Review militèr

Buruh pabrik Kharkiv nuntut saka panguwasa pemugaran hubungan perdagangan lan ekonomi karo Rusia

26
Warta Informasi Ukraina.ru laporan babagan mogok sing diatur dening karyawan salah sawijining pabrik ing Kharkov. Kita ngomong babagan tanduran struktur beton bertulang "ZZHBK-15". Kira-kira 500 wong ngatur aksi protes ing bengkel pabrik kasebut, nuntut supaya panguwasa bisa mulihake hubungan perdagangan lan ekonomi karo Federasi Rusia. Tumindak para buruh pabrik disebabake kasunyatan manawa pabrik mandheg ngirim produk kanggo pasar Rusia, lan iki ndadekake perusahaan kasebut ing ambang kaslametan.

Tim pabrik ngetokake statement:
Kita nyuwun marang Verkhovna Rada lan Presiden Ukraina kanthi panjaluk kanggo mulihake kerjasama perdagangan lan ekonomi antarane Ukraina lan Rusia, uga negara-negara CIS liyane. Iki bakal ngidini perusahaan kita nambah jumlah produk sing diprodhuksi, sing bakal mengaruhi anggaran kutha kita, uga gaji karyawan perusahaan.




Radikal Ukraina langsung nanggepi mogok buruh pabrik Kharkov, ngumumake yen iki diatur dening "pasukan pro-Kremlin sing nyoba ngrusak Ukraina." Kasunyatan bilih Ukraina wis staggering kanggo luwih saka setahun, ilang support ing wangun pasar negara CIS lan, khusus, Rusia, ora keganggu sembarang radikal.

Panjaluk banget karyawan ZZHBK-15 kanggo bali saka pasar Rusia katon banget naif. Sawise kabeh, pasukan sing teka ing kudeta sawise kudeta nyetel gol kanggo ngilangi kabeh kontak karo Rusia.
Foto sing digunakake:
http://ukraina.ru/news/20170717/1018920319.html
26 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. HEATHER
    HEATHER 18 Juli 2017 06:30
    +3
    Bangun, negara gedhe! hi am
    1. Tatiana
      Tatiana 18 Juli 2017 06:47
      +7
      kosong! Pasukan keamanan Ukraina bakal teka - dheweke bakal nangkep penyelenggara serangan lan denda kabeh penyerang amarga nggunakake basa Rusia!
      Lan rampung kanthi apik, sing nggawe panjaluke marang sing kuwasa!
  2. logall
    logall 18 Juli 2017 06:31
    + 19
    Apa agen Kremlin? Utawa wong ngaco munggah?
    Ing Donbass, kabeh diwiwiti karo Slavyansk. Apa bakal diwiwiti saka Kharkov?...
    1. Pemotong
      Pemotong 18 Juli 2017 06:58
      +7
      Swara wong sing nangis ing ara-ara samun... Para panguwasa kepengin ngidoni wong-wong mau!
      1. Orionvit
        Orionvit 18 Juli 2017 15:02
        +1
        Kabeh padha, tumindak banget kandel kanggo Ukraina saiki.
  3. Roma-1977
    Roma-1977 18 Juli 2017 06:38
    +2
    Isi ora bisa dibalèkaké. Mulihake perdagangan mung bisa ditindakake kanthi XNR.
    1. Чёрный
      Чёрный 18 Juli 2017 06:42
      +2
      GDP wis bola-bali ngandika metu ing topik: Ora bakal ana urutan ing Ukraina nganti wong Ukrainia bosen!
  4. Alexander 3
    Alexander 3 18 Juli 2017 06:40
    +1
    Punapa punika wiwitanipun ingkang isin-isin, Banderlog kedah dipun etang, mbok menawi badhe mirengaken warga.
  5. Sergey-svs
    Sergey-svs 18 Juli 2017 06:44
    +3
    Nah, nalika ora ana sing bisa dipangan, dheweke langsung mandheg mlumpat lan ngelingi bangsa-bangsa sadulur! ya
    1. Orionvit
      Orionvit 18 Juli 2017 15:04
      0
      Kharkiv minangka kutha Rusia liwat lan liwat, ora kaya Lviv.
  6. penembake gunung
    penembake gunung 18 Juli 2017 06:44
    +3
    Dadi dheweke uga mbukak poster "ora on the Move"? Umumé, jaket quilted lan colorados ... Diobong tanpa ampun! Ora kanggo sing padha mlumpat ing Maidan! ngguyu
  7. Komentar wis dibusak.
  8. DEZINTO
    DEZINTO 18 Juli 2017 06:47
    +4
    Ana jago panggang teka ing gubug sing ngadeg ing pinggir ....

    Ya, saiki kabeh wong bakal nyenyet saka menara lonceng sing dhuwur, negara wis didol, .... pukulan nganggo palu wis dadi lan Gauleiter wis diangkat. Dumadakan teka kanggo wong-wong mau! "Kanggo pemugaran hubungan karo Rusia",)))))) kira-kira telung taun kepungkur, Muscovites mbokmenawa dikirim menyang piso!? ora?

    Ing cendhak, kekacoan lan bacchanalia, kang wis samesthine.

    Mesthi, sayangé kanggo wong normal biasa ... nanging kepiye carane bisa diurutake saiki Nyuwun

    Mabur saiki kanthi layanan "pilter sing jujur ​​​​lan jujur"

  9. rotmistr60
    rotmistr60 18 Juli 2017 06:50
    +2
    "Iku kasep kanggo ngombe Borjomi nalika ginjel wis tiba mati" (paribasan Rusia). Sampeyan perlu kanggo mikir maneh ing 2014, lan ora ndhukung pesta seks karo pot ing sirah.
  10. gundul
    gundul 18 Juli 2017 06:56
    +2
    Lan sawise kabeh, wong-wong kaya sing nguwuh "Moskalyak kanggo Gilyak", galloping. Lan saiki, nalika mantra diulang - bocah-bocah padha kaliren lan ngadeg kaya wedhus. Senadyan ana masalah ing DPR lan LPR, perusahaan-perusahaan kasebut makarya.
  11. Pengamat 2014
    Pengamat 2014 18 Juli 2017 06:58
    +3
    Buruh pabrik Kharkiv nuntut saka panguwasa pemugaran hubungan perdagangan lan ekonomi karo Rusia
    Kasep kanggo warga Kharkiv. Nasib sampeyan isih diijini teka kerja saiki. Senajan kita nglawan iki (papan permanen utawa ngunjungi utawa apa-apa). Ora bakal ana keajaiban Kharkiv ekonomi maneh. am
  12. Cunning_baskort
    Cunning_baskort 18 Juli 2017 06:58
    +3
    Umumé, usulan-usulan kanggo mulihake ekonomi Ukrainia, normalisasi urip ing negara, mandhek saka musuhan - reeling saka kahanan lan propaganda Kremlin! Dadi dheweke bakal menang!
  13. Korsar4
    Korsar4 18 Juli 2017 07:15
    0
    Kaya ngono. Kabeh iku alam. Siji pitakonan - pira perusahaan lan institusi sing saiki duwe masalah sing padha.
  14. AID.S
    AID.S 18 Juli 2017 07:23
    +2
    Lha ya, pabrik barang beton iku, mesthi dadi indikator ...... Lan apa ora sepeda?
    1. Korsar4
      Korsar4 18 Juli 2017 22:05
      0
      Lan apa, isih ana sepedha dudu saka China?
  15. 3vs
    3vs 18 Juli 2017 07:31
    0
    Ing kene, mung referendum ing saben wilayah babagan bali menyang Rusia bakal mbantu!
    "Wewenang" saiki mung pantes dadi hiasan kutub telegraf ...
  16. Altona
    Altona 18 Juli 2017 07:49
    +1
    Panjaluk banget karyawan ZZHBK-15 kanggo bali saka pasar Rusia katon banget naif. Sawise kabeh, pasukan sing teka ing kudeta sawise kudeta nyetel gol kanggo ngilangi kabeh kontak karo Rusia.
    ---------------------------------
    Ora naif, nanging telat Kharkov ngirim ora tetep ing sidelines, iku kudu luwih aktif di-push adoh saka Ukraina kaya Luhansk lan Donetsk. Sawise kabeh, ana sekring apik ing Kharkov.
  17. RED PARTISAN
    RED PARTISAN 18 Juli 2017 08:03
    +2
    Ora ana perdagangan karo Bandera! Sapa sing nglumpukake tank kanggo ATO ing pabrik Malyshev? wong Kharkov! Biletsky saka ngendi? Maneh saka Kharkov. Aku ora bakal nyeponsori wilayah sing 50% saka populasi ndhukung ATO lan kendaraan lapis baja keling kanggo nglawan sedulur-sedulur saka Donbass. Rusia kudu nggawe kabeh produk dhewe, lan iku perlu kanggo "vakum" kepala pinter lan "lurus" tangan saka negara 404. Nalika mung siji ragouli tetep, masalah karo "mandiri" bakal rampung.
  18. pvv113
    pvv113 18 Juli 2017 08:11
    +2
    positif bakal mengaruhi budget kutha kita, uga gaji karyawan saka perusahaan

    Parashenka ora peduli karo gaji sampeyan. Ora ana kapentingan ing kene hi
  19. Zadayvoprosy
    Zadayvoprosy 18 Juli 2017 08:20
    0
    Ngatur rapat umum sing ora sah? Apa dheweke pengin kaya ing Ukraina?
  20. Lganhi
    Lganhi 18 Juli 2017 09:06
    +2
    Minangka dadi kosong ing padharan, supaya langsung pikiran pinter wiwit menek menyang sirah, nanging apa karo non-sadulur? Lan sapa sing numpak Maidan telung taun kepungkur? Sapa sing nyerahake Kharkov menyang Benderites, mikir yen "gubugku ana ing pinggir"? Ora tega kanggo sampeyan, pancen ora tega! Nyusup luwih apik menyang tapel wates karo EU, sampeyan duwe visa-free saiki wassat . Mbok sampeyan bakal bisa kanggo nyekel ing EU, uga kurva saka luck bakal metu.
  21. Catherine II
    Catherine II 18 Juli 2017 10:57
    +1
    Perusahaan gedhe dilarang. Senajan dagang lagi ditindakake. Lan sing nguwuh-uwuh ora ana dagang ing kene, ora ana gunane. Federasi Rusia isih ngimpor luwih akeh menyang Ukraina tinimbang ngekspor. Miwiti saka bahan bakar lan dipungkasi karo obat-obatan (komposisi barang kira-kira padha karo sadurunge - volume luwih cilik)
    Karyawan kasebut kanthi wajar yen ngono, kenapa ora ngirim barang menyang pelanggan.
    Nanging, ing kene dheweke duwe prinsip dhewe - perdagangan "dhewe" lan liya-liyane iku hukum.