Review militèr

Shoigu mriksa kemajuan pambangunan kompleks logistik ing wilayah Moskow

19
Menteri Pertahanan Sergei Shoigu mriksa pambangunan kompleks produksi lan logistik anyar (PLC) "Nara" ing wilayah Moskow, laporan. kantor pers Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia.

Shoigu mriksa kemajuan pambangunan kompleks logistik ing wilayah Moskow


"Komplek produksi lan logistik otomatis berteknologi tinggi sing digawe bakal njamin pasokan bahan lan sumber daya teknis lengkap lan tanpa gangguan menyang Angkatan Bersenjata Federasi Rusia. Komplek kasebut uga bakal ngoptimalake biaya Kementerian Pertahanan kanggo pangopènan lan operasi fasilitas panyimpenan. Salah sawijining fitur yaiku kasedhiyan sistem kontrol otomatis kanggo kabeh obyek panyimpenan, kalebu sajrone gerakan lan transportasi, "ujare rilis kasebut.



Kacarita "kompleks produksi lan logistik" Nara "minangka basis modern kanggo panyimpenan lan distribusi macem-macem jinis peralatan militer - saka sapper blades kanggo turbin gas. tank mesin." Iki minangka pusat logistik gedhe kanggo nampa, nyimpen, njaga lan nyebarake macem-macem kargo militer.

Pusat kasebut "mbedakake lokasi sing trep, aksesibilitas transportasi, kasedhiyan sarana modern kanggo bongkar muat, uga kamungkinan nyiapake bahan kanggo transportasi ing set, paket utawa kontaner," ujare departemen kasebut.



Komplek iki dumunung ing area 82 hektar ing distrik Naro-Fominsk ing wilayah Moskow. Iki "kapérang saka sawetara zona gedhe: administratif, gudang, wilayah panyimpenan peralatan omah lan militèr," tambah layanan pers.
Foto sing digunakake:
Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
19 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Archikakh
    Archikakh 19 Juli 2017 15:00
    +6
    Banjur sampeyan kudu nglindhungi keliling, ngatur ing basis saka artikel sadurunge - "Falcon". Banjur ing sak panggonan, dadi luwih apik! Iku mung dadi serem. Apa yen ana geni? Utawa Serdyukov sethitik. Ensign Serdyukov?! am
    1. pjastolov
      pjastolov 19 Juli 2017 15:10
      +6
      Ensign Serdyukov?!
      umbul-umbul iku duweke kita, uga kudu dijaga ngguyu
      1. cniza
        cniza 19 Juli 2017 15:22
        +2
        Kabèh gumantung ing wong-wong mau, lagi wae wis dibalèkaké.
        1. pjastolov
          pjastolov 19 Juli 2017 15:25
          +5
          lagi wae dibalèkaké
          Apa aku kantun soko? kita duwe wong-wong mau padha, lan saiki recourse
          1. cniza
            cniza 19 Juli 2017 15:27
            +1
            Kita duwe wektu nalika padha dibusak.
            1. pjastolov
              pjastolov 19 Juli 2017 15:29
              +5
              Kita duwe wektu nalika padha dibusak.
              lan ing ngendi dheweke ditransfer menyang perwira utawa mandor?
              1. cniza
                cniza 19 Juli 2017 15:30
                +1
                Pensiun utawa pensiun ...
                1. pjastolov
                  pjastolov 19 Juli 2017 15:56
                  +5
                  Ya, akeh sing ora duwe layanan sing cukup - sedhih hi
                  1. cniza
                    cniza 19 Juli 2017 15:57
                    +1
                    Padha ngidini kula ngawula.
                    1. pjastolov
                      pjastolov 19 Juli 2017 15:59
                      +5
                      Oalah, sing apik
                      1. cniza
                        cniza 19 Juli 2017 16:03
                        +1
                        Shoigu teka lan mulihake lembaga panji lan akeh sing bali.
                    2. pjastolov
                      pjastolov 19 Juli 2017 16:06
                      +5
                      Inggih, ora ana gunane yen Putin mbela dheweke ing wektu kasebut hi
                      1. cniza
                        cniza 19 Juli 2017 16:08
                        +1
                        Ya, iku narik kabeh ekonomi kaya lokomotif.
  2. Komentar wis dibusak.
    1. x.andvlad
      x.andvlad 19 Juli 2017 15:12
      +7
      Kutipan: MPK105
      Kita arep menyang ngendi..

      Pitakonan goblok apa kuwi?
      "Badut murah" gambar iki!
      Sembarang pejabat sing luwih utawa kurang nduweni penghargaan pengetan. Dheweke ana ing negara apa wae lan ing lembaga penegak hukum. Apa pratelan sampeyan marang Shoigu? Dheweke ana ing panggonane, lan ing ndhuwur leluhure dening "loro kepala" ing panguwasa.
      Lan sampeyan bisa "tekan ngisor" saka pilar, sayang.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Okolotochny
          Okolotochny 19 Juli 2017 15:30
          + 12
          Oh Lyokha, Lyokha. Shoigu uga minangka Pahlawan Rusia. Lan sampeyan ora bakal takon FAQ babagan apa sing diwenehake Pahlawan marang dheweke? Utawa sampeyan ing situs mung kanggo "suar", kaya "kritikus gedhe"? Dheweke nggawe saka ZERO salah sawijining layanan darurat sing paling mampu lan terlatih ing DUNIA. Layanan iki wis nylametake luwih saka siji nyawa. Muga-muga sampeyan bisa nyimpen paling ora siji, banjur sampeyan dhewe ... dikirim ing kene. basa
          Sampeyan pakar kita, poddivanny. Podded amarga sanalika sampeyan njupuk ing dodo, sampeyan geser saka kursi lan pucuk sampeyan kanggo wong pinter. maneh.. basa
        2. x.andvlad
          x.andvlad 19 Juli 2017 15:36
          +1
          Sampeyan kurang tresnani gambar dill.
          Lan medali apa wae mesthi ana, ya tegese.
      2. Okolotochny
        Okolotochny 19 Juli 2017 15:27
        +7
        Nuwun sewu, Aku wanted kanggo menehi sampeyan plus, nanging kanthi salah sijine menyang "mirah" sailor (kang IPC).
    2. 3 perwira
      3 perwira 19 Juli 2017 15:22
      +2
      Endi dheweke sadurunge sampeyan!
  3. Maximillian von Adelheid
    Maximillian von Adelheid 19 Juli 2017 19:56
    0
    Lan kenapa genangan iki ana ing ngisor truk Kamaz??? opo
    Hanggar tertutup, musim panas, pasangan... Hmmm... negatif