Review militèr

"Dozor-B" dijenengi paling apik ing antarane rolas kendaraan lapis baja miturut rumus 4x4.

33
Miturut portal Ukrainia Ukrainia Military Pages, Presiden Ukraina Petro Poroshenko, ing obrolan karo Menteri Pertahanan Stepan Poltorak, nyathet yen kendaraan lapis baja Dozor-B, sing wis lulus tes departemen lan dioperasikake dening militer, mbuktekake karakteristik kinerja sing dhuwur.

Antarane rolas kendaraan lapis baja sing padha, Dozors sing paling apik
Petro Poroshenko nyathet.

"Dozor-B" dijenengi paling apik ing antarane rolas kendaraan lapis baja miturut rumus 4x4.


Kabeh kendaraan lapis baja Dozor-B, sing wis ditransfer menyang Angkatan Bersenjata Ukraina, duwe armor standar NATO, mesin Deutz Jerman lan kotak gear American Allison.

Umume kendaraan lapis baja kanthi rumus roda 4x4 dirancang ing sasis sipil. Mung "Dozor-B" nduweni operator armored personel mlaku, kang dumunung ing awak waja. Iki mesin perang nyata.
- ujare Vladimir Korobov, Wakil Direktur Umum Produksi lan Teknik Pesawat saka Keprihatinan Negara "Ukroboronprom".

Layanan pers saka State Concern "Ukroboronprom" nglaporake manawa fasilitas produksi sing disiapake ing 2016 lan proses teknologi bisa nggawe Dozor-B ing Pabrik Armored Lviv. Saiki buruh pabrik mung ngenteni penandatanganan kontrak karo MOU. Iki bakal mengaruhi ora mung tanduran kasebut, nanging uga kabeh kompleks perusahaan sing gegandhengan ing saindenging Ukraina. 17 perusahaan-peserta Concern lan 86 perusahaan domestik liyane saka macem-macem bentuk kepemilikan melu kerjasama ing produksi Dozor.
Foto sing digunakake:
foto © State Corporation "Ukroboronprom"
33 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. mig29mks
    mig29mks 18 Juli 2017 14:10
    +6
    Nah, saiki kabeh wong mesthi bakal menang)))
    1. kakang abu-abu
      kakang abu-abu 18 Juli 2017 14:12
      +3
      Kutipan: mig29mks
      Nah, saiki kabeh wong mesthi bakal menang)))

      Ya, parade ing Alun-alun Merah wis #soon. lol
    2. Nahatak
      Nahatak 18 Juli 2017 14:31
      +1
      Aku dhewe kritis babagan teknik iki. Nanging jam tangan iki katon apik banget, mung ana siji minus - rame (nalika nyopir 100 km rada rame ing kana, nanging yen ora, apik banget.
      1. sabakina
        sabakina 18 Juli 2017 15:08
        +3
        perang jancok! Dheweke dudu sub!
        1. KUOLEMA
          KUOLEMA 18 Juli 2017 15:29
          +2
          Aku isin takon huruf B ing patroli iki bab kru utawa bab landing?
  2. HEATHER
    HEATHER 18 Juli 2017 14:10
    +8
    Zaporozhets ora ana maneh ing subyek? Aku mung takon. Tanpa ana... wassat
    1. ngalahake
      ngalahake 18 Juli 2017 14:40
      +5
      Umume kendaraan lapis baja kanthi rumus roda 4x4 dirancang ing sasis sipil. Mung "Dozor-B" nduweni operator armored personel mlaku, kang dumunung ing awak waja. Iki mesin perang nyata.


      Kabeh sing wis ditulis, aku kasengsem, murni praktis: PKM, karo kartrij BZ, bakal njupuk, lan saka kadohan?
      1. Morris cacing
        Morris cacing 18 Juli 2017 16:56
        +1
        Inggih, pabrikan ujar babagan STANAG 4569 3 lvl. Nyatane, mikir saka 150-200 m kanggo njupuk mati, loro-lorone.
        1. ngalahake
          ngalahake 18 Juli 2017 19:57
          +4
          Kutipan saka cacing Morris
          Inggih, pabrikan ujar babagan STANAG 4569 3 lvl. Nyatane, mikir saka 150-200 m kanggo njupuk mati, loro-lorone.

          Inggih, kula mboten gumunggung ... kula saged mlebet langkung celak, menawi kahanan ngidinaken. matur nuwun.
  3. 210okv
    210okv 18 Juli 2017 14:11
    +5
    Kabeh wis kasedhiya, lan standar malah rem.. mung gasket antarane setir lan jog sing ora ana
    1. pamburu mumbul
      pamburu mumbul 18 Juli 2017 14:25
      +5
      Nalika aku ngerti, Pedro mbandhingake "Shame-B" kanthi conto tanpa senjata sipil, yen dheweke menehi lontar kanthi kendel? wong bodho
      1. sabakina
        sabakina 18 Juli 2017 15:06
        +4
        pasha, hi , Sampeyan bisa ngomong yen padha nggawe loro Dozor-B saka siji operator personel wojo?
        Mung "Dozor-B" nduweni operator armored personel mlaku
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 18 Juli 2017 15:15
          +6
          Kutipan saka: sabakina
          apa padha nggawe loro Dozor-B saka siji operator personel wojo?

          Ngelingi passion irresistible kanggo nyolong kabeh, tinimbang saka loro operator personel wojo - siji "Shame-B". lol
          Hello Slava! hi ombenan
      2. Cunning_baskort
        Cunning_baskort 19 Juli 2017 07:51
        +3
        Dadi bisa dingerteni, mbandhingake karo mahakarya pesenan kerajinan:
  4. vit
    vit 18 Juli 2017 14:19
    +2
    Cheers kanggo cah ayu! saiki ana sing kudu disalahake saka negara.
  5. Komentar wis dibusak.
  6. ydjin
    ydjin 18 Juli 2017 14:22
    +5
    Pozozr-B, sing wong Ukrainia dhewe ing youtube diapusi paling apik? Petya duwe Delirium Tremens (Delirium tremens) sing terus-terusan!
  7. Altona
    Altona 18 Juli 2017 14:23
    + 10
    Lha, apa kabar? Checkmate! Komplek industri militer Rusia mung nangis kanthi impotensi lengkap, njupuk rokok liyane kanthi tangan sing gemeter. ngguyu lol
    1. mung eksploitasi
      mung eksploitasi 18 Juli 2017 14:36
      0
      kelalen nambahi yen saiki nguwasani tanah-tanah wetan wetan dadi kagungane kaklam.
    2. HEATHER
      HEATHER 18 Juli 2017 14:50
      +6
      Rokok tumpah, tangane gemeter wedi.AltonaInggih, sampeyan medeni banget! Perlu dielingake. Avatarku sing komplit wis tekan... Arep menyang ngendi, arep menyang sapa... sad ombenan
      1. mung eksploitasi
        mung eksploitasi 18 Juli 2017 18:15
        +1
        Kowe kelingan guyonan karo prau kembung sing kasur diwenehi kaklam?
        kirim Altona iki parodi saka.

  8. senima56
    senima56 18 Juli 2017 14:31
    +6
    Iki saka seri sing padha karo "Tentara Ukraina sing paling kuat ing Eropah!"
    1. Inquisitor
      Inquisitor 18 Juli 2017 17:10
      +4
      "Tentara Ukraina" saiki kaya "program ruang angkasa Somalia", sanajan ora ana sing kaya "program ruang angkasa Ukraina" ngguyu
  9. Bronevic
    Bronevic 18 Juli 2017 14:32
    +4
    Dadi dheweke gagal kabeh tes
  10. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 18 Juli 2017 14:42
    +1
    "Dozor-D", "Dozor-G" lan "Dozor-X"
  11. kolkulon
    kolkulon 18 Juli 2017 14:47
    0
    Apa dheweke ora duwe tirai kanggo radiator saka GTT?
  12. Tukang Pasang65
    Tukang Pasang65 18 Juli 2017 14:48
    +2
    Antarane rolas kendaraan lapis baja sing padha, Dozors sing paling apik
    Petro Poroshenko nyathet.

    Tembung kepala Roshen, oh nuwun - saka Ukraina, padha rada misquoted. Dheweke ngandika, Aku Quote verbatim, - Antarane rolas padha Dozora kendaraan wojo, loro pisanan ing baris iki sing paling apik!
  13. brassist
    brassist 18 Juli 2017 14:58
    0
    Lan apa rega kendaraan lapis baja kanthi unit kordon iki?
  14. sabakina
    sabakina 18 Juli 2017 15:03
    +2
    Mung "Dozor-B" nduweni operator armored personel mlaku

    Lan pembawa personel lapis baja apa sing dibajak? Apa iku Sexot?
  15. Akim
    Akim 18 Juli 2017 15:04
    0
    kok akeh bedhil nalika ana bom lan wong, uh, brandishing iku?
  16. Jovanni
    Jovanni 18 Juli 2017 15:10
    0
    "Dozor-B" dijenengi paling apik ing antarane rolas kendaraan lapis baja miturut rumus 4x4.

    ya. Lan "Niva"?
  17. bankirchik34
    bankirchik34 18 Juli 2017 15:12
    0
    ya, ayo padha nglakoni, senajan sing nyambut gawe ora bakal mati kaliren. Banjur dheweke duwe masalah ing kana)
  18. Romanenko
    Romanenko 19 Juli 2017 09:27
    0
    Nalika ora ana apa-apa liyane kanggo gumunggung, banjur iki kamenangan ing skala nasional. Lan, ing ngendi dheweke entuk jembatan pengangkut personel lapis baja? Bukak lan copot waja lawas - banjur entuk bathi, ternyata siji BTR-60pb lawas saka tong sampah - loro Patroli !!! Menang sing jelas!
    Kabeh iki mung sedhih ... Apa negara wis dadi.
  19. serpihan
    serpihan 19 Juli 2017 15:11
    0
    Sampah iki malah diarani Shame ing Ukraina ... lan sing ngomong EVERYTHING!