Review militèr

Tim pisanan saka Rusia teka ing China kanggo melu ing Game Tentara

7
Tim kadet saka Sekolah Komando Timur Jauh (DVOKU) teka ing China kanggo melu ing International Army Games (ArMI), laporan. RIA News dinas pers Kab.

Tim pisanan saka Rusia teka ing China kanggo melu ing Game Tentara


Kadet minangka bagéan saka tim kompetisi Suvorov Onslaught saka Angkatan Bersenjata Rusia nyabrang tapel wates negara lan teka ing kabupaten kutha Korla (Wilayah Otonomi Xinjiang Uygur, barat laut China) kanggo melu ing final saka International Army Games-2017,
ngandika ing release.

Kacarita "tataran internasional kompetisi bakal dianakake ing China minangka bagéan saka Game Tentara Internasional wiwit 29 Juli nganti 12 Agustus."

Sadurunge miwiti kompetisi, "tim bakal ngalami aklimatisasi, nyiapake peralatan lan kenal karo fitur saka lapangan latihan," tambah kabupaten.

Layanan pers nambahake yen "saliyane kompetisi kru kendaraan tempur infanteri Suvorov Onslaught, Korla County bakal dadi tuan rumah kompetisi internasional kanggo pangopènan lan persiapan senjata - "Master Gunsmith", pertempuran anti-pesawat - "Clear Sky" lan RCB pengintaian. – "Lingkungan aman".
Foto sing digunakake:
RIA Novosti / Alexey Nikolsky
7 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Winnie the Pooh
    Winnie the Pooh 19 Juli 2017 10:08
    +1
    Kesempatan sing apik kanggo "nyelidiki" tentara Cina lan Cina.
    1. 3vs
      3vs 19 Juli 2017 10:14
      +2
      Aku bakal ngomong - "ndemek udder." ngguyu
  2. siberalt
    siberalt 19 Juli 2017 10:09
    +1
    Kadet "Suvorov Onslaught" nyabrang tapel wates Cina! Apa wiwitan apik! prajurit
    Ora kabeh wong Cina padha nyabrang kita.
  3. NUR
    NUR 19 Juli 2017 10:17
    +1
    Piwulang kasebut bakal ditindakake ing pirang-pirang negara, lan ing negara kita uga, ing sawetara cara.
    1. MPK105
      MPK105 19 Juli 2017 10:25
      +1
      Ya, hello ... Ora jujur ​​​​ngirim kadet, pemburu emas ing mangsa ngarep ... Dheweke bakal ngirim prajurit biasa, banjur bakal weruh sapa sing bakal dikalahake ...
      1. Vik66
        Vik66 19 Juli 2017 10:51
        +2
        Lan padha sementara ditransfer menyang prajurit, diturunake ... nglirik
  4. ButchCassidy
    ButchCassidy 20 Juli 2017 16:31
    0
    Kita pengin wong-wong kita apik luck!