padha duwe pengeboran lepas pantai sing paling apik. Ya, nanging kok padha duwe urutan gedhene standar urip sing luwih dhuwur?
              1. Fei_Wong
                Fei_Wong 17 Juli 2017 19:01
                +4
                Sial, yen fraktur hidrolik ora ditemokake ing Amerika, mesthine bakal ditemokake ing papan liya. Teknologi iki umume siji setengah abad (iki diciptakake ing taun 1864). Ora ana sing, contone, setir digunakake dening kabeh negara lan kabeh wong saka bal lucu iki disebut Bumi?
                Ya, nanging kok padha duwe urutan gedhene standar urip sing luwih dhuwur?

                Mungkin amarga mesin cetak kanggo produksi kertas potong, validitas sing sakperangan alesan saben wong yakin, dumunung ing Amerika Serikat? Coba nganalisa ekonomi donya ing jaman kepungkur, nalika sumber dhuwit isih disambungake menyang "backing emas" - sampeyan bakal kaget banget. Nanging sanajan iku, Amerika nggedhekake gelembung dolar nganti nyebabake depresi paling abot ing taun 20-an lan 30-an. Saiki luwih gampang kanggo dheweke. Nanging sanajan mangkono, tanpa referensi kanggo nilai-nilai nyata, iku dudu panacea. Kita kelingan krisis sing relatif anyar ing taun 2008, nalika, nyatane, negara liya mbayar konsumerisme Amerika sing ora kesel.
                Lan ya, Amerika wis suwe gumantung ing kabeh planet. Ing kredit. Ukuran utang publik-kolosal. Mulane perlu tentara sing cocok - supaya ora ana sing wani nuntut utang iki "bali".
                1. Inggris
                  Inggris 17 Juli 2017 19:09
                  +3
                  Sampeyan mung seneng crita rakyat Rusia ...
                  1. Fei_Wong
                    Fei_Wong 17 Juli 2017 19:16
                    +5
                    Lan apa sing sampeyan senengi? wong Amerika? Banjur ana sawetara pitakonan:
                    1) Apa asline "wong Amerika"? Aku malah bakal mangsuli sampeyan langsung - Bunch saka outcasts lan kriminal saka kabeh Eropah.
                    2) Dongeng apa sing bisa diduweni dening "wong", sing ora duwe setengah milenium sejarahe, lan sing wis bisa dadi misuwur amarga pembantaian marang wong pribumi ing Amerika luwih saka sepisan?
                    1. Inggris
                      Inggris 17 Juli 2017 19:25
                      +2
                      Apa sampeyan wis menyang Amerika Serikat? Utawa Zadornov luwih ngerti? ngguyu Argumentasi sampeyan, kaya rasis kulit ireng, ala amarga kita apik. Murah. negatif
                      1. Fei_Wong
                        Fei_Wong 17 Juli 2017 19:43
                        +3
                        Ora, aku ora. Nanging, ana cukup kenalan - iki umur Internet, sawise kabeh.
                        Nanging, kaya sing dakdeleng, sampeyan ngetutake "aturan demagog" kanthi jelas. Nanging aku uga sparrow dijupuk. Mula, aja nganti mlumpat saka topik menyang topik, kaya kutu, nanging isih bali menyang asline. Apa aku kudu menehi saran kanggo sampeyan, utawa sampeyan ngelingi dhewe?
                        Aku wis mbuwang sawetara tesisku. Sampeyan ora counterargue apa-apa ing wong-wong mau, matesi dhewe kanggo "dongeng" (kabeh miturut "aturan demagog", Aku ora gelo, Nanging). Yen sampeyan pengin paling sethithik sawetara konstruktivisme, dadi apikan kanggo ngetutake utas diskusi. Yen ora, dadi kontroversi sing ora ana gunane, sing mung mbuwang wektu luang kanthi muspra.
              2. Setra
                Setra 17 Juli 2017 23:39
                0
                Kutipan saka basa Inggris
                Ya, nanging kok padha duwe urutan gedhene standar urip sing luwih dhuwur?

                Yen sampeyan pinter banget, banjur apa ora sampeyan baris?
                1. Inggris
                  Inggris 17 Juli 2017 23:51
                  +2
                  Inggih nerangake kanggo kula apa iki dibutuhake (lan apa iku kanggo kabeh Nyuwun ) lan aku bakal lunga.
                  1. Setra
                    Setra 17 Juli 2017 23:52
                    0
                    Kutipan saka basa Inggris
                    Inggih nerangake kanggo kula apa iku perlu (lan kanggo apa ing umum) - lan aku bakal pindhah.

                    Tegese pitakonan ora cetha, apa sing sampeyan butuhake?
                    1. Inggris
                      Inggris 18 Juli 2017 00:01
                      +2
                      Tegese mutiara intelektualmu ora jelas kanggoku.
                      1. Setra
                        Setra 18 Juli 2017 00:11
                        +1
                        Kutipan saka basa Inggris
                        Tegese mutiara intelektualmu ora jelas kanggoku.

                        Sawetara wong nyamar dadi bodho supaya ora tanggung jawab kanggo kejahatan.
                        Kutipan saka basa Inggris
                        Ya, nanging kok padha duwe urutan gedhene standar urip sing luwih dhuwur?

                        Apa sampeyan ora ngerti kepiye peradaban Anglo-Saxon sampeyan sugih ing perdagangan budak lan rampokan? Utawa carane sampeyan ngrampog setengah donya kanggo "urip ing turah mbrawah"? Kepiye sampeyan ngrampas Yugoslavia, Irak, Libya, lsp, lsp.
            2. Insular
              Insular 18 Juli 2017 05:44
              +2

              Iki minangka teknologi domestik kita. Sampeyan kudu ndeleng apa sing cedhak karo Exxon ... Aku pengin nangis kepiye ceruk domestik asli saka RN kalebu ekologi kita dhewe dibandhingake karo obyek sing padha nanging saka kanca sing diimpor, ing papan sing padha.
              Kutipan saka Fei Wong
              Mung ing kahanan Arktik, cara kita luwih maju.

              Sing endi?
              Aku langsung ngelingake sampeyan, aku insinyur mung industri sing dibahas, pranala menyang Lurka - sampeyan ninggalake dhewe.
              Lan ing sadawane dalan, pancing ing topik proyek lepas pantai ...
              Ya, ana apa? Kita malah ora duwe piranti lunak lan cara pitungan dhewe, kita ngetung kabeh miturut borjuis.
          2. Elena Zakharova
            Elena Zakharova 17 Juli 2017 22:37
            +6
            Kutipan saka basa Inggris
            Babagan pengeboran segara jero, produksi ing Arktik

            Spesialis?
            Miturut pendapatku, sampeyan mung ngapusi.
            Ya, ana sawetara peralatan, nanging ora kabeh.
            1. Inggris
              Inggris 17 Juli 2017 23:00
              +3
              Dheweke isih dadi pimpinan ing teknologi produksi minyak. Aku tau sinau artikel ekspor. Kepemimpinan ing industri pesawat, miturut sampeyan, uga "diapusi"?
              1. Elena Zakharova
                Elena Zakharova 18 Juli 2017 08:26
                +6
                Industri pesawat modern, utawa luwih saka tingkat teknologi, minangka kerjasama internasional.
                Saiki njupuk teknologi Rusian saka Boeing, lan China bakal langsung muter menyang Panggonan pisanan ing donya ing prakara iki, lan Amerika bakal geser mudhun kanggo kapitu.
            2. Insular
              Insular 18 Juli 2017 05:58
              +2
              Quote: Elena Zakharova
              Ya, ana sawetara peralatan

              Titik utama ora ing peralatan nanging ing teknologi.
              Njupuk sembarang cara otomatis, lan ing nameplates kita kaya Metran sampeyan bakal tansah golek nameplate Emerson ... Iku "kita" kanggo sampeyan ... Lan apa fishing tanpa otomatisasi? Ya ora apa-apa. Aku pitutur marang kowe iki minangka insinyur.
              Ya, kita duwe primitif dhewe (saiki), lan matur nuwun marang Gusti Allah, nanging industri lenga minangka industri sing intensif ilmu pengetahuan lan saben taun saya mundur. Ora suwe kita ora bakal entuk apa-apa tanpa dheweke.
              Malah ora perlu mbandhingake respon darurat lan toleransi kesalahan. Iki dudu perkara sing disyukuri.
              Kita kudu ngakoni kasunyatan manawa kita wis ketinggalan. Iki kasunyatan atos.
              Sakhalin maneh conto apik. Akeh cathetan sing wis disetel ing wilayah iki lan kabeh dudu duweke kita ... Umume, ora ana apa-apa.
              Schlumberger, Bakerhughes, Emerson, Siemens lan malah Hilti ... Nang endi wae ing kabeh fasilitas Motherland kita.
              1. Kolega
                Kolega 18 Juli 2017 07:45
                +1
                Aku insinyur padha ing RN lan aku arep ngomong siji bab, padha ora lan ora ngidini kita kanggo berkembang (padha ngandika mung - masalah politik, nanging ing kasus saben wong wis kickbacks ing kanthong). Ing wayahe, gegayutan karo sanksi, kita duwe kasempatan kanggo munggah lan berkembang, utamané amarga kita menang ing tender ing rega telu luwih murah. Nanging kabeh padha, ana penyayang permen karet lan jins (sing ngimpi manggon ing ndhuwur gunung) sing ora peduli babagan kabeh domestik, dheweke butuh kaya ing kana !!! Mesakaké
              2. Elena Zakharova
                Elena Zakharova 18 Juli 2017 08:23
                +6
                Aku ana ing negara, miturut program Yeltsin kanggo ijol-ijolan spesialis, mula mesin kita ana ing kabeh pabrik, ing toko alat.
                Donya global, uga, Rusia mung ora bakal bisa nindakake kabeh, aku ngomong babagan macem-macem.
                Njupuk Prirazlomnaya, contone, apa sampeyan ngerti iki?
                Ya, ana Amerovo, contone, rig pengeboran ..

                Lan ana Siemens, nanging ana akeh kita.
                Iku mung ora bisa rampung digunakake.
                Ing tangan liyane, sampeyan ora bisa tuku saka amers, nanging contone saka Cina, ora Samsaya Awon.
                ps foto pribadi
              3. Elena Zakharova
                Elena Zakharova 18 Juli 2017 08:24
                +6
                Mas, Rusia duwe kabeh teknologi sing ana ing jagad iki.
                1. Insular
                  Insular 18 Juli 2017 23:32
                  +1
                  Quote: Elena Zakharova
                  Rusia duwe kabeh teknologi sing ana ing jagad iki.

                  Sampeyan mung pengin pracaya, lan kabeh amarga sampeyan mung krungu (utawa maca) babagan topik iki.
            3. tamnun
              tamnun 18 Juli 2017 06:03
              +2
              Quote: Elena Zakharova
              Kutipan saka basa Inggris
              Babagan pengeboran segara jero, produksi ing Arktik

              Spesialis?
              Miturut pendapatku, sampeyan mung ngapusi.
              Ya, ana sawetara peralatan, nanging ora kabeh.

              Kaya sing dakrungu, yaiku proyek produksi ing rak Arktik sing beku amarga sanksi lan ora bisa tuku peralatan.
              1. Elena Zakharova
                Elena Zakharova 18 Juli 2017 08:17
                +5
                Kutipan saka tamnun
                proyèk produksi lepas pantai ing Arktik beku

                Proyek endi sing beku?
                Ora krungu apa-apa...
    2. Baloo
      Baloo 17 Juli 2017 18:10
      +3
      Quote: Sampeyan Vlad
      Lavrov wiwit nelpon spade spade


      Minangka wajib pajak, aku ngenteni tumindak! duka Apa aku kudu tembung, supaya aku weruh lan ngerti kabeh. ya
      1. Sampeyan Vlad
        Sampeyan Vlad 18 Juli 2017 02:44
        0
        Quote: Baloo
        Minangka wajib pajak, aku ngenteni tumindak! Apa aku kudu tembung, supaya aku weruh lan ngerti kabeh.

        Kanggo mangerteni, sampeyan kudu ngerti keselarasan lengkap, apa sampeyan duwe pangerten iki?
        1. Baloo
          Baloo 18 Juli 2017 07:02
          +3
          Quote: Sampeyan Vlad
          Kanggo mangerteni, sampeyan kudu ngerti keselarasan lengkap, apa sampeyan duwe pangerten iki?


          -Ing real estate "dicekel" dening Fashington macaques ana uga Penny sandi, iki aku dirampok.
          -Perang ing Suriah nglawan teroris lan nglawan upaya Qatar lan Saudis kanggo mbangun pipa liwat Turki lan njupuk pasar gas kita.
          -FSA pengin bend kita
          Ana sing salah? opo
  3. Veter_73
    Veter_73 17 Juli 2017 17:33
    +4
    Kuwi kabeh kedaulatan. Tinimbang wangsulan sing nyukupi, sawetara game sing sopan.
  4. Winnie the Pooh
    Winnie the Pooh 17 Juli 2017 17:37
    +8
    Kabeh padha, dheweke ora bakal njupuk putri saka Amerika Serikat lan real estate.
    1. Elena Zakharova
      Elena Zakharova 17 Juli 2017 22:38
      +6
      Quote: Winnie the Pooh
      Kabeh padha, dheweke ora bakal njupuk putri saka Amerika Serikat lan real estate.

      Sampeyan macet ing abad rong puloh, nang endi wae ing tengah.
    2. Sampeyan Vlad
      Sampeyan Vlad 18 Juli 2017 02:46
      +1
      Dheweke nulis kaping satus, nanging isih ana! Dheweke manggon ing St. Petersburg, wis kesel nulis perkara sing padha!
  5. kepmor
    kepmor 17 Juli 2017 17:38
    +8
    sawetara aneh ... kanggo menteri, bandit ... kanggo presiden, mitra ... jancok sampeyan ana, sampeyan bisa ngerti ...
    1. Fei_Wong
      Fei_Wong 17 Juli 2017 17:51
      +5
      Ora ana sing aneh. Tembung "mitra" ing hubungane karo "mitra" Kulon wis suwe dadi meme sing kapisah, mung kira-kira tegese - "bandit", "prudence", "hyena".
    2. Baloo
      Baloo 17 Juli 2017 18:13
      +1
      Kutipan saka kepmor
      sawetara aneh ... kanggo menteri, bandit ... kanggo presiden, mitra ... jancok sampeyan ana, sampeyan bisa ngerti ...


      Kabeh gampang banget: iki pasangan sampeyan. Pasangan bisa dadi "dhewe" (yen tujuane umum, siji kanggo loro), utawa bisa uga "wong asing" yen tujuane ngelawan.
  6. Catherine II
    Catherine II 17 Juli 2017 17:42
    +2
    Perlu dicathet yen AS durung nate ngrebut properti (Soviet) sanajan nalika Perang Dingin.

    jaman biyen iku maut...
    lan saiki ora ana sing duwe kategori bobot
    Tembung Lavrov ora resmi, lan basa ultimatum karo mitra ora mungkin
    Obama isih bakal dikenang minangka pro-Rusia ...
    Nanging, sanajan ing tengah-tengah trampomania, dicritakake babagan iki ..
    1. Fei_Wong
      Fei_Wong 17 Juli 2017 17:54
      +3
      Kabeh iku. Inti durung ilang, lan pangurangan arsenal diimbangi karo kualitas modern.
      Mung ana wong sing ora sopan saka impunitas, lan ana sing duwe masalah kanggo nggawe keputusan sing angel.
  7. vzdrincher
    vzdrincher 17 Juli 2017 17:49
    +8
    Kutipan saka: Veretet
    Nalika cadangan Rusia ing Amerika Serikat bakal ngenteni suwe

    ya wis! Iki mung panjelasan sing cukup kanggo kasunyatan sing kita "chewing snot" karo AS
    1. Fei_Wong
      Fei_Wong 17 Juli 2017 18:12
      +5
      Awake dhewe ora ngunyah. Rusia wis tuku emas kanggo dangu - lan kanggo alesan. Ing kene uga perlu kanggo ngelingi pangenalan yuan Cina minangka mata uang cadangan donya. Dadi persiapan implisit kanggo nyelehake kuk dolar lan Fed isih ditindakake. Iku ora mung sawetara taun, lan ora malah siji dasawarsa.
      1. Veter_73
        Veter_73 17 Juli 2017 19:11
        +4
        Ing apa lan ing ngendi tabungan "elit panguwasa" sing ditampa kanthi kerja keras, disimpen? Ing dolar. Dadi aja ngapusi dhewe kanthi khayalan yen kuk dolar wis mudhun.
        1. Fei_Wong
          Fei_Wong 17 Juli 2017 20:32
          +2
          Inggih, maneh, ora elit tuku emas. Dituku dening negara, lan menyang emas negara lan cadangan devisa.
          Ayo elit nyimpen dhuwit ing ngendi lan apa sing dikarepake. Ingkang utama yaiku Rusia terus-terusan lan terus-terusan mbangun kang buffer emas.
      2. tamnun
        tamnun 18 Juli 2017 06:09
        +3
        Kutipan saka Fei Wong
        Rusia wis tuku emas kanggo dangu - lan kanggo alesan.

        Tuku emas, minuscule mutlak, dibandhingake
        1. Kanthi mbuwang dana saka Dana Cadangan
        2. Investasi ing obligasi Fed.
        Sampeyan ngerti manawa biaya kabeh 2500 ton emas ing cadangan emas kurang saka 100 milyar sing diinvestasi dening Rusia ing ekonomi Amerika, yaiku, ing obligasi Fed.
        1 ton ing rubel Rusia
        RUB 2
        Ing tembung: rong milyar telung atus rong puluh siji yuta rubles 00 kopecks.
        Rega akuntansi miturut kutipan Bank Rusia tanggal 13 April 2017.

        yaiku 1 ton emas regane mung 38.5 yuta dolar. multiply dening 2500, kita njaluk
        96 milyar dolar --- biaya kabeh emas ing cadangan emas Rusia, kalebu 700 ton sing dituku bubar
        1. Fei_Wong
          Fei_Wong 18 Juli 2017 15:35
          +1
          Kaping pisanan, minuscule iki dadi minuscule yen kita wis ana ing sepuluh negara kanthi cadangan emas paling sugih.
          Kapindho, regane emas ing milyar dolar minangka oxymoron liyane, amarga mung yen gelembung dolar ilang, emas iki dituku. Emas banjur bakal tetep emas, lan dollar bakal bali menyang status quo asli - reams of cut paper .
    2. Rusj
      Rusj 17 Juli 2017 18:22
      +4
      Aja konyol ing China 1246000000 luwih cendhek saka triliun, kita duwe 106 milyar. Kowe dhewe ora jijik karo slagmu iki. Paling ora maca pinggiran ing Google!
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Solomon Kane
        Solomon Kane 17 Juli 2017 18:52
        +6
        Dear, apa sampeyan ngitung ing yuan?
        Miturut laporan Komite Reformasi lan Pembangunan Republik Rakyat China, diterbitake ing Maret, investasi langsung China ing luar negeri ing 2017 gunggungipun: $ 130 milyar.
        Marang $ 126,3 milyar nandur modal ing ekonomi Cina
      3. Elena Zakharova
        Elena Zakharova 17 Juli 2017 22:39
        +5
        Kutipan saka Rusj
        kita duwe 106 milyar

        Apa sampeyan ngomong babagan Nazarbayev?
  8. kefan
    kefan 17 Juli 2017 17:57
    +3
    Ya, ing kana kabeh negara dadi mantan bandit, apa maneh sing bisa dirembug karo dheweke? Senajan kok mantan, paling nyata.
  9. anjey
    anjey 17 Juli 2017 18:05
    +4
    ..
    Iki rampokan ing wayah awan. Sawetara bandit saka dalan gedhe, ternyata..
    Yankees mesthi kaya ngono lan pangkat gedhe lan bintang-bintang mentalitas ora owah. Nanging karo bandit sampeyan kudu ngomong nganggo pengering rambut lan ajiné ....
    1. tol 100w
      tol 100w 17 Juli 2017 18:28
      0
      Kutipan saka anjey
      lan sampeyan kudu ngomong karo bandit liwat pengering rambut lan ajiné ..

      Luwih apik karo Stiletto!
  10. ikatan7213
    ikatan7213 17 Juli 2017 18:17
    +1
    Miturut kabeh Kanon Diplomatik, wektune wis teka kanggo langkah-langkah pembalasan! Ora ana administrasi presiden liyane sing ngangkat penahanan kasebut, mula hak Rusia kanggo ngetrapake sanksi sing padha lan malah luwih abot!
  11. Altona
    Altona 17 Juli 2017 18:19
    +2
    Penangkapan properti diplomatik Rusia umume ngluwihi apik lan ala, kudu njupuk bangunan diplomatik saka Amerika Serikat, ngusir 38 diplomat. Metu saka kita, terus-terusan ing kabeh ngarep, padha nggawe outcasts, lan kita kabeh ngilangke dhéwé metu. Prayoginipun wangsulan ingkang atos-atos, sanès-sanèsipun kados pundi sadaya daya cegah nuklir punika, mêngsahipun kêdah dipun sasar, dene kita kados Côte d'Ivoire, kanthi golly. Kita kayane ora duwe wangsulan.
  12. cedar
    cedar 17 Juli 2017 18:20
    +2
    Ora ana kedaulatan. Nganti tekan mayoritas sing kita ora nduweni saka "kita" printing press, "kita" Bank Sentral, nanging ruble iku nyatane dollar ing kulit ruble, nganti banjur American paman Sam bakal mrentah "parade lan supaya music" kanggo Rusia.
    We ndeleng ing ROOT, dear. Sapa sing ngalahake ing XV, dheweke mbengkongake giring kasebut.
  13. runoway
    runoway 17 Juli 2017 18:22
    +1
    "Aku yakin manawa isih ana wong sing waras ing administrasi Trump."
    Kaping pisanan, rampokan kasebut nandur modal ing ekonomi AS, banjur "ngenteni, ngarep-arep lan percaya" !!!
    Ora, sayang, ora bakal bisa kaya ngono
  14. Delink
    Delink 17 Juli 2017 18:23
    +1
    Inggih ushatala kanthi pangajab!
    Kabeh kudu cukup proporsional lan rampung ing wektu, lan kita nyeret.
    Banjur padha ngerti sapa lan ngapa. lan saiki ora ana gunane kanggo goyangake hawa. Jawaban sing tepat dibutuhake.
  15. HEATHER
    HEATHER 17 Juli 2017 18:40
    +3
    Iki rampokan ing wayah awan.Romantis. Saka dalan gedhe! keprungu
    1. Solomon Kane
      Solomon Kane 17 Juli 2017 19:13
      +7
      Kanthi biaya, wong romantis, Buddy, aku nulis cathetan pribadi babagan sampeyan, yen ora bakal dikirim menyang "bathhouse" .....
      1. HEATHER
        HEATHER 17 Juli 2017 19:15
        +4
        Iki aku ngomong babagan kartun, nyatane kaya ngono. hi
        1. Solomon Kane
          Solomon Kane 17 Juli 2017 19:17
          +7
          Dadi aku ngomong bab sing padha, mung karakter sing beda ....
  16. 1536
    1536 17 Juli 2017 18:42
    +1
    Mung Amerika Serikat nganggep kita minangka republik pisang, sing sampeyan bisa tumindak kaya sing dikarepake. Dheweke dhewe sing kudu disalahake, dheweke percaya karo penipu Amerika. Saiki kita kudu tumindak angel, ngusir wong Amerika saka sarang tawon ing Moskow lan kutha-kutha Rusia liyane. Nanging, ketoke, wektu wis ilang. Pamrentah ora bisa nindakake tumindak kasebut. Kabeh padha wedi. Aku arep tuku gedhang, yen ora, "American" bakal njupuk wong-wong mau.
    1. HEATHER
      HEATHER 17 Juli 2017 19:21
      +2
      Mung yen AS nganggep kita minangka republik pisang Aku nggolek-golek taiga - aku isih durung nemu pisang! nangis Siji wit cedar karo cones! Salah siji aku katon ala, utawa Amerika Serikat nganggep kita salah! Senajan, ora ana pitakonan karo présidhèn sadurungé. keprungu
      1. Baloo
        Baloo 17 Juli 2017 20:05
        +2
        Aku nggolek-golek taiga - aku isih durung nemu pisang!

        Aja kuwatir, apel lan woh pir, melon lan semangka, anggur luwih sehat lan luwih enak. Kabeh bakal apik, GDP ngandika mangkono.
    2. helmi8
      helmi8 17 Juli 2017 20:16
      +2
      Kutipan: 1536
      Mung Amerika Serikat nganggep kita minangka republik pisang, sing sampeyan bisa tumindak kaya sing dikarepake.

      Paling kamungkinan, padha isih terus kanggo ndeleng Rusia saka 90s, kang bisa ngandika apa lan carane nindakake. Mulané wong-wong mau terus nglakoni. Bab liyane yaiku yen kita tumindak kaya sadurunge. Nganti ana jawaban sing nyukupi (sanajan ngluwihi jawaban sing cukup), sing disiksa kanggo ngeruk turnips, ora ana sing bakal owah. Cukup kanggo melu boltology ... Ora ana wong sing cukup lan pangerten ing kana. Dheweke mung ngerti kekuwatan kasar.
  17. samarin1969
    samarin1969 17 Juli 2017 18:44
    +6
    Ya, sawise nyerang "dachas diplomatik" lan "kulawarga diplomat", "mitra" dumadakan dadi "bandit" ...
    Lan sadurunge, wiwit Mei 2014, Pak Lavrov wis nuduhake "fleksibilitas" sing luar biasa dadi "unscrupulousness." Sanadyan trik Teft ing Rusia, utawa wong sing diobong ing Odessa, utawa pesawat AS ing Suriah, utawa ora sopan Russophobic saka politisi Barat sing dadi "garis abang" ... "Garis abang" dadi dadi "diplomatik" dachas ...
    Kekuwatane tembung Pak Lavrov wis suwe ora ana regane ....
  18. PlayerMan
    PlayerMan 17 Juli 2017 18:56
    +2
    IMHO! Dheweke butuh perang !!! Mung diwiwiti dening kita, sing padha provokasi. (Malah, nyatane, ora ana ramalan. Kita lagi remuk, kita nguntal. Sadurunge remuk, kita bakal mandheg. Ora sadurunge remuk, kita bakal mangsuli: Agresor kanthi kabeh akibat) nyawa kang murub. Malah yen padha miwiti, ora bakal cukup semangat (rampung karo kamenangan). padha dudu kita!
    1. Setra
      Setra 17 Juli 2017 23:45
      0
      Kutipan saka pemain wong
      Kita remuk, kita ngulu.

      Mungkin sampeyan nanggung biaya kanggo njaga senjata nuklir? Kanggo ilmu militer, kanggo senjata anyar? Dheweke tresna kita, dudu sampeyan. Sampeyan mung bakal dipencet menyang kuku.
      1. PlayerMan
        PlayerMan 18 Juli 2017 06:24
        +1
        (Mungkin sampeyan nanggung biaya kanggo njaga senjata nuklir? Kanggo ilmu militer, kanggo senjata anyar? Dheweke ngremukake kita, dudu sampeyan. Dheweke mung bakal meksa sampeyan.) Bener, sayang, aku arep ngomong, aku lair ing USSR, ing tlatah Federasi Rusia. Kanthi karsane kahanan tartamtu, aku manggon ing Republik Kazakhstan. Aku ora tau pisah karo Rusia. Aku ngerteni kabeh sing ana gandhengane karo Rusia lan rasa lara lan kabungahan minangka milikku.
        1. Setra
          Setra 18 Juli 2017 12:30
          0
          Kutipan saka pemain wong
          Aku ngerteni kabeh sing ana gandhengane karo Rusia lan rasa lara lan kabungahan minangka milikku.

          Nanging, sampeyan ora bisa kanggo kabecikan Rusia, nanging mung kanggo kabecikan Kazakhstan, sampeyan ora mbayar pajak kanggo pangopènan senjata nuklir, Kazakhstan ora ndhukung Rusia ing PBB, ora ngirim bantuan kanggo militer Rusia. ing Suriah, sanajan iku simbolis.
  19. jetfors_84
    jetfors_84 17 Juli 2017 19:33
    +2
    Lha, kapan jawabane? Lan luwih angel luwih apik
  20. Inquisitor
    Inquisitor 17 Juli 2017 19:42
    +1
    Amerika Serikat minangka bandit Inggris sing buronan.
  21. vladimirvn
    vladimirvn 17 Juli 2017 19:49
    0
    Saingan, saingan, nanging misale jek sukses sukses kanggo wong-wong mau. Obama nyiapake posisi kanggo negosiasi karo Trump. Lan Trump tresna iki, tekanan kuat lan psikologis ing negosiasi. Iku misale jek dadi gaya permanen,
  22. Inggris
    Inggris 17 Juli 2017 19:53
    0
    Fei_Wong,
    Ora ana gunane kanggo ngrembug karo sampeyan - sampeyan pseudo-patriot stereotyped. Good luck kanggo sampeyan lan ora lara (yen sampeyan kudu pindhah menyang pembunuh India lan rabble kanggo nylametake urip sampeyan)
    1. Fei_Wong
      Fei_Wong 17 Juli 2017 22:45
      +3
      Lol. Durung ana sing ngarani pseudo-patriot. Uga template. Sampeyan pisanan kene, matur nuwun. Lan amarga padha wis dijenengi, banjur njupuk alangan kanggo nuduhake yen ana "template pseudopatriot." Yen ora - nizachot.
      Lan ya, aku dudu "cheer-hatter", lan aku ora nate lara kaya ngono. Aku ndeleng cacat negaraku banget (amarga aku manggon ing Rusia, lan aku ora katon ing saka ngendi wae saka pulo cilik Inggris), lan saben-saben aku ngritik tartamtu ora banget pinter nyoba saka panguwasa. Nanging kenapa sampeyan duwe iman kaya ing kekuwatan lan "teknologi" Kulon? Contone, sapa ing planet Bumi sing isih bisa ngasilake RD-180? Yen ora - uga, mesthi, sawetara wong kudu ngirim astronot mung ing trampolin.
      Nanging isih, bakal ana jawaban kanggo tesisku utawa apa?
      1. Inggris
        Inggris 18 Juli 2017 00:52
        +1
        1) Aku ndeleng Kulon saka njero. Lan aku sok dong mirsani sing ana ing pulo Inggris cilik sing Rusia seneng manggon lan sinau kanggo dianggep (Jerman uga ing rega). Ora ana debat babagan substitusi impor ing kene. Mesin, obat-obatan lan piranti diekspor ing kene, lan bahan mentah asale saka bantustan. Ing kene saben wong duwe standar urip sing layak. RD-180 murah banget, iku kabeh. Yen perlu, panggantos bakal ditindakake. Padha bisa. Dheweke mabur sadurunge lan malah nggawe rudal balistik.
        2) Aztec bakal seneng numpes Spanyol lan Spaniards, tangan mung cendhak (padha ora ngerti gembong) Sapa sing bisa mangan, ana kaping. Wong Spanyol iya. Inggris uga. Pasukan Rusia lan kolonis Cossack uga ora nandhang sangsara saka humanisme.
        3) Lungguh lan pracaya yen kabeh iku nggoleki amarga kabeh iku ala karo wong-wong mau, iku bakal bisa karo Ukraina. Lan karo Kulon, ora malah ostrichism.
        1. Fei_Wong
          Fei_Wong 18 Juli 2017 03:32
          +3
          Kutipan saka basa Inggris
          Yen perlu, panggantos bakal ditindakake. Padha bisa. Dheweke mabur sadurunge lan malah nggawe rudal balistik.

          ora bisa. Durung ana panggantos - iki diakoni ing tingkat paling dhuwur, kanthi cara. Ya, dheweke wis mabur sadurunge. Kang maneh salah siji saka subspesies saka Perang Dingin. Saiki, kabeh teknologi kasebut wis suwe disenengi (nanging iPad bisa ditindakake, ya ... ing pabrik Cina).
          Ing titik nabma tzu - banget, apik banget. Lan ayo nambah sawetara wong India, apa? Kabeh wong pribumi, mesthi, kanthi seneng banget bakal numpes wong sing ora duwe isin. Yen mung amarga dheweke dhewe miwiti rampokan lan pembantaian.
          Apa Yermak miwiti? Ayo dadi tokoh metu. Inggih, paling ora miturut asil modern. India ing Amerika - siji utawa loro lan miscalculated (lan banjur, liyane njagong ing leladen). Lan apa babagan Siberia kita? Ya kayadene wong pribumi uripe, iya padha urip. kanthi tentrem. Ora ana sing ngganggu. Lan ora ana leladen.
          Minangka kanggo titik katelu - iki sawetara jenis banyolan lan lelucon. Sampeyan, ketoke, nggawe tembung lan pikiranku ing otak sampeyan. Sing nyatane ora ana. Saka ngendi asale Ukraina? Mung saka otak inflamed Panjenengan, kang wis dicet lan mlebu kabeh ing advance: kula ing "pseudo-patriot", Raska - minangka njaba, nanging sampeyan - mesthi - juara. Sawise kabeh, ing Internet, ana wong sing salah (nanging dudu sampeyan), ora?
          1. Boneka Scratch
            Boneka Scratch 18 Juli 2017 05:21
            +1
            Babagan babagan rega RD-180 uga menarik. RD Rusia sing luwih cilik uga luwih murah, nanging sakperangan alesan AS ora digunakake kanthi cara kasebut.
            1. Fei_Wong
              Fei_Wong 18 Juli 2017 15:43
              +2
              Komentar sing bener. Nanging iki kabeh amarga Amerika Serikat duwe analog saka mesin roket cilik, nanging nganti saiki padha ora bisa nggawe analog saka RD-180. Kemajuan wis diwiwiti ing babagan iki, mesthi. Nanging luwih saka siji taun bakal liwati sadurunge bakal ana ing paling sawetara asil (lan RD-180 bakal diganti dening anyar, mesin roket Russian luwih maju ing wektu iku).
  23. Dave36
    Dave36 17 Juli 2017 20:16
    +1
    Kita kelakuan kaya bajingan...
  24. AwaZ
    AwaZ 17 Juli 2017 20:23
    0
    Lavrov tambah kaget. Nah, wis pirang-pirang taun dheweke komunikasi karo dheweke lan kaya-kaya ora ngerti sapa dheweke lan apa sing ana ing pikirane ....
  25. A. Privalov
    A. Privalov 17 Juli 2017 20:52
    +2
    Iku tetep kanggo takon apa jenis real estate kita ngomong bab, lan banjur bakal langsung dadi cetha kanggo saben wong kok anggota Staff dadi gelisah.
    http://ehorussia.com/new/node/14474
  26. Radikal
    Radikal 17 Juli 2017 20:57
    +1
    Kutipan: Tatyana
    Winnie the Pooh Dina iki jam 17:37
    Kabeh padha, dheweke ora bakal njupuk putri saka Amerika Serikat lan real estate.

    Ing sawijining dina, dheweke kudu pisah karo dheweke, utawa ninggalake Rusia.
    Ora wonder Brzezinski tau ngandika

    Lan dheweke 100% bener!
  27. Radikal
    Radikal 17 Juli 2017 21:13
    +1
    Sergey Lavrov babagan Amerika Serikat: sawetara bandit saka dalan utama
    Lavrov nduweni kepribadian pamisah - dheweke nyebutake kasur iki minangka mitra, saiki bandit! Pungkasane kita kudu mutusake sapa kanggo kita - mitra utawa mungsuh, mula kebijakan kasebut bakal dingerteni lan konsisten. Lan yen wis kaya ngono, sing isih ana mung nangis baya, sambat karo "mitra" sumpah (maksudku Menteri Luar Negeri) maneh ora ngerti, nyinggung. Lan ing wektu sing padha, dheweke ora bosen ngulang yen kita dadi kekuwatan gedhe! Akibaté, katon ora mung lucu, nanging mung pathetic! opo
  28. Vlad5307
    Vlad5307 17 Juli 2017 21:24
    0
    Lan negara-negara kasebut minangka bandit internasional sing wis sah lan ora bakal ana easing ing hubungan! Bandit mung ngerti kekuwatan lan keteguhan kanggo mbela jabatane! Pira kemajuan politik sing bisa diwenehake marang dheweke lan nylametake reputasi sing ala!? duka
  29. taseka
    taseka 17 Juli 2017 21:25
    0
    Kalem sing wicaksana saka Kamentrian Luar Negeri kita wis dadi ora nyukupi sanajan postulat jinis ngganti setengah properti diplomatik liyane! Iki "cowboys" mung ngerti kekuatan!
  30. penjaga 03
    penjaga 03 17 Juli 2017 21:29
    +2
    Sergei Viktorovich, lan Amerika minangka bandit! Mulane, sampeyan kudu ngomong karo wong-wong mau, kaya karo bandit, mung kanthi paksa! duka Apa sampeyan kelingan apa sing ditindakake marang wong asli Amerika - wong India! Nyuwun
  31. Karabin
    Karabin 17 Juli 2017 22:02
    0
    Saka statement Menteri Luar Negeri Federasi Rusia (kutipan saka Interfax):
    Iki rampokan ing wayah awan. Sawetara bandit saka dalan gedhe, ternyata, menehi komentar babagan kahanan iki. Carane njupuk properti

    Lan luwih cocok kanggo statement saka sawetara mentas ngrampok Shpak. Terpily, ... kula.
  32. tun5t
    tun5t 17 Juli 2017 22:41
    +1
    Kabeh bakal rampung nalika jago abang ngetokake mripat biru (Matrona 1946 kira-kira.) - kita ndeleng lambang Rusia lan Amerika Serikat. Miturut cara, ora ana pitunjuk babagan lambang Rusia ing taun 1940-an! Nyuwun
  33. nesvobodnye
    nesvobodnye 17 Juli 2017 22:42
    +2
    Apa sampeyan duwe wektu kanggo ngganti pikiran sampeyan? Dali.
    Ganti pikiran sampeyan? Ora.
    Inggih, nuwun. Ivan, ngisi!
    -----------------
    Lan kabeh hotheads nelpon ing panas wayahe kanggo chop karo saber ing sisih tengen lan kiwa, Aku nggusah sampeyan kanggo meneng. Departemen diplomatik kita tumindak kanthi bener. Obama omong kosong ing upaya kanggo ngremukake kita umume lan PDB khususe lan mutusake kanggo ngrusak perkara-perkara cilik ing pungkasan karire. Apa ana pangarep-arep kanggo kewarasan presiden anyar? Was. Menehi wektu kanggo njaluk nyisihaken saka "ngomong ireng monkey" warisan lan sijine kabeh bali? Ayo, wektu wis cukup. Ora bisa utawa ora pengin - kita ora kasengsem maneh, kita lagi nyiapake jawaban. Muga-muga kita ora ngirim 30 diplomat, nanging luwih akeh, supaya jumlah staf diplomatik kita padha.
    PS Iku ora muspra yen Lavrov wis dadi gemeter akhir-akhir iki, malah growls ing wartawan, misale jek sing ora ana kesehatan isih kanggo bisa karo kuwi "Amerika pinter". Dheweke kudu ngaso 1-2 wulan, mbenerake saraf.
  34. Kerensky
    Kerensky 17 Juli 2017 23:07
    +2
    Mdya .... Ditangkep dacha - wangsulan pangilon ... Apa kita ngomong babagan?!! Jawaban apa?! Ya, kuwi sing dikarepake saka kita! Mirror kaya kiye ..... Ora, aku ora ngusulake nggantung anak-anak diplomat ing wit Natal ing Kremlin ....
  35. KelWin
    KelWin 18 Juli 2017 00:21
    +2
    Aku pengin meneng, nanging ora bisa. Pira sing bisa ngaso marang perbendaharaan kasebut lan dhuwit para elit, sing diarani "nyegah" supaya ora mangsuli "cukup"? Ya, kita bisa ngirim paling ora 60 kasur, iku mung kanggo kita ora duwe bathi lan ora perludadi ora dikirim. Iku ora cetha apa jenis shlia tiba ing buntut, nanging iki mbokmenawa ora stupidity, nanging langkah perlu, contone, nyoba kanggo shorten tangan saka Karesidenan kita sadurunge Pemilu, padha ora bisa diangkah, supaya padha jeblugan. "ing alun-alun." Ing wektu sing padha, properti sing disita bakal diiseni karo nanobugs, banjur bakal dibalekake, ujare, kabeh, kabeh, tentrem) Kahanan kabeh iki minangka puncak game intelijen sing wis nyusup metu, ana sing "salah" , iku wae...
  36. cah cilik
    cah cilik 18 Juli 2017 00:55
    0
    nanggepi, padha kudu mimpin metu saka Urals lan Siberia. Lan banjur padha nglakoake munggah soko ana dening departemen
  37. Inggris
    Inggris 18 Juli 2017 00:57
    0
    Setra
    Setra,
    Apa hak wong sing kuwasa wis ilang? Ing politik, malah adat gopots katon ksatria. Saben wong baris ing ngisor dhewe.
  38. tolmachiev51
    tolmachiev51 18 Juli 2017 03:11
    +1
    Sampeyan perlu kanggo nanggepi langsung lan atos, lan ora kanggo "smear" snot. Sedulur kuwi mung ngerti "kekuatan" kanggo diplomasi, boltology nyata.
  39. Irina Krivtsova
    Irina Krivtsova 18 Juli 2017 16:30
    +1
    Kita kaya bocah cilik, saben wong ngarep-arep supaya jujur ​​karo kita, ngarep-arep kesopanan. Nanging wektu kanggo njupuk iki kanggo diwenehake - Amerika, padha nindakake Anglo-Saxon, lan Anglo-Saxon Yahudi, lan "wong Inggris tansah SHITs"
  40. Komentar wis dibusak.
  41. cedar
    cedar 19 Juli 2017 05:24
    0
    Amerika ngetung kabeh ing advance, lan yen padha njaluk jawaban, padha ora keganggu. Yen padha nglebokake awake dhewe kanggo ngremukake para diplomat kita (elinga diplomat sing disingkirake Vitaly Ivanovich Churkin, pembunuhan langsung duta besar kita Andrei Gennadievich Karlov), banjur padha ngrasakake impunity. Pondasi kapercayan sing sombong yaiku kasunyatan kekalahan USSR lan pasif wong, sing ngompa kedaulatan kanggo gerbong bekas, sikil grumbulan, perbaikan kualitas Eropa lan manik-manik kaca liyane ...
    We ndeleng ing ROOT, dear. Tanpa ngandelake rakyat, ora ana pemerintah sing bakal nindakake apa-apa sing migunani lan migunani kanggo kita, lan luwih-luwih tentara rampog kolonial.