Review militèr

MLRS lan meriem meriem cedhak Rostov menehi "mungsuh" rapat panas

0
Volleys kuat saka Grad sawetara sistem roket peluncuran lan geni klempakan saka howitzers poto-propelled. Ing wilayah Rostov, latihan skala gedhe saka Distrik Militer Kidul diluncurake kanthi partisipasi tentara meriem lan senapan bermotor. Tugas iku kanggo mencet target sing niru posisi mungsuh. Serangan peralatan abot didhukung dening penembak jitu.

Add a comment
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.