Review militèr

Tim Angkatan Udara Aviadarts Rusia wiwit pindhah menyang China

18
Tim Rusia sing melu kompetisi internasional "Aviadarts-2017" wis wiwit pindhah menyang lapangan udara Republik Rakyat China, ngandhani grup dhukungan informasi saka Angkatan Aerospace.

Pesawat transportasi militer penerbangan dikirim menyang lapangan udara Siping lan Shuangliao staf komando Angkatan Udara, wakil saka grup kontrol penerbangan, staf teknik, uga peralatan militer sing dibutuhake kanggo nglayani peralatan penerbangan.

Tim Angkatan Udara Aviadarts Rusia wiwit pindhah menyang China


Awak udara sing melu kompetisi bakal pindhah saka wilayah Federasi Rusia sajrone 2-3 dina sabanjure.

Pilot Angkatan Udara wis ngrampungake persiapan kanggo tahap internasional kompetisi Aviadarts-2017 lan wis pindhah menyang lapangan terbang operasional ing Distrik Militer Wétan.



Kira-kira 2017 kru VKS bakal melu ing tataran internasional Aviadarts-40. Kajaba iku, pesawat cadangan lan helikopter, uga pesawat sing melu dhukungan penerbangan kompetisi, bakal ditugasake kanggo sementara ing China.

Kru Rusia diwakili ing kabeh 8 kategori miturut jinis penerbangan lan bakal nindakake peralatan dhewe, kalebu Su-35S, Su-30SM, Su-34, Su-25SM, Tu-22M3, Il-76, Ka-52, Mi - 28N, Mi-8AMTSh lan liya-liyane.
Foto sing digunakake:
http://stat.mil.ru/index.htm
18 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. IPC 245
    IPC 245 20 Juli 2017 14:25
    +4
    TK apa, dolanan iki ...? Ayo main Infanteri Marinir karo Angkatan Udara ing arena sirkus.
    Abad Pertengahan iku opo...???
    1. wong Samaria
      wong Samaria 20 Juli 2017 14:28
      +8
      Lan kula sugeng rawuh ngguyu ombenan
      TENTANG KOMPETISI AVIADARTS (http://armygames2017.mil.ru/aviadarts_ru):
      Komposisi tim (nganti 103 wong). Saben tim ing pesawat.
      Tim senior
      Crews - 22 wong
      Grup manajemen penerbangan - nganti 10 wong
      Kelompok pelatih - 2 wong
      Staff support - nganti 10 wong
      Staff engineering nganti 60 wong

      Tahap
      En route flight, introduksi pengintaian aerial visual, teknik piloting.
      Mabur kanggo nyerang target darat (laut).
      Teknik
      Penerbangan taktis operasional:
      Pesawat tempur: Su-27, Su-30, MiG-29 (Telung pesawat: loro - utama (pasangan) siji - cadangan)
      Penerbangan serangan: Su-25 (Telung pesawat: loro utama (pasangan) siji - cadangan)
      Penerbangan pengebom: Su-24, Su-34 (Loro pesawat: siji - utama, siji - cadangan)
      Penerbangan transportasi militer:
      IL-76 (Loro pesawat: siji utama, siji cadangan).
      Penerbangan tentara:
      Ka-52, Mi-24 (Mi-35), Mi-28N, Mi-8 (Telung pesawat: siji - utama, siji - cadangan)
      Tahap 1 En route penerbangan, pengintaian, piloting:

      Punika ingkang sepertos:
      1. wong Samaria
        wong Samaria 20 Juli 2017 14:31
        +5
        Tahap 1, bagean 2:
        tugas penerbangan ing wilayah pilot:
        1. wong Samaria
          wong Samaria 20 Juli 2017 14:33
          +4
          Tahap 2 Penerbangan kanggo nyerang pesawat darat:
          1. pvv113
            pvv113 20 Juli 2017 14:45
            +5
            Matur nuwun kanggo info, banget mbiyantu.
    2. Banisher saka Liberoids
      Banisher saka Liberoids 20 Juli 2017 14:35
      +2
      Alexey 245! hi hello kanggo sampeyan lan kabeh wong ing situs! Iki uga politik, saiki kita kudu "kanca" karo wong Tionghoa supaya ngerti - ing 20 taun sabanjure kita ora bakal perang karo wong-wong mau, utawa kita bakal nglawan wong-wong mau! prajuritps - sampeyan entuk plus saka kula +!
  2. aszz888
    aszz888 20 Juli 2017 14:37
    +1
    ... sukses lan Kamenangan kanggo VKS kita !!! ombenan
  3. Retvizan 8
    Retvizan 8 20 Juli 2017 14:41
    +1
    Partisipasi ing kompetisi internasional yaiku politik, nanging uga pengalaman! Iku mung sawetara frenzied bengok-bengok kabeh donya nglawan Rusia.
    Kanggo militer, kesempatan liyane kanggo wong liya kanggo ndeleng lan nuduhake awake dhewe.
  4. Winnie the Pooh
    Winnie the Pooh 20 Juli 2017 14:52
    +3
    Malah poster kasebut ditulis kanthi kesalahan. Apa tenan ora ana penerjemah ing China?
    1. Wedmak
      Wedmak 20 Juli 2017 16:04
      +2
      Meh kabeh wong manca duwe masalah karo endings saka basa Rusia. Malah penerjemah. Ing sawetara panggonan, malah kasus diwulangake kanthi salah. Mula kesalahane. Iku misale jek sing miturut buku iku bener, nanging Rusia ndeleng kesalahan.
      1. Orionvit
        Orionvit 20 Juli 2017 18:01
        +3
        Kutipan saka Wedmak
        Iku misale jek sing miturut buku iku bener, nanging Rusia ndeleng kesalahan.

        Bener ing makna. Nanging aku setuju, Rusia ndeleng kesalahan struktural lan non-tata ukara. Mungkin tenan, basa Rusia iku salah siji sing paling angel ing donya. Susah aku ngejudge, aku wis kenal kawit lair. lol Aku kelingan lelucon lawas babagan bocah-bocah Cina sing pinter banget nganti ngerti Cina wiwit cilik. ngguyu
      2. Igor V
        Igor V 20 Juli 2017 18:11
        0
        "Iku misale jek bener miturut buku, nanging Rusia ndeleng kesalahan," malah ing Israel. hi
    2. wong Samaria
      wong Samaria 20 Juli 2017 18:22
      +1
      Wong Tionghoa pancen efisien! Dheweke didhawuhi ngucapake salam marang wong Rusia, mula dheweke nindakake! prajurit lol
    3. Razvedka_Boem
      Razvedka_Boem 21 Juli 2017 06:37
      +2
      Malah poster kasebut ditulis kanthi kesalahan. Apa ora ing China ora ana wong penerjemah?

      "Ora siji"
      Mbokmenawa ana penerjemah kaya sampeyan..
      1. Winnie the Pooh
        Winnie the Pooh 21 Juli 2017 06:58
        +1
        Kutipan saka: Razvedka_Boem
        Mbokmenawa ana penerjemah kaya sampeyan

        Dadi aku dudu penerjemah.
        1. Razvedka_Boem
          Razvedka_Boem 21 Juli 2017 19:35
          +1
          Dadi aku dudu penerjemah.

          Maksudku - padha buta huruf.
    4. Tur
      Tur 21 Juli 2017 16:19
      +1
      Negara sing, ing pangerten warga lokal, dianggep minangka "Pusat Donya", ora ana sing bakal keganggu babagan declension kriya.
      Salam, lan matur nuwun Gusti.
    5. Paranoid50
      Paranoid50 21 Juli 2017 16:43
      +1
      Quote: Winnie the Pooh
      Malah poster kasebut ditulis kanthi kesalahan.

      Kanggo wong Tionghoa, iki normal, ketoke nyoba, nanging ternyata ora apik ... ngguyu Uga kedadeyan yen ana huruf sing ora dilipat utawa urutan tembung ing ukara sing dilanggar. Conto sing dakdeleng dhewe: "STALNNETS", "Our Soviet Motherland For". Kasus pisanan - dheweke ora kasil nyalin prasasti ing traktor, sing kapindho - tulisan ing menara tank. Iku kedadeyan ...