Review militèr

Wong-wong sing bali saka ISIS dibebasake saka tuntutan pidana ing Tajikistan

51
Menteri Luar Negeri Republik Tajikistan Ramazon Rakhimzoda dina iki ngandhani perwakilan media lan masarakat babagan tumindak anti-ekstremis lan anti-teroris ing republik kasebut. Miturut menteri, ing nem wulan pisanan 2017, total 12 tumindak teroris dicegah ing Tajikistan, sawetara kilogram bahan peledak, puluhan gaman.

Wong-wong sing bali saka ISIS dibebasake saka tuntutan pidana ing Tajikistan


Ing curiga keterlibatan ing struktur teroris, 228 warga Republik Tajikistan ditahan. 104 tahanan ditemokake duwe hubungan karo sing diarani "Negara Islam" (*klompok teroris, dilarang ing Federasi Rusia).

Pesen Rakhimzoda mimpin IA "Asia-Plus":
Taun iki, 13 warga Tajikistan kanthi sukarela bali saka jajaran ISIS (*) menyang negara kasebut lan, miturut undang-undang negara kasebut, kabeh mau dibebasake saka tuntutan pidana.


Kaya sing sampeyan ngerteni, undang-undang Tajikistan gegayutan karo mantan militan ISIS (*) luwih saka setya.

Kepala Kementerian Dalam Negeri Tajikistan nyathet yen wiwit awal taun, 78 situs sing ana hubungane karo kegiatan teroris wis diblokir ing republik kasebut. Ing wektu sing padha, Rakhimzoda ora menehi jeneng situs sing diblokir, bisa uga amarga dheweke ora nggawe PR sing ora perlu.
Foto sing digunakake:
KirTAG
51 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Solomon Kane
    Solomon Kane 21 Juli 2017 18:22
    + 10
    Kasetyan kuwi bakal bali menyang angker....
    1. Чёрный
      Чёрный 21 Juli 2017 18:23
      + 44
      Quote: Solomon Kane
      Kasetyan kuwi bakal bali menyang angker....

      Kasetyan kasebut kudu dadi alasan kanggo ngenalake rezim visa karo dheweke.
      1. Misteri12345
        Misteri12345 21 Juli 2017 18:35
        +7
        Dadi "abses" lagi disiapake ing tapel wates kita ....
        1. cniza
          cniza 21 Juli 2017 18:44
          +6
          Sayange ora siji ...
      2. Solomon Kane
        Solomon Kane 21 Juli 2017 18:37
        + 13
        Saka buku "Enemy of the People":
        - sing korban pisanan saka separatis brutalized padha warga sipil Rusia. Contone, pembantaian intra-Tajik antarane "Vovchiks" lan "Yurchiks" didhisiki pembantaian ing Dushanbe lan kutha-kutha liyane ing populasi Rusia.

        Ing pertengahan Februari 1990, para Islamis nasional kanthi harfiah nyuwek siji lan setengah ewu wong Rusia lan wanita ing Dushanbe. Wanita dipeksa mbukak klambi lan mlayu muter-muter ing alun-alun stasiun sepur kanthi swara bledosan otomatis lan cekikikan para pemerkosa.
        ***
        "Ing dina nalika kabeh diwiwiti, kabeh kamar mayat kutha Dushanbe kebanjiran karo mayat wong Rusia, amarga iki, kamar mayat lapangan tambahan malah diatur.
        .
        1. Solomon Kane
          Solomon Kane 21 Juli 2017 18:39
          + 15
          Pitakonan muncul babagan keprigelan anane negara kasebut ing peta ....
          1. Inok10
            Inok10 21 Juli 2017 20:51
            +5
            Quote: Solomon Kane
            Saka buku "Enemy of the People":

            ... acara taun 90-an minangka piwulang, nanging ing kene kita ngomong babagan liyane ... ing publikasi iki, aku banget menehi saran supaya menehi perhatian marang Sumber informasi, Kadhangkala ora lokal khas, kanthi sifat "Echo of Moscow", "Rain", "Kommersant" ... Wong apik, mungkasi njupuk kanggo diwenehake sing nguwuh apa alun ... hi
            1. san4es
              san4es 21 Juli 2017 21:27
              +8
              ...Sumber "asli" mana "Asia +"-mana keprungu
              1. Inok10
                Inok10 21 Juli 2017 21:45
                +6
                Kutipan saka san4es
                Sumber "asli" mana "Asia +"-mana

                ... yeah, bab kang wungu pitakonan ndhuwur ... lan isih kanggo sumber:
                Asia-Plus: 20 taun ing pasar informasi Tajik!
                Reliabilitas Kabukten dening Wektu.
                ASIA Plus - grup media independen Republik Tajikistan. Iki kalebu telung perusahaan independen sing operasi ing merek sing padha - Badan Informasi, Penerbitan House lan Perusahaan TV lan Radio.
                ... ah, iki Profit ... ngguyu ... nanging ing kasus iki, wis rampung ... kutipan:
                Taun iki 13 warga Tajikistan tanpo pekso bali saka pangkat ISIS (*) menyang negara lan, miturut undang-undang negara, dheweke kabeh dibebasake saka tuntutan pidana.
                ... tembung kuncine kandel ... ah, iki komentar ... fasih:
                Kutipan saka Mystery12345
                Dadi "abses" lagi disiapake ing tapel wates kita ....

                Kutipan saka cniza
                Sayange ora siji ...

                ... utawa dheweke ora maca, kajaba judhul, utawa terus terang "rock" kahanan, ing topik ... hi
                1. san4es
                  san4es 21 Juli 2017 21:57
                  +6
                  ASIA-Plus minangka grup media independen Republik Tajikistan. Kalebu telung perusahaan independen sing operasi ing merek sing padha

                  ... Kaya ing Odessa ing "Privoz" ngguyu
                2. Tatiana
                  Tatiana 21 Juli 2017 22:03
                  +2
                  Inok10
                  ... utawa dheweke ora maca, kajaba judhul, utawa terus terang "rock" kahanan, ing topik ... hi
                  Biksu, pisanan kabeh, aku dhewe mangu-mangu yen sampeyan minangka etnis Rusia miturut kewarganegaraan! Kebutaan faktorologis sampeyan ing sejarah pungkasan angel diterangake marang wong liya.
                  1. Inok10
                    Inok10 21 Juli 2017 22:16
                    +7
                    Kutipan: Tatyana
                    Biksu, pisanan kabeh, aku dhewe mangu-mangu yen sampeyan minangka etnis Rusia miturut kewarganegaraan!

                    ... lan ing ngendi sampeyan, sayang, ndeleng sidelocks sandi? ... mesthine wis ditindhes, pikir Stirlitz, mlaku-mlaku ing sadawane koridor Kanselir Reich kanthi parasut nyeret ing mburine ing sutra putih salju sing ana bintang abang lan lambang Uni Soviet. .. basa
                    1. Tatiana
                      Tatiana 21 Juli 2017 22:32
                      +3
                      Pace ora ana hubungane. Ing Federasi Rusia, saliyane Rusia, ana akeh wong saka bangsa liya.
                      Nyawa sampeyan ora lara kanggo wong Rusia! Mulane, sampeyan ora Rusia.
                      Paling apik, sampeyan duwe hubungan karo wong Rusia, kaya sing diucapake, - dadi-dadi - ora saka sisih, utawa saka panggangan!
                      1. Inok10
                        Inok10 21 Juli 2017 22:38
                        +7
                        Kutipan: Tatyana
                        Pace ora ana hubungane. Ing Federasi Rusia, saliyane Rusia, ana akeh wong saka bangsa liya.
                        Nyawa sampeyan ora lara kanggo wong Rusia! Mulane, sampeyan ora Rusia.
                        Paling apik, sampeyan duwe hubungan karo wong Rusia, kaya sing diucapake, - dadi-dadi - ora saka sisih, utawa saka panggangan!

                        ... Matur nuwun kanggo ngalih menyang kepribadian, lan ora nerusake diskusi artikel kasebut, kaya sing diomongake ing intine ... Selyavi ...
                      2. Komentar wis dibusak.
                    2. Tatiana
                      Tatiana 21 Juli 2017 23:21
                      +3
                      Inok10
                      Selyavi...
                      Lan kenapa urip nyinggung sampeyan supaya sampeyan, nyatane, bisa ngomong, ngiyanati wong Rusia?
                      Apa sampeyan pancene ora ngerti babagan posisi diskriminasi Rusia ing sing diarani. republik nasional titular, otonomi, wilayah, lan sapiturute, sing sampeyan umumake kanthi bebas marang mungsuh sampeyan
                      ... salah siji ora maca, kajaba judhul, utawa terus terang "goyang" kahanan, ing topik... hi

                      ... Matur nuwun kanggo ngalih menyang kepribadian, lan ora nerusake diskusi artikel kasebut, kaya sing diucapake ...
                      Lan iki ateges diskusi artikel - topik sing diangkat ing artikel kasebut.
                      Ing polemik karo pangguna, sampeyan "mbuwang" mungsuh Rusia menyang kubu liberal pro-Amerika kaya saka Ekho Moskvy, lsp. Nanging, ing keuntungan saka pangling utawa non-panglingi pitakonan Russian, sampeyan ora duwe latar historis padha.
                      1. Inok10
                        Inok10 22 Juli 2017 00:40
                        +5
                        Kutipan: Tatyana
                        Lan kenapa urip nyinggung sampeyan supaya sampeyan, nyatane, bisa ngomong, ngiyanati wong Rusia?
                        Apa sampeyan pancene ora ngerti babagan posisi diskriminasi Rusia ing sing diarani. republik nasional titular, otonomi, wilayah, etc.apa sing kokkandhakake kanthi bebas marang mungsuhmu

                        ... sawise iki, kabeh wong bakal ngerti tombol "Complaint", kang dibuktèkaké ... kajaba frank Rudeness, ana uga frank impudence, ora ana titular ing Kakaisaran Rusia - Tajiks, Turkmens, Uzbeks, nanging ana. Turkestan ... Bolsheviks-Komunis nggawe sing disebut Title Nation-Republics... Ukraina sapa lan saka ngendi asale? ... jawabane jelas ... miturut paragraf 3 saka Aturan Pelanggaran VO:
                        -kasar- pasal a) Aturan
                        - nuwuhake kebencian etnis - klausa b) Aturan
                        -banjir- item c) Aturan
                        ... AW?! ... Moderator! ... miturut Klausa Aturan:
                        - OUT FULL! ...
                      2. twviewer
                        twviewer 22 Juli 2017 00:52
                        +1
                        Biksu iku bodho lan ora ngerti sajarah (Bolsheviks nggawe republik sawijining, lan ora bourgeoisie utawa bais), apa sampeyan bisa mbantah karo dheweke?
                      3. Komentar wis dibusak.
                    3. Tatiana
                      Tatiana 22 Juli 2017 07:45
                      +1
                      Enokh! Ora ana sing bisa dimainake - yaiku. kanggo ndalang yen sampeyan "ora sok dong mirsani" masalah sajarah lan nasional sing ana kanggo keamanan nasional saka eksistensi Rusia modern, kaya mengkono, lan wong Rusia minangka sajarah negara-mbentuk wong Rusia, sing njupuk wong liya ing patronage sing. lan pangayoman. Sing. Sampeyan nolak kanggo njupuk menyang akun masalah sajarah divisi administratif-wilayah gawean saka sajarah Rusia sak tatanan saka USSR ing basis saka apa sing disebut. kewarganegaraan "titular"., konsekwensi negatif sing ora langsung kita mirsani ing masyarakat lan sing didemek ing artikel iki lan mulane nemokake respon ing kontroversi ing antarane pangguna.
                      Ora jelas kanggo aku, contone, kenapa ing komentar babagan sejarah Rusia, kaya ngono, Sampeyan "nyabrang" saka periode sajarah sing terus-terusan saka eksistensi Rusia (skip, abaikan) Inti BOURGEOIS-FEUDAL saka divisi nasional-wilayah Rusia dening Trotskyists lan konsekuensi masalah nasional saka tatanan USSR kasebut, sing nyebabake ambruk USSR ing wates negara saiki.? Ya, lan njaluk bantuan saka moderator kanggo njupuk sisih sampeyan ing kontrovèrsi!
                      Apa sampeyan
                      Selyavi .. (diterjemahake saka basa Prancis - Kuwi urip ..).
                      ?
                      Lan luwih. Iki minangka snitting sampeyan menyang panguwasa (moderator), nalika sampeyan dhewe salah utawa nalika sampeyan ora bisa mbuktekake kasus sampeyan - ing endi sampeyan ndeleng "selyavi" sampeyan ("kaya urip"?
                      1. san4es
                        san4es 22 Juli 2017 09:56
                        +6
                        belay ... Sampeyan ora turu sewengi?
                      2. Tatiana
                        Tatiana 22 Juli 2017 10:23
                        +1
                        san4es
                        Tatiana Dina iki, 07:45 ↑
                        Enokh! Ora ana sing kudu digatekake....

                        belay ... Sampeyan ora turu sewengi?
                        Ora, sampeyan, pelaut tuwa (pelaut lawas), sampeyan ora bisa mbedakake dina - Komentar Tatiana ing 07:45 - lan wengi! ora
                        Dadi, san4es, simpen valerian dhewe - sampeyan butuh liyane! ya
        2. sabakina
          sabakina 21 Juli 2017 20:09
          +5
          Quote: Solomon Kane
          Saka buku "Enemy of the People":
          - sing korban pisanan saka separatis brutalized padha warga sipil Rusia. Contone, pembantaian intra-Tajik antarane "Vovchiks" lan "Yurchiks" didhisiki pembantaian ing Dushanbe lan kutha-kutha liyane ing populasi Rusia.
          Ing pertengahan Februari 1990, para Islamis nasional kanthi harfiah nyuwek siji lan setengah ewu wong Rusia lan wanita ing Dushanbe. Wanita dipeksa mbukak klambi lan mlayu muter-muter ing alun-alun stasiun sepur kanthi swara bledosan otomatis lan cekikikan para pemerkosa.
          ***
          "Ing dina nalika kabeh diwiwiti, kabeh kamar mayat kutha Dushanbe kebanjiran karo mayat wong Rusia, amarga iki, kamar mayat lapangan tambahan malah diatur.
          .

          Ing taun 1990, wong ora ngerti, ora pracaya apa bisa. Iki masalah kita. "Stagnasi" mulang kita dadi apikan, percaya karo wong. Wong-wong mau dadi kewan. Aku ora ngerti sapa sing kudu disalahake ... Bojo sing ora ngerti apa sing kudu ditindakake, simbah sing ora bisa ngomong.
        3. urman
          urman 22 Juli 2017 10:35
          +1
          Ing mratelakake panemume, liberal .. publikasi liberal, iku awakening saka eling nasional, njupuk nyisihaken saka past Soviet ngutuk.
          Kedaden aku kudu komunikasi karo pengungsi saka Tajikistan, lan telu kulawarga saka ing kono iku tanggi.
          Dadi kabeh sing sampeyan sebutake ing ndhuwur, aku kudu ngrungokake langsung.
          Apa kita duwe wong ing Kuban, sabar, lan malah banjur sampeyan kudu krungu ing minibus, nanging uga, nganggo Russian wiwit sampeyan manggon kene, sopan santun dhasar, nganggo basa sing everyone mangerténi sampeyan.
          Iki ora adoh saka luar negeri, nanging saka tilas USSR.
          Umumé, dadi aneh nalika penutur Rusia dipateni, iki minangka manifestasi kesadaran nasional.
          Nalika, ing ngendi wae ing kutha-kutha Rusia, mimpin dening lawlessness, wong mung ngalahake pasuryan, banjur iki hooliganism.
          (kabeh jinis Nazi ora diitung, iki kudu dicekik ing kuncup)
          Aku manggon ing kutha resort, aku kudu ngomong karo siji Muscovite enom, Merkel khas.
          Sanajan wis suwe sadurunge krisis pengungsi Eropa.
          Carane apik dheweke ngomong babagan carane karyawan tamu kudu diadaptasi.
          Aku mung marang dheweke nalika jumlah tamu bakal ngluwihi massa kritis lan padha bakal rudo pekso sampeyan bab 30 wong, banjur kita bakal ngomong.
      3. Tusv
        Tusv 21 Juli 2017 18:39
        +2
        Quote: Solomon Kane
        Kasetyan kuwi bakal bali menyang angker....

        Iki makarya ing Chechnya, lan ing Israel kanggo 200 taun liyane wong Arab bakal bokong karo wong Yahudi nganti Otoritas Palestina secedes.
      4. Prjanik
        Prjanik 21 Juli 2017 18:43
        0
        Watesan Tajikistan karo Afghan tetep dadi garis ngarep perang nglawan roh, anggere spesialis kita kerja ing kana, kabeh bakal apik karo kita.
      5. Pengamat 2014
        Pengamat 2014 21 Juli 2017 18:50
        +9
        Чёрный hi
        Kasetyan kasebut kudu dadi alasan kanggo ngenalake rezim visa karo dheweke.
        Aja ngimpi, kita shobla alien kanggo kita ing kabeh. Lan ing kene padha frantically nyoba kanggo njupuk film snotty kanggo mbenerake ngguyu .
        1. Prjanik
          Prjanik 21 Juli 2017 19:08
          +3
          Ana kemajuan, karcis kanggo loro sepur lan pesawat kanggo Dushanbe larang banget, lan kurs nglawan ruble dhuwur, teka kanggo mangsa ora duwe bathi kaya sadurunge.
          1. Pengamat 2014
            Pengamat 2014 21 Juli 2017 19:24
            +7
            Prjanik
            Ana gerakane..
            Bakal ana kemajuan nalika mung turis ing bis, nanging ora bakal ana ing situs konstruksi.
            1. Solomon Kane
              Solomon Kane 21 Juli 2017 19:45
              + 12
              wong lanang! Rusia, Slav! Ana sengaja "pemanfaatan" saka populasi Slavia.
              Delengen apa sing kedadeyan ing kutha-kutha yuta luwih? "Blackness" saka Asia Tengah remuk. Lan aliran ora suda. Ing kelas ing ngendi ponakan sinau - 60% saka bocah-bocah iku wong Asia.
              1. Pengamat 2014
                Pengamat 2014 21 Juli 2017 19:51
                +3
                Solomon Kane hi
                wong lanang! Rusia, Slav! Ana sengaja "pemanfaatan" saka populasi Slavia.
                Hurray!!!! Digatekake!!! Percikan bakal murub! keprungu
                1. Solomon Kane
                  Solomon Kane 22 Juli 2017 00:08
                  +5
                  Aku, Sergey, weruh iki ing taun 1982, nalika bocah-bocah sing luwih tuwa wiwit mulih saka tentara, sawetara ing tunggul, lan sawetara ing "tsinkach" ... Lan aku ngelingi nangis lan pai ibune "kanggo liyane jiwa"....
              2. Vladimirets
                Vladimirets 21 Juli 2017 20:22
                +3
                Quote: Solomon Kane
                Ing kelas ing ngendi ponakan sinau - 60% saka bocah-bocah iku wong Asia.

                Apa iki wong Tajik lan Uzbek? nglirik
                Quote: Solomon Kane
                Ana sengaja "pemanfaatan" saka populasi Slavia.

                Pitakonan prasaja: pinten anak sampeyan?
              3. Prjanik
                Prjanik 21 Juli 2017 20:24
                0
                Sayange, kita ora ngasilake kanthi tingkat sing padha karo kabeh populasi kulit putih. Kekaisaran sing kuat ambruk lan mati nalika padha lemu.
        2. sabakina
          sabakina 21 Juli 2017 20:26
          +3
          Sergey, video apik. Nanging, minangka sopir sing kerja ing kantor kejaksaan, aku ora percaya karo .... (sampeyan bisa nyebut apa wae). Aku mung percaya...
      6. Vladimirets
        Vladimirets 21 Juli 2017 19:37
        +4
        Quote: Ireng
        Kasetyan kasebut kudu dadi alasan kanggo ngenalake rezim visa karo dheweke.

        Carane akeh militan wis amnestied ing negara kita sawise asil saka rong perang Chechnya? Nanging ing Chechnya ora ana rabble saka sak ndonya.
        Quote: Solomon Kane
        Pitakonan muncul babagan keprigelan eksistensi negara iki ing peta

        Ya, waving a pixel checker dudu politik nyata. recourse
        1. Solomon Kane
          Solomon Kane 21 Juli 2017 23:58
          +5
          Evgeniy! Kok sarkasme banget? We are kene kanggo mratelakake panemume. Ora luwih, ora kurang. Mulane, carane kanggo mratelakake panemume ing njaba Internet wis inciting gething etnis, kang cukup abot kaukum dening negara.
          Lan saber, Zhen, dijupuk saka kula ing 1998 bebarengan karo tali Pundhak, + padha menehi kula telung taun maneh, kanggo nat. pitakonan (Gusti Allah welas asih - kondisional). Kuwi urip ing Tanah Soviet.
    2. Vadim Golubkov
      Vadim Golubkov 21 Juli 2017 21:04
      +2
      Kita uga bakal ngaco.
    3. Alex_V15
      Alex_V15 21 Juli 2017 23:57
      +1
      Kudeta Islam bisa dadi backfire.
    4. basa Slowakia
      basa Slowakia 22 Juli 2017 13:48
      0
      ya. Nanging visa gratis ...
  2. Komentar wis dibusak.
    1. Black_Vatnik
      Black_Vatnik 21 Juli 2017 18:29
      +4
      Nanging ora bakal ana maneh gratis saka Rusia, mesthi


      Oh iku? Ing wulan Maret, Putin menehi amnesti marang udakara 70 wong Tajik sing diusir saka Rusia.
      1. Dym71
        Dym71 21 Juli 2017 18:55
        +1
        Kutipan: Black_Vatnik
        Ing wulan Maret, Putin menehi amnesti marang udakara 70 wong Tajik sing diusir saka Rusia.

        Akibaté, 102 ewu padha amnesti, padha duwe larangan telung taun kanggo nglanggar aturan tetep ing tlatah Federasi Rusia, ing Juni 2017, luwih saka 150 ewu migran Tajik padha dilarang kanggo mlebu ing Rusia, ing Kajaba iku, meh 5 ewu warga Tajikistan sing nandhang penyakit infèksi sing mbebayani, kayata HIV / AIDS, tuberkulosis, hepatitis lan liya-liyane, nampa larangan seumur hidup kanggo mlebu menyang Rusia.
  3. Prjanik
    Prjanik 21 Juli 2017 18:30
    0
    [/ kutipan] Taun iki, 13 warga Tajikistan kanthi sukarela bali saka pangkat IS (*) menyang negara kasebut lan, miturut undang-undang negara kasebut, kabeh wong-wong mau dibebasake saka tuntutan pidana.
    Dheweke mbokmenawa ora bakal ngandhani kabeh apa dheweke kerja sama karo layanan khusus. Aku mangu-mangu yen ana wong sing nglilani bajingan kasebut, supaya dheweke bakal nyebul sampeyan sesuk.
  4. Banisher saka Liberoids
    Banisher saka Liberoids 21 Juli 2017 18:33
    0
    Langkah cendhak kanthi amnesti mung minangka peluru kanggo para militan, pungkasane urip.
  5. Mauritius
    Mauritius 21 Juli 2017 18:46
    0
    Inggih, ing biara manca, kanthi piagam dhewe, banjur .... Ing negara kita lan ing "Karajaan Denmark" kabeh iku adoh saka aman.
    Miturut piagam, dheweke bakal ngilangi kabeh lan ora ana apa-apa ...
  6. Batalyon konstruksi cadangan
    Batalyon konstruksi cadangan 21 Juli 2017 19:34
    +3
    Apik banget... Ora nganiaya para igilbaran, lan kita mbukak watese kanggo dheweke. Supaya baranobabahi banget iki banjir kanggo kita. Iki omong kosong ...
    Apa sing kita duweni saka wong Tajik kajaba imigran ilegal / mbuwang buruh ing situs konstruksi? Ngenalake rezim visa sing ketat nganti padha melu karusakan nyata saka militan. Nganti saiki, "negara sing ndhukung terorisme internasional." ISIS koyone diakoni minangka teroris meh ing endi wae, ta?
  7. Winnie the Pooh
    Winnie the Pooh 21 Juli 2017 19:37
    0
    Nanging, ora bakal ana visa ...
    1. Vadim Golubkov
      Vadim Golubkov 21 Juli 2017 21:05
      0
      Sampeyan wis duwe, dadi sampeyan mbuwang wektu.
  8. Vadim Golubkov
    Vadim Golubkov 21 Juli 2017 21:09
    0
    Kabeh ideologi lan pendidikan, iki minangka kasunyatan penting kanggo wong sing ora duwe otak lan kawicaksanan alam. Kancaku iku wong Tajik ing tentara, aku nulis ing kene, wong normal, kita njaga obyek ing wayah wengi, nggawe kanca, mangan bareng, mangan saka pot siji, kaya sing diucapake. Ora ana agresi lan fanatisme agama ... Nanging banjur USSR isih disintegrasi ....
  9. Komentar wis dibusak.
  10. san4es
    san4es 21 Juli 2017 21:34
    +6
    ... Kabeh pangarep-arep kanggo wong lanang saka basa 201st

    Perusahaan Reconnaissance. latihan gunung prajurit
  11. Zomanus
    Zomanus 22 Juli 2017 01:46
    +1
    Dadi wektu kanggo tapel wates karo Tajikistan
    nutupi.
    Senajan ana kita koyone duwe stasiun nelusuri kita "Window".
  12. Tatiana
    Tatiana 22 Juli 2017 10:32
    0
    san4es,
    Aku mangsuli sampeyan. Waca ndhuwur.
  13. urman
    urman 22 Juli 2017 10:48
    +1
    Kutipan saka Tusv
    Kerjane ing Chechnya

    Chechnya nduwèni kekuwatan sing kuwat lan ngajèni para pinituwa.
    Ya, padha perang karo wong-wong mau, uga, wong sing kuwat beda karo riffraff amarga bisa ngatasi grievances.
    Aku kudu kerja bareng karo wong Chechen ing Arktik ing pungkasan taun 70-an lan 80-an,
    Padha iri marang para buruh, ora saka kasunyatan sing padha bend ing wong liya, padha ora ngerti carane bisa beda.
    Lan yen kedadeyan dheweke njupuk klambi sing pungkasan, dheweke ora bakal turu karo sampeyan nganti masalah wis rampung.
    Inggih, luwih becik ora menehi rasa syukur materi. sampeyan bisa njaluk ing pasuryan saka pasuryan.
    Mulane rong perang Chechen mung gawe kagetku!
    Aku ngerti wong-wong mau mung saka sisih paling apik, nalika kaleng godhok pungkasan dibagi ing tundra.