Review militèr

Paling-paling: kendaraan peluncuran Soyuz

0
Kendaraan peluncuran Soyuz. Kanthi bantuan kendaraan peluncuran iki, satelit lan pesawat ruang angkasa diluncurake menyang ruang angkasa. Kabeh babagan Union.

Add a comment
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.