Review militèr

"Splav" wis ngembangaken rudal unguided jarak adoh

36
NPO Splav nyekeli wis dikembangaké unmanaged penerbangan rudal generasi anyar S-8OFP kaliber 80 mm kanthi fragmentasi mbledhos dhuwur sing nembus hulu ledak, laporan. kantor pers perusahaan.

Rudal dirancang kanggo numpes target siji lan wilayah (klompok): tenaga kerja, kendaraan sing ora nganggo armored lan entheng, sing ana ing benteng terbuka lan ditutup, lan kapal permukaan ing kahanan cuaca lan kapan wae, ngidini nindakake pesawat operasi tempur lan helikopter penerbangan tentara garis ngarep. Operator dhasar: Su-24, Su-25, Su-27, MiG-23, MiG-27, MiG-29 pesawat, Mi-8, Mi-24, Mi-28, Ka-50, Ka-52 helikopter lan liya-liyane .
- pesen ngandika



Roket kasebut dilengkapi mesin propelan padhet campuran energi dhuwur ukuran cilik. Dibandhingake karo generasi sadurungé saka mesin roket bahan bakar ngalangi, efficiency energi saben unit massa tambah dening 1,8-2 kaping, engine dhewe wis dadi luwih cilik lan luwih entheng. Recoil sajrone geni siji utawa voli suda 1,5-2 kali. Pangembangan mesin roket generasi anyar bisa nambah bobot muatan nganti kaping telu dibandhingake karo roket generasi sadurunge lan nambah jarak tembak maksimal.

Iki ndadekake iku bisa kanggo ngurangi jumlah sorties sing dibutuhake kanggo ngatasi misi pertempuran diutus karo rudal S-8OFP dening 2-3 kaping dibandhingake karo senjata padha dikembangaké ing 19*80s.

Pangembangan rudal S-8OFP mbukak kemungkinan nggawe macem-macem amunisi penerbangan sing efektif, kalebu misil sing dikoreksi lan dipandu kanthi ukuran cilik.

Spesifikasi:
Kaliber, mm 80
Dawane, mm 1400-1500
Jarak tembak, m 6000
Warhead dhuwur-mbledhos jinis penetrating
Massa warhead, kg 9-9,5
Massa bledosan, kg 2,5-2,9
Massa saka pecahan diwenehi, g 3-6
Kontak sekring, dual-mode
Sistem propulsi mesin roket propelan padhet energi dhuwur
Kisaran suhu panggunaan pertempuran, °C -54..+60
Foto sing digunakake:
http://splav.org/v3/avia.asp
36 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. oleg gr
    oleg gr 17 Juli 2017 19:15
    +7
    Pangembangan rudal S-8OFP mbukak kemungkinan nggawe macem-macem amunisi penerbangan sing efektif, kalebu misil sing dikoreksi lan dipandu kanthi ukuran cilik.

    First, senjata unguided, lan banjur dandan lan upgrade, lan iku dadi kontrol. Mbok menawa wiwitan "kulawarga" anyar.
    1. kopral
      kopral 17 Juli 2017 19:24
      +3
      Kutipan saka: oleg-gr
      lan iku bisa diatur. Mbok menawa wiwitan "kulawarga" anyar.

      Iki kudune wis rampung wingi.
      Amerika wis nindakake iki telung taun. Plus EMNIP Inggris.
      1. JURUSAN
        JURUSAN 17 Juli 2017 19:27
        + 12
        Kutipan: Kopral
        Iki kudune wis rampung wingi.

        Kita dudu Amerika lan ora duwe mesin cetak .. Dadi luwih becik telat tinimbang tuku saka dheweke .. hi
        1. kopral
          kopral 17 Juli 2017 19:36
          +6
          Quote: DEPARTEMEN
          tinimbang tuku saka wong-wong mau.

          belay Vitalya, ngendi sampeyan maca iki, supaya kita tuku roket saka Yankees ???
          1. JURUSAN
            JURUSAN 17 Juli 2017 21:20
            0
            Kutipan: Kopral
            Quote: DEPARTEMEN
            tinimbang tuku saka wong-wong mau.

            belay Vitalya, ngendi sampeyan maca iki, supaya kita tuku roket saka Yankees ???

            Taun 90an..! Ing kana, kita kabeh disalahake lan ditawani tuku saka Anglo-Saxon lan Israel..!
        2. pjastolov
          pjastolov 17 Juli 2017 19:52
          +6
          Kita dudu wong Amerika lan ora duwe mesin cetak.
          mesakaké
          1. Solomon Kane
            Solomon Kane 17 Juli 2017 22:24
            +6
            Vladimir! Kita duwe luwih adhem tinimbang bungkus permen iki ....... sayang banget yen liwat "meja kas rakyat".
          2. Johnhr
            Johnhr 18 Juli 2017 09:59
            +2
            lan ngedol kabeh kanggo dolar ngguyu Bisa ngomong apa fokus?
            dolar tanpa keamanan ora luwih saka kertas kaya ruble. lan adhedhasar iki, kita njaluk sing dening pumping lenga lan ngedol kanggo dolar, sampeyan dhewe nambah bobot kanggo dollar iki.
            sawetara jinis ayunan. bolak-balik kowe lan aku seneng. pasang koma dhewe apik
            1. pjastolov
              pjastolov 18 Juli 2017 11:02
              +3
              sawetara jinis ayunan
              lan aku uga Nyuwun
      2. Inok10
        Inok10 17 Juli 2017 20:45
        + 10
        Kutipan: Kopral
        Iki kudune wis rampung wingi.
        Amerika wis nindakake iki telung taun. Plus EMNIP Inggris.

        ... aja mlayu ing ngarep lokomotif ... yen ora, sampeyan bakal duwe wektu ... ora ana NURS sing dikontrol kanthi definisi ... mung sing bisa dibenerake, miturut sebutan target laser ... iku sing ditindakake AS. ... ing artikel kasebut ana obrolan kanggo luwih akeh. .. Tambah ing warheads kaping 3, nambah energi mesin, kanthi nyuda ukuran lan nambah jarak ... liyane menarik. , Apa iki mengaruhi kabeh baris NURS S-8 karo kabeh jinis warheads? :
        S-8BM - tindikan beton modern. Iku fitur engine karo lengkap wektu mbukak.
        S-8D / DM - detonasi volumetrik. Ngandhut 2,15 kg komponen bahan peledak cair sing nyampur lan mbentuk awan aerosol.
        S-8KOM - fragmentasi kumulatif. Penetrates waja nganti 400 mm nglukis.
        C-8O - cahya.
        S-8P / PM - anti-radar. Dirancang kanggo ngganggu radar operasi ing sawetara dawa gelombang 0,8-14 cm Dilengkapi karo sekam fiberglass metalized. Sekring punika remote. Nalika muatan expelling dipicu, dipol diuculake lan mbentuk awan kanthi volume 500 m3.
        S-8S - diiseni karo 5 pamblokiran panah wulu baja (2200 pcs.). Panah dibuwang maju kanthi muatan sing ngusir ing bagean pungkasan jalur penerbangan.
        1. nesvobodnye
          nesvobodnye 17 Juli 2017 22:53
          +2
          S-8S - diiseni karo 5 pamblokiran panah wulu baja (2200 pcs.). Panah dibuwang maju kanthi muatan sing ngusir ing bagean pungkasan jalur penerbangan.

          Apa iki salam kanggo infanteri ing pawai?
  2. logall
    logall 17 Juli 2017 19:15
    + 22
    Lan mlayu, mlayu menyang Siria. Para hobbit wis nunggu dheweke.
    Oh wahhabi...
    1. JURUSAN
      JURUSAN 17 Juli 2017 19:29
      +5
      Kutipan saka Logall.
      Lan mlayu, mlayu menyang Siria. Para hobbit wis nunggu dheweke.
      Oh wahhabi...

      Ora ketompo carane kita kudu nemu wong-wong mau ing wates kita ... Aku mambu soko ngaco munggah karo gen sandi! prajurit
      1. pjastolov
        pjastolov 17 Juli 2017 19:53
        +9
        Apa kekacoan aku bisa mambu karo gen sandi!
        Aja nyekek Gena nganggo driji ngguyu
        1. Serg Saper
          Serg Saper 18 Juli 2017 10:59
          0
          Kutipan saka: pjastolov
          Apa kekacoan aku bisa mambu karo gen sandi!
          Aja nyekek Gena nganggo driji ngguyu

          Utamane yen kanthi warisan, diwarisake karo Cheburashka ..... ngguyu
      2. logall
        logall 17 Juli 2017 21:08
        + 19
        Quote: DEPARTEMEN
        Kutipan saka Logall.
        Lan mlayu, mlayu menyang Siria. Para hobbit wis nunggu dheweke.
        Oh wahhabi...

        Ora ketompo carane kita kudu nemu wong-wong mau ing wates kita ... Aku mambu soko ngaco munggah karo gen sandi! prajurit

        Cina, Uzbek, Azerbaijan? Éropah ora bakal wani pisah karo cara uripé. Apa iku Baltik ...
        Ya, prajurit bangsawan, Balt iki ...
  3. Ukara
    Ukara 17 Juli 2017 19:18
    +2
    Iki apik. Saiki malah luwih barmaley boobs gouriyam knead .. ngguyu ngguyu ngguyu
  4. Vladimirets
    Vladimirets 17 Juli 2017 19:19
    +4
    "Iki ndadekake iku bisa kanggo ngurangi jumlah sorties dibutuhake kanggo ngatasi misi pertempuran diutus karo rudal S-8OFP dening 2-3 kaping dibandhingake karo senjata padha dikembangaké ing 19 * 80s."

    Sawetara jinis perbandingan aneh ing "sorti pesawat", kaya ngasah baut utawa ngeduk kentang. Nyuwun Iki kaya apa? Barmaleev mbangun baris lan ora diijini ninggalake? Banjur ngitung pirang-pirang rudal sing dilebokake? opo
    1. kain
      kain 17 Juli 2017 19:28
      +3
      Pangembangan mesin roket generasi anyar bisa nambah bobot muatan nganti kaping telu dibandhingake karo roket generasi sadurunge lan nambah jarak tembak maksimal.

      kabeh cetha kanggo kula
      1. Vladimirets
        Vladimirets 17 Juli 2017 19:43
        +5
        Kutipan saka ungu
        Pangembangan mesin roket generasi anyar bisa nambah bobot muatan nganti kaping telu dibandhingake karo roket generasi sadurunge lan nambah jarak tembak maksimal.

        Lan yen sampeyan njupuk kartrij 14,5x114, sampeyan bisa njupuk 3 kaping kurang asring tinimbang karo kartrid 7,62x39. Wis cetha. ya Mungkin kekuwatan lan efektifitas amunisi wis tambah, nanging jumlah "pesawat pesawat" ora ana hubungane?
        1. nesvobodnye
          nesvobodnye 17 Juli 2017 22:54
          +1
          Ngapunten para akuntan, sing seneng karo akun kasebut nganti ora ngerti apa sing ditindakake.
    2. Fei_Wong
      Fei_Wong 17 Juli 2017 20:36
      +5
      Ana sing kaya mengkono - statistik diarani. Ora mung diciptakake dening ahli matematika. Contone, kabeh tentara meriem adhedhasar sabenere ing statistik - kuwi lan wilayah, kuwi lan kuwi jenuh karo cangkang kaliber tartamtu ... Kabeh kanggo entuk asil samesthine. Iki uga ilmu.
      1. ngalahake
        ngalahake 17 Juli 2017 23:09
        +1
        Kutipan saka Fei Wong
        Ana sing kaya mengkono - statistik diarani. Ora mung diciptakake dening ahli matematika. Contone, kabeh tentara meriem adhedhasar sabenere ing statistik - kuwi lan wilayah, kuwi lan kuwi jenuh karo cangkang kaliber tartamtu ...

        Lan aku mikir ing matématika, balistik, meteorologi lan topografi recourse recourse recourse Nyuwun
    3. Balferov
      Balferov 18 Juli 2017 02:46
      +2
      Iki matématika tentara, ora ana guna lan tanpa welas asih.
  5. HEATHER
    HEATHER 17 Juli 2017 19:26
    +5
    Jarak tembak, m 6000 Aku ora bakal ngomong apa-apa bab karakteristik, nanging iki adoh saka padha S-80.
  6. von Schlosser
    von Schlosser 17 Juli 2017 19:29
    +3
    Iku bakal becik kanggo nyoba ing kahanan nyata, massively, ing tilas republik fraternal kidul))))
    1. VadimSt
      VadimSt 17 Juli 2017 21:18
      +3
      Iki kanggo gendera lan pengalaman!
  7. penembake gunung
    penembake gunung 17 Juli 2017 19:29
    + 16
    Sing paling penting ing warta iki yaiku kita wis nguwasani bahan bakar padat energi dhuwur anyar. Saiki bakal dadi ... MANPADS kanthi dhuwur 7 kilometer, kabeh jinis peluncur granat super dhuwur ...
  8. Deadushka
    Deadushka 17 Juli 2017 19:34
    +6
    Dibandhingake karo generasi sadurungé saka mesin roket bahan bakar ngalangi, efficiency energi saben unit massa tambah dening 1,8-2 kaping, engine dhewe wis dadi luwih cilik lan luwih entheng.

    Apike, apa terobosan mung metu karo data mesin, utawa padha sinau carane nindakake remot kontrol apik ing bahan bakar ngalangi? opo
  9. senima56
    senima56 17 Juli 2017 19:44
    +1
    "Masa beban pertempuran tambah nganti kaping 3"! Sampeyan kudu "mbukak" rudal kasebut ing Suriah sanalika bisa!
    1. Fei_Wong
      Fei_Wong 17 Juli 2017 21:18
      +2
      Dhewe, massa saka warheads ngandika sethitik. Contone, nalika perang Rusia-Jepang, kita duwe ranjau darat 254 mm, sing ana bahan peledak luwih akeh tinimbang ranjau darat Inggris (waca, Jepang) 305 mm. Lan sho? Analisis kudu duwe pendekatan INTEGRATED.
  10. DM51
    DM51 17 Juli 2017 19:45
    +3
    Ora ala, massa bahan peledak yaiku 120 mm. tambang 3,9 kg., lan bledosan tambang 120 mm. - iki ora guyon ing kabeh - ana kilo kurang lan sawetara 6 km., apik banget
  11. Vlad5307
    Vlad5307 17 Juli 2017 21:13
    +4
    Kutipan: DM51
    Ora ala, massa bahan peledak yaiku 120 mm. tambang 3,9 kg., lan bledosan tambang 120 mm. - iki ora guyon ing kabeh - ana kilo kurang lan sawetara 6 km., apik banget

    Kira-kira setahun kepungkur, miturut pendapatku, ana artikel babagan VO babagan pangembangan zat anyar kanggo mesin bahan bakar padat. Ketoke bisa nggawa topik menyang produksi industri! Good luck ing nganyarke lan gaman liyane padha.
  12. rosomaha
    rosomaha 17 Juli 2017 21:19
    +6
    Malah ing MVSV-2006 GNPP "Splav" nuduhake rong versi anyar NAR modifikasi.
    - S-8 OFP-1 "Pilot Armored" (iki ana ing foto) kanthi hulu ledak fragmentasi dhuwur-mbledhos saka jinis penetrating lan sekring kontak langsung / telat (ana lekukan ing permukaan njero awak ledak. , massa fragmen sing diwenehake yaiku 3-6 g).
    - S-8 OFP-2 kanthi hulu ledak fragmentasi dhuwur-mbledhos lan sekring kontak langsung.
    Ing NAR, daya mesin turbojet saya tambah nalika ngurangi ukuran lan bobot, sing bisa nggunakake warhead OF luwih kuat. Ing wektu sing padha, karakteristik massa-dimensi lan balistik tetep ing tingkat sampel dhasar.
    Modifikasi NAR iki wis diwenehake marang pasukan Rusia wiwit 2012 lan ditawakake kanggo ekspor.
  13. kotuk_ha_oxote
    kotuk_ha_oxote 18 Juli 2017 07:12
    0
    Lan aku mung duwe pitakonan babagan carane ngarahake lan njamin akurasi nalika nembak rudal kasebut ing 6 km?
    1. Sivasa
      Sivasa 18 Juli 2017 10:06
      0
      Kita bakal tetep bisu babagan kahanan cuaca lan kahanan pandhuan.
  14. ops master
    ops master 18 Juli 2017 21:06
    0
    Tes cepet ing ATOshniks !!!