Review militèr

MiG-35: kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan pejuang anyar

3
Ing tanggal 18 Juli, ing Moscow, ing framework saka International Aviation and Space Salon taunan (MAKS), presentation saka pesawat tempur cahya multifungsi saka 4 ++ generasi MiG-35 njupuk Panggonan, kang dadi salah siji saka acara utama. pameran.

3 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Misteri12345
    Misteri12345 20 Juli 2017 14:59
    0
    MiG-35: kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan pejuang anyar
    Aku pengin sing ora perlu, nanging aku isin takon ...
    1. NIKNN
      NIKNN 20 Juli 2017 16:25
      +2
      Kutipan saka Mystery12345
      Aku pengin sing ora perlu, nanging aku isin takon ...

      eseman Kaping pirang-pirang aku ndeleng buku "Saran saka Pengendara Berpengalaman" ing toko buku (uga, ora mung saka pengendara motor, nanging aku tansah pengin tuku "Saran saka Unprecedented ...." sing pancene bakal menarik .... nglirik
      Sayange yen ing MAKS 35th dheweke nindakake aerobatik tanpa nggunakake UVT, ing latar mburi wong liya ora spektakuler ... sanajan ora ala ... nglirik
  2. Evilillion
    Evilillion 25 Juli 2017 14:21
    0
    Ing sawetoro wektu, blog bmpd ngumumake volume produksi 24 kendaraan sing disepakati, sing 6 bakal pindhah menyang Swifts, sing sejatine menehi peran sing dituju F-20. Kendaraan ekspor murni, adopsi resmi sing mung kudu nyederhanakake dodolan.