Review militèr

Kompetisi kanggo kru tank paling apik: 8 prajurit APU tatu

28
Miturut informasi RIA News, komando operasional "Vostok" saka Angkatan Bersenjata Ukraina nglaporake wolung prajurit sing tatu, miturut data awal, minangka akibat saka jeblugan amunisi teknik ing wilayah Dnipropetrovsk.

Kedadeyan kasebut dumadi nalika kompetisi kanggo sing paling apik tank kru ing lapangan latihan senjata gabungan 239. Miturut media Ukrainia, minangka asil nggulungake kabel detonating saka unit demining portabel menyang roller tank, jeblugan amunisi teknik dumadi.

Kompetisi kanggo kru tank paling apik: 8 prajurit APU tatu


Sekawan tatu digawa menyang rumah sakit militer Dnepropetrovsk, telu menyang rumah sakit regional, lan siji maneh menyang rumah sakit ing desa Cherkasskoye.

Sawetara dina sadurunge, Layanan Darurat Negara Ukraina nglaporake yen suket garing diobong ing papan latihan militer cedhak desa Gvardeyskoye, wilayah Dnepropetrovsk, sajrone latihan tembak. Area geni ana 25 hektar, 23 peralatan lan meh 300 wong melu mateni. Tembak kudu diselani.

Ing Krivoy Rog ing awal Juli, wartawan saka koran lokal tatu. Dheweke sarujuk kanggo njupuk peran provokator. Dianggep manawa para prajurit bakal "ngupayakake katrampilane." Marang petugas keamanan sing tatu wong kasebut, kasus pidana diwiwiti miturut artikel "Penalaran cilaka awak sing parah amarga kelalaian" lan "Sikap sing ora sopan kanggo layanan militer."
28 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. logall
    logall 21 Juli 2017 04:50
    + 24
    [/ kutipan] Kompetisi kanggo kru tank paling apik: 8 prajurit APU tatu
    minangka akibat saka jeblugan amunisi teknik ing wilayah Dnepropetrovsk.[quote]

    Kira-kira 8 wong ing tank lungguh? Ora medeni banget? Dheweke kudu nindakake luwih akeh latihan. Lan kanggo narik kawigaten wong Amerika ...
    1. Alex_Rarog
      Alex_Rarog 21 Juli 2017 21:14
      +1
      Ganteng)))) Terus) isih bisa nyurung rong cangkang menyang tong minyak, aku kuat banget, mundhak kaping telu)))))
  2. HEATHER
    HEATHER 21 Juli 2017 04:51
    +4
    Aneh, ora ana sing remuk, kapan bacchanalia iki rampung, Rusia ngethok Rusia, Herodes Kulon wis entuk tujuane.
    1. logall
      logall 21 Juli 2017 04:56
      + 19
      mundur? marang sapa?
      Cukup angel karo kita ...
    2. Pemotong
      Pemotong 21 Juli 2017 05:03
      +6
      Wah, suket garing ngalang-alangi!!! Spesialis tank, konfirmasi manawa ngganggu (ya!), Nanging ora akeh ... Lan malah pura-pura mlebu "kumpulan" minangka "mungsuh" ... sawetara wong lanang bisa nuduhake manawa pasien kasebut ngrokok ... lara aja susah...
  3. aszz888
    aszz888 21 Juli 2017 05:01
    +2
    korban, miturut data pambuka, minangka asil saka jeblugan amunisi engineering

    ... BP mbokmenawa saka 50s abad pungkasan? ngguyu ... liyane kuwi "ajaran" kanggo wong-wong mau ... keprungu
  4. Prjanik
    Prjanik 21 Juli 2017 05:04
    +2
    Angkatan Bersenjata Ukraina umume nyimpen senjata ing kadohan, adoh saka dosa. Konsekuensi bisa banget ora nyenengake.
  5. penembake gunung
    penembake gunung 21 Juli 2017 05:54
    +4
    Ing "kore" rincian liyane. Tank kasebut ngetokake kabel detonasi saka amunisi teknik menyang roller (kanggo demining, kaya "Serpent Gorynych", mung manual). Apa ana ing sawetara tank "lali" jenis amunisi - Sajarah bisu. ngguyu
  6. sgr291158
    sgr291158 21 Juli 2017 06:00
    0
    Apa maneh sing bisa dikarepake saka rabble iki.
    1. gundul
      gundul 21 Juli 2017 06:45
      0
      Cap - apa apa karo wong-wong mau?
  7. Alexander 3
    Alexander 3 21 Juli 2017 06:09
    +3
    "Kasus pidana wis diwiwiti miturut artikel" Infliction of grievous body harm through negligence "lan" Negligent attitude to military service. cilaka raga grievous ing wong.
  8. gundul
    gundul 21 Juli 2017 06:30
    0
    Lan kita, kaya biasane, ing topik .... Aku ngimpi (aku ora ana hubungane), siji prajurit ditawan dening Angkatan Bersenjata Ukraina. Lan dheweke mikir (ing ngimpi) apa sing kudu dilakoni karo dheweke. Lan sing mung ora tutul. Ternyata kaya fasis - dadi psikologi gila, terus maju menyang lapangan ranjau - jujur, ing bajingan. Lan ing ngimpi dheweke ora teka apa-apa, nanging ana akeh pilihan. Lan karo kita, taktik, carane mbujuk dheweke.
    1. rotmistr60
      rotmistr60 21 Juli 2017 06:58
      +2
      Ing wayah sore iku ora worth ngombé lan impen kuwi ora bakal ngimpi. Ya, lan sirah bakal dikuwasani wong liya. Nanging aku ora ngerti iki
      Lan karo kita, taktik, carane mbujuk dheweke.
      1. gundul
        gundul 21 Juli 2017 07:24
        0
        Alkohol, dadi perlu, aku ora ngombe rong sasi. Aku mung kuwatir. Aja nesu marang aku - iku mung ora cukup.

        .
        1. rotmistr60
          rotmistr60 21 Juli 2017 07:26
          +1
          Lan apa sing bisa dadi nesu. Kosok baline, aku simpati. Aku dhewe wis ngalami kahanan iki.
          1. gundul
            gundul 21 Juli 2017 08:31
            0
            Aku ngajeni kowe senajan aku ora ngerti. Kaya sing dakalami. Lan kanthi biaya topik Ukrainia, aku mikir ora bisa ditebak - banjur bakal mbagi kabeh maneh lan maneh antarane perselisihan.
          2. gundul
            gundul 21 Juli 2017 08:41
            0
            Спасибо.
            Kita ngomong bab politik internal, nanging ora mikir sing kita banget alus ing njaba, nanging isin kanggo pirembagan bab internal.

            .
  9. Rubah Biru
    Rubah Biru 21 Juli 2017 07:12
    +2
    ari detonating, ing asas, calmly tahan liwat wacana kendaraan uler liwat (iki ora bisa ditampa, nanging ing kasunyatan iku bisa), nanging supaya iku kanggo njeblug, sampeyan kudu nyoba - padha kelalen Soviet, Amerika. salah paham.
  10. Kot3713
    Kot3713 21 Juli 2017 07:57
    +1
    Tentara paling apik ing bawana ngguyu
  11. pvv113
    pvv113 21 Juli 2017 08:01
    +6
    Kompetisi kanggo kru tank paling apik: 8 prajurit APU tatu

    Kontes sabanjure yaiku kanggo kru sepur lapis baja sing paling apik. Kita ngenteni asile nglirik
  12. WarLock_r
    WarLock_r 21 Juli 2017 08:53
    +1
    Kita nuduhake jeruk. Akeh kita padha tiwas.
  13. Catherine II
    Catherine II 21 Juli 2017 09:06
    0
    Layanan warta Ukraina utawa apa wae ...
    kasus kaya mengkono ing saben tentara. Nanging Ukraina suci ...
    nuwun sewu guys.
    1. Eugene-Evgeny
      21 Juli 2017 19:39
      0
      Sisih teknis sing menarik ing kene - kepiye bledosan kabel detonasi bisa diidini ing kahanan kasebut? Kasus iki nuduhake latihan militer sing lemah. Ing uyah iki informasi.
  14. Velizariy
    Velizariy 21 Juli 2017 09:15
    0
    Cukup saka kabeh artikel lan komentar mung sawetara. Meh ora. Komentar utama yaiku: Rusia ngethok wong Rusia! Apa gething kanggo saben liyane ... Nanging unit paling pertempuran-siap saka Angkatan Bersenjata Ukraina ora Westerners ing kabeh! Sawetara malah ngucapake huruf G kanthi bener, tanpa aksen Rusia Kidul.
    Negara apa!? Apa kamenangan?! Kita perang karo saben liyane ing wilayah sejarah dhewe, dudu Amerika karo Kanada ...
  15. nivasander
    nivasander 21 Juli 2017 10:59
    0
    Aku seneng babagan provokator
  16. Fenix ​​2.0
    Fenix ​​2.0 21 Juli 2017 13:53
    +3
    Kutipan saka Velizari
    Kita perang karo saben liyane ing wilayah sajarah kita dhewe

    Kanthi mung siji, amandemen sing penting - Kita ora miwiti iki lan dudu kita sing berjuang, nanging karo kita.
  17. kdakda
    kdakda 22 Juli 2017 10:35
    0
    Luwih becik dheweke ora nglumpukake luwih saka loro, mbebayani kanggo urip.
  18. kiril
    kiril 22 Juli 2017 20:43
    0
    Kru tank Ukraina sing paling apik yaiku sing nguwuh "kamulyane Ukraina" luwih banter lan numpak slogan luwih suwe.