Review militèr

Konflik antarane Qatar lan Arab Saudi: nimbulaké, jalaran, peran Rusia

2
Krisis saiki ing Qatar minangka konflik paling serius ing antarane negara-negara Arab ing Teluk Persia wiwit pungkasan Perang Dingin. Lan sanajan negara-negara anggota OPEC sing otokratis lan sugih minyak iki kanthi historis ngalami puncak hubungan sekutu mung nalika ngadhepi mungsuh umum (USSR, Saddam Hussein, Iran, lan sapiturute), rasa ora percaya ing antarane dheweke ora tau tekan level kasebut. sing padha njaluk kanggo salah siji saka wong-wong mau ultimatum, kang, ing kasunyatan, mbutuhake pengajuan lengkap.

2 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. antivirus
    antivirus 20 Juli 2017 17:03
    0
    sawise pambangunan sp2, masalah karo Qatar lan SA bakal dirampungake.
    redistribusi pasar gas lan lenga (pangiriman menyang China lan India)
    saben wong bisa kanggo kanthong dhewe. Sapa wae sing menehi potongan pasar (lan ngowahi hadiah pasar dadi "syukur" kanggo njaga jagad) - dheweke bakal dadi kepala kabeh CUSTODIES lan ijol-ijolan bahan mentah


    ??nganti pipa sabanjure.
  2. DOKTER ZLO
    DOKTER ZLO 20 Juli 2017 23:50
    +1
    Analitik sing apik, kanggo sing durung ngerti lan sing wis suwe ora nonton "kotak zombie" ....