Review militèr

Ukraina nyoba ngatasi masalah kekurangan akut rumah sakit militer

29
Kekurangan fasilitas medis militer ing Ukraina digawe dhewe nalika tatu saka zona konflik ing Donbas digawa menyang rumah sakit lan diselehake ora mung ing bangsal, nanging uga ing koridor. Ing 2015, keputusan digawe kanggo mbangun rumah sakit militer ing Kharkiv, wilayah sing cedhak karo zona konflik. Rumah sakit kasebut, miturut wartawan Ukrainia, bakal diwiwiti ing mangsa ngarep. Dheweke nampa lisensi sing cocog saka Kementerian Kesehatan Ukraina.

Rumah sakit kasebut kalebu Layanan Perbatasan Negara Ukraina.

Bakal digunakake kanggo terapi darurat lan ENT, oftalmologi, kardiologi, dermatologi lan malah psikiatri. Ketoke, arah pungkasan kanggo wong-wong sing tiba ing zona "ATO" dadi luwih relevan.

Sadurungé dilapurake manawa spesialis manca wis siyap teka ing Ukraina kanggo mbantu rehabilitasi psikologis lan mental para prajurit Ukrainia sing melu perang sipil ing Donbas. Ora ana informasi babagan narik kawigaten dokter asing kanggo kerja ing rumah sakit anyar ing Kharkiv.



Saka layanan pers Layanan Border Negara Ukraina:
Ing mangsa ngarep, pambangunan bangunan kapindho rumah sakit bakal diwiwiti, sing bakal dadi bangunan diagnostik kanggo 50 wong, departemen bedah kanthi unit operasi lan resusitasi, sing relevan ing konteks operasi anti-teroris.
Foto sing digunakake:
GPSU
29 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Чёрный
    Чёрный 19 Juli 2017 08:49
    +8
    Ukraina nyoba ngatasi masalah kekurangan akut rumah sakit militer
    Apa jenis kekurangan? Ora ana kerugian esemanCepet bali Tymchuk ... dheweke bakal cepet numpes, lan ing wektu sing padha ngubur sawetara divisi Buryateseman
    1. catalonec2014
      catalonec2014 19 Juli 2017 09:09
      0
      Sakjane aku yo tetep gak kerjo nang rumah sakit, narcologist, narcologist nang endi?Lan iki dokter pertama ATO, opo maneh didelok, avatar avatar, plus kecanduan narkoba mekar megah. , ing umum, padha ora bisa metu.
    2. siberalt
      siberalt 19 Juli 2017 09:15
      +2
      Apa rumah sakit nafig, apa kuping-irung-tenggorokan, ana tenan ora cukup kamar mayat! belay
      1. san4es
        san4es 19 Juli 2017 10:20
        +6
        ... Lan wong bodho! .. sedulur We kudu luwih bodho!
  2. cniza
    cniza 19 Juli 2017 08:50
    +3
    Saben uwong wis nyiapake ... lan kenapa ngomong babagan iki lan kabeh wong ngerti kabeh.
    1. ngalahake
      ngalahake 19 Juli 2017 08:57
      +2
      Ukraina nyoba ngatasi masalah kekurangan akut rumah sakit militer


      Kutipan saka cniza
      Kabeh wis siyap-siyap...

      Vitya... Lan apa sing kudu kita lakoni? Ing DPR, ORA duwe rumah sakit militer babar pisan.
      Ora ana operasi militer ...
      1. cniza
        cniza 19 Juli 2017 09:04
        +2
        Seryoga, apa sing bisa dakkandhakake, mung Rusia ora bakal ngidini Ukraina miwiti operasi militer serius ... Aku ngerti yen sampeyan isih urip ana saiki lan nalika ana sing bakal ditindakake kanggo mungkasi perang, aku mung ora ngerti.
      2. Pemotong
        Pemotong 19 Juli 2017 09:04
        +6
        Bakal ana kekurangan rumah sakit sing luwih gedhe ... coba nyegah Rusia Cilik mbangun negarane dhewe !!!
      3. Morm
        Morm 19 Juli 2017 09:33
        +2
        Kutipan saka Venceremos
        Ukraina nyoba ngatasi masalah kekurangan akut rumah sakit militer

        Kutipan saka cniza
        Kabeh wis siyap-siyap...

        Vitya... Lan apa sing kudu kita lakoni? Ing DPR, ORA duwe rumah sakit militer babar pisan.
        Ora ana operasi militer ...

        Ing Rusia, ana uga masalah gedhe babagan iki - Serdyukov sing ora bisa dilalekake nutup sawetara rumah sakit militer lan mecat atusan ahli bedah sing mumpuni. Akibate akeh dokter sing mandheg.
        1. UsRat
          UsRat 19 Juli 2017 09:46
          +3
          Quote: Mbah

          Ing Rusia, ana uga masalah gedhe babagan iki - Serdyukov sing ora bisa dilalekake nutup sawetara rumah sakit militer lan mecat atusan ahli bedah sing mumpuni. Akibate akeh dokter sing mandheg.


          Manual latihan rada lawas (lucu diwaca) ... hubungi kurator - dheweke bakal menehi seger.
          1. UAZ 452
            UAZ 452 19 Juli 2017 11:03
            +1
            Dadi tegese kabeh apik karo obat? Inggih, becik! Aku uga seneng karo metode iki.
        2. avt
          avt 19 Juli 2017 10:31
          0
          Quote: Mbah
          Ing Rusia, iki uga dadi masalah gedhe - Serdyukov sing ora bisa dilalekake nutup pirang-pirang rumah sakit militer lan mecat atusan ahli bedah sing mumpuni.

          Uh-uh-ara! Cukur sirahmu - sampeyan bakal dadi Koftun. keprungu
  3. Winnie the Pooh
    Winnie the Pooh 19 Juli 2017 08:53
    +1
    Takon ngendi asale tradhisi iki, nglebokake bantal ing kasur kaya ngono? Kaya segitiga.
    1. Чёрный
      Чёрный 19 Juli 2017 08:55
      +4
      Quote: Winnie the Pooh
      Kaya segitiga.

      Saka firaun Mesir wassat
    2. MVG
      MVG 19 Juli 2017 09:53
      +1
      Iki supaya pojok bantal nempel ing sirah lan ora pengin turu suwe)))
  4. novel66
    novel66 19 Juli 2017 08:57
    +3
    ing wektu sing padha, padha bakal nyiyapake lemah sethithik kanggo pasareyan, supaya ora kesusu mengko
  5. KUOLEMA
    KUOLEMA 19 Juli 2017 08:58
    +2
    Kene maneh wayang sialan, sampeyan ngerti manungsa waé kanggo dhewe, padha tau ngganggu pikirane bab Rusia
    1. Komentar wis dibusak.
    2. UAZ 452
      UAZ 452 19 Juli 2017 11:04
      0
      Kenapa Mikola lungguh wuda? Apa sampeyan ngganti porta kanggo vodka?
  6. pvv113
    pvv113 19 Juli 2017 09:06
    +3
    Kurang fasilitas medis militèr ing Ukraina dirasakake

    Aku panginten masalah wis ditanggulangi dangu ago
  7. von Schlosser
    von Schlosser 19 Juli 2017 09:32
    +2
    Kita uga butuh krematorium sing paling kuat ing cedhak, kanggo dibuwang. Aku mikir bakal migunani ...)))
  8. uav80
    uav80 19 Juli 2017 09:44
    +1
    Lan kok ana bar ing jendela kaya ing rumah sakit pakunjaran, utawa wedi yen pahlawan sing tatu bakal mlayu tanpa dijaga menyang neraka..??
    1. Amorphis
      Amorphis 19 Juli 2017 09:54
      +1
      Kisi-kisi supaya bajing lan chipmunks ora nyiksa prajurit "wani". wassat
    2. UAZ 452
      UAZ 452 19 Juli 2017 11:05
      0
      Utawa bisa uga kosok balene - padha dilindhungi saka kunjungan warga sing ngucapke matur nuwun?
  9. MVG
    MVG 19 Juli 2017 09:51
    +1
    Masalah kekurangan rumah sakit ditanggulangi kanthi gampang - perlu kanggo mungkasi pembantaian. Kabeh ing kabeh ...
  10. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 19 Juli 2017 10:01
    0
    ana cadangan - klinik Veterinary
  11. 3vs
    3vs 19 Juli 2017 11:32
    0
    Lan kenapa bar ing jendhela rumah sakit?
    Kanggo nyegah operator organ saka oncat? belay
  12. Normal ok
    Normal ok 19 Juli 2017 12:35
    0
    Sial, pira informasi sing bisa dicithak ulang kanggo 2015. Kahanan wis suwe saya ganti.
  13. kdakda
    kdakda 19 Juli 2017 14:04
    0
    Kabeh wis siyap kanggo patriot Ukrainia, rumah sakit buta saka apa, ora cukup kanggo 50 wong, yen diwiwiti maneh, Gusti Allah ora, rumah sakit bakal dadi kamar mayat.
  14. notingem
    notingem 19 Juli 2017 16:33
    0
    Sampeyan bisa ngimbangi kekurangan rumah sakit kanthi kuburan