Review militèr

Rusia nampilake drone Orion-E paling anyar ing MAKS

1
"Orion-E" dimaksudaké kanggo patroli, pengintaian lan pengintaian tambahan obyek kanthi panyedhiya sebutan lan pangaturan target, penilaian asil serangan, lan pengintaian topografi. Sawetara opsi peralatan kasedhiya kanggo maksud iki.


















Sumber asli:
http://samoletchik.livejournal.com/
1 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Trevis
    Trevis 20 Juli 2017 10:31
    +2
    Ora ala, sedina muput bisa mirsani saka langit. Mripat intelijen! apik