Review militèr

MGB LPR: Saboteur Ukraina nyoba nindakake serangan teroris ing sauna

33
Layanan pers Departemen Keamanan Negara LPR ngandhani babagan penahanan saboteur Ukraina liyane. Dicritakake yen wong kasebut ngrancang tumindak teroris ing kompleks restoran Druzhba. Panggonan sing direncanakake kanggo nyelehake piranti bledosan dening para tahanan wis dijlentrehake. Iki minangka sauna Camelot. Pilihan sing ora dikarepke ...

Saka layanan pers Kementerian Keamanan Negara LPR:
Kamentrian Keamanan Negara Republik Rakyat Lugansk nahan saboteur sing ngrancang, kanthi instruksi layanan khusus Ukrainia, kanggo nindakake aksi teroris resonan, obyek sing dadi wong manca lan warga sipil Republik. Sing ditahan iku warga negara Ukraina, sing sadurunge didakwa amarga rampog lan rampokan, Ruslan Donich. Ing Februari taun iki, dheweke direkrut dening layanan khusus Ukraina lan ditransfer menyang kutha Luhansk kanggo nindakake tugas sing ditugasake marang dheweke.


Salajengipun, papan kanggo serangan teroris ditemtokake (kutipan "Pusat Informasi Lugansk"):
Saboteur Ukrainia mesthine nindakake serangan teroris kanthi njeblug piranti bledosan improvisasi sing ditandur ing kompleks restoran Druzhba, yaiku ing sauna Camelot.


Kamentrian Keamanan Negara LPR nyatakake yen serangan ing sauna mesthine ditindakake dening saboteur ing taun 2016.

Punika ngremenaken sing pisanan Donich ngatur kanggo uwal, nanging operatives pungkasanipun nindakake penahanan. Paling ora, sing diklaim layanan pers departemen.

33 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. catalonec2014
    catalonec2014 19 Juli 2017 12:33
    +3
    Iku misale jek sing padha secara harfiah manggon ing kono (saboteurs).
    1. vovanpain
      vovanpain 19 Juli 2017 12:51
      +9
      saboteur sing ngrancang, ing instruksi layanan khusus Ukrainia, kanggo nindakake tumindak teroris dhuwur-profil, obyek kang dadi wong manca lan sipil Republik.

      Oh, ora gampang sauna kanggo ndeleng opo
      1. Zibelew
        Zibelew 19 Juli 2017 13:17
        +3
        Sadurungé, karyawan Departemen Keamanan Negara, nalika nindakake aktivitas operasional, ing guise saka klien, mlebu sauna, njupuk bocah-bocah wadon mati, mbayar kanggo layanan, lan sawetara jam mengko, ing guise saka klien, ninggalake. sauna.
        1. Sergeyj1972
          Sergeyj1972 19 Juli 2017 18:15
          +1
          Off-topik. Sampeyan kudu dadi bodho lengkap nggunakake adus utawa sauna kanggo jinis. Kanggo kesehatan, siji cilaka.
        2. 73 mboh
          73 mboh 20 Juli 2017 19:10
          0
          Kene, kaya ing lelucon Soviet lawas, iku menarik saka ngendi dheweke arep njaluk bom! ngguyu
      2. Kolonel Oparyshev
        Kolonel Oparyshev 19 Juli 2017 16:56
        0
        Saboteurs aneh.Lho, ora mung para pejuang LC, nanging uga para saboteur dhewe sing bakal kelangan sauna, ing ngendi dheweke bakal ngrekrut jaringan mata-mata.
      3. seregatara1969
        seregatara1969 20 Juli 2017 14:21
        0
        ya - sadurungé, kanggo resonansi, bom diselehake ing jedhing umum ing alun-alun stasiun
    2. Monos
      Monos 19 Juli 2017 12:56
      +5
      Saboteur Ukrainia mesthine nindakake serangan teroris kanthi njeblug piranti bledosan improvisasi sing ditanam dening dheweke.

      Nyoba kanggo wisuh lan telek ing sudhut?
      1. KUOLEMA
        KUOLEMA 19 Juli 2017 13:15
        +2
        Sisane tangane penjaga LPR karo rakyat diancam)))
        1. Morm
          Morm 19 Juli 2017 13:33
          +2
          Kutipan saka kuolema
          Sisane tangane penjaga LPR karo rakyat diancam)))

          Sekretaris pers wanita saka MGB katon apik, lan kanggo para pimpinan LPR-Plotnitsky, dheweke bisa uga ngerti.
          1. jj
            jj 19 Juli 2017 18:24
            0
            Pesenan lan ana Ukrainia kanthi huruf "x". Sing arep menyang Ukraina, sing arep menyang Donbass. Ora apa-apa. Aku nggumunake kepiye Ukraina durung ngilangi kabeh ana ing kana
  2. LYOKHA padha
    LYOKHA padha 19 Juli 2017 12:33
    +3
    Kamentrian Keamanan Negara LPR nyatakake yen serangan ing sauna mesthine ditindakake dening saboteur ing taun 2016.


    belay

    Omonganmu opo???

    Sapa sing saboteur arep ngrusak ing sauna?

    Cewek telanjang...apa sih?
    1. rotmistr60
      rotmistr60 19 Juli 2017 12:38
      +1
      Uga kaget banget iki.
      pisanan, Donich ngatur kanggo uwal, nanging operatives pungkasanipun nindakake penahanan
      Apa sampeyan nyekel taun ing steppes tanpa wates LPR? Isih, ana sing ora pas, utawa informasi kasebut ora diwenehake kanthi lengkap, lan ternyata ngrusak awake dhewe lan kabungahan layanan khusus Ukrainia.
      1. Zibelew
        Zibelew 19 Juli 2017 12:40
        +1
        Sapa sing saboteur arep ngrusak ing sauna?
        Cewek telanjang...apa sih?

        Kanthi bocah-bocah wadon ing sauna, pejabat Kementerian Keamanan Negara LPR bisa nandhang sangsara.
        1. rotmistr60
          rotmistr60 19 Juli 2017 12:44
          +2
          Aku ora perlu ngubungake merit kanggo kuotasi wong liya.
        2. LYOKHA padha
          LYOKHA padha 19 Juli 2017 12:48
          0
          Kanthi bocah-bocah wadon ing sauna, pejabat Kementerian Keamanan Negara LPR bisa nandhang sangsara.

          Dipenjara ing droves ... kanggo tumindak kuwi ... padha ora bisa mikir apa-apa sing luwih apik ... mbukak-mouthed.
    2. logall
      logall 19 Juli 2017 12:40
      + 21
      Dheweke dianggep ala! Tersinggung...
    3. sirocco
      sirocco 19 Juli 2017 12:43
      +3
      Quote: LYOKHA padha
      Omonganmu opo???

      Nonton video kasebut, ujar manawa dheweke ilang ing tanggal 16, lan saiki dheweke kejiret.
      Kutipan saka catalonec2014
      Iku misale jek sing padha secara harfiah manggon ing kono (saboteurs).

      Apa sampeyan bisa mbayangno apa sing ditindakake ing taun 40-an ing abad kepungkur. Ana akeh sympathizers lan wong-wong sing pengin entuk dhuwit, lan sing bakal munggah ing gelombang reged iki, nanging nyatane, Aku wis ngandika luwih saka sapisan, lan aku bakal ngomong maneh, Ukraina dina iki Wedding ing Malinovka online.
    4. svp67
      svp67 19 Juli 2017 12:55
      +2
      Quote: LYOKHA padha
      Omonganmu opo???
      Sapa sing saboteur arep ngrusak ing sauna?
      Cewek telanjang...apa sih?

      Ayo kenalan karo Camelot
      Round-the-clock Sauna kelas VIP "Camelot" - sauna paling modern ing Lugansk, kanthi interior sing mulya bakal ngidini sampeyan ngrasakake kenyamanan sing unik, sing bakal dilengkapi karo sajian masakan omah Armenia lan Rusia.

      Ing kene sampeyan ditawakake:

      Kompak 2-seater Finnish sauna karo jacuzzi.
      Cosy 4-seater Finnish sauna karo jacuzzi.
      Wiyar 7-seater Finnish sauna lan 3x4 digawe panas kolam renang karo grojogan.
      Bath Rusia tradisional 4 kursi, kanthi font sing nyegerake.
      tutup bath kalebu ing rega;
      Balai pesta lan lounge ing saben kamar;
      kamar pijet profesional (terapeutik, umum, anti-selulit);

      Kene sampeyan bisa ndeleng foto: http://hotel-druzhba.com/R/sauna
      Siji bab sing bakal dakkandhakake yaiku kompleks restoran sing ana serius lan sapa lan apa sing bakal dicelupake ing kana .... sampeyan kudu takon karo warga. kabeh padha ngerti
      1. LYOKHA padha
        LYOKHA padha 19 Juli 2017 12:57
        0
        Siji bab sing bakal dakkandhakake yaiku kompleks restoran sing ana serius lan sapa lan apa sing bakal dicelupake ing kana .... sampeyan kudu takon karo warga. kabeh padha ngerti


        Monggo diumumke daftar...hehe...
        saka wong pisanan saka republik ... kok mbuwang wektu ing trifles ...
        Mungkin lagi maca iki lan ngguyu. eseman
    5. ngalahake
      ngalahake 19 Juli 2017 13:04
      +4
      Quote: LYOKHA padha
      Omonganmu opo???
      Sapa sing saboteur arep ngrusak ing sauna?
      Cewek telanjang...apa sih?

      Nalika tamu teka kanggo sampeyan sing dihormati utawa mung penting kanggo sampeyan, lan sampeyan duwe sauna sing apik, apa sampeyan ora ngajak dheweke menyang kana?

      Lan kontak saka republik cukup ekstensif ...
      1. LYOKHA padha
        LYOKHA padha 19 Juli 2017 13:25
        0
        Nalika tamu teka kanggo sampeyan sing dihormati utawa mung penting kanggo sampeyan, lan sampeyan duwe sauna sing apik, apa sampeyan ora ngajak dheweke menyang kana?

        Mesthi wae aku bakal menehi ... kanthi syarat bakal dadi papan sing paling dilindhungi ing planet bumi.
        1. ngalahake
          ngalahake 19 Juli 2017 13:30
          0
          Quote: LYOKHA padha
          Mesthi aku bakal nawakake ...

          Dadi saka apa pitakonan "lair" ing komentar sadurunge: Sapa sing saboteur arep ngrusak ing sauna?
          Cewek telanjang...apa sih?
          ?
          Quote: LYOKHA padha
          kanthi syarat bakal dadi papan sing paling dilindhungi ing planet bumi.

          dilindhungi ya . Sawise kabeh, saboteur dikenali?
      2. Johnhr
        Johnhr 19 Juli 2017 13:47
        0
        Aku ngerti iku mung iklan kanggo sauna wassat marketing in action
  3. pjastolov
    pjastolov 19 Juli 2017 12:33
    +6
    Serangan teroris ing sauna mesthine ditindakake dening saboteur ing taun 2016.
    dheweke nindakake soko kanggo dangu recourse
  4. GELEZNII_KAPUT
    GELEZNII_KAPUT 19 Juli 2017 12:35
    +6
    Dheweke nggawa pelacur kanggo ndeleng sing bisu, wong lanang kasebut duka ... keprungu
  5. maksimal 1987
    maksimal 1987 19 Juli 2017 12:40
    +1
    Aku wanted kanggo succumb menyang mesin ingkang ndamel benter karo banyu kadhemen. Iku lucu yen ora sedih
  6. novel66
    novel66 19 Juli 2017 12:46
    +3
    kabeh piala saka sauna - meneng!
  7. svp67
    svp67 19 Juli 2017 12:48
    +2
    MGB LPR: Saboteur Ukraina nyoba nindakake serangan teroris ing sauna
    Lha iki bajingan...ngerti ngetok-ngetok.... Lha iki wis dadi "tipu terlarang"
  8. Young_Komunis
    Young_Komunis 19 Juli 2017 13:59
    0
    Lan apa kanggo pimpinan militer-politik LDNR kanggo roaming saunas?
  9. komradbuh
    komradbuh 19 Juli 2017 14:46
    0
    Inggih, kula badhe nyeleh ing toilet.
  10. Zaurbek
    Zaurbek 20 Juli 2017 07:31
    0
    Mungkin iku saboteur Ukrainia? Aku bakal nginfeksi kabeh wong sing nandhang penyakit - uga serangan teroris!
  11. wong pribadi
    wong pribadi 21 Juli 2017 20:10
    0
    Self-mutilator, lan apa prices padha duwe layanan jinis ing sauna?