Review militèr

Media Brasil mutusake kanggo takon marang putrane Bashar al-Assad babagan "kaya apa dadi putrane diktator"

38
Putrane Presiden Suriah Bashar al-Assad Hafez, sing teka ing Brasil kanggo Olimpiade Matematika, secara harfiah diserang dening wakil media. Hafez Assad kudu mangsuli pitakon saka wartawan koran Brasil O Globo, sing muni kaya mangkene: "Piye perasaanmu nalika bapakmu, Bashar al-Assad, diarani diktator?"

Nom-noman kasebut, sing jelas ora bakal ngomong babagan topik politik, mangsuli manawa saben wong sing ujar kaya ngono ora ngerti apa-apa babagan kahanan ing Suriah, nanging uga bapake.

MEDIA:
Minangka putra presiden, apa sampeyan ngrasakake tekanan pesaing?


Hafez Assad:
Aku urip kaya wong normal, kaya wong normal. Sing ngerti aku bakal ngomong yen aku iki, pisanan, wong biasa, lan mung putra presiden.


Koresponden:
Nalika wong ngerti yen sampeyan putrane presiden Siria, apa sikap sampeyan ganti?


Hafez Assad:
Wong sing sesambungan karo aku weruh yen aku iki wong biasa. Aku ora pengin panemune saya owah dadi luwih elek.


Wartawan media Brasil:
Apa pendapat sampeyan babagan perang ing Suriah lan sampeyan bakal ninggalake Suriah?


Putrane Bashar al-Assad:
Aku ora bakal ninggalake Suriah. Aku warga Suriah, aku manggon ing negara, kaya wong akeh liyane. Aku manggon lan ndeleng medeni sing kedadeyan ing Siriaku. Nanging sing utama yaiku pangarep-arep. Aku bakal ngomong yen iki dudu perang sipil. Iki perang nglawan rakyat kita. Populasi nyawiji nglawan penjajah sing nyoba nguwasani kabeh negara kita. Muga-muga sawise nem taun perang wis rampung.

Media Brasil mutusake kanggo takon marang putrane Bashar al-Assad babagan "kaya apa dadi putrane diktator"


Hafez al-Assad sinau ing perguruan tinggi teknis.
Foto sing digunakake:
Fábio Guimarães / Ekstra
38 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pemotong
    Pemotong 19 Juli 2017 09:53
    + 24
    Dideleng saka jawaban, wong lanang sing cukup normal. Lan wartawan seneng-seneng kanggo peck bocah karo pitakonan politik!
    1. siberalt
      siberalt 19 Juli 2017 09:59
      +2
      Apa putrane presiden sinau ing sekolah teknik? belay Modest, Nanging.
      1. g1v2
        g1v2 19 Juli 2017 12:24
        +6
        Kajaba iku, wong iku juara Olimpiade. Lan mulane dheweke lunga menyang Brasil. Jarene pancen bocah sing ora biasa utek. hi
    2. vovanpain
      vovanpain 19 Juli 2017 10:06
      + 26
      Aku ora bakal ninggalake Suriah. Aku warga Suriah, aku manggon ing negara, kaya wong akeh liyane. Aku manggon lan ndeleng medeni sing kedadeyan ing Siriaku. Nanging sing utama yaiku pangarep-arep.

      Mayor lan roh-roh jahat liyane, looking ing bokong kanggo Amerika lan Eropah, sing carane sampeyan kudu tresna Motherland lan kulawarga, lan ora kaya ing Amerika, kene ing Eropah, padha adol Motherland kanggo sosis lan chewing gum wis sapisan. negatif
      1. Pemotong
        Pemotong 19 Juli 2017 10:22
        + 11
        Vladimir hi , sugeng siang! Sing persis apa aku ngeweruhi CARA sampeyan kudu tresna tanah air! hi
        1. vovanpain
          vovanpain 19 Juli 2017 10:29
          +7
          Quote: Cutter
          Vladimir hi , sugeng siang! Sing persis apa aku ngeweruhi CARA sampeyan kudu tresna tanah air! hi

          Hello, Alexander! ombenan hi putra ingkang pantes, apik rama pantes. apik Lan zhurnosluhi bakal ngapusi lan ngunjungi label. ombenan hi
    3. Dobel
      Dobel 19 Juli 2017 10:13
      +2
      Quote: Cutter
      Dideleng saka jawaban, wong lanang sing cukup normal. Lan wartawan seneng-seneng kanggo peck bocah karo pitakonan politik!

      Ya, wong iku normal, nanging ing Brazil iku mbebayani ing mratelakake panemume.
      1. PSih2097
        PSih2097 20 Juli 2017 02:33
        0
        Kutipan: Dobel
        nanging Brazil mbebayani ing mratelakake panemume.

        Aku isih ana wong Kuba sing kerja ....
  2. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 19 Juli 2017 09:59
    +5
    Iku nyenengake kanggo nonton kepiye ketombe nyoba negesake awake dhewe, paling ora karo turunane Wong Agung.
  3. Winnie the Pooh
    Winnie the Pooh 19 Juli 2017 10:05
    0
    Malah mbah kakungipun ndhelikake kriminal Nazi sawise perang, kanca karo wong-wong mau. Ketoke saka wong-wong mau dheweke sinau kanggo racun karo gas.
    1. Paranoid50
      Paranoid50 19 Juli 2017 10:17
      + 12
      Quote: Winnie the Pooh
      Ketoke saka wong-wong mau dheweke sinau kanggo racun karo gas.

      Ya, Rabinovich... Iku bakal tenan tega kanggo ilang sampeyan ... Kaya wong diwasa, nanging nggawa ... Nyuwun
    2. tanit
      tanit 19 Juli 2017 10:18
      +5
      Quote: Winnie the Pooh
      Malah mbah kakungipun ndhelikake kriminal Nazi sawise perang, kanca karo wong-wong mau.

      Wah apa iku belay Amarga mbah kakung lair ing taun 1930, banjur wiwit dadi kanca karo Nazi, uga kanggo papan perlindungan ing umur 15? belay
      Winnie the Pooh, sampeyan ora apa-apa? nglirik
      1. Winnie the Pooh
        Winnie the Pooh 19 Juli 2017 10:45
        0
        Iki minangka kanyatan sing kondhang, apa sampeyan seneng kekancan karo Nazi?
        1. tanit
          tanit 19 Juli 2017 10:50
          +2
          Quote: Winnie the Pooh
          kanyatan kondhang

          Kasunyatan kondhang pungkasan Perang Dunia II yaiku 1945.
          Quote: Winnie the Pooh

          Simbahe uga ndhelikake penjahat Nazi sawise perang
          Marang kita bab kasunyatan kondhang - ngendi lan carane wong Siria 15-taun-lawas ndhelikake Nazi. Lan sapa kancane? ngguyu
          1. Komentar wis dibusak.
          2. wilayah58
            wilayah58 19 Juli 2017 11:26
            +5
            Kutipan saka tanit
            ngendi lan carane wong Siria 15 taun ndhelikake Nazi

            Mungkin dheweke duwe kirik German Shepherd nalika isih cilik? lol
            1. tanit
              tanit 19 Juli 2017 16:25
              +1
              Kutipan saka wilayah58
              Mungkin dheweke duwe kirik German Shepherd nalika isih cilik?

              Hmm...Mbok. Lan Rabinovich (oh, yaiku, winipukh) dilarang dening wong tuwane. Dadi, ya, ing taun 1954, diktator Siria (ora tau dadi kakek bocah lanang sing sinau ing Brasil) disambut karo spesialis Jerman. Ora ditembak, ora digantung. Ora disalahké ing Nuremberg. Mung - kulawarga Assad sing kudu disalahake kanggo apa?
              Adhuh. Ketoke Winnie the Pooh ngerti sapa sejatine mbah kakung? belay
        2. neri73-r
          neri73-r 19 Juli 2017 13:08
          +4
          Kasunyatan sing kondhang yen wong Yahudi ngrebut tanah manca lan mbangun negara Israel ing kono, apa sampeyan setuju karo iki?
          Quote: Winnie the Pooh
          Iki minangka kanyatan sing kondhang, apa sampeyan seneng kekancan karo Nazi?
    3. Lavrenty Pavlovich
      Lavrenty Pavlovich 19 Juli 2017 10:20
      +2
      WINNIPOOH ngomong apa? Ing kene lagi rembugan putrane Presiden SAR.
      1. tanit
        tanit 19 Juli 2017 17:13
        +4
        Panah kelip-kelip ing mburi
        Jaran ngidak-idak hamparan stepa
        Iki Rabinovich mlumpat,
        Pahlawan Rusia sing mulya!
        Topi bordir emas
        Pedhang murub kaya pirus
        Kanggo tanah air, dheweke minangka perlindungan,
        Kanggo nglanggar - badai petir!
        Metu menyang sawah - ngenèni lan mluku,
        Bakal teka ing kutha - ana wong:
        "Rabinovich! Saka roti! Kashi!
        Feed everyone, pour everyone!
        Lan banjur, crouching ing pinggir
        Kanggo anak yatim lan wong miskin
        Panjenengane nuli makutha,
        Nempatno untu lan kreteg.
        Nanging para warga padha wangkal,
        Senadyan karya apik
        Isih "mucung Yahudi"
        Rabinovich jenenge...
    4. logall
      logall 19 Juli 2017 10:21
      + 24
      Sapa sing ngayomi Nazi yaiku Kulon! Utamane sekutu utama Israel. USA! Sing ngracun utawa niru...
    5. CARLSON
      CARLSON 19 Juli 2017 10:23
      +2
      Nalika aku ngerti, Presiden Suriah kanthi pribadi nglaporake babagan "serangan gas" marang populasi. Amarga sampeyan yakin banget babagan iki, utawa bisa uga sampeyan melu dhewe lan mula sampeyan ngerti kabeh
    6. Ratmir_Ryazan
      Ratmir_Ryazan 19 Juli 2017 14:01
      0
      Sayange, aku ora krungu yen penjahat Nazi ndhelik ing Suriah, nanging kasunyatan manawa Amerika Serikat ndhelikake dheweke dikenal lan ora mung didhelikake, nanging uga disimpen ing tingkat negara ... Apa kaya sekutu kasebut?
      1. tanit
        tanit 19 Juli 2017 16:33
        0
        Ing Israel, padha pracaya sing paling siji ndhelikake. Kajaba iku, mantan perwira Wehrmacht kerja kanggo wong Siria (sadurunge Assad lan ing Assad). Nanging dheweke dudu kriminal Nazi.
        Contone (ora babagan Siria), Paulus tartamtu wis dadi marshal lapangan ing Wehrmacht - nanging dheweke dudu "kriminal Nazi".
        1. tanit
          tanit 19 Juli 2017 16:37
          0
          Kanggo chingachgook (oh), i.e. Winipukh Rabinovich minangka balm ing jantung dina iki (amarga dina iki ana sing salah karo dheweke sad ) bakal ana artikel kanthi irah-irahan "MSU dibangun dening penjahat Nazi!" ngguyu
      2. CorvusCoraks
        CorvusCoraks 20 Juli 2017 07:46
        0
        Quote: Ratmir_Ryazan
        Sayange, aku ora krungu yen penjahat Nazi ndhelik ing Suriah, nanging kasunyatan manawa Amerika Serikat ndhelikake dheweke dikenal lan ora mung didhelikake, nanging uga disimpen ing tingkat negara ... Apa kaya sekutu kasebut?

        Kajawi punika ugi sampun kasumêrêpan, bilih satunggal-tunggaling Bandera der-ma sami sirna ing Amerika Serikat tuwin Kanada.
  4. NUR
    NUR 19 Juli 2017 10:08
    +2
    Jebule dudu wong bodho mangsuli kanthi bener, wartawan hang klise. Negara iki rusak banget, angel ngomong kapan bakal dipulihake saiki.
  5. 3vs
    3vs 19 Juli 2017 10:20
    0
    Raine luwih Eropa, mbok menawa gen ibuku.
  6. pvv113
    pvv113 19 Juli 2017 10:23
    +1
    Rasane daftar pitakonan iki dikembangake dening Psaki. Lan wong iku mung gedhe
  7. mahoni
    mahoni 19 Juli 2017 10:52
    0
    Anak-anak ora kudu tanggung jawab kanggo dosane bapakne
  8. pafegosoff
    pafegosoff 19 Juli 2017 11:41
    0
    Inggih, cah lanang. Lan dheweke uga, kaya ibune, duwe kewarganegaraan ganda - Inggris lan Siria?
    Miturut cara, njupuk cathetan. Sanadyan Uni Soviet utawa Rusia padha dikirim kanggo pendidikan anak saka presiden lan diktator. Ora anak, putu, lan Arab. Saiki wong Tionghoa ora seneng banget menyang Rusia. Apa amarga mlarat ... Kaya sing diucapake ing China: "Ing Inggris sampeyan bisa entuk pendidikan, lan ing Rusia sampeyan bisa tuku diploma." Malah ing Moscow State University. Lan supaya Sadovnichy ora babble ...
  9. shumanit
    shumanit 19 Juli 2017 12:10
    0
    Ayo wong Eropa luwih takon apa kaya ing "Eropa gratis" mung ANAK, yen sampeyan ora bisa ngomong kanthi banter apa sampeyan putra utawa putri lan ndhelikake sawetara formulasi bodho ...
  10. Serg662
    Serg662 19 Juli 2017 12:20
    0
    Kutipan saka Logall.
    Sapa sing ngayomi Nazi yaiku Kulon! Utamane sekutu utama Israel. USA! Sing ngracun utawa niru...

    Ya, pancen, Pak Rabinovich ora duwe pitakonan kanggo Amerika Serikat, Kanada, Australia, lan liya-liyane babagan harboring penjahat Nazi amarga sawetara alasan ....
    1. tanit
      tanit 19 Juli 2017 17:19
      0
      Uga menyang Mesir lan Arab Saudi. Aku ora ngerti yen Winnie the Pooh ngerti, nanging Negara Israel lan negara kasebut duwe klaim marang Nazi.
    2. CorvusCoraks
      CorvusCoraks 20 Juli 2017 07:49
      0
      Kutipan: Serg662
      Ya, pancen, Pak Rabinovich ora duwe pitakonan kanggo Amerika Serikat, Kanada, Australia, lan liya-liyane babagan harboring penjahat Nazi amarga sawetara alasan ....

      Utawa, contone, menyang Argentina, lan kasunyatan sing akeh wong mlayu ing kono, ninggalake Nuremberg, uga dikenal banget.
  11. serafimamurian
    serafimamurian 19 Juli 2017 12:38
    +1
    Putra saka Presiden Siria manggon lan sinau ing Suriah nalika perang lan ndhukung bapake. Lan ing ngendi bocah-bocah politisi lan oligarki kita sinau? Endi patriotisme?
    1. CorvusCoraks
      CorvusCoraks 20 Juli 2017 07:51
      0
      Kutipan: Serafimamursky
      Putra saka Presiden Siria manggon lan sinau ing Suriah nalika perang lan ndhukung bapake. Lan ing ngendi bocah-bocah politisi lan oligarki kita sinau? Endi patriotisme?

      Kita duwe gambar pangilon karo Suriah - kita duwe elit pro-Kulon, dheweke patriotik, nanging wong biasa kita patriotik, lan dheweke melu pengungsi kanthi akeh ...
  12. Ratmir_Ryazan
    Ratmir_Ryazan 19 Juli 2017 13:58
    +1
    Anak lanang sing pinter lan pantes kanggo bangsane, kaya bapake. Aku pengin ndeleng asil anak-anak pimpinan AS lan Uni Eropa ing Olimpiade Matematika)))...
    1. tanit
      tanit 19 Juli 2017 17:26
      0
      Bapake dilatih ing Inggris, lan sadurunge sinau (uga, ternyata ing istilah modern) ing LSM. Nanging, dheweke dadi sapa. Présidhèn Republik Arab Suriah sing ora ditemtokake. hi
      Nanging ora babagan papan sinau.