Review militèr

Angkatan Bersenjata Slovak minangka sing pisanan nggunakake peluncur granat anti-tank Karl Gustav M4.

16
Miturut portal defense-blog.com, Saab wis ngumumake kiriman peluncur granat anti-tank M84 4-mm pisanan Karl Gustav versi pisanan menyang Angkatan Bersenjata Slovakia. Pangiriman digawe ing pertengahan Juli 2017.

Anyar, pisanan dikenalaké ing 2014, punika modifikasi paling anyar saka peluncur granat tangan, kang uga diklasifikasikaké minangka gegaman recoilless.

Angkatan Bersenjata Slovak minangka sing pisanan nggunakake peluncur granat anti-tank Karl Gustav M4.


Peluncur granat M84 4 mm kanthi bobot total kurang saka 7 kg wis nambah ergonomis dibandhingake karo M3 sing sadurunge, uga duwe sistem penampakan "pinter" terpadu (nyedhiyakake komunikasi antarane optik lan granat kanggo pilihan otomatis jinis amunisi) lan suda "wektu kanggo nggawa menyang pertempuran lan nargetake. Kajaba iku, counter dijupuk dibangun kanggo ngoptimalake logistik lan logistik. M4 uga kalebu pilihan kanthi tampilan titik abang: "kacepetan ing medan perang modern bisa nemtokake urip lan pati prajurit infantri sing mudhun. Sukses operasional gumantung marang prajurit sing bisa nanggapi kanthi cepet lan efektif ing kahanan pertempuran apa wae ...



Carl Gustaf digawe dening insinyur Swedia Siegfried Axelsson kanthi basis senapan anti-tank Carl Gustaf Pvg m/42. Senjata dirancang kanggo numpes target waja, tenaga kerja lan posisi tembak saka mungsuh, uga kanggo nggawe layar kumelun lan madhangi wilayah kasebut. Swara pitung puluh taun wis digawe papat modifikasi (M1, M2, M3 lan M4), kang pungkasan bobot kurang saka 7 kg (pisanan bobot luwih saka 16 kg). Thanks kanggo macem-macem amunisi 84 mm, Carl Gustaf minangka senjata multifungsi lan ana ing layanan karo tentara 45 negara.

Foto sing digunakake:
saabgroup.com
16 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. pjastolov
    pjastolov 19 Juli 2017 15:08
    +5
    Kajaba iku, counter dijupuk dibangun kanggo ngoptimalake logistik lan logistik.
    bab apik - nanging malah kene mbah mikir ngguyu
    1. Solomon Kane
      Solomon Kane 19 Juli 2017 15:18
      +5
      Kanthi Gustav ing Gustav lan ing saindenging Eropa!
      1. pjastolov
        pjastolov 19 Juli 2017 15:23
        +5
        babagan propaganda LGBT? ngguyu
        1. Solomon Kane
          Solomon Kane 19 Juli 2017 15:25
          +5
          Ing babagan eliminasi ... wassat
          Dadi aku. Sialan, aku bodho.... sedulur
          1. pjastolov
            pjastolov 19 Juli 2017 15:26
            +5
            iku kaya sepur agit-(utawa cair), bener? lol
            1. Solomon Kane
              Solomon Kane 19 Juli 2017 15:30
              +6
              Iki - kita bakal tekan jarak tempuh sepur belay babagan Eurogay obscurantism .... Lan peluncur granat kanggo pengungsi Arab .....
    2. ngalahake
      ngalahake 19 Juli 2017 15:38
      +3
      Kutipan saka: pjastolov
      bab apik

      Kanggo aku, RPG-7 luwih apik. Banget "fancy" karlusha.
      1. pjastolov
        pjastolov 19 Juli 2017 15:58
        +5
        Banget "fancy" karlusha.
        kabeh duwe gulu parade, luwih akeh lonceng lan peluit - luwih akeh gagal, uga muncul kanthi cara dhewe ngguyu
  2. kopral
    kopral 19 Juli 2017 15:42
    +4
    Carl Gustaf minangka senjata multifungsi lan ana ing layanan karo tentara 45 negara.

    Nanging sapa lan carane bakal nindakake kabeh macem-macem nembak ing awake dhewe?
    1. gladcu2
      gladcu2 19 Juli 2017 16:17
      +2
      Ora masalah sapa sing bakal nggawa.

      Wong-wong sing tuku senjata ora nggatekake barang-barang sepele.
    2. Paranoid50
      Paranoid50 19 Juli 2017 16:56
      +2
      Kutipan: Kopral
      Nanging sapa lan carane bakal nindakake kabeh macem-macem nembak ing awake dhewe?

      Inggih, mbok menawa nomer loro, utawa malah katelu "nomer". ngguyu
  3. gladcu2
    gladcu2 19 Juli 2017 16:15
    +2
    Sapa sing ngerti?

    Apa torsi ing pipa nalika dijupuk? Ana laras bedhil.
    Ya, lan pipa kudu maju nganti projectile muter.

    RPG ing kelas iki pimpinan mesthi. Kabeh iku prasaja lan dipercaya.
    1. kopral
      kopral 21 Juli 2017 13:08
      0
      Kutipan saka gladcu2
      Apa torsi ing pipa nalika dijupuk?

      Coba takon kanca Lan Kita Tikus saka Israel. Dheweke misale jek wis nggunakake piranti iki ing layanan.
      (Yen sampeyan nulis, mangga duplikat kanggo kula, iku uga menarik.)
  4. kentyara
    kentyara 19 Juli 2017 19:04
    0
    Ora miturut farm kolektif, ora miturut proletariat!
    Iki dudu Kalashnikov
  5. AID.S
    AID.S 19 Juli 2017 19:21
    0
    Iku bakal ala, bakal ing museum.
  6. Ratmir_Ryazan
    Ratmir_Ryazan 19 Juli 2017 20:33
    0
    Akeh lonceng lan peluit ekstra, regane luwih larang, kanthi produksi massal bakal regane regane ... Kita duwe RPG-7V, aku paling ora luwih elek ...