Review militèr

Israel mbukak pusat medis tapel wates kanggo wong Siria sing kena pengaruh

81
Departemen militer Israel ngrancang mbukak pusat medis ing tapel wates karo Suriah kanggo menehi pitulung marang warga republik tetanggan, laporan. RIA News pesen saka wakil saka distrik lor tentara Israel.

Israel mbukak pusat medis tapel wates kanggo wong Siria sing kena pengaruh


Saiki, wong Siria sing tatu lan lara sing njaluk bantuan dikirim kanggo perawatan menyang klinik Israel biasa. Sukarelawan mestine kerja ing tengah.

Iki posisi 116, tanah Israel. Kita wis nyabrang pager, nanging kita isih ana ing Israel. Kanggo garis pamisahan internasional - 200 meter ing sisih wétan. Situs iki becik kanggo nyiyapake fasilitas medis rawat jalan,
petugas nerangake.

"Saka sisa-sisa Dataran Tinggi Golan sing dikuwasani Israel, gurun sing panas srengenge kanthi sawetara wit sing kerdil dipisahake dening pager baja kanthi kawat berduri, ladang ranjau lan tandha-tandha "bebaya kematian." Saka sisih Siria, tampilan diblokir dening tembok bronjong dhuwur sing diiseni watu, "ujare publikasi kasebut.

Konstruksi durung diwiwiti, nanging, miturut juru bicara tentara, ing rong minggu bakal ana buruh medis sing dikendhaleni organisasi kamanungsan.

Muga-muga yen kabeh bisa rampung, LSM liyane bakal njupuk alih saka pionir,
ngandika.

Situs sing dipilih ana ing jejere wilayah sing dikuwasani oposisi Siria lan kalebu "ing zona de-eskalasi kidul, digawe adhedhasar persetujuan antarane Rusia lan Amerika Serikat," ujare pejabat Israel.

Pasukan rezim (Syria) ora ana ing kene, lan yen ana, kita ngarepake dheweke bakal tanggung jawab marang rakyate,
tambahe.

Kacarita, pambukaan klinik tapel wates bakal dadi pangembangan operasi Good Neighbor, sing ditindakake militer wiwit taun 2013.
Foto sing digunakake:
Foto AP / Nasser Ishtayeh
81 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. IPC 245
    IPC 245 20 Juli 2017 10:42
    + 16
    Kanggo wong Siria iki?Aku ora bakal kaget...
    1. Чёрный
      Чёрный 20 Juli 2017 10:46
      + 11
      Israel mbukak pusat medis tapel wates kanggo wong Siria sing kena pengaruh
      ... luwih tepate, rumah sakit kanggo militan eseman...
      1. pjastolov
        pjastolov 20 Juli 2017 10:56
        + 10
        ... luwih tepate, rumah sakit kanggo militan
        supaya padha ora ndhelikake
        Wilayah sing dipilih ana ing jejere wilayah sing dikuwasani oposisi Siria
        1. Tatiana
          Tatiana 20 Juli 2017 11:00
          +6
          Lan pihak sing kena pengaruh saka konflik militer ing wilayah SAR bakal Israel ngawula ing pusat medis ing tapel wates karo Suriah? Ngrawat siji kesehatan - kanggo njupuk organ saka wong liya?!
          1. pjastolov
            pjastolov 20 Juli 2017 11:07
            +5
            ing tapel wates karo Siria bakal ngawula
            legalize bisnis - boten pribadi hi
          2. Diana Ilyina
            Diana Ilyina 20 Juli 2017 11:08
            + 12
            Tatyana, sugeng siang! Yen aku mangertos sampeyan bener, banjur pitakonan iku murni retorika?! Nyuwun Aku rumangsa wis jelas kanggo kabeh wong ...
            Israel ing sawijining dina bakal muter toleransi karo militan, ya, kaya ngono sing dibutuhake. Lan supaya padha tumindak kaya asu ajag, inflicting serangan siluman ing tentara Siria wis weakened, ngerti manawa respon ora bakal teka. "Hiroi" sialan ... Dasar, gelut saka kursi ...
            1. Tatiana
              Tatiana 20 Juli 2017 11:12
              +4
              Dianochka, sampeyan ngerti aku kanthi bener! apik
              Israel duwe ruang lingkup militer-politik sing nguntungake kanggo partisipasi ing konflik ing BV ora ana sing luwih akeh! Wong-wong Yahudi ing Israel duwe sekel kanggo sekel ing dompet.
            2. Lan Kita Host
              Lan Kita Host 21 Juli 2017 00:23
              +2
              Quote: Diana Ilyina
              Pokoke gelut saka kursi ...

              Lan sampeyan, aku weruh njupuk bali saka pawon? ngguyu
              Aku maca komentar sampeyan - kanthi ati-ati, aku pengin sampeyan tiba ing batu panggilingan sistem peradilan sing korupsi kanthi fitnah, disalahake kanthi salah, lan dikunjara kanthi ilegal seumur hidup.
              Mungkin banjur sampeyan bakal ngerti gravitasi kaya pitenah.
              Kutipan: Tatyana
              Ngrawat siji kesehatan - kanggo njupuk organ saka wong liya?!

              Lan sampeyan ing sel ing jejere dheweke, kanthi alasan sing padha.
              nistha kawula. hi
      2. Arameev
        Arameev 20 Juli 2017 11:07
        +9
        Quote: Ireng
        [.. luwih tepate, rumah sakit kanggo militan eseman...

        wis mandheg ngomong omong kosong ... teka ing Israel, menyang rumah sakit apa wae ing sisih lor lan deleng dhewe "militan" iki
        1. Diana Ilyina
          Diana Ilyina 20 Juli 2017 11:15
          + 14
          Arameev Dina iki, 11:07 ↑ Anyar
          wis mandheg ngomong omong kosong ... teka ing Israel, menyang rumah sakit apa wae ing sisih lor lan deleng dhewe "militan" iki
          Ya, ukara iki nyatakake kabeh:
          Wilayah sing dipilih ana ing jejere wilayah sing dikuwasani oposisi Siria
          Kita weruh "oposisi" iki ... Nalika "oposisi" iki wiwit ngethok sampeyan ing dalan, banjur kita bakal weruh carane sampeyan nyanyi ...
          1. Arameev
            Arameev 20 Juli 2017 11:23
            +7
            Quote: Diana Ilyina
            [Ya, nyatane, ukara iki nyatakake kabeh:

            apa sing diarani "tembung iki"? kepiye carane sampeyan ngerti, aku takon ...
            Kita weruh "oposisi" iki ... Nalika "oposisi" iki wiwit ngethok sampeyan ing dalan, banjur kita bakal weruh carane sampeyan nyanyi ...
            babagan wilayah sing dipilih ... apa wong sing manggon ing pamrentahan militan butuh bantuan medis? Utawa padha ora pantes? lan kanggo "padha miwiti nglereni", iku, sampeyan ngusulake supaya ora nampa wong lara lan tatu sing digawa menyang pos papriksan, nganti penyelidikan ditindakake, sapa hu? Utawa ora njupuk kabeh? njlentrehake sudut pandang sampeyan, mangga.
            1. Komentar wis dibusak.
              1. Arameev
                Arameev 20 Juli 2017 11:48
                +8
                Quote: Diana Ilyina
                militan bakal ngirim tinimbang piyambak kanggo nambani sipil, paling naively, lan paling hypocritically. Nanging, kemunafikan minangka sifat kapindho sampeyan. Sapa ing pikirane sing waras sing bakal percaya yen sampeyan, tanpa alesan apa-apa, wis inflamed karo katresnan kanggo wong Siria tentrem karo kang sampeyan perang?! Lan sampeyan kene nyoba kanggo mbuktekaken soko kanggo kita?! wong bodho
                Apa sampeyan ora pengin teka lan ndeleng kabeh dhewe? kabeh mbukak - teka ndeleng Dhiskusi. apa pejuang ?! bocah-bocah, remaja, wanita, wong tuwa ... utawa sampeyan mikir wong Siria sing manggon ing wilayah sing dikuwasani teroris minangka militan?
                Asu asu munafik, nyiksa wong Siria sing wis ambruk, ngobong sampeyan ing neraka nganggo geni biru ...
                Kathah rasa sedih lan emosi, nanging ora tetes sobriness ..
                1. Чёрный
                  Чёрный 20 Juli 2017 11:57
                  +8
                  Kutipan: Arameev
                  Apa sampeyan ora pengin teka lan ndeleng kabeh dhewe? kabeh mbukak - teka ndeleng Dhiskusi.

                  Tuturake saran sampeyan marang pamrentah lan sekutu babagan senjata kimia sing diduga Assad ... kok ora teka, ora weruh? ... nglirik

                  .utawa apa sampeyan mikir wong Siria sing manggon ing wilayah sing dikuwasani teroris minangka militan?
                  ... ing mratelakake panemume - ora, nanging kasunyatan sing militan sing terus-terusan huddled marang tapel wates Israel lan aran cukup apik iku kasunyatan ... lan kasunyatan sing Israel periodik serangan ing posisi saka SAR ing wayahe banget nalika padha miwiti operasi aktif nglawan militan uga ing wilayah iki ...
                  1. Arameev
                    Arameev 20 Juli 2017 12:15
                    +4
                    Quote: Ireng

                    Tuturake saran sampeyan marang pamrentah lan sekutu babagan senjata kimia sing diduga Assad ... kok ora teka, ora weruh? ... nglirik

                    carane kanggo ngleksanakake iki ing laku - kanggo maringi pitutur marang pamaréntah, lan malah liyane sekutu? ))) Assad nggunakake senjata kimia pungkasanipun IMHO penemuan bodho.
                    .
                    .ing mratelakake panemume - ora, nanging kasunyatan sing militan terus-terusan ngepung ing tapel wates Israel lan aran cukup apik iku kasunyatan ... lan kasunyatan sing Israel periodik serangan ing posisi SAR ing wayahe banget nalika miwiti operasi aktif nglawan militan ing wilayah iki uga kasunyatan ...
                    ing mratelakake panemume, ora.
                    bab serangan kita ... ing mratelakake panemume, ora kaputusan paling wicaksana .. ing tangan liyane, iku uga mokal kanggo ninggalake shelling wilayah siji ora dijawab. dilema nanging
              2. Aron Zaavi
                Aron Zaavi 20 Juli 2017 12:42
                +5
                Quote: Diana Ilyina

                Asu asu munafik, nyiksa wong Siria sing wis ambruk, ngobong sampeyan ing neraka nganggo geni biru ...

                Ngakak. Apa pesona slogan sampeyan. apik
              3. Lan Kita Host
                Lan Kita Host 21 Juli 2017 00:14
                +3
                Quote: Diana Ilyina
                Sapa ing pikirane sing waras sing bakal percaya yen sampeyan, tanpa alesan, padha tresna marang wong Siria sing tentrem karo sing sampeyan perang?!

                Rebo, 19 Juli, Israel pisanan ngetokake data babagan jumlah bantuan sing diwenehake marang warga Siria sajrone sawetara taun kepungkur. Wiwit wiwitan perang sipil ing Suriah, Israel wis menehi bantuan medis kanggo 4.000 wong Siria, kalebu 1.000 bocah lan 2.000 wanita. Israel nyebarake 55 ton sandhangan anget lan 12 ton sepatu ing antarane penduduk desa-desa Siria. 12 kaleng susu formula bayi lan 1.800 bungkus popok (katon kanggo militan wassat). Akeh obat penting.
                Toko roti Siria nampa 40 ton glepung. 225 ton panganan dikirim menyang populasi sipil lan setengah yuta liter bahan bakar. Cakupan program bantuan kamanungsan yaiku 80 pemukiman, gunggunge populasi - 200.000 warga.
                1. DOKTER ZLO
                  DOKTER ZLO 21 Juli 2017 01:10
                  +2
                  Lan Kita Host Toko roti Siria nampa 40 ton glepung. 225 ton panganan lan setengah yuta liter bahan bakar wis dikirim menyang warga sipil. Cakupan program bantuan kamanungsan yaiku 80 pemukiman, sing gunggunge 200.000 jiwa.

                  Sampeyan bisa ngubungake? 5 kg glepung dipikolehi saben moncong, nanging pira roti sing bakal digawe? Lan iki kanggo kabeh wektu pitulungan ....
                  Protes gedhe ing Suriah wis diwiwiti 15 Maret 2011.
                  Waca liyane: https://www.kakprosto.ru/kak-872896-voyna-v-sirii
                  -kak-vse-nachinalos#ixzz4nPar6AEu

                  kanggo periode saka 15 Maret 2011 kanggo 15 Maret 2017, sampeyan kasedhiya medical care - 7 wong, 000x6 / 365 = 7 wong. ing dina.
                  Lan sampeyan pancen "baik" ...
                  Kanggo sawetara sasingginakaken ing trip bisnis, Doctors kita nylametake ewonan nyawa. Ahli bedah, terapi, dokter anak makarya ing kahanan sing paling angel.

                  https://www.1tv.ru/news/2017-04-28/324410-iz_siri
                  i_vernulis_rossiyskie_military_mediki_kotorye_okaz
                  ali_pomosch_tysiacham_patsientov
                  Wiwit 2012, Suriah wis ajeg nampa bantuan kamanungsan liwat Kamentrian Situasi Darurat. Miturut Departemen Informasi lan Pers Kementerian Luar Negeri Federasi Rusia, saka 2013 nganti 2015 Kamentrian Situasi Darurat nindakake 35 penerbangan menyang Suriah lan Libanon lan Yordania, ngirim 600 ton pasokan kamanungsan kanggo wong Siria.

                  http://www.forbes.ru/biznes/336153-drugaya-cena-v
                  oyny-kto-i-skolko-tratit-na-humanitarnuyu-pomoshc
                  h-siri

                  Diana Ilyina ora bener, ora kabeh sampeyan asu, iki cah wadon ing foto, ayu banget ...
                  1. kopral
                    kopral 21 Juli 2017 03:50
                    +3
                    Kutipan saka DOKTOR ZLO
                    7 wong, 000x6 / 365 = 7 wong ing dina.

                    ngguyu ngguyu Kelalen matematika? Utawa sengaja dibalik?
                    Bener, sampeyan butuh: 7 / 000x6 \u365d 3,1 wong / dina.
                    1. DOKTER ZLO
                      DOKTER ZLO 21 Juli 2017 07:21
                      +1
                      Kutipan: Kopral
                      Kutipan saka DOKTOR ZLO
                      7 wong, 000x6 / 365 = 7 wong ing dina.

                      ngguyu ngguyu Kelalen matematika? Utawa sengaja dibalik?
                      Bener, sampeyan butuh: 7 / 000x6 \u365d 3,1 wong / dina.

                      Kabeh padha, kabeh iku siji, ora bakal cukup, Gee ...
                      1. kopral
                        kopral 21 Juli 2017 07:58
                        +2
                        Kutipan saka DOKTOR ZLO
                        Kabeh padha, kabeh iku siji, ora bakal cukup, Gee ...

                        Inggih, sapa sing bisa liwat menyang tapel wates saka wong-wong sing mbutuhake kebingungan iku nampa bantuan. Nyuwun
            2. Geisenberg
              Geisenberg 20 Juli 2017 12:36
              +3
              Kutipan: Arameev
              Quote: Diana Ilyina
              [Ya, nyatane, ukara iki nyatakake kabeh:

              apa sing diarani "tembung iki"? kepiye carane sampeyan ngerti, aku takon ...
              Kita weruh "oposisi" iki ... Nalika "oposisi" iki wiwit ngethok sampeyan ing dalan, banjur kita bakal weruh carane sampeyan nyanyi ...
              babagan wilayah sing dipilih ... apa wong sing manggon ing pamrentahan militan butuh bantuan medis? Utawa padha ora pantes? lan kanggo "padha miwiti nglereni", iku, sampeyan ngusulake supaya ora nampa wong lara lan tatu sing digawa menyang pos papriksan, nganti penyelidikan ditindakake, sapa hu? Utawa ora njupuk kabeh? njlentrehake sudut pandang sampeyan, mangga.


              Aku suggest ora kanggo nambani teroris.

              Aku luwih yakin yen militer Siria ora ditampa kanggo perawatan ing checkpoint, aku meneng babagan milisi Libanon utawa Iran. Iku ora rahasia carane Israel nambani tatu saka Hizbullah.
              1. Aron Zaavi
                Aron Zaavi 20 Juli 2017 12:54
                +3
                Kutipan saka Geisenberg

                Iku ora rahasia carane Israel nambani tatu saka Hizbullah.

                Lan Piye?
                1. DOKTER ZLO
                  DOKTER ZLO 21 Juli 2017 01:12
                  +1
                  Quote: Aron Zaavi
                  Kutipan saka Geisenberg

                  Iku ora rahasia carane Israel nambani tatu saka Hizbullah.

                  Lan Piye?

                  Bali menyang...
        2. Чёрный
          Чёрный 20 Juli 2017 11:53
          +4
          Kutipan: Arameev
          mungkasi omong kosong wis.

          Ing wulan Agustus, artikel diterbitake dening Profesor Ephraim Inbar, karyawan Pusat Studi Strategis Begin lan Sadat, ing ngendi dheweke mbenerake kekurangan keuntungan yen ana karusakan saka ISIS. Saliyane tesis babagan perlu kanggo nyegah munculé koalisi Syiah sing dipimpin déning Iran, argumentasi sing rada pragmatis ing gaya Jesuit diajukake.
          Miturut Inbar, kekalahan organisasi teroris bakal meksa anggotane bali menyang negarane, sing bakal nambah tumindak teroris ing saindenging jagad. Yen, Nanging, ISIS ora rampung diilangi, nanging mung weakened kanggo tingkat ngendi kabeh pasukan organisasi iki bakal perang ing wates saiki Irak lan Suriah, banjur iki mung bisa kanggo pasukan pamaréntah lan bersenjata. kelompok kanggo numpes saben liyane, tanpa mikir bab serangan teroris kanggo njaba wates sing. "Ngeculke wong ala mateni wong ala muni banget sinis, nanging migunani lan malah moral, amarga wong-wong ala tetep sibuk lan kurang kamungkinan kanggo cilaka wong apik." nglirik ... ojo gumunggung ... dheweke dhewe wis ngakoni eseman
          1. Arameev
            Arameev 20 Juli 2017 12:03
            +3
            Quote: Ireng
            Kutipan: Arameev
            mungkasi omong kosong wis.

            Ing wulan Agustus, artikel dening Profesor Ephraim Inbar, karyawan Pusat Studi Strategis Begin lan Sadat, diterbitake ing ngendi dheweke mbenerake kekurangan keuntungan yen ana karusakan saka ISIS. Saliyane skripsi babagan perlu kanggo nyegah munculé koalisi Syi'ah sing dipimpin Iran, argumentasi sing rada pragmatis ing gaya Jesuit diajokake.

            Inggih, sampeyan duwe DB sing koyone ngomong kabeh omong kosong. kita uga wis cukup. kanggo kula, ISIS ing tetanggan iku Samsaya Awon saka sampeyan bisa mbayangno, nanging melu perang nglawan wong-wong mau ing sisih mungsuh liyane (Assad) uga ora es.
            ojo gumedhe...dheweke wis ngakoni eseman
            ing apa?
            1. Чёрный
              Чёрный 20 Juli 2017 12:06
              +3
              Kutipan: Arameev
              Inggih, sampeyan duwe DB sing koyone ngomong kabeh omong kosong.

              Ana, kaya ing papan liya ... saiki beda karo kita, pamrentah sampeyan uga ngrungokake eseman
              nanging melu perang nglawan wong-wong mau ing sisih mungsuh liyane (Assad) uga ora es
              Nah, supaya sampeyan melu ... ing sisih dheweke ....
              1. Arameev
                Arameev 20 Juli 2017 12:26
                +4
                Quote: Ireng
                Kutipan: Arameev
                Inggih, sampeyan duwe DB sing koyone ngomong kabeh omong kosong.

                Ana, kaya ing papan liya ... saiki beda karo kita, pamrentah sampeyan uga ngrungokake eseman
                pemerintah nindakake kabeh kanggo mbela wilayah kita ... nanging kadhangkala tumindak (pemerintah) katon ambigu ...
                nanging melu perang nglawan wong-wong mau ing sisih mungsuh liyane (Assad) uga ora es

                Nah, supaya sampeyan melu ... ing sisih dheweke ....
                apa sampeyan ngusulake supaya ora nggatekake "tamu" sing mabur menyang kita?
            2. Geisenberg
              Geisenberg 20 Juli 2017 12:39
              +3
              Kutipan: Arameev
              Quote: Ireng
              Kutipan: Arameev
              mungkasi omong kosong wis.

              Ing wulan Agustus, artikel dening Profesor Ephraim Inbar, karyawan Pusat Studi Strategis Begin lan Sadat, diterbitake ing ngendi dheweke mbenerake kekurangan keuntungan yen ana karusakan saka ISIS. Saliyane skripsi babagan perlu kanggo nyegah munculé koalisi Syi'ah sing dipimpin Iran, argumentasi sing rada pragmatis ing gaya Jesuit diajokake.

              Inggih, sampeyan duwe DB sing koyone ngomong kabeh omong kosong. kita uga wis cukup. kanggo kula, ISIS ing tetanggan iku Samsaya Awon saka sampeyan bisa mbayangno, nanging melu perang nglawan wong-wong mau ing sisih mungsuh liyane (Assad) uga ora es.


              Iku luwih gampang kanggo nambani teroris lan geni ing pasukan pamaréntah Siria. Iki arep oke.
        3. Geisenberg
          Geisenberg 20 Juli 2017 12:33
          +3
          Kutipan: Arameev
          Quote: Ireng
          [.. luwih tepate, rumah sakit kanggo militan eseman...

          wis mandheg ngomong omong kosong ... teka ing Israel, menyang rumah sakit apa wae ing sisih lor lan deleng dhewe "militan" iki


          Ora ana liya sing kudu ditindakake kajaba menyang teroris kanggo nonton. Pejabat sampeyan ngakoni yen dheweke nambani lan nylametake teroris, cukup.
          1. Arameev
            Arameev 20 Juli 2017 12:41
            +4
            Kutipan saka Geisenberg

            . Pejabat sampeyan ngakoni yen dheweke nambani lan nylametake teroris, cukup.
            sampeyan serius? lan sampeyan bisa menehi link, apa jenis "pejabat" padha ngenali perawatan lan ngluwari teroris?
            1. Komentar wis dibusak.
        4. Ultra
          Ultra 21 Juli 2017 12:51
          +1
          Iku misale jek sing Israel ndhukung militan ing Suriah iku rahasia mung kanggo warga Israel, lan malah banjur ora kanggo kabeh. ngguyu
      3. Lan Kita Host
        Lan Kita Host 21 Juli 2017 00:04
        +2
        Quote: Ireng
        Israel mbukak pusat medis tapel wates kanggo wong Siria sing kena pengaruh
        ... luwih tepate, rumah sakit kanggo militan eseman...

        Ya wassat Apa militan sing kuat:

        Sajrone 4 taun kepungkur, luwih saka 1000 bocah-bocah Siria wis dirawat ing rumah sakit Israel, ing antarane sing dadi korban "karusakan jaminan" saka pamboman Angkatan Udara Rusia.
    2. siberalt
      siberalt 20 Juli 2017 10:54
      +9
      Iku bakal bener kanggo nelpon langsung - "Pusat Negara Israel kanggo Rehabilitasi Teroris dijenengi sawise Netanyahu." keprungu
    3. Maz
      Maz 20 Juli 2017 13:41
      +2
      Aja wedi marang wong Denmark - nggawa hadiah lan bengok-bengok ing saben pojok lan ing tavern
      1. Aron Zaavi
        Aron Zaavi 20 Juli 2017 20:14
        +4
        Kutipan: Maz
        Aja wedi marang wong Denmark - nggawa hadiah lan bengok-bengok ing saben pojok lan ing tavern

        Nanging sampeyan njupuk karo tangan loro.
  2. logall
    logall 20 Juli 2017 10:48
    + 19
    Israel? Kanggo wong Siria? Padha perang! Dheweke mesthi bakal diantemi ing kana ...
  3. DMoroz
    DMoroz 20 Juli 2017 10:49
    +3
    sadurunge, paling ora dienkripsi, nanging saiki mbukak ...
    Wilayah sing dipilih ana ing jejere wilayah sing dikuwasani oposisi Siria ... Ora ana pasukan rezim (Siria) ing kene ...
    1. Lopatov
      Lopatov 20 Juli 2017 10:54
      +4
      Persis. Nyatane, iki minangka legalisasi madu. ngewangi teroris
  4. Komentar wis dibusak.
    1. stasimar
      stasimar 20 Juli 2017 11:12
      +3
      Mesthine, ana rega kanggo warga sipil. Ing disinterestedness
      piye wae aku ora bisa pracaya wong milih dhewe, sanajan aku kadhangkala pengin.
    2. Dym71
      Dym71 20 Juli 2017 11:23
      +2
      Quote: profesor
      Israel nyebarake 55 ton sandhangan anget lan 12 ton sepatu ing antarane warga desa Siria, 12 kaleng susu formula kanggo bayi lan 1.800 bungkus popok. Toko roti Siria nampa 40 ton glepung. 225 ton panganan dikirim menyang warga sipil.

      Halo Prof! Sampeyan nindakake pakaryan sing apik, kudos!
      Kira-kira suwene suwene wong Siria sing duwe paspor Israel manggon ing Dataran Tinggi Golan? nglirik
      1. Profesor
        Profesor 20 Juli 2017 11:57
        +9
        Kutipan saka Dym71
        Kira-kira suwene suwene wong Siria sing duwe paspor Israel manggon ing Dataran Tinggi Golan?

        Ora liwat apa. Kita ora butuh wong Siria utawa wilayahe. We mbantu pepadhamu ing wektu angel. Iku kanggo pepadhamu, lan ora kanggo rezim Assad utawa asing Persia lan Hezbolons. Ing sawijining dina perang bakal rampung, lan aku lan pepadhamu iki bakal urip lan urip.

        Paru-paru dirawat ing rumah sakit lapangan ing wilayah kita, sing abot ing rumah sakit kita. Biasane ing Safed lan Nahariya. Apa ana teroris ing antarane sing tatu? Mesthine ora ana. Maksimum sing dicurigai minangka kegiatan teroris sing ora ana jaksa sing bisa ndhelikake ing mburi bar. Ned bukti lan ora cilik. Lan mulane, kita kepeksa ngirim wong lanang sing jenggot iki kanthi bruise "sengaja" ing pundhak sawise perawatan. Kita ora bisa nolak perawatan - iki minangka kejahatan perang. Oalah, rumah sakit sampeyan ing Alepo ora nambani militan sing tatu? Apa dheweke ditembak ing ngarep ruangan darurat? Dadi apa banjur kabeh iki snot kaya "Israel nambani teroris"?
        1. Чёрный
          Чёрный 20 Juli 2017 12:12
          +4
          Quote: profesor
          Oalah, rumah sakit sampeyan ing Alepo ora nambani militan sing tatu? Apa dheweke ditembak ing ngarep ruangan darurat?

          Lan sho, wong nggawa wong-wong mau ana? eseman
          Kita ora butuh wong Siria utawa wilayahe.
          Ya, wong Siria mesthi ora dibutuhake, nanging sampeyan ngethok golan saka dheweke nglirik... bali yen ora perlu ... utawa isih perlu? nglirik
          1. Profesor
            Profesor 20 Juli 2017 12:18
            +7
            Quote: Ireng
            Lan sho, wong nggawa wong-wong mau ana?

            Rampung ing paprangan?

            Quote: Ireng
            Lha, wong Siria kuwi mesthi ora dibutuhake, nanging golan-golan sing dicopot saka dheweke ... bali yen ora dibutuhake ... utawa isih dibutuhake?

            Golan (utawa apa wae ing basa Arab? nglirik ) kita wis bali menyang awake dhewe, nanging kita ora butuh wong liya.
            1. Чёрный
              Чёрный 20 Juli 2017 12:27
              +3
              Quote: profesor
              Rampung ing paprangan?

              Carane aku ngerti? nglirik
              Quote: profesor
              Golan (utawa basa Arab piye?) kita wis padha bali menyang awake dhewe

              wangsul? Nalika padha dijupuk saka sampeyan? nglirik
        2. Dym71
          Dym71 20 Juli 2017 12:33
          +4
          Quote: profesor
          Dadi apa banjur kabeh iki snot kaya "Israel nambani teroris"?

          Omongane opo, Prof. Aku ngerti kanthi becik manawa penyebaran lan operasi rumah sakit ora mung minangka kamanungsan nanging uga keputusan politik, lan kanthi definisi teroris lan terorisme kaya ngono, kabeh ora gampang banget - kepiye cara ndandani istilah terorisme kanthi sah supaya bersenjata. resistance pejuang kamardikan ora tiba ing iku? Apa bedane antara Haganah Mandat Inggris lan Hizbullah saiki? Pitakonan ora gampang - pitakonan saka bronkus! recourse
        3. Geisenberg
          Geisenberg 20 Juli 2017 12:41
          +2
          Quote: profesor
          Kutipan saka Dym71
          Kira-kira suwene suwene wong Siria sing duwe paspor Israel manggon ing Dataran Tinggi Golan?

          Ora liwat apa. Kita ora butuh wong Siria utawa wilayahe. We mbantu pepadhamu ing wektu angel. Iku kanggo pepadhamu, lan ora kanggo rezim Assad utawa asing Persia lan Hezbolons. Ing sawijining dina perang bakal rampung, lan aku lan pepadhamu iki bakal urip lan urip.
          Paru-paru dirawat ing rumah sakit lapangan ing wilayah kita, sing abot ing rumah sakit kita. Biasane ing Safed lan Nahariya. Apa ana teroris ing antarane sing tatu? Mesthine ora ana. Maksimum sing dicurigai minangka kegiatan teroris sing ora ana jaksa sing bisa ndhelikake ing mburi bar. Ned bukti lan ora cilik. Lan mulane, kita kepeksa ngirim wong lanang sing jenggot iki kanthi bruise "sengaja" ing pundhak sawise perawatan. Kita ora bisa nolak perawatan - iki minangka kejahatan perang. Oalah, rumah sakit sampeyan ing Alepo ora nambani militan sing tatu? Apa dheweke ditembak ing ngarep ruangan darurat? Dadi apa banjur kabeh iki snot kaya "Israel nambani teroris"?


          Ana telung jinis goroh: 1. salah informasi. 2. Ngapusi. 3 Ngapusi ora sopan.

          Panjenengan, kaya biasane, menyang jinis katelu.
        4. kpotr
          kpotr 20 Juli 2017 12:48
          +2
          Ngapunten offtopic. Profesor, miturut panemu, ing kasus nggawe "Palestina Merdeka", Hebron kudu menyang sapa, yaiku Guwa Para Leluhur. Panemu saka wong Israel sing berwibawa menarik.
    3. Roma-1977
      Roma-1977 20 Juli 2017 12:20
      +3
      Israel nyebarake ... 55 ton sandhangan kamuflase anget, 12 ton beret, 12 kaleng formula kanggo bayi lan / utawa atlit, 000 paket popok diwasa, 1 ton glepung aluminium kanthi katalis magnesium, tembaga lan kadmium. 800 ton panganan wis dikirim menyang populasi sipil, sing disimpen lan dijaga kanthi teliti dening wakil individu saka populasi sipil iki, nganggo sandhangan kamuflase anget sing padha (ndeleng sadurunge). Nanging senjata - ngapura - mung Bulgaria, supaya amunisi lokal cocok.
  5. 3 perwira
    3 perwira 20 Juli 2017 10:55
    +1
    Akeh wong bali, ora ana papan kanggo mapan. aran
    1. Komentar wis dibusak.
  6. gundul
    gundul 20 Juli 2017 11:00
    +1
    Dadi sing - sing, nanging kanggo supaya prasaja, ana malah ora mikir. ... ngapa ora ?
  7. rotmistr60
    rotmistr60 20 Juli 2017 11:09
    +5
    pengembangan Operation Good Neighbor

    Kanggo patang taun saiki, miturut "operasi" iki, wong-wong Yahudi wis nambani, mulihake lan rehabilitasi moral sing disebut militan. "sedheng". Apa sampeyan ngomong babagan? Dheweke ora ndhelikake kasunyatan manawa dheweke pengin nggulingake Assad lan mundurake Iran saka Suriah. Apa kita ngomong bab kabeh wektu? Babagan kasunyatan sing negara liyane (USA, Israel, EU) wis dawa nyerah ing hukum internasional, lan kita, minangka d.o.rochki pungkasan ing donya, terus kanggo pirembagan bab iku lan njaluk punched ing pasuryan?
  8. Aron Zaavi
    Aron Zaavi 20 Juli 2017 11:13
    +6
    Quote: Ireng
    Israel mbukak pusat medis tapel wates kanggo wong Siria sing kena pengaruh
    ... luwih tepate, rumah sakit kanggo militan eseman...

    Pejuang sing solid. Ya.
    1. 3 perwira
      3 perwira 20 Juli 2017 11:43
      0
      Lan musik ing video dipilih .. nyawa njupuk nangis
    2. Чёрный
      Чёрный 20 Juli 2017 12:21
      +3
      Quote: Aron Zaavi
      Pejuang sing solid. Ya.

      Video propaganda sing apik, Harun, ora ana maneh eseman ... helm putih uga njupuk ... eseman.... omong-omong, aku mesthi wis weruh bocah sing kebak bledug lan getih, lungguh ing kursi utawa kursi oranye ... ing video helm putih ... malah bisa nemokake video. nglirik... bocah sing wani. Sawetara bajingan nganggo celana denim nggawa dheweke, dilebokake lan ditinggal ... opo
      1. Lan Kita Host
        Lan Kita Host 21 Juli 2017 00:29
        +1
        Quote: Ireng
        Video propaganda sing apik, Harun, ora ana maneh

        Ya, yen ngono, kabeh video sampeyan babagan Suriah uga. sedulur
      2. Arameev
        Arameev 21 Juli 2017 14:03
        +2
        Quote: Ireng

        ... bocah ing bledug lan getih, lungguh ing kursi oranye utawa kursi, aku mesthi wis weruh ... ing video saka helm putih ... malah bisa nemokake video nglirik... bocah sing wani. Sawetara bajingan nganggo celana denim nggawa dheweke, dilebokake lan ditinggal ... opo

        mesthi sampeyan weruh! ing bagean wiwitan video iki, nglereni laporan video babagan apa sing kedadeyan ing Suriah umume. bocah sing sampeyan omongake saka laporan Helm Putih. sanajan laporan tartamtu iki dipentasake (lan helm putih kabeh dipentasake IMHO), isih nggambarake apa sing kedadeyan ana cedhak karo bebener. seri video, Maksudku, lan ora sing iki "helm" chirping ana.
    3. Geisenberg
      Geisenberg 20 Juli 2017 12:47
      +3
      Kaya ing paribasan Rusia lawas - "polisi kita nglindhungi kita. Pisanan padha dikunjara kita, banjur padha njaga"

      Dadi kene uga. Kaping pisanan, dheweke nyebarake teroris, banjur nggawe video sedih, saiki dheweke nambani wong-wong sing dicelupake dening teroris saku. Apa ora cukup kanggo ndhukung teroris ing Suriah?
  9. pvv113
    pvv113 20 Juli 2017 11:26
    +4
    Israel mbukak pusat medis tapel wates kanggo wong Siria sing kena pengaruh

    Ngerti sikap Israel marang pamrentah Suriah sing sah, mesthine bisa ngomong kanggo sapa Israel bakal dadi "tanggane sing apik"
  10. Roma-1977
    Roma-1977 20 Juli 2017 12:07
    +4
    Jenggot prawan Bana urgently perlu depilation ing dheweke scrotum. Iki cetha.
  11. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 20 Juli 2017 13:16
    +1
    kita nulis "Syrians", kita tegese ISIS. Nanging, ora ana sing anyar
  12. Winnie the Pooh
    Winnie the Pooh 20 Juli 2017 15:01
    +1
    Israel wis nindakake luwih akeh kanggo wong Siria tinimbang kabeh Assad ing sejarah.
    Nanging apa kita butuh? Apa kita ora duwe papan kanggo nyelehake dhuwit?
    1. jaket quilted
      jaket quilted 20 Juli 2017 18:51
      +1
      Yahudi Israel legalize sepindah kanggo teroris ing Suriah, iku kabeh.
      Sanajan ora ana sing bisa diarepake saka dheweke.
      1. Winnie the Pooh
        Winnie the Pooh 20 Juli 2017 18:54
        +4
        Kita uga ora ngarep-arep apa-apa saka sampeyan. lol Ora ana penemuan siji ing kabeh eksistensi.
        1. jaket quilted
          jaket quilted 20 Juli 2017 19:12
          +2
          Quote: Winnie the Pooh
          Kita uga ora ngarep-arep apa-apa saka sampeyan.

          Aku dudu muslim, aku ora peduli lol
          1. Komentar wis dibusak.
            1. Komentar wis dibusak.
          2. Aron Zaavi
            Aron Zaavi 20 Juli 2017 20:15
            +2
            Quote: jaket empuk
            Quote: Winnie the Pooh
            Kita uga ora ngarep-arep apa-apa saka sampeyan.

            Aku dudu muslim, aku ora peduli lol

            Apa sampeyan bisa mbuktekake?
            1. jaket quilted
              jaket quilted 20 Juli 2017 20:42
              +3
              Quote: Aron Zaavi
              Apa sampeyan bisa mbuktekake?

              Lan sapa sing ngandhani yen aku bakal mbuktekake?
              1. Lan Kita Host
                Lan Kita Host 21 Juli 2017 00:30
                +2
                Quote: jaket empuk
                Lan sapa sing ngandhani yen aku bakal mbuktekake?

                Dadi kowe ngapusi ya
                1. DOKTER ZLO
                  DOKTER ZLO 21 Juli 2017 01:18
                  +2
                  Quote: Lan Kita Tikus
                  Quote: jaket empuk
                  Lan sapa sing ngandhani yen aku bakal mbuktekake?

                  Dadi kowe ngapusi ya

                  Lan sampeyan, kancaku, iku Muslim (Soviet Muslim Yahudi sing mlayu saka Ferghana ing siji wektu) Yahudi, kaya aku ngerti. Ora. Apa sampeyan bisa mbuktekake. ora ana apa-apa.
                  1. Lan Kita Host
                    Lan Kita Host 21 Juli 2017 11:47
                    +2
                    Kutipan saka DOKTOR ZLO
                    Lan sampeyan, kancaku, iku Muslim (Soviet Muslim Yahudi sing mlayu saka Ferghana ing siji wektu) Yahudi, kaya aku ngerti. Ora. Apa sampeyan bisa mbuktekake. ora ana apa-apa.

                    Aku iki pimpinan saka enslavers reptil sedulur
                    1. DOKTER ZLO
                      DOKTER ZLO 21 Juli 2017 20:35
                      +2
                      Quote: Lan Kita Tikus
                      Kutipan saka DOKTOR ZLO
                      Lan sampeyan, kancaku, iku Muslim (Soviet Muslim Yahudi sing mlayu saka Ferghana ing siji wektu) Yahudi, kaya aku ngerti. Ora. Apa sampeyan bisa mbuktekake. ora ana apa-apa.

                      Aku iki pimpinan saka enslavers reptil sedulur

                      Sawetara jinis medeni, banjur sampeyan bakal menyang kebon binatang kanthi setengah tarif minangka pameran ...
                      1. jaket quilted
                        jaket quilted 21 Juli 2017 20:38
                        +2
                        Kutipan saka DOKTOR ZLO
                        sawetara jenis ut, banjur sampeyan bakal pindhah menyang kebon binatang ing setengah tarif minangka pameran ...

                        Kayane And Nas Rat ana ing papan kasebut lan "urip" ing kebon binatang utawa ing sirkus. lol .
  13. Shahno
    Shahno 20 Juli 2017 19:48
    +4
    Timeo Danaos et dona ferentes?
    Utawa kabeh padha ....
    Iki kedadeyan ing Haiti ing 2010 lan Nepal ing April 2015 sawise loro negara kasebut dilanda gempa bumi. Penyelamat Israel teka ing Nepal sanalika sawise lindhu kanggo mbantu nggoleki wong sing slamet. Organisasi kamanungsan, kanthi dhukungan saka Pasukan Pertahanan Israel, kanthi cepet nugasake rumah sakit lapangan modern sing dilengkapi bioskop operasi lan unit perawatan intensif. Israel uga wis ngirim spesialis ing obstetrics lan bayi prematur nylametake nyawa menyang Nepal. Bantuan Israel banget dihargai dening pendhudhuk lokal, lan ora suwe, PBB nglaporake manawa Israel ana ing posisi pertama ing jumlah personel medis sing dikirim menyang wilayah bencana kanggo mbantu para korban.
    Antarane proyek kamanungsan sing adhedhasar ing Israel, siji ora bisa gagal nyebutake Save the Heart of a Child (SACH), sing duwe spesialisasi kanggo nylametake nyawa bocah-bocah sing nandhang penyakit jantung akut saka negara berkembang lan ngawasi kahanane nganti suwe. Saiki, 4000 bocah saka Afrika, Amerika Selatan, Eropa, Asia lan Timur Tengah urip amarga upaya SACH.
    1. jaket quilted
      jaket quilted 20 Juli 2017 20:49
      +2
      Kabeh propaganda iki kawulo diterbitake dening rezim Israel mung dimaksudaké kanggo piye wae "nutupi" bebener babagan bantuan Tel Aviv kanggo teroris, kang wis tekan "tingkat dhuwur" kuwi informasi bab iku tambah akeh "metu" punika publikasi. tanggal 19 Juni 2017
      Israel kanthi rahasia mbantu mungsuh Assad nggawe zona keamanan ing Golan
      Edisi Amerika saka Wall Street Journal ngaku, kanthi nyebutake sumber ing oposisi Siria, yen Israel kanthi diam-diam nyedhiyakake dhukungan sing signifikan marang para lawan rezim, kalebu dhukungan finansial, sajrone pirang-pirang taun.

      Tujuan kabijakan iki, miturut publikasi, yaiku nggawe zona penyangga ing ngendi milisi sing ramah Israel beroperasi. WSJ ngaku yen IDF tanggung jawab kanggo ngetrapake keputusan panguwasa - iki ditindakake dening unit tentara sing digawe khusus.

      Israel nransfer dana marang para pemberontak, digunakake kanggo mbayar gaji kanggo milisi lan kanggo tuku peralatan militer lan senjata. Kajaba iku, bantuan kamanungsan uga diwenehake, sing wis dikenal sadurunge.

      Udakara 3.000 wong Siria digawa menyang rumah sakit Israel. Bagéyan penting saka wong sing nampa bantuan medis yaiku militan
      http://newsru.co.il/mideast/19jun2017/golan_203.h
      tml

      Dadi bantuan Israel kanggo teroris Siria "pahit" nanging kasunyatan
      1. Shahno
        Shahno 20 Juli 2017 21:27
        +3
        Ora perlu smear kabeh donya ing ireng lan putih. Aku mung nuduhake sampeyan peran Israel ing misi kamanungsan sing ora ana hubungane karo Suriah. Lan iki dikonfirmasi dening masyarakat donya. Lan ing Siria, Israel nulungi wong-wong sing seda saka wilayah mungsuh nalika perang nalika perang.
        1. jaket quilted
          jaket quilted 20 Juli 2017 21:30
          +2
          Kutipan saka Shahno
          Lan ing Siria, Israel nulungi wong-wong sing seda saka mungsuhe.

          Ing Suriah, rezim Israel mbantu teroris nglawan pamrentahan negara iki sing sah lan ora liya.
          Kutipan saka Shahno
          Aku mung nuduhake sampeyan peran Israel ing misi kamanungsan sing ora ana hubungane karo Suriah

          Populisme biasa, supaya bisa ngomong, "playing for the public"
          1. Shahno
            Shahno 20 Juli 2017 21:47
            +3
            Ing Suriah, Israel mung perang. Nanging kita ora bisa sujud ing saben negara. Aku pitutur marang kowe bab urip wong, lan sampeyan bab politik. Apa sampeyan ora ngrasakake bedane?
            1. Lan Kita Host
              Lan Kita Host 21 Juli 2017 00:32
              +2
              Kutipan saka Shahno
              Ing Suriah, Israel mung perang. Nanging kita ora bisa sujud ing saben negara. Aku pitutur marang kowe bab urip wong, lan sampeyan bab politik. Apa sampeyan ora ngrasakake bedane?

              Ora krasa kaya propagandis sing dibayar kanggo teroris pro-Iran - ora pantes wektu lan saraf.
              1. Tatiana
                Tatiana 21 Juli 2017 10:01
                +1
                Lan Kita Host
                Kutipan saka Shahno Ing Suriah, Israel mung perang ... Aku ngomong babagan urip wong, lan sampeyan ngomong babagan politik. Apa sampeyan ora ngrasakake bedane? Ora krasa
                minangka propagandis mbayar kanggo teroris pro-Iran - ora worth wektu lan syaraf.
                Ora ana agen mbayar ing kene! Saben uwong mratelakake panemune miturut kawruh, kapercayan lan kemampuane dhewe kanggo nganalisa kanthi bener. mbandhingaké, i.e. bisa mikir
            2. Tatiana
              Tatiana 21 Juli 2017 09:47
              +1
              Shahno
              Ing Suriah, Israel mung perang.
              Aku menehi sampeyan "+" kanggo iki - kanggo pengakuane sing bener!
              Nanging kita ora bisa SHARE kanggo saben negara.
              Ora ana sing meksa sampeyan "sujud" ing ngarepe EVERY negara - kita ngomong babagan kabutuhan Israel tundhuk karo hukum internasional,
              kang Israel, karo "standar pindho" sawijining, terus-terusan demagogically nerak ing BV - ing hubungan kanggo SAR padha.
              Aku pitutur marang kowe bab urip wong, lan sampeyan bab politik. Apa sampeyan ora ngrasakake bedane?
              Sampeyan ora aran prabédan, utawa sampeyan ora ngerti politik uga.
              Yen pimpinan Zionis Israel ora agresif campur tangan ing urusan internal negara-negara tanggane, mula ora bakal ana revolusi "warna" lan perang sipil ing kana!
  14. Komentar wis dibusak.
  15. Komentar wis dibusak.
  16. klaus16
    klaus16 21 Juli 2017 12:29
    +2
    Lan, yaiku, oposisi perang, gelut, cilaka lan menyang rumah sakit kanggo perawatan kaya wong Siria sing mlarat? Dadi apa?
  17. lanang landhep
    lanang landhep 22 Juli 2017 21:13
    0
    Iku apik kanggo ngerti yen bantuan diwenehake ora mung kanggo teroris, nanging uga kanggo bocah-bocah lan wanita sing apes.