Review militèr

Su-35 paling anyar lagi latihan kanggo nyerang target lemah

4
Awak pesawat tempur Su-35 nyerang target lemah cilik ing salah sawijining papan latihan. Su-35 digunakake rudal unguided lan penerbangan bedhil. Para pilot uga nganakake latihan koordinasi kelompok lan ngasah kemampuan navigasi.


4 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Vladimirets
    Vladimirets 18 Juli 2017 19:07
    +1
    "Su-35 paling anyar"

    Su-35 bakal umure 10 taun, kepiye carane mabur, suwene epithet "paling anyar" bisa digunakake? 10 taun maneh?
    1. HEATHER
      HEATHER 18 Juli 2017 20:55
      +2
      10 taun kanggo pesawat apa wae yaiku mobil anyar.
  2. yowis
    yowis 19 Juli 2017 11:43
    0
    Helikopter tempur, Su-25, dirancang kanggo tugas kasebut. Kita butuh pesawat baling-baling. Panggunaan senjata NAR lan meriam nglawan target darat dening kru Su-35 ing kahanan pertempuran arang banget ora efisien. Suppressing mesin gunner karo kemungkinan 0,5, nanging ilang saperangan saka mesin kuwi ing proses ngluwihi apik lan ala. Nindakake tugas sing kira-kira padha ing pesawat MiG-23ML ing Afghanistan, Pahlawan Uni Soviet Letnan Kolonel A.N Levchenko, pilot tempur (Pärnu), tilar donya amarga peluru.
  3. Walanin
    Walanin 1 Agustus 2017 15:31
    0
    Saliyane NURSs, apa dheweke duwe apa-apa liyane kanggo nggarap lemah? Iki sarwa, generasi 4 karo Bunch saka pluss lan uncontrollable wesi