Review militèr

Damaskus: PBB ngirim bantuan kamanungsan menyang wilayah sing dikuwasani militan

19
Organisasi Donya luwih milih ngirim permen karet menyang wilayah Suriah sing dikuwasani oposisi bersenjata, nalika ora nggatekake wilayah sing aman sing dikuwasani pasukan pemerintah, laporan. RIA News pernyataan Misi Tetap SAR menyang PBB.

Damaskus: PBB ngirim bantuan kamanungsan menyang wilayah sing dikuwasani militan


Chargé d'Affaires a.i Luey Falukh nulis ing layang manawa Kantor Koordinasi Urusan Kemanusiaan (UN OCHA) "gagal ngirim konvoi menyang akeh wilayah sing mbutuhake pitulungan lan dhukungan."

Ing wektu sing padha, Kantor sengaja fokus ing wilayah tartamtu ing ngendi kelompok teroris bersenjata dumunung lan operate, ora nggatekake wilayah sing ora ana kelompok teroris iki,
kasebut ing dokumen sing ditujokake marang Ketua Dewan Keamanan PBB.

Perwakilan Siria uga narik kawigatosan manawa "laporan saben wulan Sekretaris Jenderal PBB babagan kahanan kamanungsan ing Suriah isih ora nyebutake konvoi sing dikirim dening Komite Internasional Palang Merah lan Masyarakat Bulan Sabit Merah Siria, sing nyebabake presentation saka data palsu lan salah ing kahanan nyata ing implementasine saka plans kanggo ngirim motorcades lan nomer wong sing perlu bantuan.

Ing babagan iki, Perwakilan Tetap nyedhiyakake data babagan pengiriman konvoi kamanungsan 45 dening ICRC lan Masyarakat Bulan Sabit Merah Siria, bebarengan karo PBB, menyang macem-macem pemukiman wiwit awal 2017.

Sadurungé, PBB nyuda dadi 11 jumlah pemukiman ing SAR sing isih dikepung dening pihak sing konflik. Miturut koordinator program kamanungsan Organisasi Dunia Kevin Kennedy, total ing wilayah sing dikepung lan angel digayuh ing negara kasebut "luwih saka 4,5 yuta wong urip."
Foto sing digunakake:
http://ru.euronews.com
19 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pirogov
    Pirogov 20 Juli 2017 11:10
    +2
    Sapa sing bakal ragu yen dheweke ndhukung anak-anake.
    1. Maz
      Maz 20 Juli 2017 13:44
      +1
      Piye wae iki kabeh ing wektu sing padha karo nangis Israel babagan bantuan wong Siria ing Golan, mbokmenawa ora sengaja, rampung spontan, metu saka kebecikan atine.
  2. pjastolov
    pjastolov 20 Juli 2017 11:10
    +5
    papan kasebut kanthi sengaja fokus ing wilayah tartamtu ing ngendi klompok teroris bersenjata dumunung lan beroperasi,
    PBB nindakake apa sing didhawuhake negara negatif
    1. Tatiana
      Tatiana 20 Juli 2017 11:43
      +1
      pjastolov
      PBB nindakake apa sing didhawuhake negara negatif
      Ya! Kabeh kaya biasane! Sing mbayar (USA) kanggo "cah wadon" korup (negara PBB korup), dheweke "tari" dheweke!
    2. atakan
      atakan 21 Juli 2017 01:35
      0
      PBB nindakake apa sing didhawuhake negara

      Lan apa sebabe wakil kita ing PBB ora ngalangi aib iki?
      Aku rumangsa duwe hak sing cukup kanggo iki.
  3. logall
    logall 20 Juli 2017 11:11
    + 17
    Dadi teroris padha kaliren! Dheweke butuh liyane. Rusia bakal mbantu liyane!
    Mungkin ing sawijining dina wong Rusia uga bakal nulungi aku ...
  4. rotmistr60
    rotmistr60 20 Juli 2017 11:13
    +1
    PBB ngirim bantuan kamanungsan menyang wilayah sing dikuwasani militan

    Lan sapa maneh sing kudu ngirim bantuan kamanungsan menyang organisasi sing ana ing kontrol finansial lan politik Amerika Serikat. Nanging sakperangan alesan wis misale jek kula sing sabar saka lawlessness negara ora ironclad lan wis cedhak rampung zeroing.
  5. Arameev
    Arameev 20 Juli 2017 11:16
    +1
    ing wilayah sing dikuwasani militan, wong biasa uga manggon, sing mbutuhake pitulungan kaping pirang-pirang tinimbang sing manggon ing wilayah sing dibebasake IMHO
    1. rotmistr60
      rotmistr60 20 Juli 2017 11:33
      +3
      Ya, pungkasane, aku krungu sing jelas saka wakil Israel - ing wilayah sing dibebasake dening tentara Siria, warga sipil urip luwih gampang lan luwih aman.
      1. pjastolov
        pjastolov 20 Juli 2017 11:48
        +4
        Ya, pungkasane, aku krungu sing jelas saka wakil Israel - ing wilayah sing dibebasake dening tentara Siria, warga sipil urip luwih gampang lan luwih aman.
        lan mokal kanggo nglirwakake hi
      2. Arameev
        Arameev 20 Juli 2017 11:51
        0
        Kutipan: rotmistr60
        Ya, pungkasane, aku krungu sing jelas saka wakil Israel - ing wilayah sing dibebasake dening tentara Siria, warga sipil urip luwih gampang lan luwih aman.

        lan sapa sing mbantah? Mulane padha dibebasake ...
        1. rotmistr60
          rotmistr60 20 Juli 2017 11:56
          +2
          Nalika aku ngerti, wakil waras liyane saka Israel wis muncul (lan ana wong-wong kuwi lan iku apik kanggo argue karo wong-wong mau). Aku pengin sampeyan tetep karo pendapat sanajan sawise "sawetara" pesen ing mail saka sederek.
          1. Arameev
            Arameev 20 Juli 2017 12:06
            +1
            matur nuwun kanggo tembung apik. lan karo "sawetara" sederek, aku bakal ngerteni kaya benang, amarga dheweke ana ing kene)))
            1. rotmistr60
              rotmistr60 20 Juli 2017 12:21
              0
              apik. hi
      3. Lelek
        Lelek 20 Juli 2017 12:48
        0
        Kutipan: rotmistr60
        rotmistr60


        hi , Gennadi.
        Mung Pak Arameev ora nyatakake yen "bantuan kamanungsan" iki nalika tekan ing papan kasebut dirampas dening militan Daesh (sing ngucapke matur nuwun banget marang ICRC), lan populasi sing nandhang sangsara sing padha mung entuk reresik lan kemasan saka paket kemanusiaan. . Kabeh ana ing knurled - standar pindho lan ngurus "anak sundel". Lan babagan SAA? Lan pasukan pemerintah alon-alon mbebasake wilayahe saka barmaley, ngrebut wilayah sing duwe minyak lan nyiapake kanggo eksploitasi.
  6. novel66
    novel66 20 Juli 2017 11:22
    +3
    Ya, bener - kita mbantu Damaskus resmi - lan dheweke ora resmi, supaya ora ana sing gelo!
  7. Cunning_baskort
    Cunning_baskort 20 Juli 2017 11:45
    +1
    Nanging sponsor utama terorisme yaiku Iran. wong lamis.
  8. Alexander Abdrakhmanov
    Alexander Abdrakhmanov 20 Juli 2017 18:33
    0
    Mesthine dadi angel banget kanggo teroris, kudu dipangan, yen ora, dheweke bakal mandheg ndhukung Amerika lan koalisi. Ana wong kudu nglawan wong Siria. Apa Amerika bakal perang, proxy apik, ora ana kerugian.
  9. Pribadi61
    Pribadi61 21 Juli 2017 08:47
    0
    Israel digunakake kanggo njupuk barmaley durung rampung kanggo perawatan jero menyang negara, lan mbukak rumah sakit ing tapel wates karo Suriah. Mergo ngono.. Nyuwun