Review militèr

Kapal patroli "Inquisitive" gabung karo klompok Angkatan Laut ing Segara Mediterania

19
Awak kapal patroli Segara Ireng armada (Segara Ireng Armada) "Inquisitive" wis nerusake nindakake tugas minangka bagéan saka tatanan permanen saka Angkatan Laut Rusia ing Mediterania, ngandika kepala departemen informasi dhukungan saka Armada Segara Ireng, Kapten First Rank Vyacheslav Trukhachev.

Miturut laporan kasebut, tanggal 21 Juli, kru kapal Inquisitive, sawise pemugaran sing direncanakake saka kesiapan teknis lan siklus tugas latihan tempur sing nyatakake kesiapan kanggo nindakake tugas ing segara, tumuju menyang Selat Segara Ireng, laporan. RIA News.

Kapal patroli "Inquisitive" gabung karo klompok Angkatan Laut ing Segara Mediterania


Saiki, kapal kasebut bakal nerusake tugas minangka bagean saka tatanan permanen Angkatan Laut ing Segara Mediterania. Metu saka kapal menyang zona segara adoh ditindakake sesuai karo rencana rotasi pasukan minangka bagéan saka grup
Trukhachev ngandika.

Ing pungkasan Nopember 2016, "Inquisitive" bali menyang Sevastopol sawise ngrampungake tugas ing Segara Mediterania, ing ngendi kapal kasebut budhal saka pesisir Crimea tanggal 25 Mei.

Ing Segara Mediterania, minangka bagéan saka tatanan permanen Angkatan Laut, kira-kira 15 kapal perang lan prau dhukungan saka Armada Segara Ireng nindakake tugas.

Secara total, klompok kasebut kalebu kapal fregat Admiral Essen paling anyar, kapal patroli Smetlivy, kapal pendarat gedhe Caesar Kunikov, Nikolai Filchenkov lan Azov, kapal selam Krasnodar, uga kapal pendukung.
Foto sing digunakake:
http://inqs.karnage.ru/
19 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. pamburu mumbul
    pamburu mumbul 22 Juli 2017 13:49
    +6
    Yen aku ngerti bener, "Inquisitive" bakal gabung, lan ora ana informasi bab sembarang kapal mangkat menyang panggonan penyebaran prajurit permanen. Iki tegese iki dudu rotasi sing direncanakake, nanging penguatan klompok ing Segara Mediterania.
    1. cniza
      cniza 22 Juli 2017 14:51
      +3
      Iku katon kaya, nanging kita uga ora ngerti ...
      1. pamburu mumbul
        pamburu mumbul 22 Juli 2017 14:57
        +1
        Dadi kita ora kudu ngerti kanthi status. prajurit
  2. kepmor
    kepmor 22 Juli 2017 13:52
    +6
    sawise kabeh, apa kapal kelangan padha dibangun ing Uni ... 61,1134 az lan beeches, 1155, lan 1135 ing umum "lagu" ... kanggo ngawula ing iku ngimpi saka pejabat lumahing sembarang ...
    1. KudrevKN
      KudrevKN 22 Juli 2017 15:19
      +3
      Kanthi biaya "layanan - lafa" ing "sepeda motor"? Layanan ora madu nang endi wae, nanging mbok menawa sampeyan bener, Colleague", luwih gampang kanggo ngawula ing 1135 (magang pra-wisuda ing Flying TFR, KTOF)!
      1. kepmor
        kepmor 22 Juli 2017 15:32
        +6
        Aku ora ngerti, aku ora ngerti ... nanging ora ana sing nganggep 1135 "sepeda motor" ... dudu OVR ...
        padha beda "sepeda motor" - 35,50,159,204,1124 lan penyapu ranjau ... ing kene layanan kasebut pancen ora "gula" ing dheweke ... dosis pancet, firewall, nyedhiyakake kapal selam, banjur penerbangan, banjur nutup wilayah kasebut, banjur torpedo kanggo kapal selam pirang-pirang dina goleki ... buruh armada ... dheweke ngliwati dhewe ... cendhak, OVR, dheweke OVR ...
        1. PelautChF
          PelautChF 23 Juli 2017 13:36
          +2
          Sing mesthi wae, dheweke dhewe urgent ing MT, kabeh wektu ing segara.
        2. KudrevKN
          KudrevKN 30 Juli 2017 12:16
          0
          Mulane diarani motor. sing "kanthi setengah tendhangan" ing 15 menit bisa "nyiapake perang lan kampanye"?! Lan asliku "956"? Utawa "baya" "Kuzya"? Ya, malah "Petya" Agung? Nanging, ora masalah! LAN PENTING "SELAMAT HARI RAYA KARO SEDULUR"! Pitung kaki ing ngisor lunas !!!
    2. ochakow703
      ochakow703 23 Juli 2017 08:09
      +3
      Tanpa akeh tembung ...
      1. PelautChF
        PelautChF 23 Juli 2017 13:38
        +1
        Ing mratelakake panemume kapal paling ayu.
  3. pol-smit.smit
    pol-smit.smit 22 Juli 2017 13:53
    +2
    ing umum, Grigorovich wis ngadeg ing Sevastopol kanggo 2 minggu
    1. turbris
      turbris 22 Juli 2017 15:46
      +1
      Admiral Makarov ngadeg ing Neva, miturut rencana persiapan kanggo dina Angkatan Laut, aku weruh dheweke dina iki.
  4. san4es
    san4es 22 Juli 2017 13:53
    + 11
    Awak kapal patroli saka Armada Segara Ireng (BSF) "Inquisitive" nerusake nindakake tugas minangka bagéan saka tatanan permanen Angkatan Laut Rusia.

  5. Winnie the Pooh
    Winnie the Pooh 22 Juli 2017 15:20
    +1
    Apa sing bakal ditindakake ing kana, apa tugase?
    1. DEZINTO
      DEZINTO 22 Juli 2017 17:18
      +2
      Apa sing bakal ditindakake ing kana, apa tugase?


      Kita bakal ngirim laporan rinci.
    2. Yasen Ping
      Yasen Ping 22 Juli 2017 17:36
      +2
      Winipukh kudu golek madu, apa sing digayuh kapal perang?))
    3. san4es
      san4es 22 Juli 2017 20:39
      +6
      Quote: Winnie the Pooh
      Apa sing bakal ditindakake ing kana, apa tugase?

      ...Aku ora bakal ngomong prajurit
    4. san4es
      san4es 22 Juli 2017 20:40
      +7
      Quote: Winnie the Pooh
      Apa sing bakal ditindakake ing kana, apa tugase?

      ...Aku ora bakal ngomong prajurit
  6. Jack
    Jack 22 Juli 2017 16:59
    +3
    Quote: Winnie the Pooh
    Apa sing bakal ditindakake ing kana, apa tugase?

    Kanthi gendera sampeyan, pitakonan kanggo sampeyan: Apa tujuan sampeyan kasengsem?