Review militèr

Tiwas ing pertempuran udara

19
Tiwas ing pertempuran udara



Juli 19, 1943 Ekaterina Budanova, pilot tempur, letnan senior saka njaga, tilar donya.

Bebarengan karo kanca gelut Lydia Litvyak, Ekaterina Vasilievna Budanova minangka pilot tempur wanita paling apik.

Dheweke lair tanggal 7 Desember 1916 ing desa Konoplyanka, distrik Vyazemsky, provinsi Smolensk, ing kulawarga petani. Bocah wadon iku rada angel, nalika umur enem taun, bapake seda. Kanggo mbantu ibune lan adhine, sawise lulus saka sekolah ing desa asale, Katya banjur kerja ing Moskow, ing ngendi dheweke entuk kerja ing penerbangan tanduran (mengko dijenengi Khrunichev).

Ing wektu sing padha, dheweke nekani klub mabur lokal, sing lulus kanthi penghargaan, nampa gelar pilot instruktur. Saka 1934 nganti wiwitan perang, dheweke kerja minangka instruktur ing klub mabur, mabur UT-1 lan entuk akeh pengalaman. Dheweke, minangka pilot sing berpengalaman, kepincut melu liburan penerbangan tradisional sing dianakake ing Tushino.

Nanging wabah perang meksa bocah wadon kasebut pindhah saka pesawat latihan menyang pejuang, lan ngganti festival penerbangan kanggo nglawan sorties. Sawise latihan maneh ing Saratov, Budanov mlebu ing resimen penerbangan tempur wanita 586th, tugase kanggo nyedhiyakake pertahanan udara kanggo kutha kasebut. Nem sasi, saka April kanggo September 1942 Budanova, minangka bagéan saka grup ing Yak-1, patroli langit Saratov lan dikawal kargo transportasi.

Ing September 1942, pilot experienced dikirim menyang sektor paling angel ngarep - kanggo Stalingrad. Pasukan mungsuh luwih akeh tinimbang pasukan Soviet, luwih saka kaping pindho luwih akeh pesawat.

“Ibukku sing tak tresnani, aja nganti aku gela yen tanpa idinmu aku mabur menyang ngarep. Kawajiban lan kalbu aku kudu dadi ing ngendi nasibe Tanah Air wis diputusake, "tulis Ekaterina marang ibu lan adhine.

Nanging rauh dheweke nampa kabar saka pati ing pendhudhukan, saiki pilot iki mimpin dening kepinginan kanggo males pati wong tresna. Telung minggu sabanjure, Budanov kalebu ing "resimen aces" saka Front Southwestern. Minangka bagéan saka resimen iki, ing Oktober 1942, dheweke ngetung kamenangan pangeboman pisanan, nembak ngebom Jerman Ju-88.

Amarga Jerman duwe peralatan luwih akeh, pilot kita kudu perang karo pasukan mungsuh sing unggul. Budanova, minangka bagéan saka papat, mlebu perang karo sangalas pesawat Jerman, ing pasangan - nglawan rolas, siji - nglawan telulas. Nanging kaunggulan angka ora tansah ateges kamenangan, utamané nalika aces Russian ing udhara.

Ing Nopember 1942, ing langit liwat Stalingrad, Budanova numpes telung pejuang Me-109 lan liyane Ju-88.

Bebarengan karo kanca gelut Lydia Litvyak, wis ing 3rd Guards Stalingrad Fighter Regiment Aviation, dheweke terus ngalahake invaders Nazi. Kanggo perang tanpa pamrih karo papat pejuang Focke-Wulf, salah sijine ditembak Budanova, pilot dianugerahi Ordo Red Star.

Ing Maret-Juli 1943, Ekaterina Budanova nembak papat pesawat Jerman liyane, ing antarane yaiku pesawat pengintai Fw 189, sing dijuluki Jerman "mripat mabur", lan "bingkai" dening kita. Kanggo pejuang, "bingkai" dianggep minangka target sing angel lan mangsa sing angel, nanging Fw 189 ora bisa lolos saka bocah wadon Soviet.

Ekaterina Budanova mlebu perang pungkasan ing Juli 19, 1943. Pesawat dheweke nutup klompok pejuang sing nutupi pesawat serangan Il-2, sing bali saka misi.

Ing langit liwat Novokrasnovka, cedhak kutha Antrasit, pesawat kita diserang dening pejuang Jerman. "Yak" ing kontrol Budanova mlebu perang karo telung "Messerschmitts", kang njupuk adoh saka pengebom kita. Budanova bisa ngalahake salah siji saka Me, lan dheweke mlayu menyang lemah. Nanging rauh geni mesin-gun nyusul Soviet "Yak", kang ilang kontrol lan wiwit tiba. Senadyan tatu, pilot kasil ngratakake pesawat lan ndharat.

Penduduk Novokrasnovka, sing nonton perang udhara saka lemah, cepet-cepet mlayu menyang pesawat sing teka-teki, mbukak kokpit, ditarik metu Ekaterina Budanova, nanging ora bisa nylametake dheweke, dheweke mlumpat saka tatu.

Sawise Catherine nulis marang adhine: "Aku ora wedi mati, nanging yen aku kudu mati, aku ora bakal nyerah." Dheweke ora nyerah kaya ngono, amarga pilot tempur pengawal, letnan senior Ekaterina Budanova, sewelas kamenangan.

Ing dina pati, bek saka Motherland ana ing taun pitulikur.
Pengarang:
Sumber asli:
http://rusplt.ru/wins/pogibla-vozdushnom-30238.html
19 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. svp67
    svp67 23 Juli 2017 15:16
    +7
    Sayange, iku kudu nyatet sing pilot fighter wis banget sethitik kasempatan kanggo urip ing perang udhara ing peralatan sing. Kabeh sing luwih apik yaiku prestasine.
    Matur nuwun kanggo kabeh sing wis ditindakake lan muga-muga jenenge ora bakal dilalekake.
    1. ankir13
      ankir13 23 Juli 2017 19:15
      +8
      Sampeyan kudu nyatakake, ndeleng foto kasebut, manawa wong-wong sing pinunjul mabur TEKNIK ITU, kalebu bocah-bocah wadon ayu sing percaya marang kamenangane, ora ana keraguan babagan TEKNIK INI, lan menang ing TEKNIK INI! Prestasine gedhe, nanging perang ... duwe akun dhewe-dhewe. Lan ora prelu nyumurupi pangalembana para Messer lan kemunduran kita. Messers lan fokkers diobong kanggo jiwa manis ... Lan kasempatan Catherine metu 11 kanggo 1 ...
      1. svp67
        svp67 23 Juli 2017 19:19
        +1
        Kutipan saka ankir13
        .Lan ora prelu nyumurupi pujine para Messer lan kemunduran kita. Messer lan fokker padha kobong kanggo jiwa manis ...

        Yen ana sing dibaptis karo kita, sampeyan ora bakal ngelingi tradhisi iki ...
        Kutipan saka ankir13
        Sampeyan kudu nyatakake, ndeleng foto kasebut, manawa wong-wong sing pinunjul mabur TEKNIK ITU, kalebu bocah-bocah wadon ayu sing percaya marang kamenangane, ora ana keraguan babagan TEKNIK INI, lan menang ing TEKNIK INI! Prestasi dheweke apik, nanging perang ... duwe akun dhewe.

        Ora ana sing mangu-mangu wani, nanging nyatane pilot wadon mati luwih kerep tinimbang wong lanang lan utamane pilot tempur.
        1. ankir13
          ankir13 23 Juli 2017 19:35
          +3
          Aku ora mikir aku nulis babagan iki. Aku ngerti kapan kudu dibaptis. Lan kasunyatan sing kamenangan menyang EQUIPMENT sing.
          Deleng ing foto, Dheweke seneng, sing tegese dheweke tresna karo TEKNIK HER, lan percaya marang dheweke ... Aku duwe pakurmatan!
          1. svp67
            svp67 23 Juli 2017 19:56
            +2
            Kutipan saka ankir13
            Deleng ing foto, Dheweke seneng, sing tegese dheweke tresna karo TEKNIK HER, lan percaya marang dheweke ... Aku duwe pakurmatan!

            Dheweke isih enom lan tresna marang URIP, yen ora, dheweke ora bakal mbela dheweke ...
            1. ankir13
              ankir13 23 Juli 2017 20:02
              +2
              ya wis. Lan pracaya marang urip Yak tanggung.
              1. svp67
                svp67 23 Juli 2017 20:08
                +1
                Kutipan saka ankir13
                ya wis. Lan pracaya marang urip Yak tanggung.

                Bakal luwih angel kanggo dheweke ngatasi LaGG utawa MiG.
                1. ankir13
                  ankir13 23 Juli 2017 20:28
                  +2
                  Buffoon wrote, ing LaGG, kaya pamburu, saka dhengkul, offhand, saka 1500 m ditembak ing Yu88, ing bledosan, kanggo 1.5-2 detik, tanpa ngarahake ... Boten, Junkers ambruk, kamenangan dikonfirmasi, lan ora siji, ing wesi ...
                  Semyon Skomorokhov, miturut pendapatku, wis suwe maca. Tekan pungkasan perang.
                  Padha bungah ing saben model fighter anyar, lan asor - kamenangan ana ing sih. Sanajan perang ...
                  1. svp67
                    svp67 24 Juli 2017 04:42
                    +1
                    Kutipan saka ankir13
                    Buffoon wrote, ing LaGG, kaya pamburu, saka dhengkul, offhand, saka 1500 m ditembak ing Yu88, ing bledosan, kanggo 1.5-2 detik, tanpa ngarahake ... Boten, Junkers ambruk, kamenangan dikonfirmasi, lan ora siji, ing wesi ...

                    Dadi apa? Pilot kita ora nindakake perkara kasebut, nanging kasunyatane yaiku kanggo penerbangan virtuoso ing LAGG lan MiG kudu dadi pilot ing ndhuwur kualifikasi rata-rata lan duwe kekuatan fisik sing cukup, nanging Yak luwih gampang. pilot, kasunyatan sing biro desain Yakovlev sadurunge wis digawe latihan lan pesawat cahya, nanging sayangé, luwih pecah saka saingan. Aces Jerman ing memoirs wrote sing siji utawa loro hits saka mriem OFS ing wilayah bagean tengah cukup kanggo Yak ambruk ing udhara.
    2. Gerkost2012
      Gerkost2012 11. mars 2018 23:49
      0
      Apa "teknik kasebut ... ana kasempatan sing sithik banget kanggo bisa urip ing perang udara"?
      Contone, ing perang udara ing Sinai tanggal 15 Juli 1970, Israel nembak lima MiG-21 Soviet, papat pilot Soviet tiwas. Senajan MiG-21 dhewe apik lan nuduhake dhewe sampurna ing Vietnam. . Wong Israel ana ing Phantoms lan Mirages. Perang iki nyorot bab banget karu kanggo USSR Air Force, organisasi miskin lan kontrol ing perang, ngarep-arep mung kanggo target sebutan saka lemah. Lan mungsuh ngethok "tanah" lan para pilot ditinggal tanpa kontrol khusus. Akibaté, 0:5. Mangkene crita "teknis" kanggo sampeyan saka seri "Ing perang, kaya ing perang!". Lan ing langit Perang Donya II kabeh kedaden, loro sukses, kamenangan lan gagal.
      1. svp67
        svp67 12. mars 2018 05:00
        0
        Kutipan saka: gerkost2012
        Contone, ing perang udara ing Sinai tanggal 15 Juli 1970, Israel nembak lima MiG-21 Soviet,

        Ora ana apa-apa, mung perang ing 30 Juli 1970.
        Nanging piye wae kabeh wong meneng yen perang antarane Angkatan Udara Soviet lan Israel dudu sing pisanan
        "Ing 22 Juni, sesuai karo rencana operasi sing wis dikembangake sadurunge, unit MiG-21 sing dipantau dening pilot Soviet kanthi diam-diam mabur ing wayah subuh menyang lapangan terbang Katamiya sing maju, ing ngendi para pilot ngenggoni gelar "nol" kesiapan.

        Ing wektu sing padha, sepasang MiG-21 kanthi mesin mlaku kanthi gantian kanthi interval 10 menit ana ing landasan pacu. Ing wektu sing padha, pesawat MiG njupuk saka pangkalan utama lan tumuju zona kanggo nglindhungi interceptor nalika mundur saka kemungkinan serangan Mirage. Ing wektu sing padha, sadurunge nggawe kesalahane ing organisasi permusuhan padha dijupuk menyang akun - tugas pejuang ing udhara visibilitas radar Israel. Gagasan babagan interception pesawat serangan mungsuh sing bakal teka adhedhasar utamane kanggo nutupi maksude. Tumindak siluman ditindakake kanthi implementasine serangan kasebut nalika mungsuh paling ora ngarep-arep.

        Mungsuh ora kudu ngenteni suwe, lan ora suwe kru radar Mesir nemokake target sing mabur sithik (enem Skyhawks, ditutupi pesawat Mirage). Sanalika katrêsêp katêmtokakên bab rêrêmbagan udhara Israèl ingkang mbenjing, ing dhawuh saking pos komando, sapasang panyegat, ingkang dipunpandhegani Kapten Salnik, mangkat saking padêlan ngajêng. Mbusak saka jalur kasebut, MiG ing tingkat sing kurang tumuju menyang garis sing dikarepake kanggo patemon karo mungsuh sing ora katon saka radar Israel. Kanthi prentah saka lemah, para pilot mindhah pesawat kasebut menyang pendakian kanggo nggoleki pesawat musuh kanthi visual.

        MiGs "mundhak" banget sukses - ing "Skyhawks" cedhak, lan pilot sing, langsung nolak kanggo serangan, nindakake divergence lan kesusu bali menyang saluran ing tingkat kurang, dropped mbukak bom ing dalan. Meh langsung muncul Mirages, nanging pilot sing ora langsung ngatur kanggo mangerteni kahanan, lan Kapten Salnik liwat Teluk Suez kenek Skyhawk karo loro pluru, kang, tumbling, tabrakan menyang banyu. Amarga dhuwure pesawat sing kurang, pilot pesawat serangan ora bisa nggunakake catapult, lan dheweke tilar donya.
  2. Moscow
    Moscow 23 Juli 2017 15:54
    +4
    Kenangan langgeng! Kamulyan Langgeng!
    "... Komando resimen diwenehi Ekaterina Budanova kanthi gelar Pahlawan Uni Soviet, nanging gelar iki ora dianugerahi, amarga dheweke dianggep ilang.

    Ing babagan jumlah kamenangan sing dimenangake ing perang udara, ing antarane para pejuang wanita, iku nomer loro mung kanggo Lydia Litvyak.

    1 Oktober 1993 anumerta dianugerahi gelar Pahlawan Rusia ... "

    Dalan ing distrik Kuntsevsky Moscow dijenengi sawise Ekaterina Vasilievna.
    1. bubalik
      bubalik 23 Juli 2017 16:34
      0
      dheweke dianggep ilang.
      ,, iku ora cetha carane padha dianggep ilang? ,,, yen 21,07 penghargaan kasebut ditandatangani sacara anumerta? ,,, lan penghargaan kasebut ora ana ing GSS,,
      1. Moscow
        Moscow 23 Juli 2017 17:36
        +1
        Iki informasi saka Wikipedia .... Ensiklopedia iki kudu dianggep kanthi ati-ati ... Aku mung nggambarake kasunyatan penghargaan anumerta saka gelar Pahlawan Rusia.
    2. Moscow
      Moscow 23 Juli 2017 17:30
      +4
      Kepengin sinau luwih akeh babagan Ekaterina Vasilievna, aku mutusake golek informasi luwih lengkap ing Internet. Aku kasengsem banget karo foto kasebut, kanthi lambang lapel sing ora dingerteni ...

      Aku kudu nyoba ngerteni babagan pratandha kasebut .... Aku nemokake jawaban ing majalah online "Mundir" No. 18 sing mentas dikirim ... Iki minangka lambang karyawan OSOAVIAKHIM ... Kanggo penyayang keseragaman, aku mbukak. gambar...

      Ekaterina Budanova, sawise rampung sinau ing klub mabur, dadi pilot instruktur ...
  3. parusnik
    parusnik 23 Juli 2017 16:24
    +8
    Siji nglawan telu .. Ya, padha bali saka misi ... Budanova ora mung njupuk pejuang mungsuh konco dheweke, nanging uga ditembak mudhun ... memori Rahayu lan kamulyan langgeng!
  4. bal mriem
    bal mriem 23 Juli 2017 18:50
    +3
    Ing RKZ (GKNPTs dijenengi sawise M.V. Khrunichev) ing salah sawijining toko ana plakat peringatan sing didedikake kanggo Ekaterina Budanova.
  5. bal mriem
    bal mriem 23 Juli 2017 18:59
    +5
    Moscow. Kuntsevo. Ekaterina Budanova werna.

  6. Dashout
    Dashout 23 Juli 2017 19:53
    +5
    Kenangan langgeng!