Review militèr

Saudi nggawe drone adhedhasar pesawat Pipistrel Sinus

7
Miturut kiriman blog dambiev, lembaga pers Kerajaan Arab Saudi ngumumake nggawe Komplek Ilmiah lan Teknis. Komplek King Abdulaziz kanthi kendaraan udara tanpa awak "Al-Navr" adhedhasar pesawat Pipistrel Sinus.


"Al Nawr"


LHC dirancang kanggo foto udara topografi ing wilayah kasebut, patroli, pengintaian aerial, relay data, lsp. Kanggo tujuan iki, drone sing dipasang ing LHC dilengkapi sistem pengawasan optik-elektronik, kamera digital resolusi dhuwur, lan radar aperture sintetik.

Dituduhake manawa UAV bisa lepas landas lan mendarat kanthi otomatis, uga mabur ing rute sing wis dituku. Piranti kasebut bisa digunakake saka lapangan udara saka macem-macem kelas kanthi landasan pacu beton.

Sajrone tes penerbangan, pesawat saka telung UAV nindakake penerbangan, sing dikoordinasi dening siji menara komando lan kontrol. Suwene kira-kira 30 jam.



Pipistrel Sinus ya iku montor mabur sipil ultra-ringan sing diprodhuksi déning pabrikan pesawat Slovenia Pipistrel wiwit taun 1995. Gumantung ing versi mesin, mesin pesawat piston kanthi daya 42 hp utawa luwih bisa digunakake minangka pembangkit listrik. nganti 80 hp, kang menehi kapasitas mbeta apik banget lan kacepetan pesawat ditrima, kang, gumantung ing model engine digunakake, nganti 225 km / h.

Saudi nggawe drone adhedhasar pesawat Pipistrel Sinus

Sinus Pipistrel
Foto sing digunakake:
http://dambiev.livejournal.com/906775.html ; http://avia.pro/blog/pipistrel-sinus-tehnicheskie-harakteristiki-foto
7 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. gabonskijfront
    gabonskijfront 19 Juli 2017 09:27
    +1
    Dicetak ing printer.
    1. siberalt
      siberalt 19 Juli 2017 09:35
      +2
      Apa bakal sheikhs ora amused. Dadi, bakal padha nyusul Israel. lol Tionghoa uga wiwit nganggo layangan.
  2. Winnie the Pooh
    Winnie the Pooh 19 Juli 2017 09:28
    +2
    Aku ora weruh Saudi siji ing video ... Padha ora nindakake apa-apa piyambak. Lan aku ora mikir dheweke bisa. Kayane para ratu sing mlaku-mlaku nganggo dhuwit lan tuku kabeh.
    1. MPK105
      MPK105 19 Juli 2017 09:40
      +3
      Ya, lan sampeyan ora bakal weruh - sing lagi sibuk karo -
      Padha perang (banget ala, ing mratelakake panemume asor) mercenary miskin, diantemi dening Hussites ...
      Nanging, kanthi cara, kita, kanthi isi kasugihan, uga ora bisa kerja lan ora gelut, nanging ngapusi ing kompor ...
      1. Ruswolf
        Ruswolf 19 Juli 2017 10:08
        +1
        Ora paham? . . . .
        Apa sing ana ing tangane?..... iki drone anyar? wassat
  3. kopral
    kopral 19 Juli 2017 10:12
    0
    Kita pengin iki ngawasi kebakaran taiga.
    1. kakang abu-abu
      kakang abu-abu 19 Juli 2017 10:44
      0
      Kutipan: Kopral
      Kita pengin iki ngawasi kebakaran taiga.

      Sing apa satelit kanggo.