Review militèr

Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia: Kita bakal nyelehake kapal induk anyar ing taun 2025

103
Kamentrian Pertahanan Rusia ngrembug karo manufaktur pesawat babagan kemungkinan nggawe pesawat anyar kanggo operator pesawat sing janjeni, ujare Wakil Menteri Pertahanan Yuri Borisov marang wartawan.

Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia: Kita bakal nyelehake kapal induk anyar ing taun 2025


Ing rencana Kamentrian Pertahanan, pancen, ora ing mangsa ngarep, nanging ing jarak sing adoh, wis ana ing garis finish SAP 2018-2025, kita duwe rencana kanggo nyelehake, miwiti mbangun cruiser mawa pesawat anyar, lan , mesthi, ing wektu iku bakal ana generasi anyar penerbangan teknisi
Borisov ngandika sajrone MAKS, laporan RIA News.

Miturut dheweke, pesawat kanggo operator pesawat bakal dadi pangembangan baris Yakovlev saka pesawat take-off vertikal.
Sadurungé, Wakil Panglima Angkatan Laut kanggo Armaments Viktor Bursuk ngumumake rencana kanggo mbangun kapal induk anyar. Miturut dheweke, tata letak sing cocog diwenehake dening Pusat Riset Negara Krylov.

Angkatan Laut saiki mung duwe siji kapal induk - kapal penjelajah abot Admiral Kuznetsov, sing ditugasake ing taun 1991, sing saiki disiapake kanggo ndandani. Modernisasi kapal bakal diwiwiti ing 2018. Sawise nganyari, iku bakal bisa kanggo ngawula armada liyane 20 taun.
Foto sing digunakake:
https://www.ridus.ru/
103 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. JURUSAN
    JURUSAN 18 Juli 2017 18:46
    +7
    Cetha yen kita ora perlu AUGs .. Lan supaya kita bisa nangani!
    1. Novonur
      Novonur 18 Juli 2017 18:58
      +6
      Ya, prinsip sampeyan bener, kenapa nyiksa Kuzya sajrone 20 taun liyane, tinimbang, dana anggaran kasebut bisa disebarake ing antarane kapal penjelajah universal lan pemusnah. Miturut cara, padha bisa nggawa luwih maneuverability kanggo téater saka Kuzya utawa sawetara operator pesawat liyane.
    2. nggrundel
      nggrundel 18 Juli 2017 19:04
      + 12
      Quote: DEPARTEMEN
      kita ora perlu AUG

      Kita duwe Antey - kapal induk kapal selam nuklir, nggawa 24 pesawat supersonik, sanajan iku robot kamikaze. wassat Lan ora ana apa-apa, bakal ngrampungake tugas ing ngendi wae ing segara. AUG wis ketinggalan jaman minangka jinis senjata, utamane nalika kita lan wong Tionghoa ngrampungake masalah nyerang AUG kanthi misil balistik. Pandhuan ing wangun ZGRLS wis ana. Telung kembang Srengenge ekspor wis ana ing tangane para pemakan beras sing ala wassat .
      1. Monarchist
        Monarchist 18 Juli 2017 19:15
        +7
        Khrych, kok ing AS padha kesusu karo AUG, mbok menawa padha alon-witted?
        1. nggrundel
          nggrundel 18 Juli 2017 19:35
          + 10
          Quote: Monarchist
          Khrych, kok ing AS padha kesusu karo AUG, mbok menawa padha alon-witted?

          Lan padha duwe piwulang dhewe sing padha kudu padha, padha ngadegake kutha-kutha ing pesisir, padha duwe kabeh beyo liwat segara. Ora muni lucu, nanging AUG minangka senjata pertahanan, tujuane kanggo nglindhungi rute segara sing ana ing sisih kita. Mangkene statistik Desert Storm babagan panggunaan udara:
          Sajrone operasi kasebut, kira-kira 4700 sorti ditindakake (luwih saka 80 kanthi penerbangan strategis, luwih saka 4000 kanthi penerbangan taktis, lan udakara 600 kanthi penerbangan berbasis operator). Serangan ahli strategi, sanajan jumlah sing sithik, ora bisa dikritik, saben serangan ahli strategi yaiku 31,5 ton bom kanggo B-52, lan ing target strategis. Lan kita duwe kasunyatan manawa penerbangan taktis nindakake kabeh, lan AUG ana ing swiwi. Ayo dadi beda, aviation taktis bakal rada nambah nomer sorties lan operator pesawat ora dibutuhake. Kajaba iku, mabur pesawat taktis luwih efisien tinimbang pesawat dek, ing babagan pasokan amunisi, lan ing babagan radius panggunaan, lan mesthi ing babagan biaya.
          1. Mauritius
            Mauritius 18 Juli 2017 20:02
            + 10
            Ora muni lucu, nanging AUG minangka senjata pertahanan, tujuane kanggo nglindhungi rute segara sing ana ing sisih kita.
            1. Aku setuju, iku lucu. matur nuwun.
            2. Rute pasokan segara ana ing sisih kita. Aku setuju.
            3. AUG - senjata pertahanan - omong kosong. AUG - senjata kanggo ngontrol rute pasokan segara saka mungsuh potensial. Lan mung ing panggonan liya iku pasukan striking ing wilayah garing saka negara underdeveloped. Sapa sing gumantung ing pasokan segara? Inggris, China, Uni Eropa, Jepang, Australia ..... 10 AUG bakal mblokir sembarang bawana ... Lan mung Rusia "segara apa wae dhengkul, gunung-gunung ana ing pundhak." Lan kita kudu ngandhani amers: "Pah sampeyan"
            1. nggrundel
              nggrundel 18 Juli 2017 20:24
              +5
              Kutipan saka Mauritius
              3. AUG - senjata pertahanan - omong kosong. AUG - senjata kanggo ngontrol rute pasokan segara saka mungsuh potensial.

              Umume, mung China, nanging nganti saiki dadi mitra ekonomi sing gedhe banget kanthi turnover setengah triliun. Apa sampeyan bisa ngira carane AS lan China ijol-ijolan barang? Mesthi, ing komunikasi maritim. ngguyu
              Kutipan saka Mauritius
              Sapa sing gumantung ing pasokan segara? Inggris, China, EU, Jepang, Australia.....

              Kabeh tim sing ramah, siji blok ekonomi lan militer, ya mung China dudu China, nanging Republik China pulo Taiwan. ngguyu
              Kutipan saka Mauritius
              10 AUG bakal mblokir sembarang bawana.

              Pitungan jumlah AUG, ora mung pira, nanging cocog karo "bottlenecks" rute perdagangan segara. Kayata mlebu lan metu saka Terusan Panama lan Suez, Selat Malaka, Selat Bab el-Mandeb, Selat Hormuz lan Gibraltar. Kita pancen ora peduli karo dalan-dalan iki ngguyu
          2. Johnhr
            Johnhr 18 Juli 2017 21:32
            +1
            lan AUG mung nepaki tugas kanggo nyedhiyani springboard kanggo basis aviation taktis.
            pramila operator pesawat dibutuhake. apik
            1. nggrundel
              nggrundel 19 Juli 2017 08:52
              +1
              Kutipan saka johr
              lan AUG mung nepaki tugas kanggo nyedhiyani springboard kanggo basis aviation taktis.

              Pancen ora, penerbangan taktis adhedhasar pangkalan militer, ing ngendi Amerika Serikat duwe sewu, nalika nindakake operasi skala gedhe, tetanggan sekutu nyedhiyakake lapangan udara lan wilayah udara. Sajrone operasi pertempuran, ing nalisir, padha nyoba kanggo drive AUG adoh saka pesisir musuhan, lan kapal minangka bagéan saka tatanan nyedhiyani pertahanan udhara lan pertahanan anti-pesawat. Sing. AUG mbela dhewe, kanggo ngrugekake operasi nyerang, lan swiwi udhara banget winates ing tumindak. Pengalaman perusahaan anyar ngomong babagan peran operator pesawat sing ilang. "Desert Storm", ing ngendi penerbangan taktik lan strategis nindakake kabeh, uga nggunakake Stealth pisanan. Perang gedhe sabanjure dumadi ing Yugoslavia, ing ngendi ana jam paling apik saka Tomahawk sing dipandu dening GPS lan gagal Stealth, ing ngendi ana kerugian f-117 lan B-2 sing paling katon. Mulane, ing perusahaan sakteruse (Afghan, maneh Irak, Libya), serangan pisanan saka Republik Kyrgyzstan, nggunakake winates saka strategists, supremasi online saka aviation taktis. Siluman Murni kanthi wujud f-117 ditarik saka layanan. Mesin liyane sing nggunakake teknologi iki mung kanggo nyuda EPR, nanging ora luwih. Saperangan kapal penjelajah sing nggawa pesawat sing bisa digunakake ora minangka bagean saka formasi (yaiku cruiser), nyedhiyakake pertahanan rudal independen, pertahanan udara lan bisa nyerang CD, sing ngidini kita ora mlebu pertahanan udara aktif. zona lan pertahanan gisik saka mungsuh (kabeh ing siji bangunan) kanggo operasi khusus ora pareng (siji ing Simpenan). Nanging ora luwih. Pranyata resik operator pesawat mlebu wilayah aktif operasi penerbangan pesisir (lan pertahanan) saka mungsuh. utawa dheweke dhewe ora bisa nggunakake sayap hawa wassat
              Iki minangka kekurangan utama, sanajan ora ana kemampuan kanggo tumindak kanthi sesambungan, ora ana kemungkinan tiba-tiba, pendekatan sing didhelikake menyang target, watesan babagan kemungkinan nyerang ing jero wilayah (luwih adoh saka pesisir), uga biaya lan masalah karo logistik, nggawe jinis senjata iki narrowly diangkah anakronisme. Gulu botol sing padha ing rute segara bakal dikontrol kanthi tenang dening siji kapal selam multi-tujuan lan makna pager taman. Nanging apa sing ora bisa dicopot - senjata sing efektif banget (nanging ora efektif). wassat wassat
              1. Johnhr
                Johnhr 19 Juli 2017 13:29
                0
                piye ora? mulane Amerika duwe sewu pangkalan amarga duwe AUG. sampeyan ngremehake pentinge wilayah republik gedhang.
                dadi nyopir wong Papua kuwi prelu. allies metu saka apa-apa padha ora katon. lan Amerika Serikat nuduhake kekuwatane lan wajar yen ora ana sing pengin sumpah karo dheweke.
                siji operator pesawat bakal nggawe bolongan kuwi ing pertahanan gisik sing ora bakal katon cukup. peran operator pesawat ing nyediakake bridgehead kanggo landings lan support sakteruse kanggo pasukan landing.
                Aku pancen ora ngerti wong kaya sampeyan. sampeyan ngomong babagan operator pesawat kaya-kaya palung tanpa pertahanan lan sampeyan bakal nembak kaya partridge ing jarak tembak. lan AUG sabenere ajiné kejut sing bakal break liwat koridor ing pertahanan
                1. nggrundel
                  nggrundel 19 Juli 2017 20:48
                  0
                  Kutipan saka johr
                  siji operator pesawat bakal nggawe bolongan kuwi ing pertahanan gisik sing ora bakal katon cukup. peran operator pesawat ing nyediakake bridgehead kanggo landings lan support sakteruse kanggo pasukan landing.

                  Sampeyan ndeleng carane sampeyan mikir babagan WWII, sing nuduhake sistem obsolescence. Jembatan kasebut saiki ora dicekel nganti ora mung pertahanan pesisir sing rusak, nanging uga pesawat musuh, sing nduweni radius panggunaan saka ambane wilayah nganti pesisir. Kajaba iku, pesawat mungsuh iki bisa nyerang ing pesisir tanpa mlebu zona operasi sayap udara AUG. Kapal induk ora bakal nyedhaki pesisir amarga dadi rawan banget. Kene, maneh, siji bisa mbantah akeh hipotetis, nanging sing utama yaiku praktik aplikasi ing konflik anyar. Nanging, statistik ora ndhukung jinis senjata iki. Pasukan darat nyerang sing disebar ing negara-negara tanggane (perang kapindho ing Irak), banjur KR, banjur penerbangan taktis. Karusakan infrastruktur kontrol, pertahanan udara, lapangan udara, sawise penaklukan supremasi udara lengkap lan sawise gerakan pasukan darat. Kajaba iku, umume ditampa manawa Amerika Serikat minangka inovator ing urusan militer. Adoh saka iku, padha kerep banget pindhah ing siklus, elinga kapal perang (Missouri, Iowa, New Jersey), padha isih bisa kanggo mencet Libanon ing pungkasan abad kaping 20 saka bedhil buta. Inggih, padha ditulis mati, digunakake iku sawetara jinis aib. Kapal perang sing padha nalika Perang Dunia II dadi anakronisme (umpamane Bismarck lan Tirpitz), iki minangka senjata Perang Dunia II. wassat Nalika pengebom torpedo apes lan tukang ngebom urusan karo kapal kuat kuwi.
                  1. Johnhr
                    Johnhr 20 Juli 2017 12:19
                    0
                    pesawat operator pesawat lan bakal nutupi bridgehead.
                    Aku mung kepingin weruh carane sampeyan mbayangno invasi saka segara beda?
                    1. nggrundel
                      nggrundel 20 Juli 2017 21:00
                      0
                      Kutipan saka johr
                      pesawat operator pesawat lan bakal nutupi bridgehead.

                      Ora bakal, amarga ora bakal ana tandhing artileri ing antarane kapal perang. Operasi kasebut pungkasan yaiku ndharat Inggris ing Falklands:
                      Pamrentah Inggris milih papan ndharat Teluk San Carlos, dumunung ing sisih liya pulo kasebut, ing ngendi wong-wong Argentina paling ora ngarepake pendaratan kasebut. Brigade Marinir kaping 3 wiwit ndharat ing wayah wengi tanggal 21 Mei, nemoni perlawanan mung saka detasemen Argentina cilik. Nanging, ing wayah esuke, pesawat Argentina muncul ing Selat Falkland - Angkatan Udara Argentina nyoba ngatur serangan massal ing kapal Inggris ing teluk. Akibaté, fregat Ardent ambruk, lan sawetara kapal rusak. Kesalahan wong Argentina yaiku yen pilot nyerang kapal perang sing nutupi pendaratan (yaiku kapal pisanan sing katon), lan dudu transportasi sing luwih rawan karo pasukan lan kapal pendarat. Ing dina sabanjure, serangan terus, wong Argentina terus kelangan pesawat, nanging sank ing destroyer "Coventry" lan frigate "Antilope", lan uga ngrambah hits ing landing, nanging bom ora njeblug [12].

                      Ing tanggal 25 Mei, Argentina entuk sukses paling gedhe nalika pilot Roberto Kurilovich ngrusak kapal kontainer Atlantic Conveyor kanthi Exocet. Sawetara dina sabanjure, kapal kasebut tenggelam bebarengan karo helikopter CH-47 lan peralatan kanggo nggawe lapangan udara ing pantai sing ditawan. Sauntara kuwi, brigade kaping 3 wis dipasang kanthi aman ing jembatan lan siyap tumindak luwih lanjut ...
                      Tanggal 28 Mei, Batalyon 2 Resimen Parasut (PARA), nyedhaki pemukiman Darwin lan Goose Green, nyerang garnisun Argentina sing ana ing kono. Sawise perang angel, garnisun nyerah. Sauntara kuwi, unsur liyane saka Brigade 3 padha nyabrang ing Falkland Timur menyang Port Stanley. Sawetara unit Brigade Infanteri 5th ndharat saka kapal pendarat ing wilayah Port Stanley. Ing wektu sing padha, ing tanggal 8 Juni, loro kapal pendarat sing mbukak ing Bluff Cove katon dening Argentina ing wayah awan lan ing njaba tutup pertahanan udara armada kasebut. Jalaran saka serangan udara, kurang luwih 50 personil militer tiwas, lan kapal pendaratan Sir Galahad banjur kebanjiran amarga karusakan sing ditampa. .

                      Sing. kita duwe kawilujengan miraculous saka Inggris amarga bom unexploded, tumindak buta huruf saka aviation Argentina lan nggunakake nyoba lawas (saiki) KR Exocet.
                    2. nggrundel
                      nggrundel 20 Juli 2017 21:21
                      0
                      Perang iki nuduhake manawa ora ana supremasi udara sing luar biasa, ora bakal ana jembatan, ora ana sing nyedhaki pesisir. Mulane, serangan Tomahawk ing pertahanan udara lan lapangan udara, serangan dening ahli strategi lan pesawat taktis. Sawise entuk supremasi udara, pertahanan pesisir uga dirusak. Ing perang kanggo Falklands, Argentina ora nggunakake armada babar pisan, montor mabur makarya ing watesan saka sawetara saka lapangan airfields, banjur padha kicked bokong Inggris, sing entuk kamenangan Pyrrhic. Sayange, Argentina ora duwe CD prayoga, ana bom Amérika risak lan ora wedi, nanging pilot unprepared. Nyatane, Teluk San Carlos kudu dadi kuburan. Ngelingi pengalaman perang iki, taktik Amerika saiki ditrapake.
        2. vladimir1155
          vladimir1155 19 Juli 2017 10:43
          +1
          amarga Amerika minangka aggressor lan AB dibutuhake kanggo serangan ing negara lan bangsa sing tentrem, lan operator pesawat ora dibutuhake kanggo pertahanan lan pertahanan diri lan serangan nuklir, nanging iki minangka cara kanggo ngrusak ekonomi, Kuzi mung duwe tim 1500 wong, iki minangka akeh ing kabeh Armada Pasifik, utawa minangka akeh minangka ing Segara Ireng lan Baltik bebarengan, sauntara AB minangka target trep sing mbutuhake pangayoman, padha bisa ngandika karo cruiser (kapal perang) ing kabeh perang. padha mati ingloriously, utawa ngadeg ing plabuhan supaya ora mati ... jenderal ngandika yen bisa ... kita bakal mbangun ... yen ana pesawat ... yen kita golek dhuwit ... yen kanker macet ing gunung ... yen Amerika mati ..... lan ana akeh gangguan bebarengan, budget ora bakal narik luwih saka siji Kuzi, Mbeling mati Kuzya awal lan ora ing cara bisnis, tinimbang, kanggo cadangan-repair iku supaya ora mangan dhuwit .... uga babagan kapal perusak lan kapal penjelajah .... mung kapal penjelajah nuklir sing bisa dimodernisasi lan ditambah nganti 20-30 taun maneh
    3. siberalt
      siberalt 18 Juli 2017 19:17
      +3
      Siji wis diselehake. Janji kanggo India lan nggawe ends ketemu. ngguyu
    4. RASKAT
      RASKAT 18 Juli 2017 19:22
      + 10
      Wiwit wiwitan, 22350 bakal nyiyapake 15 potongan, lan 4 Pemimpin. Lan banjur padha mikir bab operator pesawat.
      1. mung eksploitasi
        mung eksploitasi 18 Juli 2017 19:40
        + 11
        Aku umume bakal ngenalake tanggung jawab pidana kanggo nyeri bintang. ing kene dheweke janji yen tanggal iki lan iki bakal siap, nanging ora ana sing dijanjekake, sugeng rawuh ing bunk.
        sampeyan ndeleng ing penambang batu bara sing janji kita gunung-gunung emas, mesthine bisa mudhun taun ngarep.
        1. opus
          opus 18 Juli 2017 20:27
          + 15
          Banjur Comrade Borisov mesthi ana ing pakunjaran wiwit 2013 (elinga T-50).
          Lan ora mung dheweke, akeh.
          Aku elinga pacangan trampolin lan utama ing spaceport siji-wektu
          1. www.zyablik.olga
            www.zyablik.olga 19 Juli 2017 03:42
            +6
            Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia: Kita bakal nyelehake kapal induk anyar ing taun 2025

            Ing wektu iku, istilah sing sah saka raja saiki bakal rampung lan sampeyan bisa janji apa wae, utamane amarga sampeyan ora kudu mangsuli tembung sampeyan.
        2. DOKTER ZLO
          DOKTER ZLO 18 Juli 2017 20:37
          + 10
          Quote: mung eksploitasi
          Aku umume bakal ngenalake tanggung jawab pidana kanggo nyeri bintang. ing kene dheweke janji yen tanggal iki lan iki bakal siap, nanging ora ana sing dijanjekake, sugeng rawuh ing bunk.

          Ayo padha janji, Yen ora ekonomi bakal rusak lan ora ana sing bakal dibangun ... kabeh anggaran negara bakal menyang "Bintang Pati" ...
          1. JURUSAN
            JURUSAN 18 Juli 2017 21:05
            +3
            Kutipan saka DOKTOR ZLO
            Quote: mung eksploitasi
            Aku umume bakal ngenalake tanggung jawab pidana kanggo nyeri bintang. ing kene dheweke janji yen tanggal iki lan iki bakal siap, nanging ora ana sing dijanjekake, sugeng rawuh ing bunk.

            Ayo padha janji, Yen ora ekonomi bakal rusak lan ora ana sing bakal dibangun ... kabeh anggaran negara bakal menyang "Bintang Pati" ...

            Wis cukup kanggo medeni para liberal ... Dheweke wis wedi banget lan penghasilane mudhun!
            Lan sampeyan uga nyebutake pangembangan rahasia "lintang pati" .. Iki dudu kasunyatan!

            Mung nggambar lan liya-liyane .. soko)))
            1. DOKTER ZLO
              DOKTER ZLO 18 Juli 2017 21:28
              +7

              0
              JURUSAN
              Lan sampeyan uga nyebutake pangembangan rahasia "lintang pati" ..

              Ya, sampeyan bisa ngomong babagan WB Federasi Rusia babagan Tatooine (sistem Naboo)
              1. JURUSAN
                JURUSAN 18 Juli 2017 21:37
                +3
                Kutipan saka DOKTOR ZLO

                0
                JURUSAN
                Lan sampeyan uga nyebutake pangembangan rahasia "lintang pati" ..

                Ya, sampeyan bisa ngomong babagan WB Federasi Rusia babagan Tatooine (sistem Naboo)

                Tenang, omonganmu akeh..))))
                Jeneng celukanmu aneh lan ndadékaké kanggo akeh pikiran.. Serius.
                1. DOKTER ZLO
                  DOKTER ZLO 18 Juli 2017 22:51
                  +7
                  [kutipan =JURUSAN] Jeneng julukan sampeyan aneh lan nyebabake akeh pikiran.. Serius. [/ Quote]
                  Mungkin iku ndadékaké wong kanggo soko, siji bab dikenal, Aku paling apik kene ... ing situs ...
        3. Johnhr
          Johnhr 18 Juli 2017 21:34
          +6
          petungan iku ing taun 20025 kuldi bakal mati utawa padishah bakal mati.
          1. JURUSAN
            JURUSAN 18 Juli 2017 21:56
            +3
            Kutipan saka johr
            petungan iku ing taun 20025 kuldi bakal mati utawa padishah bakal mati.

            Lha ngono.. Lha kok butuh palung-palungan iki? Wektu lan teknologi wis diganti sacara dramatis .. Lan AS AUG dibutuhake kanggo medeni negara sing ringkih lan ngrampok! Rusia nglawan ...
            1. Johnhr
              Johnhr 18 Juli 2017 23:29
              +2
              Aku ngomong soko temen beda. menehi kula garpu? lol
    5. Burbon
      Burbon 19 Juli 2017 07:31
      +1
      Quote: DEPARTEMEN
      Cetha yen kita ora butuh AUG.

      kita ora butuh departemen lan setengah departemen ... dadi Vitalka, mungkasi posting bid'ah - pensiun!
  2. MPK105
    MPK105 18 Juli 2017 18:47
    +8
    Apa smirk licik kang paman wis ... Sampeyan ora bisa pracaya, nalika sampeyan ndeleng heralds kraton kuwi macem-macem macem-macem ...
    1. Bebener
      Bebener 18 Juli 2017 19:32
      +9
      Where kanggo nggoleki ing 25 ohm
      1. Vadim237
        Vadim237 18 Juli 2017 19:34
        +5
        Pensiun - ing estate jenderal cedhak Moskow.
  3. KGB nonton sampeyan
    KGB nonton sampeyan 18 Juli 2017 18:50
    + 18
    Aku weruh PAKFA wis diadopsi? Lan kita ora mbangun corvettes ing 6 taun? Apa "Pemimpin" nuklir wis dilebokake? Ngguyu, lan ora liya.
    1. Rusj
      Rusj 18 Juli 2017 19:12
      + 10
      Amerika ngukir montor mabur lan isih salah paham mabur. Ngguyu iku sampeyan lan komentar skeptis terus-terusan babagan senjata kita. Dina iki ing MAX, perang demonstrasi PAKFA apik banget! Kita bakal nindakake kabeh sanajan kabeh senjata kaya sampeyan!
      1. Bebener
        Bebener 18 Juli 2017 19:38
        +9
        Kutipan saka Rusj
        Dina iki ing MAX, demonstrasi gelut PAKFA apik banget!
        Sapa sing nuduhake? Apa ora video YouTube dhewe ing iPhone? Lan apa, langsung saka kompartemen njero kanthi misil sing dipandu ing target sing ilang?
      2. KGB nonton sampeyan
        KGB nonton sampeyan 18 Juli 2017 20:01
        + 17
        Flying nerd 200+ bêsik, nerd shoots roket lan mriem, ora kaya "unparalleled" siji. Ngguyu sampeyan "urapatreotstvo" nalika padha pipis ing kuping babagan skuadron PAK FA ing 2013 lan operator pesawat ing 2025, lan kali liyane karo bank-bank sele.
        1. Johnhr
          Johnhr 18 Juli 2017 23:35
          +8
          supaya Cheers, Patroites nyatane kolom 5. Omo negara. licik ing licik. padha kaya kanggo negara lan tumindak ana karo macem-macem slogans populis, lan tegesé iki kok kita kudu nindakake soko, kita bakal ngalahake karo trik tho. lan kabeh iki ditindakake kanggo ngubur kewaspadaan lan luwih ngrusak negara.
          Nyuwun Iki minangka patriot sing nyata nalika wiwit mambu goreng
      3. Komentar wis dibusak.
  4. shumanit
    shumanit 18 Juli 2017 18:56
    + 18
    Quote: DEPARTEMEN
    Cetha yen kita ora perlu AUGs .. Lan supaya kita bisa nangani!

    Kadhangkala kaya sing sampeyan lara, mental utawa alkohol ... Apa sampeyan ora ngerti HARGA proyek iki? Perlu? Banjur sampeyan bakal moaning saka sofa - ngendi, peduli, Almaty, banjur lan ana ... Nanging ora ana x, .... y ....... la ... Kabeh budget wis gobbled munggah dening galosh sing ora ana gunane ...
  5. kopral
    kopral 18 Juli 2017 18:59
    +9
    Maneh, nganti 2025, ing tahap persiapan, potong mbah putri? Kharya ora bakal retak?
  6. Alexander 3
    Alexander 3 18 Juli 2017 19:05
    +2
    Dana kanggo senjata Rusia sing dijaga lan dianyari ora ana dhasar lan ora bisa ditindakake saka kepinginan pike. Oh, yen kabeh dana sing dicolong lan kanggo kerja, mesthine kita wis nggawe luwih saka siji kapal induk.
  7. Winnie the Pooh
    Winnie the Pooh 18 Juli 2017 19:06
    +5
    Iku misale jek kula sing operator helikopter kudu digawe.
    1. Rusj
      Rusj 18 Juli 2017 19:14
      +3
      Nalika misale jek perlu kanggo dibaptis!
      1. Winnie the Pooh
        Winnie the Pooh 18 Juli 2017 19:21
        + 11
        ngusir roh jahat
        1. Rusj
          Rusj 18 Juli 2017 19:22
          +4
          roh jahat iku sampeyan lan Israel minangka sponsor terorisme.
          1. Winnie the Pooh
            Winnie the Pooh 18 Juli 2017 19:24
            +7
            Aku ora pesen radio adzan lol
            1. mung eksploitasi
              mung eksploitasi 18 Juli 2017 19:41
              +6
              nanging kasunyatan iku kasunyatan, Israel minangka negara sing ndhukung terorisme internasional.
              1. Winnie the Pooh
                Winnie the Pooh 18 Juli 2017 19:45
                +7
                Quote: mung eksploitasi
                kasunyatan iku kasunyatan

                tari lezginka
                1. vovanpain
                  vovanpain 18 Juli 2017 20:26
                  +7
                  Quote: Winnie the Pooh
                  tari lezginka

                  Kabeh kanggo sampeyan Rabinovich. sedulur
                  1. HEATHER
                    HEATHER 18 Juli 2017 20:37
                    +4
                    Kabeh kanggo sampeyan Rabinovich. Iki dudu Rabinovich kita! Wong lanang kita luwih tenang, lan ing ngendi dheweke ngeduk? Winnie the Pooh-Kolis Apa sampeyan pakan tawon? sad
                2. mung eksploitasi
                  mung eksploitasi 18 Juli 2017 21:09
                  +1
                  lan Israel bakal mandheg ndhukung terorisme sawise iku?
                  1. HEATHER
                    HEATHER 18 Juli 2017 21:11
                    +4
                    Kakehan ora.
                  2. Winnie the Pooh
                    Winnie the Pooh 19 Juli 2017 00:25
                    0
                    Quote: mung eksploitasi
                    lan Israel bakal mandheg ndhukung terorisme sawise iku?

                    Aja mandheg nglawan dheweke.
    2. Johnhr
      Johnhr 18 Juli 2017 23:38
      0
      Mungkin perang elektronik sing luwih apik?
  8. Galleon
    Galleon 18 Juli 2017 19:28
    +8
    Panglima perang ngomong babagan istilah 5 taun utawa luwih ngelingake presiden Amerika: penerus ora nanggung kewajiban para leluhur.
    1. Johnhr
      Johnhr 18 Juli 2017 23:39
      0
      Apa nomer 8 ngganggu sampeyan? ing Amerika 4 taun, lan sampeyan duwe 6
  9. senima56
    senima56 18 Juli 2017 19:29
    +8
    "Wolung taun suwene! Opo kuldi mati, utawa padishah...."
  10. Rum 11
    Rum 11 18 Juli 2017 19:56
    +3
    Kapal induk kapal penjelajah. nglirik .... otak saka ahli strategi apes kita isih ngumbara, nang endi wae wis klelep ing mire - apa sing dikandhakake dening Holmes ing film The Hound of the Baskervilles ....

    Piye, kepiye sampeyan bisa nglebokake 2 imam ing bangku ?? wong bodho
  11. HEATHER
    HEATHER 18 Juli 2017 19:59
    +7
    kapal induk anyar, Maneh, dudu operator pesawat. pesawat kanggo operator pesawat bakal pangembangan baris Yakovlev pesawat take-off vertikal Kebutuhan kanggo "vertikal" diragukan. Bahan bakar bakal dikonsumsi kanthi ora bisa diukur, minangka asil, radius database lan beban bakal ninggalake akeh sing dikarepake.Angkatan Laut saiki mung duwe siji kapal induk. Bravo pakar! wong bodho
    1. Johnhr
      Johnhr 18 Juli 2017 23:42
      +1
      ketoke winipoo ndhuwur sing operator helikopter luwih janji kanggo mbangun.
      Aku uga mikir dheweke bener. isih vertikal eseman
      1. DOKTER ZLO
        DOKTER ZLO 19 Juli 2017 00:54
        +4
        Johnhr
        ketoke winipoo ndhuwur sing operator helikopter luwih janji kanggo mbangun.
        Aku uga mikir dheweke bener.

        Aku setuju. Dheweke saiki luwih dibutuhake tinimbang operator pesawat.
    2. vladimir1155
      vladimir1155 19 Juli 2017 10:50
      0
      kringet vertikal takeoff umum blurted metu tanpa mikir, kajaba mesthi kapal induk iku ukuran corvette
  12. Sewer Krainiy
    Sewer Krainiy 18 Juli 2017 20:03
    +1
    Mangkene statistik Desert Storm babagan panggunaan udara:
    Sampeyan kudu ngerti - "Badai Gurun". Dadi wong Amerika sing mlayu menyang Timur Tengah, menyang Mediterania lan sekitar ... Apa jenis AUG ing kasus iki minangka senjata pertahanan (grup serangan udara). Yen ora, aku setuju ... kita ora butuh pesisir ... lan kita ora butuh Amerika. Kita duwe pembunuh kapal induk, bisa uga bakal katon. Ana ahli strategi kanggo mitra ing luar negeri, kanggo mitra Eropa - kita uga bakal entuk tanpa operator pesawat. Sailor piyambak, njupuk sawetara bagéyan ing construction saka "Kyiv", admired - kita keno munggah karo mungsuh ... lan saiki ... Apa padha Cut dhuwit ....? Mungkin sing luwih cepet lan luwih efisien.
  13. sokol77
    sokol77 18 Juli 2017 20:14
    +5
    Oh apik tenan! HURUH! lan sepisan maneh CEPAT! sing padha mutusaké kanggo mbangun pesawat
    mbeta cruisers a, ora ngambang coffins-wombs, lan isih bungah sing padha elinga Yak - pesawat kelangan mung sethitik b. Aku njupuk beban lan sawetara ora banget .... nanging saiki ana owah-owahan lan amunisi bisa digawe luwih kompak karo awalan nano lan mesin mesthi bakal rampung + konsumsi ekonomi. Umumé, kanggo kula pribadi, iki warta apik.
    1. vladimir1155
      vladimir1155 19 Juli 2017 10:51
      0
      aku uga lucu
  14. Zaurbek
    Zaurbek 18 Juli 2017 20:47
    +5
    Miturut dheweke, pesawat kanggo operator pesawat bakal dadi pangembangan baris Yakovlev saka pesawat take-off vertikal -
    Kenapa?
    Yen sampeyan wis nindakake, banjur operator pesawat normal ing 100 ton pamindahan ...
  15. Zaurbek
    Zaurbek 18 Juli 2017 20:48
    0
    We kudu saperangan saka telung kapal saka jinis Mistral .. kanggo miwiti lan netepake produksi corvettes lan pangrusak. Lan kabeh iki ora bakal teka nganti tanggal 25..
  16. Horseradish lawas
    Horseradish lawas 18 Juli 2017 20:48
    +9
    Stop raving babagan operator pesawat! Kanthi "galley abdi" kita mung bisa duwe galleys. Dheweke nerangake manawa dheweke spesialis galley. Bener, ana spesialis liyane: Mendel-Medvedev. Dheweke duwe spesialisasi ing yacht. Lan iki serius. Gantung piring waja ing yacht. Selehake sawetara bedhil. Lan saiki armada perang oligarki wis siyap. Kekuwatan! Gemeter mungsuh!
  17. Sivasa
    Sivasa 18 Juli 2017 21:07
    +5
    Under-creaseronedo-pesawat kapal induk .... Gusti, kok maneh ???
    Muga-muga iku omong kosong.
  18. mungsuh internal
    mungsuh internal 18 Juli 2017 21:30
    +3
    Sing. ora tau
  19. kefan
    kefan 18 Juli 2017 21:44
    +2
    Nganti 2025, rencana MO bakal ganti kaping 20, kaya biasane, lan sajrone wektu iki akeh banyu bakal bocor.
  20. Berkut24
    Berkut24 18 Juli 2017 21:50
    +1
    Kapal induk anyar bakal diluncurake ing taun 2025

    ... lan ana kuldi utawa shah ... Utawa kaya "zirkon".
  21. AlexanderBrv
    AlexanderBrv 18 Juli 2017 21:51
    +2
    Maneh "vertikal"! Wektu kanggo nggawe dek anyar kanthi lepas landas normal. Ya, lan babagan teknologi bakal luwih cepet, program karo Yak-141 ditutup ing awal 90s.
  22. sds87
    sds87 18 Juli 2017 22:02
    +2
    25 taun ... Iki 2 nuduhake karo pemilihan presiden ing Federasi Rusia. Aku ora ngandel!
    Menehi sapa wae nyata statistik ing Angkatan Laut Rusia. Apa sing sejatine kita duwe lan apa maneh sing bisa ditindakake sajrone 2-3 taun sabanjure? Lan tanpa prau - kapal kanthi pamindahan gedhe. Banjur sawetara tokoh abstrak diturunake "saka ndhuwur" tanpa spesifik.
    1. Turis1996
      Turis1996 18 Juli 2017 22:42
      +1
      "..lan uga rasukan pasukan lan sarana saiki kanggo tanggal saiki kanthi distribusi basis lan wilayah patroli .."
      Kanggo apa sirahmu ing pundhakmu? Mikir utawa mangan?
      Nanging, Kementerian Pertahanan ora bakal nglaporake apa lan kapan bakal dilayani ...
      "Bodho, f..d!" (c) S. Lavrov
  23. Sukhoi_T-50
    Sukhoi_T-50 18 Juli 2017 22:04
    +1
    Kita ora bakal ngeculake. Kanthi kemungkinan 80% ing pungkasan taun iki, utawa sajrone pemilihan, bakal ana kudeta lan populis kaya Navalny bakal dadi kuwasa. Ora ana gunane kanggo nerangake apa iki
    1. Turis1996
      Turis1996 18 Juli 2017 22:47
      +2
      Ishsho siji "ahli"..
      1. Sukhoi_T-50
        Sukhoi_T-50 19 Juli 2017 22:04
        0
        Kutipan: Turist1996
        Ishsho siji "ahli"..

        ahli kene kaya sampeyan
  24. Turis1996
    Turis1996 18 Juli 2017 22:37
    +2
    Dadi, saiki kita nguripake mode "Aaaa, kabeh wis ilang!" lan afterburner: "Pro..ali polimer !!!!!"
  25. pafegosoff
    pafegosoff 18 Juli 2017 22:46
    +1
    Ayo menyang pegadaian?
    Aku maca dina liyane carane proyèk Federasi wis progressing.
    Ing kene http://vtbrussia.ru/tech/maks2017/federation/
    Lan ing sadawane dalan, penulis Leonid Sitnik ngelingi sawetara "pesawat pesawat":
    "Sampeyan uga bisa ngelingi kapal transportasi (TKS), sing kalebu kendaraan turunan sing bisa digunakake maneh sing dirancang kanggo wong telu. Kapal iki nggunakake teknologi sing isih dianggep unik. Contone, anane lawang mlebu ing proteksi termal ngisor. Wiwit taun 1975, TCS wis nggawe 8 penerbangan menyang orbit, kanthi rong kendaraan mudhun mabur menyang antariksa kaping pindho kanggo pisanan ing sajarah. Nanging, ora ana siji-sijine wong sing lepas landas utawa mendarat ing TCS sing ditindakake, sanajan kendharaan jinis iki kasil dioperasikake minangka bagéan saka stasiun orbit Soviet. Banjur program ditutup, nanging blok orbit sing dikembangake kanthi basis TCS isih mabur menyang angkasa. Contone, modul kargo fungsional "Zarya", sing, nyatane, minangka TCS tanpa kendaraan turunan, wis dadi unit dasar Stasiun Angkasa Internasional (ISS).
    Ing taun 1985, pangembangan pesawat ruang angkasa Zarya (ora bakal bingung karo modul ISS) diwiwiti ing USSR. Iki uga minangka proyek sing luar biasa ing jamane. Kendaraan mudhun iki dirancang kanggo bisa digunakake maneh lan dirancang kanggo digunakake ing 30-50 penerbangan. Iku luwih gedhe tinimbang Soyuz lan bisa ngirim nganti 8 wong menyang orbit kurang. Kanggo dheweke, sistem kebangkrutan dikembangake ing mesin jet, tanpa parasut, minangka asil akurasi landing tambah nganti 2,5 km dibandhingake karo +50 km kanggo Soyuz. Kanggo iki, mesthine nggunakake mesin jet propelan cair 24 kanthi dorongan ton 1,5. Nanging, ing taun 1989, amarga kekurangan dana, proyek kasebut ditutup.
    Perkembangan sing luwih menarik diwiwiti ing taun 2000 kanthi jeneng "Clipper": pesawat ruang angkasa sing bisa digunakake maneh, badai mini, dirancang kanggo penerbangan 4-5 wong. Bisa ndharat ing lapangan udara konvensional, lan kemungkinan iki kasengsem karo Badan Angkasa Eropa, amarga Eropa Kulon ora duwe ruang terbuka kanggo pendaratan parasut konvensional kaya ing Kazakhstan. Sayange, Eropa nolak proyek iki, lan pangembangan Clipper mandheg ing taun 2006.
    Umumé, Zarya utawa Clipper ora teka ing angkasa, nanging loro proyèk kasebut mengaruhi pangembangan astronautika ing donya. Kapal pribadi Amerika Dragon V2, sing dikembangake kanggo penerbangan berawak dening SpaceX, nduweni persamaan tartamtu karo Zarya, lan akeh sing nggandhengake kasunyatan iki karo kunjungan menyang USSR Elon Musk, pangadeg SpaceX - pengusaha enom nyoba kanggo tuku sawetara rudal balistik saka jenderal kita kanggo nindakake fantasi angkasa, nanging ora ana gunane.
    Kanggo Clipper, ide kasebut diulang dening kapal Amerika pribadi liyane sing dikembangake, Dream Chaser. Iki minangka pesawat ruang angkasa cilik sing bisa nampung 7 wong. Nanging, ngambah sajarah sing paling kamungkinan saka BOR Soviet legendaris padha ing program Spiral, kang rencana aerodinamis praktis salinan.
    Lan babagan "Angara" ...
    Maskapai pesawat, sampeyan ngomong? Asline merak...
    1. DOKTER ZLO
      DOKTER ZLO 18 Juli 2017 22:56
      +6
      Matur nuwun kanggo kuliah, dok, ora mung sampeyan sing menehi resep "TM" nalika isih cilik, wisuh sikil lan turu ... sampeyan ora ngomong apa-apa ing artikel sing dibahas ...
  26. xtur
    xtur 18 Juli 2017 22:51
    0
    sampeyan bisa uga mikir sing masalah utama operator pesawat iki disambungake mung karo pejuang. Masalah ana ing pesawat pengintaian lan penerbitan. Iku misale jek sing dalan Soviet kanggo AUG rampung bola ing Federasi Rusia
    1. Turis1996
      Turis1996 18 Juli 2017 23:20
      +1
      Apa "path Soviet menyang AUG", ora enlighten? Ya, bedane 25 taun antarane Uni Soviet lan Federasi Rusia ora ana apa-apa .. Teknologi mandheg, carane nggawe pusat kontrol, kabeh wong ngerti mung saka manual 1985 ... Sistem Katrangan iku kabeh. Dadi?
      Seprapat abad, ing pangerten sampeyan, ora menehi apa-apa ing babagan intelijen lan Komando Pusat..?

      Ing kasus iki, aku bisa menehi ciri sampeyan karo siji, nanging misuwur, frasa S. Lavrov: "D ...., .... t!" (karo)
      1. DOKTER ZLO
        DOKTER ZLO 18 Juli 2017 23:55
        +4
        Turis1996 Ing kasus iki, aku bisa menehi ciri sampeyan karo siji, nanging misuwur, frasa S. Lavrov: "D ...., .... t!" (karo)

        Mung kanca xtur Aku ora langganan "TM", nanging mung diwatesi kanggo "Pionerskaya Pravda" lan maca sing cendhak ...

        Kados pundi donya punika...
        1. xtur
          xtur 19 Juli 2017 13:12
          0
          > comrade xtur ora nulis "TM", nanging mung diwatesi kanggo "Pionerskaya Pravda"

          kene padha (h) bajingan munggah luck tindak numpuk kaya sing.
          1. DOKTER ZLO
            DOKTER ZLO 19 Juli 2017 22:21
            +1
            Kutipan saka xtur

            punika (h) nasib bajingan

            Seneng ketemu, aku DOKTOR ZLO...
      2. xtur
        xtur 19 Juli 2017 13:10
        +1
        > Ing kasus iki, aku bisa menehi ciri sampeyan karo siji, nanging tembung misuwur S. Lavrov: "D...., .... t!" (karo)

        (h) bajingan, lunga mateni tembok
      3. Andrey saka Chelyabinsk
        Andrey saka Chelyabinsk 19 Juli 2017 14:04
        0
        Cara Soviet kanggo operator pesawat yaiku para pelaut, sing nyadari yen ora mungkin nglawan AUG tanpa AB dhewe, sajrone 30 taun mbujuk pimpinan negara yen dheweke dibutuhake, lan kepiye carane mbujuk USSR ambruk.
        Ing babagan pusat kontrol, seprapat abad menehi akeh: ambruk sistem intelijen lan target
  27. MaxWRX
    MaxWRX 18 Juli 2017 22:53
    0
    Iki ditulis ireng lan putih. Dheweke bakal ndandani kuzi kanthi perpanjangan 20 taun, dadi ing 2020, ing 25, dheweke bakal miwiti nyedhiakke dhuwit kanggo desain, ing 30-32 bakal nyelehake kapal induk, paling apik bakal dibangun ing 8 taun. mungkin 2 bakal glethakaken kanggo Armada Pasifik utawa India.
    1. Johnhr
      Johnhr 18 Juli 2017 23:59
      +1
      ana salah ketik. ora karo extension 20 taun, nanging ndandani 20 taun
      1. DOKTER ZLO
        DOKTER ZLO 19 Juli 2017 00:14
        +7
        Ojo merem, kowe ngefitnah Partai lan Pemerintah, iku dosa...
  28. ochakow703
    ochakow703 19 Juli 2017 06:32
    +1
    Soooo, tanggal 25, pasrahake tanggal 35, dadi lungse tanggal 30. Aku ngadili iki kanthi kacepetan mbangun penghancur lan pangembangan teknologi donya - utamane elektronik.
  29. vodoborez
    vodoborez 19 Juli 2017 07:16
    +2
    edan, opo to Yak?
    Ana rong dek siap!!! Ana T-50.
    Menehi rein free kanggo warriors - padha bakal ninggalake sampeyan tanpa celonone!
  30. Roma-1977
    Roma-1977 19 Juli 2017 07:54
    +2
    "Pengembangan "vertikal" Yakovlev - apa iku kabeh? Dheweke pengin nggawe pesawat sing ora ana ing sketsa kanggo kapal induk sing mung ana ing sketsa potlot? Yaiku, yen sampeyan miwiti nggawe pesawat saiki lan ora ngirit dhuwit, mula bakal diluncurake ing taun 2030? "Ivan Kilat"? Mungkin kanggo operator helikopter anyar, ing ngendi dimensi dek simpatik kanggo sing njupuk vertikal? Ing cendhak, wawancara meh padha karo lelucon: "Apa sampeyan ngerti carane intrik moron? - Carane? - Aku bakal pitutur marang kowe mengko!".
    1. Alexey-74
      Alexey-74 19 Juli 2017 09:52
      0
      Ing USSR ana pesawat tempur VTOL Yak-141 adhedhasar operator: "Saperangan pesawat VTOL dibangun ing USSR, sing paling misuwur yaiku Yak-38. Iki digunakake ing Angkatan Laut, lan mobil iki ora bisa diarani sukses. Ing pungkasan taun 80-an, sing anyar digawe pesawat lepas landas vertikal lan landing Soviet - Yak-141. Iku kendaraan tempur dhasar anyar - pejuang supersonik, sing direncanakake kanggo nglengkapi operator pesawat Soviet sing janjeni.

      Nanging, sawise sawetara taun, negara ambruk, lan ora ana operator pesawat anyar utawa pejuang kanggo wong-wong mau dadi pancen perlu. Pungkasan, proyek kanggo nggawe pesawat Yak-141 dikubur ing taun 2003.
  31. Alexey-74
    Alexey-74 19 Juli 2017 09:48
    +1
    Penekanan kudu ana ing kapal penjelajah rudal serangan, sing bisa nyuwek AUG nganti rusak ... doktrin kita ing segara mbukak beda. Sanajan aku ora mbantah - masalah kasebut moot, kita butuh operator pesawat (kapal penjelajah sing nggawa pesawat), kadhangkala ing konflik lokal (umpamane Suriah) perlu ....
    1. vladimir1155
      vladimir1155 19 Juli 2017 10:59
      +1
      Ora perlu ing Suriah, ana basis lemah Khmeinim, mesthi, miturut teori bisa migunani kanggo soko (miturut kode sumber, iku dimaksudaké kanggo ngontrol banyu ing Barents lan Segara Norwegia kanggo mesthekake metu saka Strategic. kapal selam nuklir menyang Atlantik) ..... nanging bangunan anyar bodho
      1. vladimir1155
        vladimir1155 19 Juli 2017 11:00
        +1
        emphasis kudu ing kejut cruisers UNDERWATER!
      2. DOKTER ZLO
        DOKTER ZLO 19 Juli 2017 20:55
        +1
        Kutipan: vladimir1155
        miturut sumber, tujuane kanggo ngontrol perairan Barents lan Segara Norwegia kanggo mesthekake metune kapal selam nuklir Strategis menyang Atlantik) ..... nanging mbangun sing anyar iku idiocy

        Aku setuju banget. Sampeyan bisa nggawe operator helikopter murah, sanajan desain Soviet nganggo helikopter PLO ing kapal ...
  32. ROM1077
    ROM1077 19 Juli 2017 09:54
    +1
    hahahahahaha wis kaping 3 wiwit taun 2006, crita babagan kapal induk NEW iki wis dicritakake ing warta ....
    1. Andrey saka Chelyabinsk
      Andrey saka Chelyabinsk 20 Juli 2017 14:46
      0
      telu? Telung puluh telu...
  33. mahoni
    mahoni 19 Juli 2017 10:47
    0
    Ingkang utama yaiku negara bakal tahan nganti wektu kasebut ....
    1. DOKTER ZLO
      DOKTER ZLO 19 Juli 2017 22:23
      +1
      Kutipan saka Mahoney
      Ingkang utama yaiku negara bakal tahan nganti wektu kasebut ....

      Federasi Rusia bakal kedinginan ing panguburan sampeyan .. cah lanang ..
  34. A1845
    A1845 19 Juli 2017 11:23
    0
    kita duwe rencana tetenger
    oh, tembung anyar iki dijanjekake
    Miturut dheweke, pesawat kanggo operator pesawat bakal dadi pangembangan baris Yakovlev saka pesawat take-off vertikal.
    iku cetha, kita bakal ngganti kapal wadhah utawa mung lumaku, lumaku! ayo menehi Rute Laut Lor atom kanggo bisnis iki, mung lay soko ..