Review militèr

Prototipe UAV kanggo pangembangan Arktik ditampilake ing MAKS-2017

2
Asosiasi Helikopter Rusia kanggo pisanan ditampilake ing prototipe pertunjukan udara MAKS saka drone VRT300 sing dimaksudake kanggo pangembangan Arktik, laporan. RIA News release pers perusahaan.



"Helikopter Rusia" ing International Aviation and Space Salon MAKS-2017 kanggo pisanan nampilake prototipe kendaraan udara tanpa awak saka jinis helikopter VRT300, sing dikembangake dening VR-Technologies, "ujare rilis kasebut.

Dilaporake yen "kompleks VRT300 lagi dikembangake ing rong versi: Pengawasan Arktik - kanthi radar sing katon sisih kanggo pengintaian lan operasi es ing Arktik lan Opticvision - kanthi jarak penerbangan sing tambah kanggo ngawasi lan tugas penginderaan jarak jauh." Bobot muatan drone yaiku 70 kg.

Tema pangembangan Arktik saiki banget relevan. Contone, perusahaan pelayaran sing ngrancang navigasi maritim ing sadawane Rute Segara Lor kudu ngawasi kahanan es ing rute kasebut. Solusi teknis sing digunakake ing VRT300 bakal ngidini sampeyan nemtokake kekandelan es sadurunge lan ngoptimalake kursus miturut data sing ditampa,
Layanan pers ngutip tembung saka CEO induk Andrey Boginsky.

Kajaba iku, model helikopter serbaguna cahya VRT500 uga bakal ditampilake ing pameran kanggo pisanan.
Foto sing digunakake:
http://www.ato.ru
2 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. HEATHER
    HEATHER 18 Juli 2017 14:30
    +3
    Kaluputan sapa, aku bisa ngerti, sampeyan mangsuli aku! Sampeyan bledosan lan mabur, nanging ing ngendi beruang kita?Dadi ora bakal ana wong kulit putih sing isih ana. Dheweke nggawe rustle ing Arktik. Penguin kudu nggawe papan ing Antartika. wassat(SBM-kekuwatan saka beruang kutub.)
  2. Proton
    Proton 18 Juli 2017 14:32
    0
    Ya, apa jenis UAV, nalika pamaréntah "efektif" Cut mati dhuwit kanggo Arktik 17 kaping, lan malah sing bakal pindhah menyang dhewe, lagi ngomong. negatif