Review militèr

Media: Anggota parlemen Federasi Rusia bakal nimbang ijin kanggo "short barrel" kanggo populasi

205
Mantan Wakil Ketua Dewan Federasi Alexander Torshin ing 2012 njupuk inisiatif kanggo ngidini warga Rusia nyimpen laras cendhak. gaman lan digunakake ing kasus pertahanan diri. Punika dikenal sing topik iki rembugan ing Rusia kanggo dina iki, lan populasi dhewe dipérang dadi rong kamp. Perwakilan saka kamp pisanan ndhukung banget idea, wakil saka kaloro iku categorically marang. Saben uwong duwe alasan sing bener dhewe.

Newspaper "Warta", nyatakake sumber dhewe, laporan yen tagihan kasebut bakal diajukake menyang Duma Negara ing awal taun ngarep. Publikasi kasebut ngandhani babagan anané ing kantor editor teks laporan kasebut, sing penulis bakal ngomong karo anggota parlemen, anggota Kamar Umum Federasi Rusia lan anggota masyarakat, kanthi cara siji utawa liyane sing disambungake karo senjata cilik.

Media: Anggota parlemen Federasi Rusia bakal nimbang ijin kanggo "short barrel" kanggo populasi


Penulis laporan kasebut nyatakake yen yen legalisasi senjata laras pendek ing antarane populasi sipil Rusia, jumlah kejahatan bisa mudhun. Argumentasi kira-kira kaya mangkene: yen penjahat ngerti luwih dhisik yen warga tartamtu bisa duwe senjata cilik, mula dheweke ora bisa nindakake kadurjanan. Ing wektu sing padha, iku nyatet sing iku perlu kanggo khusus bisa metu Jeksa Agung bisa ngetokake saka perlu kanggo poto-nimbali, amarga asring warga, malah tanpa nggunakake senjata marang kriminal, golek piyambak ing dermaga ing negara kita, minangka padha dipuntudhuh. saka "ngluwihi pertahanan diri sing dibutuhake."

Inisiatif sing diusulake dening senator kasebut ujar manawa wiwitane ijin kanggo nyimpen senjata laras cendhak bisa ditanggepi kanggo "kategori warga tartamtu." Ing wektu sing padha, mesthine kanggo nambah kesadaran populasi babagan langkah-langkah tanggung jawab kanggo nggunakake senjata api.
Foto sing digunakake:
Rubin74.ru
205 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. penembake gunung
    penembake gunung 20 Juli 2017 13:27
    +9
    Kepengin pengin. Sampeyan mung kudu sinau akeh supaya bisa ngatasi.
    1. logall
      logall 20 Juli 2017 13:35
      + 59
      Quote: penembak gunung
      Kepengin pengin. Sampeyan mung kudu sinau akeh supaya bisa ngatasi.

      "Inisiatif sing diusulake dening senator nuduhake yen wiwitane ijin kanggo duwe pistol bisa ditanggepi kanggo 'kategori warga tartamtu'."
      Kita ora bakal entuk! Iku bakal, kaya biasane, karo pejabat lan hucksters. Dheweke bakal nakal supaya ora bosen.
      Mastering urip blllin...
      1. kuz363
        kuz363 20 Juli 2017 13:45
        +9
        Mangkene kira-kira kategori - pulisi, pejabat, wakil, militer ... Inggih, lan wong sing cedhak karo dheweke.
        1. Iskander Sh
          Iskander Sh 20 Juli 2017 14:26
          +1
          Pulisi lan militèr, kaya-kaya nganggo gaman.
          1. kuz363
            kuz363 22 Juli 2017 13:48
            0
            Nyatane, sajrone jam kerja. Lan liyane kudu ora pribadi.
      2. Iskander Sh
        Iskander Sh 20 Juli 2017 14:30
        +7
        Kutipan saka Logall.
        Kita ora bakal entuk


        Ora ana sing ngerti, nanging sampeyan wis ngeluh.


        Quote: penembak gunung
        Kepengin pengin.



        Lan kenapa neraka iku kanggo sampeyan?
        1. neri73-r
          neri73-r 20 Juli 2017 16:46
          +4
          Argumentasi kira-kira kaya mangkene: yen penjahat ngerti luwih dhisik yen warga tartamtu bisa duwe senjata cilik, mula dheweke ora bisa nindakake kadurjanan.


          Sapunika, padha mlayu, banjur bandit bakal langsung nanggepi, supaya, mung ing kasus, Schaub ora duwe wektu kanggo defend piyambak, lan ing wayahe ana kasempatan sing mung property bakal dijupuk, lan urip bakal. ditinggal! wassat basa Ora perlu kanggo terus kanggo debilov wong-wong sing sengaja pindhah menyang angkara! Padha ngerti ngendi lan apa padha arep, lan padha bakal nyiapake kanggo resistance bisa, kalebu karo senjata. Bisa, lan iku ora kasunyatan, ing Kadurjanan spontan! Lan saiki dheweke nyerang obyek kanthi pengawal bersenjata. hi
          1. BARKHAN
            BARKHAN 21 Juli 2017 10:59
            +3
            Kutipan saka: neri73-r
            banjur gangster enggal-enggal tabah nggawa mudhun kuncup

            Gampang banget. Perang total nglawan kejahatan. Kanggo nyirnakake. Mangsa kaping telu kudu dadi penjara seumur hidup. Maling ing hukum dirusak. Ing pakunjaran, mung tenaga fisik sing abot. Bali menyang menara. ... Percaya, saben mbah putri ing bangku lan polisi distrik ngerti sapa sing kerja keras lan sing dadi bandit, wah, gopstopnik sing ana ing gapura iku mung ing tembok, ing kamera.
        2. Insular
          Insular 21 Juli 2017 01:05
          +6
          Kutipan: Iskander Sh
          Lan kenapa neraka iku kanggo sampeyan?

          Pitakonan sing aneh banget.
          senjata angsal lan disimpen ora kanggo maksud apa nggunakake tartamtu, nanging supaya duwe yen perlu - wektu iki.
          Minangka hobi ing galeri shooting kanggo muter pranks - iki loro.
          Lan siji tanpa liyane ora nggawe pangertèn - mung tuku lan ora olahraga ing sawetara shooting - iku luwih apik ora kanggo tuku, sampeyan dhewe bakal luwih aman lan sing watara sampeyan. Lan sing kapindho tanpa sing sepisanan ora mungkin, kajaba mesthine sampeyan pengin nganggo batang sampeyan dhewe. Aku ora ngerti wong liya, nanging aku duwe tong minyak asli ing tanganku, sanajan luwih gampang tinimbang liyane, nanging aku lan dhewe luwih larang. Karbinku lan aku dadi siji nalika ana ing tanganku.

          Ing kene alien bakal teka, lan kita, ya, tanpa kembang ... hi
          1. Iskander Sh
            Iskander Sh 21 Juli 2017 01:57
            +1
            Kutipan saka: insular
            lan supaya, yen perlu


            Lan saiki sampeyan bisa tuku senjata lan nyimpen ing omah. Kok laras pendek?

            Kutipan saka: insular
            Minangka hobi ing galeri shooting kanggo muter pranks - iki loro.



            Maneh, saiki sampeyan bisa pindhah menyang jarak tembak lan njupuk, ora ana sing ngganggu.


            Kutipan saka: insular
            Karbinku lan aku dadi siji nalika ana ing tanganku.


            Lan iki jawaban kanggo pitakonanku. Pontovatsya volynoy ing kanthong. Pfff.. negatif
            1. Insular
              Insular 21 Juli 2017 02:14
              +2
              Kutipan: Iskander Sh
              Lan iki jawaban kanggo pitakonanku. Pontovatsya volynoy ing kanthong. Pfff..
              Apa jenis fantasi erotis ... Apa jenis ... sampeyan kudu mung nganggep yen wong bakal "pamer" karo carbine ing tangané? TAPI? Sadurunge apa / sapa? Sadurunge bruwang ing alas?
              waras.
              Siji kanggo tetep karo liyane kanggo olahraga? Apa sampeyan maca postinganku?
              Lan apa ora tong minyak cendhak?
              1. layangan
                layangan 21 Juli 2017 10:46
                0
                Kutipan saka: insular
                "pamer" karo carbine ing tangan? TAPI? Sadurunge apa / sapa? Sadurunge bruwang ing alas?
                waras.

                - Apa sampeyan ora weruh yen sampeyan wis nyimpang banget saka topik perselisihan? Kita ngomong babagan COP, apa sampeyan bakal menyang alas kanggo ketemu bear karo dheweke? Lan ing endi liyane bakal diidini karo polisi ing kanthong sampeyan? Banjur ... apa sampeyan butuh?
            2. Alex Roso
              Alex Roso 22 Juli 2017 00:24
              0
              Sampeyan salah, ora pamer. Bill ngomong babagan panyimpenan, dudu babagan nyandhang. Ing kasus iki, bakal digunakake kanggo pertahanan diri.
      3. Skif83
        Skif83 21 Juli 2017 08:38
        +4
        Kita ora bakal entuk amarga panguwasa wedi karo kita, maca - wong. Lan apa sing kudu wedi pejabat lan hucksters, iku daging saka daging saka daya banget iki.
        Lan amarga pamrentah wedi nyengkuyung rakyat, tegese dheweke ngerti yen dheweke ora seneng! ngguyu
        1. layangan
          layangan 21 Juli 2017 11:20
          0
          Inggih, tuku dhewe karabin lan optik, tenang yen sampeyan bisa. Apa argumene?
    2. siberalt
      siberalt 20 Juli 2017 13:37
      +4
      Lan kenapa, kanggo kepentingan kasebut, kolom kaping lima, sadurunge pemilihan presiden, nyekel laras pendek sipil? nglirik
      Lan carane bisa "parlemen" nimbang apa ora? belay
      1. logall
        logall 20 Juli 2017 13:39
        + 32
        Quote: siberalt
        Lan kenapa kolom kaping lima sadurunge pemilihan presiden njupuk laras pendek sipil? nglirik

        Dheweke pengin "dheweke" karo valyns menyang rapat umum ...
        1. siberalt
          siberalt 20 Juli 2017 13:43
          + 13
          Dadi, apa ora luwih apik kanggo nggawe iPhones laras cendhak kanggo wong-wong mau? Lan pimpinane, ing endi sing paling dawa.ngguyu
          1. logall
            logall 20 Juli 2017 13:49
            + 23
            Bebarengan karo kabeh headset !!!
            1. Alex Roso
              Alex Roso 22 Juli 2017 00:27
              0
              Lan kabeh iki ing paket warni, karo busur lan warata!
        2. uav80
          uav80 20 Juli 2017 15:09
          +3
          Yen dheweke teka ing rapat umum karo valyns, dheweke bakal ngapusi lan tetep, Pengawal Nasional lan FSB mung bakal nembak, lan wong-wong sing tiba ing kneading uga bakal nyelehake tong minyak supaya ora ngormati wong liya ... supaya....
        3. Vovanya
          Vovanya 20 Juli 2017 19:00
          0
          Kutipan saka Logall.
          Dheweke pengin "dheweke" karo valyns menyang rapat umum ...

          Masalah ditanggulangi kanthi nggawe senjata kanthi mateni elektronik kontrol sistem wiwitan muatan propelan (contone, liwat SMS).
        4. l7 wus
          l7 wus 20 Juli 2017 21:44
          +1
          Lan apa sampeyan mikir kasunyatan sing senjata dijupuk saka populasi mung ing 47s abad kaping 20. Sadurunge, senjata diijini digawa ing Rusia. Sing. Kanggo 70 taun kita wis ora bersenjata.
          Aku ndhukung - sampeyan ora bakal dadi keren maneh. Ngerti yen ora mung sampeyan duwe laras, nanging uga mungsuh. Dadi kita kabeh bersenjata, nanging dudu wong jujur ​​biasa. Lan sapa sing setuju, aku saranake mlaku-mlaku ing distrik ing wayah wengi)) Deleng, supaya bisa ngomong, kanthi mripatmu dhewe.

          Ya, lan njupuk wong iku angel banget. Butuh persiapan utawa stres - mula aku rumangsa kejahatan bakal mudhun.
          Kaya kita duwe bal perang nglawan nyolong. Nganti padha perang karo, iku ing kesalahan persen. Lan carane badan khusus digawe - iki ngendi iku diwiwiti)))
      2. Baloo
        Baloo 20 Juli 2017 15:28
        +9
        Posisiku ora owah. Iki bakal nambah gelar cabals lan nambah karya kanggo polisi lan pemeriksa medical. Ing kasus iki, sapa wae bisa nandhang sangsara saka peluru kesasar. Saben uwong kudu ngelingi urusane dhewe - dokter ngobati, polisi lan Stirlitz njaga supaya. Sapa sing duwe statistik: pira precint lan polisi lalu lintas nyuda lan pira pangkat polisi lalu lintas ing wektu sing padha?
        1. l7 wus
          l7 wus 20 Juli 2017 21:49
          +2
          Sapa sing pengin - sing lan wis. Ing kene kita ngomong babagan akses sing padha karo senjata cilik. Inggih, mesthi karo sertifikat medis.
    3. kesel kabeh
      kesel kabeh 20 Juli 2017 13:39
      +7
      Quote: penembak gunung
      Kepengin pengin. Mung kudu sinau akeh

      Sampeyan bener, perlu sinau, lan sing paling penting, minangka Ranevskaya ngandika, "sampeyan ora sinau kanggo mikir karo sirah"?
      1. logall
        logall 20 Juli 2017 13:44
        + 20
        Kutipan saka tiredwithall
        Quote: penembak gunung
        Kepengin pengin. Mung kudu sinau akeh

        Sampeyan bener, perlu sinau, lan sing paling penting, minangka Ranevskaya ngandika, "sampeyan ora sinau kanggo mikir karo sirah"?

        Aku mbaleni maneh: ora ana sing bakal sinau. Pinokio ngedol "ABC"! Lan tuku kalkulator, dhuwit negatif ngitung...
        1. kesel kabeh
          kesel kabeh 20 Juli 2017 13:46
          +2
          Kutipan saka Logall.
          Aku mbaleni maneh: ora ana sing bakal sinau. Pinokio ngedol "ABC"! Lan aku tuku kalkulator, ngitung dhuwit ...

          Aku setuju yen pasinaon bakal ditiru paling apik. Nanging kanthi biaya Buratino sampeyan salah. Duwe adol aksara, dheweke tuku tiket kanggo konser Pugacheva ing Teater Taganka.
          1. logall
            logall 20 Juli 2017 13:52
            + 18
            Yen Pugacheva, lan malah Moiseev. Pasukan biru peteng...
    4. x.andvlad
      x.andvlad 20 Juli 2017 13:43
      +8
      Isih adoh banget saka adopsi hukum kasebut. Sanadyan populasi utawa sistem hukum wis siyap kanggo iki.
      Nalika sampeyan mbayangno jumlah wong sing mabuk, pecandu narkoba lan psikosis sajrone urip, mung dadi medeni. Nalika wong duwe penyimpangan ing psyche lan prilaku, iku meh mokal kanggo negara kanggo trek. Lan yen kita nambah formalisme lan korupsi iki, banjur gambar dadi luwih "fun".
      1. kesel kabeh
        kesel kabeh 20 Juli 2017 13:50
        +2
        Kutipan saka x.andvlad
        Sanadyan populasi utawa sistem hukum wis siyap kanggo iki.

        Wong nyukupi ora siap lan ora bakal siap kanggo bacchanalia dileksanakake karo senjata. Wong bakal tansah pengin urip lan ing wektu sing padha tentrem.
        1. wong liyo1985
          wong liyo1985 20 Juli 2017 15:13
          +2
          Kanggo apa? Pitakonan mung kanggo KNO, kabeh liya OO sipil, nganti SWR utawa self-loading AK, diijini kanggo sirkulasi nglirik
      2. Azim77
        Azim77 20 Juli 2017 14:31
        +5
        Kutipan saka x.andvlad
        Isih adoh banget saka adopsi hukum kasebut. Sanadyan populasi utawa sistem hukum wis siyap kanggo iki.

        Durung siap ngangkat senjata? Dadi sawise kabeh, dheweke ninggalake iki kanthi sengaja, amarga ing masyarakat sipil sing sah, negara kudu ngurus perlindungan warga. Sadurunge, sawise kabeh, pedhang, keris lan lading digunakake. Lan apa, bali menyang wektu kasebut? Nanging igilovtsy edan uga nuntut persis padha - bali menyang abad tengahan.
        Ing tangan siji, siji bisa ngerti sing ngerti apa senjata lan ngerti carane nggunakake. Sawise kabeh, carane padha mikir: saiki, yen ana tong minyak ing tangan ing wektu sing tepat, bandit bakal nyerah utawa mlayu. Sawise kabeh, aku bener lan aku percaya karo aku. Siap nglindhungi kulawarga lan sedulur lan liya-liyane.
        Nanging kenapa ora pindhah menyang penegak hukum? Lan kepiye 99% saka populasi liyane? Mbah-mbah ing tas, ibu-ibu karo anak ing kereta dorong kanggo nggawa senjata? Lan carane liya kanggo nglindhungi, iku mokal kanggo cedhak kabeh wektu. Ngidini mung amarga 0,01% kasus nalika sampeyan kabeh turu ing omah lan rampog mlebu? Utawa kanggo mbales dendam mengko?
        Kanggo pertahanan diri, dheweke sinau ing bunderan karate, sambo, lan liya-liyane. Iku cukup kanggo nglawan bullies. Saiki ketoke ora, amarga. bandit sing bersenjata, sampeyan kudu bedhil marang wong-wong mau. Apa ora dadi yen sesuk bagasi ora cukup? Mungkin sampeyan kudu pindhah ing urutan mbalikke supaya bandit ora duwe gedhe?
        1. wong liyo1985
          wong liyo1985 20 Juli 2017 15:21
          + 10
          Nuwun sewu, nanging anane pemadam kebakaran mbatalake FPS utawa anane kit pertolongan pertama mbatalake kabutuhan ambulans? Sampeyan ora bisa nemtokake polisi kanggo saben polisi, kaya petugas pemadam kebakaran utawa medis.
          Ya wis, aku mbayangno carane cah wadon rata-rata nyebar 2-3 penyerang, ora lucu.
        2. MMX
          MMX 20 Juli 2017 17:43
          +3
          Kutipan saka Azim77
          Kutipan saka x.andvlad
          Isih adoh banget saka adopsi hukum kasebut. Sanadyan populasi utawa sistem hukum wis siyap kanggo iki.

          Durung siap ngangkat senjata? Dadi sawise kabeh, dheweke ninggalake iki kanthi sengaja, amarga ing masyarakat sipil sing sah, negara kudu ngurus perlindungan warga. Sadurunge, sawise kabeh, pedhang, keris lan lading digunakake. Lan apa, bali menyang wektu kasebut? Nanging igilovtsy edan uga nuntut persis padha - bali menyang abad tengahan.
          Ing tangan siji, siji bisa ngerti sing ngerti apa senjata lan ngerti carane nggunakake. Sawise kabeh, carane padha mikir: saiki, yen ana tong minyak ing tangan ing wektu sing tepat, bandit bakal nyerah utawa mlayu. Sawise kabeh, aku bener lan aku percaya karo aku. Siap nglindhungi kulawarga lan sedulur lan liya-liyane.
          Nanging kenapa ora pindhah menyang penegak hukum? Lan kepiye 99% saka populasi liyane? Mbah-mbah ing tas, ibu-ibu karo anak ing kereta dorong kanggo nggawa senjata? Lan carane liya kanggo nglindhungi, iku mokal kanggo cedhak kabeh wektu. Ngidini mung amarga 0,01% kasus nalika sampeyan kabeh turu ing omah lan rampog mlebu? Utawa kanggo mbales dendam mengko?
          Kanggo pertahanan diri, dheweke sinau ing bunderan karate, sambo, lan liya-liyane. Iku cukup kanggo nglawan bullies. Saiki ketoke ora, amarga. bandit sing bersenjata, sampeyan kudu bedhil marang wong-wong mau. Apa ora dadi yen sesuk bagasi ora cukup? Mungkin sampeyan kudu pindhah ing urutan mbalikke supaya bandit ora duwe gedhe?


          Plus. Komentar sing pantes banget kanthi kesimpulan sing bener ing pungkasan.
          Senajan aku kudu ngakoni yen pitakonan iki banget ambigu, aku isih cenderung kanggo posisi sing wis nyatakake.
        3. Monarchist
          Monarchist 20 Juli 2017 18:07
          +1
          Azim, carane sampeyan mbayangno ing laku: persuasi utawa paksa?
      3. Alex Roso
        Alex Roso 22 Juli 2017 00:33
        0
        Ora ana sing keganggu kanggo ngatur pemeriksaan taunan dening psikiater lan narcologist, kanthi ngirim kabeh tes lan analisis sing dibutuhake.
    5. Penzuck
      Penzuck 20 Juli 2017 14:19
      0
      Quote: penembak gunung
      Kepengin pengin. Sampeyan mung kudu sinau akeh supaya bisa ngatasi.

      pengin ora mbebayani.
    6. Roulette
      Roulette 20 Juli 2017 14:47
      +9
      Bojoku ngancam aku karo rolling pin
      Nalika aku mlebu omah mabuk.
      Nanging aku ora wedi babar pisan
      Lan njupuk tong minyak sing cendhak.
      Lan ing wayahe ana meja sing enak ditata,
      Ana jinis apik banget, lantai wis dikumbah.
      Dadi, ing wektu iki, wong mendem botak
      Dumadakan status Gusti Allah angsal! :)
      1. kesel kabeh
        kesel kabeh 20 Juli 2017 15:13
        + 13
        Nah, nalika sampeyan turu kanthi seneng,
        ing amben, mlebu * wedhus lanang,
        laras pendek kekasihku,
        Bojoku diikat simpul kanggo kula.
    7. Doliva63
      Doliva63 20 Juli 2017 14:54
      + 19
      Apa sing ana kanggo sinau? Kepiye carane mbukak botol bir? ngguyu
      Kanggo dangu iku ing ZabVO: ing tengah binge, padha ditarik kula metu kanggo sawetara shooting kanggo bantuan njupuk senjata anyar. Ditulungi, mlaku-mlaku nyabrang steppe, ora dicukur, nganggo jaket olahraga sing kusut. Menyang SKA kabupaten lunga, cara menyang lapangan tembak pistol ditakoni. Nuduhake iku ana. Aku, kaya ganjaran, ditawani njupuk saka PM. ditembak. Kabeh ana ing 10 lan 9. Kepala tim bajingan - ora kedadeyan kaya ngono! Menehi gun liyane. Siji ing susu, siji ing 8, liyane maneh ing 10 lan 9. Wong rame watara - ing steppe sampeyan saben wong sing ora duwe omah nembak kaya ngono?! Ya, aku ngomong, yen dheweke master olahraga ing shooting kacepetan dhuwur lan nunggu pesenan kanggo pensiun saka Angkatan Bersenjata. ngguyu ombenan
      Nanging kanthi serius, sing paling penting karo bedhil ora ilang ing endi wae. Rama sapisan ing stasiun, ing proses pamindhahan sabanjuré, ninggalake penghargaan Walter (kanggo Prague-68) ing windowsill ing. Inggih, iku ora "lumahing" ngendi wae. Lan luwih saka sapisan tali teka kanggo ngluwari nalika pistol ambruk metu saka sabuk RD ing roto, digunakake bakal "jongkok mudhun". Ing sisih liya, ana kasus, aku mabur saka Chita menyang Moskow, kaya sing dikarepake, aku pengin nyerahake bedhil menyang komandan kru (iki nalika ana Aeroflot), nanging dheweke ora njupuk. Ayo tetep karo sampeyan, ing kabin, kita bakal dadi tenang. Dadi, ana akal yen wong sing nyukupi duwe senjata, jebule.
    8. Wolverine
      Wolverine 20 Juli 2017 15:05
      +1
      Sampeyan ora perlu sinau akeh, nanging sampeyan butuh semangat lan keberanian sing akeh kanggo ngetrapake. Ditarik tong minyak siap digunakake. hi
      1. Geisenberg
        Geisenberg 20 Juli 2017 15:09
        0
        Quote: Wolverine
        Sampeyan ora perlu sinau akeh, nanging sampeyan butuh semangat lan keberanian sing akeh kanggo ngetrapake. Ditarik tong minyak siap digunakake. hi


        Ora mesthi kanthi cara kasebut. Iku bakal bener kanggo ngomong "ana trunk - bakal ana aplikasi" Lan iki ora kabeh apik ..
    9. ala543
      ala543 20 Juli 2017 15:07
      +2
      nangis saiki wong bakal nembak aku mesthi nangis
      1. Andrey591
        Andrey591 20 Juli 2017 15:44
        +2
        "Ing Rebo, ing desa Aleksino, ana kacilakan sing nglibatake Maserati lan Mazda. Sajrone konflik, sawise tabrakan mobil, pembalap Maserati nembak mungsuh kanthi senjata traumatik lan mlayu "


        Luwih rincian ing TASS:
        http://tass.ru/proisshestviya/4427296
      2. Monarchist
        Monarchist 20 Juli 2017 18:11
        0
        Apa ana alesan?
      3. Baloo
        Baloo 23 Juli 2017 23:46
        +1
        Kutipan: Evil543
        nangis saiki wong bakal nembak aku mesthi nangis


        Dadi ing kene aku meh padha. Bakal lara nangis nangis
    10. Geisenberg
      Geisenberg 20 Juli 2017 15:08
      0
      Quote: penembak gunung
      Kepengin pengin. Sampeyan mung kudu sinau akeh supaya bisa ngatasi.


      Mesthine dheweke bakal nggawe prosedur kanggo entuk ijin supaya wasir sing entuk bakal nguap.
      1. Baloo
        Baloo 23 Juli 2017 23:49
        +1
        Kutipan saka Geisenberg
        Quote: penembak gunung
        Kepengin pengin. Sampeyan mung kudu sinau akeh supaya bisa ngatasi.

        Mesthine dheweke bakal nggawe prosedur kanggo entuk ijin supaya wasir sing entuk bakal nguap.


        Lan bakal bener. Ingkang paling penting iku tes ing komputer, lan pitakonan sing acak pipis, lan ora kaya tiket. Tes sing penting banget kanggo agresi laten lan, mesthi, skizofrenia laten lan perkara cilik liyane kaya frustasi. Analisis komputer saka tulisan tangan lan teken bisa ngomong akeh bab wong.
    11. aran
      aran 20 Juli 2017 15:23
      +9
      Quote: penembak gunung
      Kepengin pengin. Sampeyan mung kudu sinau akeh supaya bisa ngatasi.

      Ana apa-apa utamané angel ana. Sampeyan pengin pindhah menyang kunjara! Sadurunge ngidini tong minyak cendhak, perlu kanggo ngganti undang-undang kasebut. Nyatane, kita ora duwe hak kanggo mbela diri. Kene sampeyan nggunakake trauma - kabeh, langsung pidana. Lan sampeyan pengin senjata! Kita ora duwe hak kanggo mbela diri. ORA! Kabeh wong munggah lan ngluwihi!
    12. uga-dokter
      uga-dokter 21 Juli 2017 05:21
      +2
      Apa ana kanggo sinau. Ing kamp latihan, dheweke ngajari aku carane ngurus dheweke sajrone 15 menit lan dibebasake menyang jarak tembak. Sanadyan sadurunge utawa sawise dheweke ora nyekel bedhil ing tangane. Telung babak - 27 TCTerms ing 30 meter. Saka makarov. Ora asil paling apik ing antarane siswa kita.
  2. kesel kabeh
    kesel kabeh 20 Juli 2017 13:28
    + 17
    Stubbornly, terus-terusan, mafia bedhil meksa nindakake perkara adol gratis senjata short-barreled kanggo populasi negara kanggo miwiti. Lan bantahan kasebut, dirancang kanggo para penyayang senjata kanthi campuran idiocy, mung nrenyuhake:
    yen nerak ngerti luwih dhisik babagan kemungkinan senjata cilik ing siji utawa warga liyane, mula dheweke ora bisa nindakake kejahatan.

    kriminal arep ing cilik marang warga karo gegaman mung bakal njupuk menyang akun kasunyatan ngarsane nalika planning tumindak reged kang. Nanging kabeh individu sing ora seimbang mental, uga wong-wong sing seneng ngombe lan ngumbara ing kutha sore, bakal nyedhiyakake awake dhewe.
    1. -Pengembara-
      -Pengembara- 20 Juli 2017 13:38
      + 21
      Wis nulis:
      ""Aku pengin ngelingake sampeyan babagan kasus sing ora suwe banget karo penembakan salesman toko bedhil, lan yen ana memori, rong bocah wadon sing liwat cedhak toko iki ora cukup moral. Sepira adohe dheweke lan umume bakal ana korban kasebut, yen dheweke ngerti yen ana warga bersenjata sing taat hukum? Lan apa yen kita ngenalake tanggung jawab pidana kanggo non-panentu lan non-nyegah kanggo wong sing nganggo senjata tinimbang hukum sing luwih gedhe?"
      "Iku rahasia kanggo wong sing duwe senjata ing negara iki (utawa kesempatan kanggo ndarbeni)? Kabeh wis jelas karo penegak hukum lan struktur negara - kontrol, tanggung jawab, lan liya-liyane. Nanging malah "kejahatan", sakperangan alesan, isih ora. "mowed mudhun" kabeh kutha lan desa! Dadi, iku bisa sing liyane saka populasi, utamané sing wis njabat ing paling istilah, bakal njupuk ing kabeh sing gerakane? Medical, aspèk legal sing song kapisah, rampung solvable. "
      Mung rega kudu cukup terjangkau kanggo wong sing kerja, supaya ora dadi "mung kanggo wong kulit putih." eseman Mulihake jarak shooting ing institusi pendidikan (kaya ing jaman Soviet), bagean shooting, DOSAAF, etc.
      Aku bakal lunga maneh kanthi seneng.
      Kene, mburu lan ciloko piye wae "ora anget": pisanan - amarga aku ora pamburu (lan aku mung ora ngerti penggalihipun dhumateng saka njupuk urip. Pamburu, ora pelanggaran! hi), lan liya - aku nimbang iku senjata pemusnah massal - padha karo bom karet, lan estetika ing "0". Barel cendhak minangka perkara liyane - ing jarak tembak, lan koleksi, lan malah sing ati-ati ... "

      Aku uga bisa nambah: Aku maca nang endi wae: "Mung daya sing populer - kang gumantung ing bayonet saka wong." Lan siji liyane: miturut hukum Romawi sing padha, prabédan mung antarane abdi lan wong merdika yaiku anané senjata kanggo nglindhungi kamulyan lan kamulyan saka negara lan negara! Cukup aja ngomong babagan kasunyatan manawa "wong kabeh bakal mateni awake dhewe"! Pranyata metu piye wae aneh ing umur 18 sing bisa dipercaya meh kabeh jinis gegaman, lan ing 20 saben wong dadi ora normal lan ora nyukupi ... Elinga kaping sadurunge pertengahan 80s: ing meh saben sekolah ana sawetara shooting. lan latihan ing aturan kanggo nangani senjata. Lan piye wae aku ora kudu krungu manawa ing kabeh negara kita ana kasus panggunaane sanajan bocah-bocah ing "pertandingan dudu bocah-bocah". Sing. kabeh pitakonan ing instilling budaya nangani senjata.
      1. kesel kabeh
        kesel kabeh 20 Juli 2017 13:53
        +6
        Sing. kabeh pitakonan ing instilling budaya nangani senjata.

        Lan carane nanem budaya iki ing psychos? Kepiye carane njamin wong normal saka gangguan ing urip kita? Kepiye carane ngunggahake remaja budaya sing cukup ing masa pubertas?
        1. Roulette
          Roulette 20 Juli 2017 14:30
          +8
          Hmm ... ana masalah iki, sing penting .. Dheweke ngrusak otak nganti pirang-pirang dekade, ngilangake konsep kalbu, kehormatan, kamulyan, rasa proporsi menyang bledug, nggawe saben detik psiko sing ora seimbang tanpa rem mental lan tanpa rem. penchant kanggo analytics lan pemahaman sing bener saka kahanan .. Lan saiki kanggo nyedhiyakake masyarakat cheburahnut "disiapake" iki nganggo senjata ... langkah sabanjure para penghancur Rusia ... Aku ngerti yen aku ilang kritéria kanggo milih pelamar duwe ijin .. nanging, kabeh padha .. loopholes korupsi lan adoh kita lunga ..
        2. fudo
          fudo 20 Juli 2017 17:43
          +3
          nanging kepiye carane dheweke gelut karo psychos kanthi sumbu ing tangane saiki?
        3. Alex Roso
          Alex Roso 22 Juli 2017 00:39
          +1
          Lan sapa sing ujar manawa psikopat bisa entuk senjata?
      2. Perse.
        Perse. 20 Juli 2017 14:19
        +2
        Quote: -Wanderer-
        Kene, mburu lan ciloko piye wae "ora anget": pisanan - amarga aku ora pamburu (lan aku mung ora ngerti kesenengan njupuk ing wong urip. Pamburu, ora pelanggaran! hi)
        Aku mung arep takon iki, nanging apa seneng nembak ing "daging manungsa" yen "short-barrels iku urusan liyane"? Nalika padha ngelingi Roma kuna, hukum Romawi, padha ora pengin ngerti sing iku masyarakat sing duwe budak, lan meh rong ewu taun kepungkur. Yen moral lan budaya mudhun ing masyarakat "menyang alas", ora ana sing bisa ditanamake ing budaya nyekel senjata. Ana negara ngendi kabeh "barmaley" karo gaman wis ora dadi luwih budaya ing negara iki, lan malah ing negara padha, polisi njupuk kanggo matèni, yen mung ketoke wong-wong mau sing nuduhake senjata, padha njupuk malah ing. bocah-bocah. Kita uga duwe panandhang Duma "ora budak" lan "cowboys", loro ing antarane wakil individu lan ing antarane partai kayata Partai Demokrat Liberal. Hukum apa sing bakal diseret, kanggo kepentingane, kanggo kepentingane, pitakonane ...
        1. -Pengembara-
          -Pengembara- 20 Juli 2017 16:18
          +7
          Kaping pisanan: Aku ora tau nembak "daging manungsa" lan kepinginan kasebut ora ana. Dheweke mung nembak ing jarak tembak lan ing jarak tembak, nalika dheweke duwe pangkat ing tembak peluru. Aku isih bakal nembak, mung wiwit pertengahan 80-an galeri shooting ing institusi pendidikan ditutup, senjata dirampas. Bisa uga ana ing endi wae, nanging manawa rega ora bakal ditambahake kanggo kartrij.
          Kapindho: kaya wong normal, aku ora bisa tetep ora peduli karo baja lan senjata api, kaendahan lan kasampurnane. Kajaba iku, iki minangka sejarah perkembangan peradaban, ilmu pengetahuan, teknologi lan teknologi.
          Katelu: nyatane, sampeyan manggon ing sistem budak. Ora ana kepinginan kanggo mbuktekake lan mbantah, mikir, mbandhingake lan nggawe kesimpulan dhewe.
          Kaping papat: moral lan budaya ing masyarakat minangka turunan saka moralitas lan budaya saben wong, lan "ragi" iki mung diwenehake dening kulawarga lan lingkungan sing cedhak. hi
          1. -Pengembara-
            -Pengembara- 20 Juli 2017 16:42
            +7
            Lan kaping lima: "Nalika padha ngelingi Roma kuna, hukum Romawi, padha ora pengin ngerti sing iku masyarakat sing duwe abdi, lan iku meh rong ewu taun kepungkur." Mesthine bakal dadi panemuan kanggo sampeyan, nanging "hukum Romawi" saiki dadi basis kabeh undang-undang ing pirang-pirang negara ing donya! Kalebu kita.
            1. Perse.
              Perse. 24 Juli 2017 11:13
              0
              Quote: -Wanderer-
              Mesthine bakal dadi panemuan kanggo sampeyan, nanging "hukum Romawi" saiki dadi basis kabeh undang-undang ing pirang-pirang negara ing donya!
              Sampeyan ngerti, Nikolai, bisa diarani manawa alfabet Latin wis dadi sing utama ing pirang-pirang negara, utamane ing Eropa, kita bisa ujar manawa kira-kira 50% tembung lan formasi tembung ing basa Eropa Kulon saka basa Latin. saka Romawi. Kene, mung. ora perlu dissemble kene, bab kasunyatan sing hukum Roma kuna tetep langsung. Sampeyan ora njamin yen Eropa isih nganggo basa Latin, nanging sampeyan misuwur nganggo basa. Iki uga babagan senjata, ing "saka moralitas lan budaya saben wong." Moral lan budaya ora tiba metu saka papan, lagi digawa munggah kanggo taun, dekade, abad. Yen wong enom saiki nonton Dom-2 lan ngrungokake vulgarity lan rudeness, kang umume ing TV, iku ora kamungkinan kanggo mundhakaken budaya, lan moralitas konsumen lan kultus dhuwit bakal mundhakaken apa liyane saka selfishness lan selfishness. Aku ora bakal padu karo sampeyan, aku uga seneng senjata, aku ngerti kekuwatane, nanging aku beda. Kanggo saben dhewe.
          2. Rusfaner
            Rusfaner 21 Juli 2017 11:19
            +3
            Ora "counter-", nanging "pro-"
            Kalajengaken seratanipun: mbah kakung, ngendika bab jaman pra-revolusioner, ugi nyentuh wontenipun gaman ing griya (gubug, gubug). Dheweke kandha yen Cossack, mendem, nyekel saber utawa sekrup, banjur dicemplungake ing publik lan tanpa mercilessly. Mula, sanajan tawuran, senajan mendem, ora kena gegaman. Padha bisa, mesthi, njupuk munggah kalung, nanging banjur maneh spanking. Lan bedhil lan saber digantung ing papan sing penting ing omah, biasane ing ndhuwur amben wong tuwa ...
      3. aran
        aran 20 Juli 2017 15:29
        +7
        Quote: -Wanderer-
        Wis nulis:
        ""Aku pengin ngelingake sampeyan babagan kasus sing ora suwe banget karo penembakan salesman toko bedhil, lan yen ana memori, rong bocah wadon sing liwat cedhak toko iki ora cukup moral. Sepira adohe dheweke lan umume bakal ana korban kasebut, yen dheweke ngerti yen ana warga bersenjata sing taat hukum? Lan apa yen kita ngenalake tanggung jawab pidana kanggo non-panentu lan non-nyegah kanggo wong sing nganggo senjata tinimbang hukum sing luwih gedhe?"
        "Iku rahasia kanggo wong sing duwe senjata ing negara iki (utawa kesempatan kanggo ndarbeni)? Kabeh wis jelas karo penegak hukum lan struktur negara - kontrol, tanggung jawab, lan liya-liyane. Nanging malah "kejahatan", sakperangan alesan, isih ora. "mowed mudhun" kabeh kutha lan desa! Dadi, iku bisa sing liyane saka populasi, utamané sing wis njabat ing paling istilah, bakal njupuk ing kabeh sing gerakane? Medical, aspèk legal sing song kapisah, rampung solvable. "
        Mung rega kudu cukup terjangkau kanggo wong sing kerja, supaya ora dadi "mung kanggo wong kulit putih." eseman Mulihake jarak shooting ing institusi pendidikan (kaya ing jaman Soviet), bagean shooting, DOSAAF, etc.
        Aku bakal lunga maneh kanthi seneng.
        Kene, mburu lan ciloko piye wae "ora anget": pisanan - amarga aku ora pamburu (lan aku mung ora ngerti penggalihipun dhumateng saka njupuk urip. Pamburu, ora pelanggaran! hi), lan liya - aku nimbang iku senjata pemusnah massal - padha karo bom karet, lan estetika ing "0". Barel cendhak minangka perkara liyane - ing jarak tembak, lan koleksi, lan malah sing ati-ati ... "

        Aku uga bisa nambah: Aku maca nang endi wae: "Mung daya sing populer - kang gumantung ing bayonet saka wong." Lan siji liyane: miturut hukum Romawi sing padha, prabédan mung antarane abdi lan wong merdika yaiku anané senjata kanggo nglindhungi kamulyan lan kamulyan saka negara lan negara! Cukup aja ngomong babagan kasunyatan manawa "wong kabeh bakal mateni awake dhewe"! Pranyata metu piye wae aneh ing umur 18 sing bisa dipercaya meh kabeh jinis gegaman, lan ing 20 saben wong dadi ora normal lan ora nyukupi ... Elinga kaping sadurunge pertengahan 80s: ing meh saben sekolah ana sawetara shooting. lan latihan ing aturan kanggo nangani senjata. Lan piye wae aku ora kudu krungu manawa ing kabeh negara kita ana kasus panggunaane sanajan bocah-bocah ing "pertandingan dudu bocah-bocah". Sing. kabeh pitakonan ing instilling budaya nangani senjata.

        Dear Nikolay! Aku setuju karo sampeyan, nanging aku mbaleni. Ditulis ing ndhuwur. Entuk gegaman! Yen sampeyan nggunakake kanggo pertahanan diri, utawa, luwih-luwih, yen sampeyan ngadeg kanggo wong, mesthine sampeyan bakal entuk 8-10 taun. Miturut undang-undang saiki. Lan ora bakal owah
        1. -Pengembara-
          -Pengembara- 20 Juli 2017 15:51
          +2
          Aku setuju banget karo sampeyan, mulane aku nulis babagan ngganti undang-undang: "Lan yen kita uga ngenalake tanggung jawab pidana amarga gagal nyedhiyakake lan nyegah kanggo wong sing nganggo senjata tinimbang hukum keluwihan?" hi
      4. Monarchist
        Monarchist 20 Juli 2017 18:14
        +1
        Wanderer, Aku 150% ing sih!
    2. atakan
      atakan 20 Juli 2017 13:43
      +4
      kutipan saka artikel liyane
      Warga AS nggunakake bedhil kanggo mbela diri saben taun, kira-kira 2,1 yuta kaping. Panganggone gegaman kanggo mbela dhiri dianggep, ing antarane, kanggo ngarahake senjata marang wong sing nglakoni tumindak sing ora sah, uga minangka peringatan tembak ing udara. Warga kudu langsung nglaporake kabeh kasus panggunaan senjata sing nyebabake penembakan menyang polisi.

      Panggunaan senjata api dening warga, kanggo kepentingan pertahanan diri, ing 98% kasus ora nyebabake pati utawa cedera serius para penyerang, ing 2/3 kasus, pistol lan revolver digunakake, ing 90% saka kasus, senjata digunakake ing jarak 10 - 12 kaki (kira-kira 3 - 3,5 meter). Nalika njupuk ing jarak cendhak iki, urip:

      9% ditembak saka bedhil smoothbore;
      50% kena geni bedhil;
      90% sing kena pengaruh pistol lan revolver.

      Ego: Ing Rusia, warga kanthi sengaja nganggo senjata jinis sing paling mbebayani (senjata)

      mafia bedhil meksa nindakake perkara free Advertisement saka handguns kanggo populasi negara kanggo miwiti.

      Sing jelas, ora mung mafia, nanging perusahaan, apa bedane.
      1. kesel kabeh
        kesel kabeh 20 Juli 2017 14:23
        +1
        Kutipan saka atakan
        mung ora mafia, nanging perusahaan. Apa bedane.

        Bedane iki kanggo wartawan lan bankir, amarga. mantan squat ing ngarepe perusahaan karo artikel loropaken, nalika terakhir nyimpen lan count dhuwit. Perusahaan ing kondisi kapitalisme modern minangka geng sing padha, nanging kanthi struktur sing luwih maju, wilayah bisnis sing mapan, media saku lan jumlah gedhe ora ana ing dana umum, nanging ing akun bank.
      2. alstr
        alstr 20 Juli 2017 14:30
        +2
        Ya, lan ana sinau ing New York. Ana sistem kanggo ndhaptar gambar.
        Dadi, mbandhingake data, kita entuk mung ora luwih saka 20% sing dilaporake njupuk.
        Lan iku mung njupuk. Mung entuk senjata ora ana pitakonan ing kene.
    3. IPC 245
      IPC 245 20 Juli 2017 13:44
      + 25
      Lha kowe kok ngono...?Gaman iku mung piranti. Contone, ing tangan pejabat penegak hukum, senjata dirancang kanggo nglindhungi warga. Ing tangan prajurit wajib mbela negara. Tingkat latihan bocah-bocah umur 18 taun ing tentara modern arang banget, nanging dipercaya bisa nyekel senapan mesin ing tangane. Sawise bali saka tentara, padha maneh infringed ing hak alam - kanggo nglindhungi piyambak lan sederek saka serangan.
      Kaping pisanan, tampilan senjata digandhengake karo kabutuhan kanggo nglindhungi sing luwih kuwat. Contone, saka kewan predator. Mobil kasebut uga bisa mateni, nanging ora ana sing njaluk supaya dilarang. Miturut statistik, umume kejahatan ditindakake nggunakake piso pawon.
      Ana mung "edan" ing Rusia! Ngidini senjata lan pembantaian bakal diwiwiti.
      Kita nyengkuyung legalisasi senjata mung kanggo warga sing waras lan taat hukum. Jalaran para durjana ing negara kita wis padha duwe gegaman apa wae utawa bisa oleh apa-apa yen dikarepake, awit saka jaman Perang Dingin wis akeh gudhang.
      Ana conto negara ing ngendi sabangsa kita manggon ing kondisi senjata legalized (Moldova, negara Baltik). Pembantaian ora diwiwiti ing kana, sanajan ana jaminan saka mungsuh legalisasi. Senjata dipikolehi dening 5-10 persen populasi, nanging iki cukup kanggo nyuda angkara.
      Aja nganggep kita sapi, kita iki wong sing cukup !!!
      1. logall
        logall 20 Juli 2017 13:55
        + 20
        Yen dheweke ngerti yen ana gaman ing omah, dheweke ora bakal ngrampog.
        Kajaba iku kanggo senjata dhewe ...
        1. Penzuck
          Penzuck 20 Juli 2017 14:21
          +3
          Kutipan saka Logall.
          Yen dheweke ngerti yen ana gaman ing omah, dheweke ora bakal ngrampog.
          Kajaba iku kanggo senjata dhewe ...

          persis.
      2. kesel kabeh
        kesel kabeh 20 Juli 2017 14:41
        +3
        Kutipan: IPC 245
        Mobil kasebut uga bisa mateni, nanging ora ana sing njaluk supaya dilarang.

        Sampeyan salah, ana wong sing nyoba nglawan automobilisasi total, nanging macet dening media kanthi dhuwit raksasa mobil. Kemacetan lan polusi ing kutha-kutha gedhe ora dibutuhake dening sapa wae sing manggon ing kono. Lan korban ing dalan ing Rusia mung taun kepungkur ngluwihi 23 wong, sing paling murah ing taun-taun pungkasan. Lan banjur padha uga pengin uncalan laras cendhak menyang masyarakat.
      3. Monarchist
        Monarchist 20 Juli 2017 18:20
        +1
        Mpk245, aku setuju karo sampeyan
      4. atakan
        atakan 21 Juli 2017 01:23
        0
        Anak pejabat lan perusahaan ing gel nyopir ing arah ngelawan ora dianggep bodho basa Dadi padha sijine short-laras ing beban hak.
    4. RED PARTISAN
      RED PARTISAN 20 Juli 2017 14:32
      +6
      Ora ana begal siji sing nyukupi bakal pindhah menyang "mokruha" amarga saka ponsel, muni utawa saperangan atus dhuwit ing dompet. Wong-wong sing dadi kanggo matèni ing rampokan nindakaken kanggo jackpot amba, ngendi resiko kanggo njaluk menyang Dolphin Black diimbangi dening MediaWiki potensial yen sukses.
      1. kesel kabeh
        kesel kabeh 20 Juli 2017 14:43
        +6
        Sampeyan nulis kanthi bener:
        Ora rampog cekap
        , lan apa apa karo cupet, sing uga lumaku ing lurung-lurung?
        1. alstr
          alstr 20 Juli 2017 15:24
          +5
          Utamane sing ora cukup kanggo dosis.
          1. Viktor.N.Aleksandrov.
            Viktor.N.Aleksandrov. 20 Juli 2017 19:32
            +5
            Iki sing pisanan ditembak!
    5. Nick 2017
      Nick 2017 20 Juli 2017 21:44
      +4
      Kanggo ngakoni senjata saka wong sing ora seimbang mental lan ngombe, karyawan saka lisensi utawa panguwasa medis sing menehi kesimpulan positif babagan wong-wong mau kudu tanggung jawab pribadi, iku kabeh. Sanalika sing arep adol sertifikat bakal suda.
    6. hohkn
      hohkn 21 Juli 2017 06:32
      +1
      Kutipan saka tiredwithall
      penjahat sing nindakake kasus marang warga kanthi gaman mung bakal nggatekake kasunyatane nalika ngrancang tumindak sing kotor.

      Lan katon ing statistik. Apa ana akeh kejahatan sing wis disiapake ing massa total? Sejatine, ana Kadurjanan spontan - rampokan kanggo ngombe sakteruse saka loot, amarga "ana ora cukup, nanging karya nyuwil"; rampokan saka kategori padha, mung pidana, contone, karo piso utawa kuningan knuckles; Rajapati, utamané ing latar domestik (sawise ngombe bebarengan, padha njupuk piso tanpa nuduhake apa-apa), etc.
      Aku yakin siji bab - gegaman ana ing tangan saka wong sing ora siap kanggo nggunakake amarga negara psycho-emosional, ora ana gunane. Lan sinau iki dawa lan surem. Apa wong bakal nindakake kanthi profesional? Aku - meh ora. Kantor pribadi anyar mung bakal katon kanggo ngetokake dhuwit lan ngetokake kertas "perlu". Kanggo dhuwit, mesthi. Contone, njupuk kontrol instrumental nalika mriksa kendaraan. A Bunch saka wong nindakake liwat kanca (mung biaya sethitik liyane), tanpa malah nyedhiyani mobil paling kanggo pengawasan visual.
  3. Firaun7766
    Firaun7766 20 Juli 2017 13:30
    +6
    Prosedur karo senjata mburu bakal disederhanakake ing wiwitan.
    Lan babagan tong minyak cendhak - obrolan liyane, ora ana sing diidini.
  4. Shadow Shooter
    Shadow Shooter 20 Juli 2017 13:39
    +3
    Aku pengin pistol Yarygin nglirik Ayo parlemen sing mutusake)
    1. RED PARTISAN
      RED PARTISAN 20 Juli 2017 14:34
      +1
      Ich omong kosong, aku bakal njupuk Five-Seven.
      1. Monarchist
        Monarchist 20 Juli 2017 18:36
        +1
        Penembake surem, partisan Red, sampeyan duwe panjalukan kanggo pistol pertempuran modern, nanging aku: Nagant lawas apik cukup kanggo populasi kanggo pertahanan diri.
        Revolver jinis Nagant utawa pistol nganti 200 J. bakal relatif murah, umume populasi kita ora duwe celengan sing padhet, lan wong sugih saiki duwe barang kanggo mbela awake dhewe.
      2. Baloo
        Baloo 23 Juli 2017 23:54
        +1
        Quote: RED PARTISAN
        Aku pengin pistol Yarygin Ayo mutusake anggota parlemen)

        Quote: RED PARTISAN
        Ich omong kosong, aku bakal njupuk Five-Seven.

        Kanca-kanca, kenapa sampeyan? Apa sampeyan wis diubengi dening mungsuh, utawa wis padha kanggo "kasus"?
    2. san4es
      san4es 20 Juli 2017 14:50
      +5
      Kutipan: Shadow Shooter
      Aku pengin pistol Yarygin nglirik

      ... kanggo muter reged ing wayah magrib nglirik ?... Banjur karo designator laser ya
  5. Komentar wis dibusak.
    1. kuz363
      kuz363 20 Juli 2017 13:51
      + 11
      Dadi wong mendem, psiko, pecandu narkoba iki bakal ditembak ing dalan dening warga terhormat sing uga duwe senjata kasebut. Lan ora masalah. Wangsulan: Bab ingkang utama - kanggo ngatasi masalah karo perlu kanggo mbela dhiri. Senjata bebas didol ing Moldova lan Negara Baltik. lan ing negara Kulon liyane uga. Nanging ing Rusia, dheweke mateni luwih akeh karo obyek liyane - piso, bangku, panci lan bobot liyane. Apa padha uga dilarang?
      1. jj
        jj 20 Juli 2017 14:01
        +1
        Jujur, luwih gampang ngatasi skandal ing pawon nganggo pistol tinimbang nganggo wajan.
        1. Nick 2017
          Nick 2017 20 Juli 2017 21:39
          +1
          Nanging supaya wong-wong mau ngrampungake skandal pawon karo apa wae - yen wong setengah pinter, banjur pasangan / bojone, miturut definisi, padha, supaya ternak wong normal ora bakal nandhang sangsara :)
        2. Baloo
          Baloo 23 Juli 2017 23:56
          +1
          Kutipan saka jjj
          Jujur, luwih gampang ngatasi skandal ing pawon nganggo pistol tinimbang nganggo wajan.


          Jujur, ing konflik apa wae, sapa sing luwih pinter, sing luwih dhisik golek cara kanggo rukun tanpa wajan lan alu..
      2. Penzuck
        Penzuck 20 Juli 2017 14:59
        +3
        Kutipan saka: kuz363
        Senjata bebas didol ing Moldova lan Negara Baltik.

        Kanca nom-noman naif, apa sampeyan kelingan yen ing "negara Baltik" ana "warga negara" sing ora pareng duwe senjata? Apa sampeyan ngerti yen Transnistria ana ing Moldova?
        Kutipan saka: kuz363
        Nanging ing Rusia, dheweke mateni luwih akeh karo obyek liyane - piso, bangku, panci lan bobot liyane.

        Luwih saka setengah saka kejahatan sing diselidiki ditindakake dening wong sadurunge setya angkara, saben katelu - ing negara mabuk.
        https://мвд.рф/folder/101762/item/10732674/
        Kutipan saka: kuz363
        Apa padha uga dilarang?

        Luwih gampang nglarang vodka (sapratelo saka kejahatan) lan njupuk kabeh kriminal - paling ora setengah saka kejahatan ora bakal kelakon.
      3. Monarchist
        Monarchist 20 Juli 2017 18:44
        +6
        Aku elinga ing kanak-kanak padha marang kula: loro wong padu lan siji liyane karo ajiné kanggo donya sabanjuré. Yen sampeyan ngetutake logika reinsurer lan: piso pawon, palu, perabotan omah lan tinju kudu dilarang: apa yen Poddubny utawa Nikitushka Lomov anyar katon?
        1. sds87
          sds87 21 Juli 2017 11:44
          +1
          Quote: Monarchist
          piso pawon, Pethel, Furnitur ngarep lan ajiné

          Sampeyan bisa mateni nganggo tusuk gigi lan garpu lan tali sepatu. Barang-barang kasebut wiwitane duwe fungsi sing beda. Senjata api mung nduweni siji fungsi - kanggo murub peluru kanthi kacepetan dhuwur ing sawetara target. Tugase yaiku nggayuh target (kalebu fatal).
          Aku nentang nganggo tong minyak cendhak amarga kasunyatane ing uripku aku wis weruh lan komunikasi karo wong sing katon normal, banjur sapisan - lan dibongkar. Ora ana rem lan dadi mbebayani kanggo wong liya. Kajaba iku, ing negara sing tenang, dheweke bakal lulus ujian psikologis. Lan aku pancene ora pengin gopota ing wilayahku wiwit ngobahake bugles, "nembak rokok ing wong liwat." Cetha yen unsur pidana sing nganggo senjata api ing urutan lengkap. Nanging penonton iki ora seneng mencorong karo laras. Padha duwe kanggo "acara khusus". Dheweke ngerti kabeh akibat saka nggunakake senjata api. Lan "kasus khusus" apa sing bisa ditindakake dening pepadhamu sing mabuk sing mlaku-mlaku lan tenang sajrone pirang-pirang minggu, entuk dhuwit kanthi nyebarake iklan ing kothak kringet, lan banjur "rusak menyang tailspin" - mabuk lan wiwit mbuwang ajiné ing saben wong? Aku dhewe malah ora pengin curiga anané trunk ing kanca-kanca kuwi. Brr. Ya, lan carane Pethel menyang tengkorak kosong akeh tuwane sing ing ngarep firearm kudu katahan ing aman lan metu saka tekan anak? Kaping pirang-pirang aku wis maca carane bocah-bocah main karo "dolanan" bapake, bodho ditinggalake dening bapak sing ora duwe otak ing meja (malah ing aman - gampang kanggo njupuk kunci saka bapak). Lan carane rampung: ing akeh kasus fatal kanggo bocah-bocah. Ora. Kerep banget ing donya frenzied saiki, wong "breaking gendheng" saka nol. Lan dadi mbebayani malah piyambak. Lan nganggo senjata api - malah luwih mbebayani. Lan saiki wong umume ora sopan babagan akeh perkara, lali babagan bebaya sing potensial.
  6. urapatriot
    urapatriot 20 Juli 2017 13:46
    +8
    Tagihane wis dibungkus, ojo marani mbah. Ing latar mburi krisis sosial-ekonomi lan pemiskinan kanthi cepet saka warga Federasi Sumber Daya, njupuk lan nyebarake senjata menyang populasi? Aha saiki! Ya, iki bakal dadi lampus alami kanggo kabeh geng kriminal lan maling Rusia! Lan naluri ngreksa dhiri dikembangake meh padha karo pencernaan ....
  7. ngudud
    ngudud 20 Juli 2017 13:47
    +2
    Aku ora pracaya (c) Stanislavsky
  8. seregatara1969
    seregatara1969 20 Juli 2017 13:53
    +1
    jurusan lan tanpa gaman matèni wong - lan padha ora duwe apa-apa! lan nganggo gegaman, dheweke bakal nembak ing kabeh arah lan lunga kabeh
    1. Tolstoevsky
      Tolstoevsky 20 Juli 2017 13:58
      +5
      omong kosong. jurusan wis bersenjata. lan yen hukum liwati, jumlah jurusan bakal suda banget
    2. jj
      jj 20 Juli 2017 14:01
      +1
      Pengacara bakal mbantu
      1. RED PARTISAN
        RED PARTISAN 20 Juli 2017 14:36
        +6
        A pengacara ora bakal bantuan utama yen ngancam ing trunk lingkungan. Pengacara mayit ora ana gunane.
  9. domnich
    domnich 20 Juli 2017 13:56
    + 13
    Quote: penembak gunung
    Sampeyan mung kudu sinau akeh supaya bisa ngatasi.


    Kutipan saka x.andvlad
    Sanadyan populasi utawa sistem hukum wis siyap kanggo iki.


    Lan meh ora ana papan kanggo sinau. Ing Amerika Serikat, contone, ana cukup galeri shooting kanggo latihan. Aku mbaleni sing luwih angel kanggo nangani tong minyak cendhak (kanggo nindakake geni ngarahke). Akeh, malah prajurit, nembak tembakan kaping pindho ing sikile ... Ngendi peluru penembak sing ora dilatih?

    Lan siji wayahe. Salah siji saka kanca-kanca iku salah siji sing pisanan tatu. Salajengipun marang latar mburi rasa percaya diri kanggo wiwitan, kang wiwit duwe "mripat ireng" ing rutin, lan ing pungkasan kang disuduki.
    1. Doliva63
      Doliva63 20 Juli 2017 14:12
      + 12
      Akeh, malah personil militer, nembak tembakan kaping pindho ing sikile.
      -------------------------------------------------
      -------
      Iki timah! Utawa apa iki kasunyatane angkatan bersenjata saiki? Ing wektu liyane, lètnan ditanggepi karo discharge ing shooting.
      Aku duwe kanca, dheweke lulus saka BVVOKU, duwe julukan Kurkoschastlivy, amarga dheweke ora nate ngolesi pistol, malah mabuk ing papan. ngguyu
      1. domnich
        domnich 20 Juli 2017 14:52
        + 11
        Iki minangka kasunyatan 30 taun kepungkur, nalika aku lagi liburan (teka saka Murmansk) njupuk saka revolver kanggo juara Sevastopol kanggo tim Balaklava. Lan saiki aku ora ngerti ... nanging galeri shooting asring banget ditutup, senjata wis dicekel utawa ditutup banget.
        1. Doliva63
          Doliva63 20 Juli 2017 15:56
          +8
          Babagan tembakan kapindho ing sikilmu, apa babagan sampeyan, utawa apa? ngguyu Aku mangsuli. Kanggo revolver - ngormati! Dheweke mung nyekel pistol (saka "olahraga").
          1. domnich
            domnich 20 Juli 2017 16:21
            + 11
            Ora, dheweke nyoba nglatih anak buahe ing segara. Aku kudu nyelehake ing cedhak benteng supaya ora njupuk wow saka PM ...
            1. Doliva63
              Doliva63 20 Juli 2017 21:26
              +7
              Hm. Utawa nasib ala karo bawahan, utawa karo cuaca ngguyu Yen sampeyan minangka penembake kanthi pengalaman 30 taun, aku nyopot topi lan ngrokok hi
    2. Nick 2017
      Nick 2017 20 Juli 2017 21:36
      +2
      Lan aku wis ciloko kanggo akèh taun - lan aku ora nampa mripat ireng utawa piso :) Kanggo nerbitake ijin kanggo senjata kanggo kuwi "manteb diri" minangka kanca, psikolog kudu dipenjara, uga, ing paling padha kudu kicked metu saka layanan kanggo unsuitability, iki jamb saka sistem. Utamane kanggo senjata api lan tes psikologis kudu jero lan luwih jero, kanthi tanggung jawab pribadi psikolog yen ana darurat.
  10. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 20 Juli 2017 13:57
    +2
    kabeh sing perlu kanggo drive metu vzashey gudkov karo turunane, carane iku metu saka lemah
  11. anjey
    anjey 20 Juli 2017 13:58
    +1
    Kutipan saka Pharao7766
    Prosedur karo senjata mburu bakal disederhanakake ing wiwitan.
    Lan babagan tong minyak cendhak - obrolan liyane, ora ana sing diidini.
    ya, paling kamungkinan, kanggo njupuk bundhas lan banjur akeh alangan lan extortions, aku gas siji wiwit 1995 lengkap lisensi tanpa masalah, taun aku nolak - padha meksa aku kanggo latihan kanggo 4000 r, mung strained, lan ora ana kartrid gas, lan sejatine gasuha ora efektif lan dadi ora relevan, kajaba ciloko ...
  12. Dzafdet
    Dzafdet 20 Juli 2017 14:08
    0
    Kutipan saka tiredwithall
    Kutipan saka Logall.
    Aku mbaleni maneh: ora ana sing bakal sinau. Pinokio ngedol "ABC"! Lan aku tuku kalkulator, ngitung dhuwit ...

    Aku setuju yen pasinaon bakal ditiru paling apik. Nanging kanthi biaya Buratino sampeyan salah. Duwe adol aksara, dheweke tuku tiket kanggo konser Pugacheva ing Teater Taganka.



    Nanging ora: dheweke lunga menyang omah bordil ... wassat
  13. Dzafdet
    Dzafdet 20 Juli 2017 14:10
    +1
    Kutipan saka: kuz363
    Dadi wong mendem, psiko, pecandu narkoba iki bakal ditembak ing dalan dening warga terhormat sing uga duwe senjata kasebut. Lan ora masalah. Wangsulan: Bab ingkang utama - kanggo ngatasi masalah karo perlu kanggo mbela dhiri. Senjata bebas didol ing Moldova lan Negara Baltik. lan ing negara Kulon liyane uga. Nanging ing Rusia, dheweke mateni luwih akeh karo obyek liyane - piso, bangku, panci lan bobot liyane. Apa padha uga dilarang?


    Sampeyan kelalen kalebu wesi ing dhaftar iki. Dadi pimpinan iku piso pawon ... ngguyu
  14. Alex_59
    Alex_59 20 Juli 2017 14:13
    +1
    Wakil Ketua Dewan Federasi Alexander Torshin nggawe inisiatif kanggo ngidini warga Rusia nyimpen senjata laras cendhak lan digunakake ing kasus pertahanan diri.

    Torshin, miturut polisi Spanyol, menehi pitunjuk marang anggota klompok angkara sing diatur Taganskaya kanggo ngumbah modal liwat bank-bank lan real estate ing Spanyol, sing dipikolehi saka kegiatan pidana sing ditindakake dening klompok kejahatan terorganisir Rusia. Miturut kesimpulan saka lembaga penegak hukum Spanyol, Torshin ing struktur klompok angkara diatur "ngadeg ndhuwur" miturut omongane uwong pimpinan saka klompok pidana diatur Alexander Romanov. Romanov nyebat Torshin "bapak baptis" lan "boss" lan nindakake "operasi lan investasi" kanggo dheweke.[12][13] Sajrone panelusuran Romanov, loro "surat banget kompromi" saka Torshin uga ditemokake. Loro-lorone surat kasebut ana hubungane karo penyitaan raider saka department store Moskva ing Moskow ing taun 2009 dening perusahaan keamanan pribadi "Afghanets". Huruf pisanan kanggo Torshin ditulis dening kepala perusahaan keamanan pribadi Afghanets, kang, minangka nderek saka kasus iki, belongs kanggo Taganskaya klompok pidana diatur, kang takon kanggo ngintervensi lan nglindhungi saka "wong bersenjata" dikirim dening pemilik sadurungé. saka pusat blanja. Huruf kapindho yaiku tanggapan saka Wakil Jaksa Agung Federasi Rusia Viktor Grin Torshin, ing ngendi jaksa penuntut njamin lan njamin politisi kasebut, miturut panjaluke kanggo nglindhungi para penyerang, "langkah-langkah sing dibutuhake ditindakake"[14]. Wigati dimangerteni menawa layang jaksa mawa stempel negara.[15] Minangka asil penyadapan, sing ditindakake sawetara sasi sadurunge penahanan Romanov, layanan intelijen Spanyol nyimpulake yen dheweke ngetutake pesenan finansial saka Wakil Ketua Bank Sentral Rusia, Alexander Torshin, lan Torshin dhewe bisa. dadi manajer ibukutha klompok angkara sing diatur Taganskaya

    Ayo, ayo, bungah-bungah, dheweke bakal menehi hak kanggo mbela diri, ya.
    1. Komentar wis dibusak.
  15. Holuai
    Holuai 20 Juli 2017 14:26
    0
    Ing gambar TT, isih luwih apik tinimbang akeh batang modern! Lan PM umume pistol Polisi ...
    1. Baloo
      Baloo 24 Juli 2017 00:01
      +1
      .
      Quote: Kholuy
      Ing gambar TT, isih luwih apik tinimbang akeh batang modern! Lan PM umume pistol Polisi ...


      TT wis suwe ora diterusake amarga ora bisa dipercaya kanthi daya mandeg sing apik.
      Lan PM, minangka adoh aku elinga, iku versi apik saka Walter policeman.
  16. RED PARTISAN
    RED PARTISAN 20 Juli 2017 14:27
    +7
    Wis wektune kanggo ngidini populasi nggawa senjata laras pendek militer, lan dudu parodi ing bentuk kentut kanthi energi kurang saka 100 joule. Sapa wae sing pengin tuku senjata api kudu njupuk kursus shooting ing jarak tembak, ngerti hukum sing dibutuhake, sehat mental lan ora duwe masalah karo KUHP. Yen wong wis duwe hak nyopir kendaraan, prosedur kanggo entuk ijin kudu disederhanakake.
    Duwe hak kanggo nyekel senjata lan digunakake kanggo nglindhungi awake dhewe, sanak keluarga, uga wong liya minangka atribut saka wong sing bebas, lan dudu potongan daging tanpa hak. Apa wong tartamtu njupuk kauntungan saka hak iki utawa ora ora dadi penting, nanging saben warga saged liwat 18 taun sing ora duwe masalah karo sirahe, zat lan KUHP kudu duwe hak iki.
    Lawan utama senjata ing antarane populasi yaiku polisi lan bandit, amarga banget ngganggu "shearing wedhus". Siklus ganas iki kudu diputus ...
    1. serezhasoldatow
      serezhasoldatow 21 Juli 2017 11:45
      0
      "Yen wong wis duwe hak nyopir kendaraan, prosedur kanggo entuk ijin kudu disederhanakake." Miturut logika iki, mundhut driver bakal munggah, amarga. akeh sing diwenehi hak kanggo ulang tahune.
    2. Baloo
      Baloo 24 Juli 2017 00:05
      +1
      Quote: RED PARTISAN
      Lawan utama senjata ing antarane populasi yaiku polisi lan bandit, amarga banget ngganggu "shearing wedhus". Siklus ganas iki kudu dipecah..


      Aku nglawan senjata ing antarane populasi, amarga aku dadi dokter. Aku elinga carane ing Izhevsk, ing sawetara shooting saka Institut Mechanical, siji Ex matèni kabeh kanggo nyolong senjata. Ing taun-taun sing padha ing Kazan, mantan karyawan layanan Feldege teka ngombe teh lan mateni kanca-kancane kanggo nyolong senjata, wong wadon sing ora sengaja slamet mbantu ngenali pembunuh kasebut. Lan conto kuwi saben taun. Aku nglawan.
      Senjata penghargaan - mung saka tangan Presiden.
  17. Inquisitor
    Inquisitor 20 Juli 2017 14:32
    0
    Saiki, kanthi kepinginan sing kuat, sampeyan bisa nylametake awak kanthi smoothbore mburu, nanging ing kono sampeyan kudu ngeculake supaya luwih larang kanggo sampeyan dhewe, apa kanggo dokumen, apa kanggo mburu, lan mesthi ora ana sing bakal ngidini sampeyan njupuk, lan butuh wektu, wong sing kenal karo iki bubar nemoni, dheweke ora kesusu nanging butuh 2 wulan.
    Lan ing pungkasan, nalika aku weruh prices kanggo bab kabèh, aku mutusaké ora njupuk senjata api, nanging kanggo ndandani lan ketemu rega.
    1. Sauron80
      Sauron80 20 Juli 2017 15:20
      0
      A pump kuping digunakake biaya saka 2-3 rubles, yen sampeyan njupuk iku sejatine sifate "mung ing kasus" lan supaya pengalaman dadi. Ing sawetara shooting, njupuk wong konco mata, yen ora pamburu.
  18. rayer379
    rayer379 20 Juli 2017 14:32
    +4
    babagan psikosis: wajib dites dening narcologist lan psikiater sapisan sasi (utawa loro)

    pusat latihan: minangka klien katon, bakal ana akeh pusat - iki bisnis apik! Pitakonan liyane yaiku kabeh kudu dilisensi lan dipriksa kanthi rutin (staf Kementerian Dalam Negeri bakal tuwuh utawa badan anyar bakal digawe kanggo iki)

    lan sing pungkasan: malah senjata laras cendhak wis dilegalake, ora bakal dadi pimpinan ing lethality.
    1. Baloo
      Baloo 24 Juli 2017 00:06
      +1
      Kutipan saka rayer379
      babagan psikosis: wajib dites dening narcologist lan psikiater sapisan sasi (utawa loro)

      Kocak banget
  19. Ingvar0401
    Ingvar0401 20 Juli 2017 14:42
    +4
    Kutipan: Iskander Sh
    Pulisi lan militèr, kaya-kaya nganggo gaman.

    Nyatane, militer ora ana ing negara kita - aku mung ndeleng PMku sing tugas. Lan setaun sepisan ing lapangan tembak ...
    1. Doliva63
      Doliva63 21 Juli 2017 16:59
      +8
      Aku wonder ngendi layanan kuwi? belay
      Mecat sepisan seminggu iku wajibe saben wong, ta?
      Kajaba iku, mesthine kanggo njupuk diwiwiti kanthi pistol (kita duwe 2 kanggo perwira / panji lan 1 kanggo sersan), bedhil mesin lan saka kabeh gaman unit kita. Kanggo dina (dina lan wengi) sampeyan bakal njupuk kaya sing lan drive karo shooting ing wilayah, apa kapets. Lan ing dina liyane kanggo perwira lan panji-panji, kita duwe jam tembak saka PM lan PB ing jarak tembak unit militer nalika nedha awan. Ing wektu sing padha, kepala gudang ora gelem ngetokake amunisi kurang saka 1000 butir. Padha mowed mudhun saka iki, minangka paling padha bisa. Lan wiwit tanggal 89 (ing GSVG) aku umume turu karo PM ing ngisor bantal ngguyu Lan sampeyan - sapisan taun ing jarak tembak, begja! ombenan
  20. henx
    henx 20 Juli 2017 14:52
    +1
    nyiapake rakyat kanggo perang sipil. Ora ana wonder pistol dilarang ing Uni Soviet
    1. warriorrima
      warriorrima 20 Juli 2017 17:39
      0
      Kutipan saka haenx
      nyiapake rakyat kanggo perang sipil. Ora ana wonder pistol dilarang ing Uni Soviet

      Wektune beda-beda, sendok larang kanggo nedha bengi, lan irisan dibuwang nganggo irisan, yen "serikat" anyar teka, sampeyan bisa nyelehake pedhang maneh ing sarunge. Semono uga kanggo eksekusi!
  21. Gardamir
    Gardamir 20 Juli 2017 14:53
    +3
    Kabeh katon saka desa utawa saka alas. ora ketompo carane bodho sampeyan maca. Kaya bandit bakal wedi. Ya. Apa laras cendhak normal bakal ditanggepi gratis supaya sing ora nyukupi wedi? Aja omong kosong. Delengen apa sing kedadeyan ing dalan, lan iki tanpa senjata, nanging yen padha lengen, dheweke bakal miwiti njupuk siji liyane.
    Senajan aku ora pikiran yen padha menehi kula pistol kanggo dina. Banjur, ing pamaréntahan saiki, saben dina tambah akeh pecandu narkoba.
    1. Alex_59
      Alex_59 20 Juli 2017 15:01
      +2
      Kutipan: Gardamir
      ora ketompo carane bodho sampeyan maca.

      Semangat iki saka sawetara subyek uga nyenengake, kanthi bangga nguwuh babagan hak asasi manungsa, kebebasan lan liya-liyane, babagan senjata minangka tandha pribadine, sanajan artikel kasebut kanthi jelas ujar "kanggo kategori warga tartamtu." Lan penulis tagihan kasebut, miturut sawetara sumber, nglindhungi klompok kriminal sing diatur lan minangka "panguwasa". Mesthi, dheweke peduli babagan kesempatan sing padha kanggo wong "miturut Colt", ya. Perusahaan-perusahaan keamanan swasta sing dibujuk bakal menehi sah minangka "kategori warga tartamtu", lan ora apa-apa.
      1. wong liyo1985
        wong liyo1985 20 Juli 2017 15:35
        0
        Nyuwun pangapunten, nanging iki omong kosong. Dokumen digawe kanggo wong minangka karyawan perusahaan keamanan pribadi lan nganggo IZH-71 (IZH-71-100).
  22. kobra77
    kobra77 20 Juli 2017 14:54
    +2
    Ya, adol gratis tong minyak cendhak ora nyuda jumlah kejahatan. Kepiye carane bisa mbantu saka jotosan ing sirah ing tangga utawa lawang? Nanging jumlah tatu bedhil lan tiwas saka laras cendhak mundhak akeh. Sing pengin bisa ndeleng statistik negara. Kanggo pertahanan ngarep saka senjata saiki sing bisa tuku cukup. Lan ing dalan, bedhil laras cendhak ing tangan warga sipil sing ora dilatih (lan sapa sing bakal pindhah menyang jarak tembak kanggo olahraga kanthi serius?) Ora luwih elek tinimbang granat ing tangan kethek.

    Yen aku ora pacifist lan aku senjata ing kabeh formulir lan duwe ing ngarep, nanging ana kasunyatan adil sing tong minyak cendhak ora perlu kanggo free sale.
    1. Nick 2017
      Nick 2017 20 Juli 2017 21:29
      +1
      Sapa sing bakal menyang galeri shooting kanggo olahraga kanthi serius? Ya, kabeh wong bakal lunga yen ngliwati standar minangka prasyarat kanggo entuk lisensi. Miturut cara, babagan "statistik Amerika" nang endi wae padha menehi link sing sawise introduksi saka "hak kanggo penyelundupan" nomer rudo pekso langsung ambruk 4 kaping (lan tetep ing tingkat iki). Kanggo kejahatan liyane, mesthine meh padha, mula statistik Amerika Serikat isih ora disenengi sampeyan :) Lan prudence dhasar bakal nglindhungi "saka pukulan menyang sirah ing gapura" - yen ora ana, banjur senjata tenan ora bakal bantuan.
      1. kobra77
        kobra77 20 Juli 2017 23:55
        0
        Apa sampeyan serius, sampeyan kabeh arep? Sampeyan nulis saka dongeng apa? Sampeyan mbokmenawa ngerti carane kanggo pass ing hak. Apa bakal beda ing kene? Dheweke bakal ngidini sampeyan njupuk kanthi apik yen sawetara toko lan tes kanggo latihan geni resmi dilewati. Sampeyan ngerti prabédan antarane: ing sawetara shooting karo instruktur kanggo pop lan ing kahanan ngepenakke kanggo njaluk iku, narik rana, mbusak safety lan nyoba kanggo njupuk ing paling ing arah mungsuh. Paling mung bakal nyoba medeni karo tong minyak lan langsung rake. Lan yen sampeyan ora njupuk care saka gegaman utawa mung karo tangan saka titik kalima (lan ana setengah saka wong-wong mau), iku uga bisa hushed munggah, bisa macet. Apa sampeyan wis tau moro?

        Statistik negara endi lan kepiye cara ngitung? Apa sing ngganti hukum "hak kanggo nyekel senjata"? Ing Amerika Serikat, ing umume negara, gampang tuku tong minyak sing cendhak, kanthi sah lan ora akeh. Takon carane akeh wong saben taun mati lan cacad dening bedhil ana. Malah ing "90s suci" iki ora kedadeyan karo kita. Marang kula carane duwe bedhil ing dompet cah wadon bakal bantuan dheweke ing cilik saka rudo pekso?

        Iku mbantu, kaya sing wis dingerteni kanthi bener, mung prudence. Barel minangka argumen pungkasan, lan ing 95% kasus ora bakal mbantu, nanging, sebaliknya, bakal nambah. Siji-sijine papan sing bisa nulungi wong biasa (lan malah ora mesthi) yaiku nalika nglindhungi omah. Lan ana Saiga 12 sing murah minangka pilihan sing paling apik. Lan sampeyan bisa tuku sapunika.
        1. alstr
          alstr 21 Juli 2017 10:05
          0
          Aku bakal nambah Cobra77. Bapak mertuaku operasional kanthi hak nganggo. Lisensi kanggo nindakake iki dianyari saben taun.
          Dadi, saka taun nganti taun, biaya mundhak, lan angel dilewati tanpa sambungan agensi sampeyan utawa tanpa insentif tambahan.
          Kadhangkala malah sambungan ora bisa digunakake yen ana gelaran antarane klompok ing ndhuwur.
          Lan dheweke nembak sepisan setahun. Lan iku mung kanggo nuduhake, kanggo njaluk lisensi. Ing wektu sing padha, kudu nyatet sing nomer galeri shooting punika sethitik. Ana kira-kira 20 potongan kanggo kabeh St. Petersburg (iki kanggo njupuk saka pertempuran). Paling akeh departemen sing sampeyan ora bisa mlebu. Ya, lan padha dumunung ora banget trep.
          Lan ing ngendi wong biasa bisa nglatih?
          Apa sing ditindakake ing wilayah kasebut uga bisa dibayangake.
  23. Nikolaevich I
    Nikolaevich I 20 Juli 2017 14:56
    +2
    Argumentasi kira-kira kaya mangkene: yen penjahat ngerti luwih dhisik yen warga tartamtu bisa duwe senjata cilik, mula dheweke ora bisa nindakake kadurjanan.
    Che-pu-ha! Padha pindhah menyang angkara ora mung "kanggo marga saka hiburan" (!), Nanging uga nalika "individu" ora ngerti (ora ngerti carane) utawa ora pengin cara liyane kanggo entuk urip, kajaba rampokan! Lan ing kasus iki, "individu" isih ora bakal nyerah "biasane" cara "entuk", nanging bakal nambah (ngganti) taktik rampokan, "didandani" kanggo persenjataan warga! PS Pesen anyar: mung ing setengah taun pungkasan, St. 400 warga, 27 wong tanpa senjata ... Nanging liyane, minus 27, jebule nganggo senjata! Nanging apa gegamane nglindhungi dheweke?
    1. Nick 2017
      Nick 2017 20 Juli 2017 21:23
      +1
      Ora nglindhungi, amarga polisi duwe latihan psikologis, geni lan fisik sing luwih apik. Lan waja. Lan ora saben penjahat bakal mateni, utamane amarga perkara-perkara cilik - kayata dompet, sing bisa uga mung sawetara atus - tanpa resiko kanggo awake dhewe, sapa wae bisa ngrebut lan mlayu, nanging ora kabeh wong bisa mateni. , iku psikologi. Kanthi cara sing serius, dheweke bakal nglintasi garis mung kanggo entuk bathi sing serius. Dadi sembarang gopota mung bakal ngalih menyang cara liya saka pengayaan ilegal - penipuan SMS, contone.
      1. Nikolaevich I
        Nikolaevich I 21 Juli 2017 02:19
        +2
        Kutipan: Nik 2017
        ora saben kriminal bakal matèni, utamané amarga saka iku cilik

        Adhuh! Kerep banget, "petungan ngarep ora setuju karo rega pasar"! Ing AS padha ..... carane akeh film wis kita weruh ngendi madat tamba, idaman dosis, dadi kanggo njaluk $ 20 (!) (ya, ana wektu nalika "dosis" ing sawetara negara biaya persis sing akeh) lan shoots amarga mbayangno soko! Bioskop dudu wewenang? Nonton saluran TV ID Xtra kanggo sawetara wektu, goleki situs polisi (lan ora mung "negara") Carane akeh wong mati amarga saka jumlah "paltry" saka gaman maling! Lan iki amarga perampok nganggep manawa warga bisa duwe gaman, mula dheweke ngobong saben "rustle"! Senjata api kudu ngayomi warga?Nanging ternyata sebaliknya!
        Kutipan: Nik 2017
        psikologis, geni lan latihan fisik

        Wis ngono wae! Senjata bisa dadi ora ana gunane ing tangane wong sing ora siap! Lan mbebayani kanggo wong liya! Apa ing Rusia? Kaping pisanan, dheweke bakal ngidini "golyak" "short-barreled"! Tanpa njupuk langkah-langkah kanggo ngatur "persiapan" iki! Nah, kaya apa persiapan iki? Sepira kerepe sampeyan bisa krungu: pira sampeyan tuku lisensi pembalap?; ing ngendi tuku hak sing luwih murah? Ora gampang ngetung pirang-pirang tiket mburu, menehi hak kanggo tuku senjata api mburu, ditanggepi kanggo wong sing lara mental! "Iku Raseya, Nak!"
  24. faterdom
    faterdom 20 Juli 2017 14:58
    +5
    Saka Kamentrian Dalam Negeri, sing ora ngerti, fungsi wong-ijin kanggo senjata dijupuk lan ditransfer menyang Pengawal Rusia ... Saiki iku logis kanggo nggawe bisnis ijin-training-kontrol kanggo bisnis iki .. .
    Sikap pribadiku: sing ora pengin duwe senjata saka sudut pandang masyarakat - dheweke ora peduli karo masyarakat iki lan "ora dikarepake". Kepiye organisme sing mabuk utawa dibenturi watu terus mateni warga (kanthi mobil, wesi, fitting utawa mung nganggo sikil) yaiku pitakonan babagan njupuk langkah-langkah sing ketat supaya unsur rasa wedi uga nduweni peran pencegahan. Lan, kalebu, yen korban sing katon ora mbebayani dumadakan duweni potensi duwe bedhil lan bisa nggunakake (lan wanita sing rapuh bisa nindakake iki, luwih akeh babagan praktik lan saraf) - iku uga pencegahan.
    Ora kanggo sebutno showdowns ala ing dalan miturut "Protokol Eropah".
    1. uav80
      uav80 20 Juli 2017 15:19
      +1
      Padha wis bisa kanggo kebekan, hukum teka menyang pasukan ing 01.10.2017...
      Rega kanggo nerbitake lisensi lan nganyari maneh mundhak ping 10 + sertifikat medis dadi 4 kali luwih larang ... wah, paling ora tembak barel kanggo lemari arsip lengan peluru wis rampung saben 15 taun ora kaya saiki. 5 taun sekali...





  25. Penzuck
    Penzuck 20 Juli 2017 15:09
    +1
    Kamentrian Dalam Negeri ndhaptar 2 kejahatan ing taun 160. 000 durjana. TAPI!
    http://www.gks.ru/wps/wcm/connect/rosstat_main/ro
    sstat/ru/statistics/populasi/infraction/#
    Nanging, nyoba mateni, mateni, rampokan, serangan teroris, rampokan lan rudo pekso (4 ewu) total 150 ewu 150/2 160 = 7% kejahatan. Aku ora nganggep 30 ewu kacilakan dalan lan 16 ewu tiwas saka wong-wong mau, lan aku uga ora nganggep 20 bunuh diri. Saka 000 pelanggaran ing ndhuwur, 150 tiwas amarga pembunuhan. Asil 000/10 = 10% saka 150% angkara 6,7%.
    Akibate, pira wong sing bakal mati yen batang kasebut disebarake?
    Setengah saka kejahatan nyebabake pati.
    Saka kacilakan ing 1,5, lan saka lampus 2 kaping liyane wong mati! lan 68 liyane mati amarga "batu sing tiba ing sirahe." 150 tiwas saka sabab njaba!
    1. wong liyo1985
      wong liyo1985 20 Juli 2017 15:32
      +3
      Aku tulus ora ngerti kenapa keprihatinan kasebut marang para penjahat?
      1. Penzuck
        Penzuck 20 Juli 2017 16:14
        0
        Kutipan saka: strannik1985
        Aku tulus ora ngerti kenapa keprihatinan kasebut marang para penjahat?

        Mugi sampeyan ngelingi keuntungan saka mangu?
        Lan sampeyan menehi saran manawa sawetara wong diwenehi hak kanggo ngetrapake paukuman pati? Kepiye bedane karo lynching?
        Ing sisih liya, apa wong sing duwe gegaman duwe hak kanggo mbela awake dhewe kanthi gegaman ing tangane, lan liyane ora bakal bisa tuku senjata?
        1. wong liyo1985
          wong liyo1985 20 Juli 2017 16:28
          0
          Apa bedane pertahanan diri lan lynching? Apa sampeyan serius?

          "Wong liya" - ing pangertèn saka delinquent? lol
          1. Penzuck
            Penzuck 21 Juli 2017 08:01
            0
            Kutipan saka: strannik1985
            Apa bedane pertahanan diri lan lynching? Apa sampeyan serius?

            Dadi takon pitakonan iku guyon?
            Sampeyan lan wong-wong kaya sampeyan terus-terusan ngomong babagan kasunyatan manawa meh saben warga negara Federasi Rusia duwe tong sampah sing cendhak! Sing "maling" dinuga ora bakal nyolong saka konco gedhe omahmu, lan hooligans bakal ngliwati sampeyan ing busur sudhut - kaping telu ha ... Lan "Samaritans apik" watara sampeyan bakal njupuk perampok, pembunuh lan rudo pekso karo teroris .. . Mung ing maling sampeyan ora duwe hak kanggo njupuk. Utawa dheweke mung ora bakal nyekel mripatmu! 0,02% kasempatan sing bakal mbukak menyang begal utawa matèni. Lan kasunyatan sing duwe wektu kanggo ngintervensi malah kurang kamungkinan. Lan amarga iki sengsara, kemungkinan ora pati penting, sampeyan ngatur sirkus iki?
            Muga-muga sampeyan ngerti carane extrapolate lan ngomong apa persentasi saka kacilakan karo senjata api ing Federasi Rusia, lan carane akeh kacilakan bakal ana saka Tambah proporsional ing jumlah barel. Analogi kasebut katon mung 30 ewu wong sing tiwas ing kacilakan dalan, ngerti yen pertumbuhan armada mobil saya tambah 56 yuta mobil.
            Mung 5 kejahatan sing ditindakake kanthi senjata, lan populasi duwe 000 yuta bedhil ing tangane! 5,5 ewu unit ilang (kabeh tanpa trauma). Apa sampeyan jelas yen ilang bedhil luwih angel tinimbang pistol? Saiki ayo nambah jumlah batang nganti 5 kaping? 10 ewu batang ilang saben taun. Setengah yuta wong mati lan tatu parah, ora kalebu penjahat. Lan apa jenis wong alon-witted bakal ngedol tong minyak kanggo $50? Paling ora $ 100 Lan kanggo sawetara, iki jumlah sing signifikan, lan "liyane" iku setengah saka negara kita.
            Kutipan saka: strannik1985
            "Wong liya" - ing pangertèn saka delinquent?

            wassat nangis negatif wong bodho
  26. Viktor Ragulin
    Viktor Ragulin 20 Juli 2017 15:10
    +2
    sampeyan pre @ rkam pembunuh ora cukup????
  27. uav80
    uav80 20 Juli 2017 15:14
    +1
    Ing wektu sing padha, iku nyatet sing iku perlu kanggo khusus bisa metu Jeksa Agung bisa ngetokake saka perlu kanggo poto-nimbali, amarga asring warga, malah tanpa nggunakake senjata marang kriminal, golek piyambak ing dermaga ing negara kita, minangka padha dipuntudhuh. saka "ngluwihi pertahanan diri sing dibutuhake."

    IMHO: omahku dadi bentengku ... pisanan, hukum bela diri kudu sing normal, miturut sing ora bakal nyenyet saben grumbulan, nanging sampeyan duwe tong cendhak utawa AK sing beradab, iki topik sing beda banget ...

    Luwih becik njupuk, ngisi maneh lan njupuk maneh, lan ora nyorot senter ing peteng lan takon sapa sing ana ...
    1. Penzuck
      Penzuck 21 Juli 2017 08:07
      0
      Kutipan saka: uav80
      Luwih becik njupuk, ngisi maneh lan njupuk maneh, lan ora nyorot senter ing peteng lan takon sapa sing ana ...

      Iku angel kanggo sampeyan tanpa senter, sampeyan bisa uga "nembak" ing saben rustle njaba lawang ... Siji bab apik - ora sampah cartridges.
  28. NUR
    NUR 20 Juli 2017 15:17
    +3
    Uni ora menehi ijin kanggo tong minyak cendhak, nanging ana kejahatan serius kurang, nomer Kadurjanan ora gumantung ing ngarsane senjata, iku gumantung ing lingkungan sosial.
  29. tchoni
    tchoni 20 Juli 2017 15:38
    +1
    Ing wektu sing padha, iku nyatet sing iku perlu kanggo khusus bisa metu Jeksa Agung bisa ngetokake saka perlu kanggo poto-nimbali, amarga asring warga, malah tanpa nggunakake senjata marang kriminal, golek piyambak ing dermaga ing negara kita, minangka padha dipuntudhuh. saka "ngluwihi pertahanan diri sing dibutuhake."
    Iki ngendi sampeyan kudu miwiti.
  30. Malkavian
    Malkavian 20 Juli 2017 15:42
    0
    Kabar apik. Nanging padha ora mungkin ora kejawab. Nanging, ayo ngarep-arep.
  31. Penzuck
    Penzuck 20 Juli 2017 15:44
    +4
    Conto 1: Wong lanang mlayu liwat wanita tuwa lan njupuk tas tangan (rampok) tanpa nggunakake ancaman karo gegaman (yen rampokan!) Lan mlaku luwih. Wolung (contone) wong lanang ing saubengé nyekel bedhil, lan wanita kasebut narik mini bulldog, lan nembak wong lanang ing mburi .... Asil ana 1 mayit lan 9 ing pakunjaran, amarga ora ana ancaman kanggo urip. lan ora tau...
    2. rampog: wong mlaku liwat lan pokes sampeyan ing sirah karo tong minyak, pepadhamu njupuk metu bedhil lan ngarahke ing kriminal. Gemetere begal wis ora tahan, sirahe bolong, sirahe bolong, dermaga tanggane... Ora ngerti, mbok menawa tanggane sengaja nggodha penjahat supaya nembak sampeyan. pager bisa dibongkar mengko ... Wah, cara sing canggih pembunuhan sampeyan ...
    3. rampokan: A wong mlaku liwat sampeyan lan, wis ngenteni wayahe tengen, pokes sampeyan ing ginjel karo obyek cetha, sampeyan tiba, lan njupuk tas karo bedhil lan mbungkus munggah. (ya! wedi ngembara dhewekan ing petengan)
    4. Nyolong. Dhuwit lan bedhilmu dicolong...
    1. Nick 2017
      Nick 2017 20 Juli 2017 21:15
      +1
      Apa sampeyan ndeleng mung wong sing ora nyukupi ing saben wong ing sekitar sampeyan? Ing kasus sing sepisanan - keluwihan, sing bisa dingerteni sanajan kanggo "jaran" - luwih gampang kanggo nyekel lan ngisi rai, ing kaloro - bandyuk mung bakal mlayu, 99% saka wong-wong mau minangka pengecut. Ing kaping telu, ana wong lanang sing mlayu ing peteng, lan sampeyan terus mikirake Bulan kanthi gumun, kanthi cangkeme mbukak? Inggih, nggih ... gaman kasebut mesthi ora dibutuhake, nanging kanggo nemtokake sapa sing bisa diidini, ana psikolog lan kabeh jinis tes.
      1. Penzuck
        Penzuck 21 Juli 2017 08:14
        0
        Kutipan: Nik 2017
        Ing kaping telu, ana wong lanang sing mlayu ing peteng, lan sampeyan terus mikirake Bulan kanthi gumun, kanthi cangkeme mbukak?

        Apa sampeyan ngusulake kanggo njupuk ing bayangan apa wae? Lan yen wong telat utawa mlayu saka hooligans. Ing tembung liya, tanpa ngerti maksud, tanpa nganalisa kahanan, sampeyan siyap mateni. Menehi alesan, sarana lan impunity.
        am
        Kutipan: Nik 2017
        gaman kuwi mesthi ora perlu

        apik
        Kutipan: Nik 2017
        Ana psikolog lan kabeh jinis tes.

        Aku nyaranake ngunjungi ... agresi unmotivated sampeyan bisa dadi woh saka trauma kanak-kanak ... kurang ajining dhiri lan fobia ora kanca sing paling apik. wong bodho
    2. Baloo
      Baloo 24 Juli 2017 00:19
      +1
      Penzuck
      Tuladha 1: Liwat wong tuwa....
      4. Nyolong. Dhuwit lan bedhilmu dicolong...
      Dheweke nglukis gambar sing nyata banget. Lan ora lucu. Ing taun 90-an:
      - Wong ing restoran ing tengah kutha, dadi satpam kanggo pengusaha, padu karo wong sawise jam, metu kanggo ngobrol. Aku nandhang tatu, dheweke ngilangi tatu, pasuryanku rusak.
      - Operator ana ing tugas kanggo dina, mbalek ing dodo, ing supermarket loro ngunjungi residents saka pusat regional ketoke curiga. Dheweke njupuk meriam lan wiwit ngayunake. Warga pusat distrik njupuk bedhil, rada ngrusak pasuryane, nelpon polisi, nggawa menyang kamar darurat.
      Ing saben kutha ana akeh crita kaya ngono.
      -Loro waved kanggo wani, njupuk bedhil dolanan, meh salinan pas ukuran nyengsemaken saka Colt, tindak tari, ngendi padha ngrusak pasuryan kanggo prilaku salah.
      Dadi pretzel ora nyukupi iki endlessly njupuk metu dolanan lan waved kaya koboi nalika adhine nambani goresan ing irung.
      Aku wis ndeleng kaping pirang-pirang ing uripku kepiye owah-owahan wong alus sing cerdas tanpa ngitung dosis. Mbayangno warga sing kaya mengkono karo gegaman ing tangane.
      Ora, aku nglawan adol pistol gratis. Ayo pistol karo wong-wong sing mestine ing layanan.
  32. tanit
    tanit 20 Juli 2017 15:44
    +1
    ngguyu Comrades lan purun! Apa sampeyan keganggu maca artikel kasebut? Ketoke ora. Frasa kunci yaiku ijin STORE. Sepisan maneh yen ana sing ora ngerti, ejaan H R A N I T b.
    Lan umume komentator "ngimpi" babagan ngagem sing didhelikake, ya, saiki. lol
    Lan ing cara, bakal akeh komentator mbukak revolver unloaded disimpen ing aman luwih cepet saka mburu unloaded Gamelan-bore shotgun pindho? Pitakonan kasebut diilhami dening pungkasan "balada babagan tong minyak cendhak superfood gedhe, sing penting kanggo nglindhungi omah." hi
    1. Viktor.N.Aleksandrov.
      Viktor.N.Aleksandrov. 20 Juli 2017 20:15
      +1
      Revolver lan pistol bisa dimuat luwih cepet, amarga klip kartun sing dilengkapi utawa majalah bisa tansah dumunung ing cedhak. Aku duwe "Saiga" lan siji majalah tansah dilengkapi. Secara berkala aku ngganti majalah sing dilengkapi supaya musim semi ora njagong, iku kabeh. Lan kanggo "didhelikake" - senjata bisa digawa utawa diangkut ing tas, lan ora ing awak ing holster, iku kabeh.
  33. Jahat 55
    Jahat 55 20 Juli 2017 15:52
    +2
    Wis wayahe..Akeh mung bisa dibasmi karo firasat kejaba sing luwih gedhe..
  34. kdakda
    kdakda 20 Juli 2017 15:59
    0
    Muga-muga undang-undang iki ora lulus, yen ora, peti mati kudu disiapake lan penjara.
  35. Galleon
    Galleon 20 Juli 2017 15:59
    +6
    Kutipan saka tiredwithall
    Aku setuju yen pasinaon bakal ditiru paling apik. Nanging kanthi biaya Buratino sampeyan salah. Duwe adol aksara, dheweke tuku tiket kanggo konser Pugacheva ing Teater Taganka.

    Apa sampeyan mikir sampeyan mung wong sing jujur ​​​​ing planet iki? Banjur aku bakal crita. Sawetara taun kepungkur, aku dadi insinyur tegangan rendah ing sawijining kantor, kabeh karyawan kudu duwe lisensi satpam, paling ora kategori 4 (tanpa senjata api). Aku, wong dosa, uga kudu nampa kerak iki. Sinau lan ujian ing polisi ora ana wong bodho, nganti netepi standar kanggo nganggo waja lan helm.
    Opo maneh kok diyakini nek nek ijin nerbitake senjata api, kabeh kepolisian bakal dadi pejabat korup sing ora isin, bodho lan rakus???
  36. Galleon
    Galleon 20 Juli 2017 16:12
    +6
    Nalika nerangake topik sing cendhak, ana rasa manawa kanggo mayoritas komunitas VO, iki pancen mateni kegiatan otak.
    Wong-wong, peluru lan cangkang pisanan saka tong minyak sing didol bakal ora nganti setengah jarak tembak lan ora menyang target, nanging menyang lengan peluru Kementerian Dalam Negeri, kaya sidik jari sing duwe senjata. Apa sing ditembak gopnik lan wong sing ora duwe omah? Stop ngomong omong kosong!! Sing duwe senjata iki bakal wedi kentut maneh, apa maneh nggawa lan nembak ing dalan.
    1. Monarchist
      Monarchist 20 Juli 2017 18:59
      +1
      Galleon, sampeyan bener: casing peluru lan sidik jari minangka argumen serius sing dipikirake wong normal kaping pitu, lan gopnik bakal waspada yen sampeyan duwe tong minyak.
  37. Taran 75
    Taran 75 20 Juli 2017 16:12
    +2
    Kutipan saka Logall.
    Dheweke pengin "dheweke" karo valyns menyang rapat umum ...

    ngetokake ijin kanggo wong-wong sing wis dadi penting, ora duwe rekaman pidana, dudu pecandu narkoba, lsp. + ora luwih enom saka 25, paling ora sawetara otak wis ...
    1. Nick 2017
      Nick 2017 20 Juli 2017 21:50
      +3
      Originally ... wong sehat - "sing wis dadi urgent", kang tegese padha duwe hak kanggo gaman (yen ora, iku miskin, ora bisa defend piyambak), lan ladies pecah sing, contone, kudu bali saka karya, peduli iku. - Ora, supaya padha dipatèni? "Logika lanang", cho ... ngendi ana sadurunge dheweke wadon - ora ana wong wadon siji bakal mikir bab kabodhoan kuwi.
  38. Taran 75
    Taran 75 20 Juli 2017 16:23
    +1
    Kutipan: Shadow Shooter
    Aku pengin pistol Yarygin Ayo mutusake anggota parlemen)

    Aku ora menehi saran, dheweke duwe penyakit - Pistol duwe rong jinis majalah sing ora bisa diijolake kanthi 9 × 19 mm Parabellum.
  39. Volka
    Volka 20 Juli 2017 17:27
    0
    pah, pah, pah, supaya ora jinx, apa pancene perkara kasebut wiwit owah saka obrolan kosong dadi kasunyatan ...
  40. Evgeny Strygin
    Evgeny Strygin 20 Juli 2017 17:49
    0
    Oh iya. Nanging iki ora cukup - kanggo mbuwang senjata menyang kontradiksi akeh.
    sarwa.
    1. Viktor.N.Aleksandrov.
      Viktor.N.Aleksandrov. 20 Juli 2017 20:20
      +1
      Wong-wong kebak gegaman. Mungsuh bakal nglakoake munggah soko - "Saiga" ing Pundhak, spare majalah ing unloading lan nerusake - kanggo udan agen manca! eseman
      1. Evgeny Strygin
        Evgeny Strygin 21 Juli 2017 15:55
        0
        uga, utawa soko kanggo wring metu saka pepadhamu. Luwih gampang.
    2. Penzuck
      Penzuck 21 Juli 2017 08:18
      0
      Kutipan: Evgeny Strygin
      Oh iya. Nanging iki ora cukup - kanggo mbuwang senjata menyang kontradiksi akeh.
      sarwa.

      Aku wani mbenerake:
      genital.
      1. Evgeny Strygin
        Evgeny Strygin 21 Juli 2017 15:57
        0
        Aku wani setuju karo amandemen kasebut.
        Aku jancok karo wong lanang short-barreled.
  41. Monarchist
    Monarchist 20 Juli 2017 18:52
    0
    Kutipan saka tiredwithall
    Kutipan saka atakan
    mung ora mafia, nanging perusahaan. Apa bedane.

    Bedane iki kanggo wartawan lan bankir, amarga. mantan squat ing ngarepe perusahaan karo artikel loropaken, nalika terakhir nyimpen lan count dhuwit. Perusahaan ing kondisi kapitalisme modern minangka geng sing padha, nanging kanthi struktur sing luwih maju, wilayah bisnis sing mapan, media saku lan jumlah gedhe ora ana ing dana umum, nanging ing akun bank.

    Apa sampeyan duwe tongkat sihir kanggo ndandani kabeh? Ayo dadi REALISTS: perusahaan lan liya-liyane. telek mung bakal dadi gedhe. Malah Papa Xu ngomong babagan globalisasi sing ora bisa dihindari, lan globalisasi kaping telu luwih ala tinimbang perusahaan domestik
  42. Jack
    Jack 20 Juli 2017 19:14
    +1
    Aku ora weruh masalah, apa saiga rifled, ana sing cendhak? Ana! Tuku kanggo pertahanan diri? Saget! Dadi carane laras cendhak beda? Ukuran lan kabeh. Lan kabeh liyane, ngendi, carane lan apa sing bakal diatur dening hukum. Nanging hukum babagan pertahanan diri ing kasus iki kudu dirampungake, uga, utawa ditinggalake.
  43. Andrey160479
    Andrey160479 20 Juli 2017 19:14
    +1
    Aku kanggo tong minyak cendhak, nanging karo siji caveat, nyimpen mung ing ngarep, ing panggonan registrasi tanpa hak kanggo nyandhang.
  44. komandhan
    komandhan 20 Juli 2017 19:24
    +3
    Aku nglawan, amarga nyekseni carane tanggane mendem, mantan petugas, nembak tanggane ing kebon. Wong-wonge meh dipateni yen ora kanggo bojone. Aku weruh carane ing yard kita ing wayah wengi perusahaan mendem wiwit bawl malah bawl ing komentar ora nggawe rame, lan nalika polisi teka karo bedhil lan ditembak menyang udhara, padha mung berserk lan perang tangan-tangan-tangan. . Dadi polisi, nalika diantemi, dismantled bedhil lan kasebar bagean ing arah beda. Wong akeh mabuk menyang neraka ing batang.
    1. Nick 2017
      Nick 2017 20 Juli 2017 21:05
      +5
      Wong-wong sing mabuk wis bajingan ing bagasi persis sadurunge siji utawa loro wong akeh iki kepunjulen, lan kabeh sing sampeyan gambarake iku saka pakulinan impunity ... kang, sawise sawetara boors ngowahi dadi wong wuta wong wuta, bakal cepet teka. kanggo ora ana. Coba pikirake dhewe - suwene suwene wong bodho sampeyan bisa latihan nembak ing tanggi yen tanggane iki uga duwe senjata api? Praktek yudisial, mesthine kudu dibenerake, amarga wis suwe dheweke ngomong babagan iki ing endi-endi - polisi mung wedi nggunakake hak pangayoman, supaya awake dhewe ora dikunjara.
      1. Gavril
        Gavril 21 Juli 2017 04:42
        0
        Ing conto ing ndhuwur, sampeyan entuk paling ora telung mayit. Inggih, penembake bakal "bener", nanging bakal ana telung mayit! Mayit telu! Amarga saka jinis sing wanted kanggo ngatur "kaadilan" karo siji narik saka pemicu!
        Yen sampeyan pengin nglindhungi omah, tuku sepedha bedhil, amarga ora mung bedhil laras ganda sing didol.
      2. nul lengkap
        nul lengkap 21 Juli 2017 11:19
        0
        lan yen (ora mendem) ..ing dalan (mungkin konflik karo sampeyan), dheweke bakal njaluk bagasi ... lan smack menyang interior mobil?
      3. sds87
        sds87 21 Juli 2017 14:05
        0
        Kutipan: Nik 2017
        ... kang, sawise nomer tartamtu saka boors ngowahi dadi wong wuta, bakal cepet ilang.

        Lan carane akeh wong wuta ing antarane populasi umum bakal katon amarga boors lan psychos karo senjata? Utawa dheweke bakal mbalekake paribasan: Aku ana ing papan sing salah ing wektu sing salah ...
  45. Vasyan1971
    Vasyan1971 20 Juli 2017 19:48
    0
    Ingkang utama ora kanggo bingung "panyimpenan" karo "nyandhang". Ing kana, ing omahe kancaku, bedhil vertikal laras ganda, pompa, SCS kanthi optik lan bokong lempitan, karabin Merkel Jerman (uga nganggo optik), rong pistol gas lan panah silang. Dheweke tetep, kanggo awake dhewe, dheweke durung ngrampok tanggane.
    1. nul lengkap
      nul lengkap 21 Juli 2017 11:29
      0
      uga, supaya aku nyimpen ing aman (lan anakku ora d.e.b.i.l) - nanging ora kasunyatan sing pepadhamu (contone) ora duwe masalah karo sirah lan panyimpenan ... sampeyan ngati-ati ora kanca. , nanging i.d.i.o.t.o ing ngendi senjata rifled MUNGKIN tiba
  46. 16112014nk
    16112014nk 20 Juli 2017 20:14
    0
    Kutipan saka tiredwithall
    Quote: penembak gunung
    Kepengin pengin. Mung kudu sinau akeh

    Sampeyan bener, perlu sinau, lan sing paling penting, minangka Ranevskaya ngandika, "sampeyan ora sinau kanggo mikir karo sirah"?

    Dheweke mung mangan ing sirah! Lan iku!
  47. yuta
    yuta 20 Juli 2017 20:51
    0
    Kayane negara kita duwe tujuan kanggo nyuda populasi Rusia lan nindakake kanthi apik
  48. pemikir
    pemikir 20 Juli 2017 21:06
    +1

    Adoh saka kabeh wong ngerti saka ngendi asale "sikil" saka inisiatif senjata iki. Kaya sing wis kasebut, dadi anggota Dewan Federasi Federasi Rusia lan Komite Anti-Terorisme Nasional, Alexander Porfiryevich uga dadi anggota saka Asosiasi Rifle Nasional AS (NRA). Ing Amerika, dheweke dikenal kanthi jeneng Alex Torshin. Dheweke bangga banget mlebu Kantor Oval lan melu ing Sarapan Prayer Nasional taunan sing dianakake Presiden Amerika Serikat.

    http://stringer-news.com/publication.mhtml?Part=4
    8&PubID=25935
    1. Baloo
      Baloo 24 Juli 2017 00:25
      +1
      Quote: pemikir
      Adoh saka kabeh wong ngerti saka ngendi asale "sikil" saka inisiatif senjata iki. Kaya sing wis kasebut, dadi anggota Dewan Federasi Federasi Rusia lan Komite Anti-Terorisme Nasional, Alexander Porfiryevich uga dadi anggota saka Asosiasi Rifle Nasional AS (NRA). Ing Amerika, dheweke dikenal kanthi jeneng Alex Torshin. Dheweke bangga banget mlebu Kantor Oval lan melu ing Sarapan Prayer Nasional taunan sing dianakake Presiden Amerika Serikat.


      Punika ingkang dados sababipun rêmbag, ingkang sampun uwal saking VO. Ora mung kita rembugan. Sing luwih cedhak karo pemilihan, luwih kerep topik iki bakal muncul.
      Lan kanggo wong lanang iki ing layanan ora ana pitakonan saka panguwasa peraturan ???
  49. Altona
    Altona 20 Juli 2017 21:09
    0
    Kutipan saka Logall.
    Kita ora bakal entuk!

    ------------------------
    Sanadyan entuk, ora mungkin sampeyan bakal terus-terusan nganggo lenga sekilo rong atus gram, sampeyan nganggo rong dina, banjur bosen.
  50. Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl 20 Juli 2017 21:11
    +1
    Iku wektu dhuwur!