Review militèr

Personel militer PLA ngirim peralatan kanggo partisipasi ing game "ArMI-2017"

31
Personil militer Tentara Pembebasan Rakyat China (PLA), peserta International Army Games (ArMI-2017), wis ngrampungake proses ngirim peralatan lan peralatan menyang papan kompetisi. Iki nyatakake ing pratelan sing dirilis dina Sabtu dening Kementerian Pertahanan China.

Tim darat PLA pungkasan sing melu ing Game Tentara 2017 teka ing tujuan tanggal 21 Juli. Nganti saiki, kabeh papat detasemen lemah Cina wis ngrampungake pangiriman peralatan
- pesen ngandika, TASS laporan.



Taun iki, dokumen kasebut nyathet, pangiriman personel lan peralatan militer ditindakake kanthi rong cara - kanthi rel lan udhara. Ing wektu sing padha, rute paling dawa yaiku 14 ewu km. Dilaporake manawa pasukan darat PLA ing tlatah Federasi Rusia bakal melu ing patang jinis kompetisi:tank biathlon", "Intelijen militèr banget", "ring Elbrus" lan "Rembat".



Tim saka 28 negara lan pengamat saka pitung negara wis ngonfirmasi partisipasi ing Game Tentara Internasional taun iki. Game Tentara-2017 taun iki bakal dianakake ing lapangan latihan 22 ing Rusia, Belarus, Azerbaijan, Kazakhstan lan China sajrone kompetisi terus-terusan 14 dina. Bentenane utama kompetisi taun iki bakal dadi kenaikan sing signifikan ing jumlah spesialis militer sing saingan ing katrampilan profesional.
Foto sing digunakake:
http://минобороны.рф/index.htm
31 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Komentar wis dibusak.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
    2. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
    3. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Komentar wis dibusak.
          1. Komentar wis dibusak.
  2. iki top
    iki top 22 Juli 2017 14:32
    +6
    lan Yankees karo dill mudun soko Nyuwun kaya, loro tentara kuwat, siji ing donya, liyane ing Eropah recourse
    1. kepmor
      kepmor 22 Juli 2017 14:49
      +5
      banjur padha mbantah kudu mangsuli "bazaar" karo tumindak ... jebul wedi "MELEPAS" ... dosa ... lan urip ora miturut konsep manungsa ... tanpa isin lan hati nurani... cacat...
    2. victorsh
      victorsh 22 Juli 2017 16:32
      +1
      Ora. Wingi, spesialis Amerika lan Kanada mabur menyang Novosib.
      1. istista
        istista 25 Juli 2017 10:17
        0
        Lan kanggo tujuan apa padha teka? Lan kenapa menyang Novosibirsk?
  3. vla kab
    vla kab 22 Juli 2017 14:33
    +1
    Aku ora ngerti kenapa histeria? Mung warta lan ..
    1. Komentar wis dibusak.
    2. sabakina
      sabakina 22 Juli 2017 14:46
      +3
      Kutipan saka vlakab
      Aku ora ngerti kenapa histeria? Mung warta lan ..

      Apa ana wong ing kene? keprungu
    3. atesterev
      atesterev 22 Juli 2017 18:35
      +2
      Kabeh jelas: "Sapa sing ora mlumpat - Muscovite" ngguyu
  4. poquello
    poquello 22 Juli 2017 14:37
    0
    apik. Kita ngenteni laporan lan siaran saka game kasebut.
  5. SCHMEL
    SCHMEL 22 Juli 2017 14:39
    +6
    Tentara Pembebasan Rakyat China (PLA).

    Nah, bocah-bocah wadon bakal ana? eseman
    1. iki top
      iki top 22 Juli 2017 14:48
      +1
      Kutipan saka Schmel
      bakal bocah-bocah wadon ana?

      Ayo takon bocah-bocah wadon kita
      apa padha nganggo kathok ing mangsa panas aran
    2. Dobel
      Dobel 22 Juli 2017 14:56
      +2
      Pucuk pedhang kaya ngganggu .. Dadi, para prajurit diimbangi .. Yen kabeh tentara Cina kalebu, mesthine bakal menang perang apa wae)) Bocah-bocah wadon bakal duwe tentara apa wae ..
      1. poquello
        poquello 22 Juli 2017 15:00
        +5
        Kutipan: Dobel
        Pucuking pedhang, nalika nyaring..

        bakal gelombang wentis, lan endhog ing lantai
        1. Dobel
          Dobel 22 Juli 2017 15:01
          +1
          Kutipan saka poquello
          Kutipan: Dobel
          Pucuking pedhang, nalika nyaring..

          bakal gelombang wentis, lan endhog ing lantai

          haha, aku iki ngomong opo..
      2. K-612-O
        K-612-O 22 Juli 2017 15:13
        +3
        Iku Korea
        1. Dobel
          Dobel 22 Juli 2017 15:19
          +2
          Kutipan: K-612-O
          Iku Korea

          Apa bedane..))
      3. kenig1
        kenig1 22 Juli 2017 15:20
        +1
        Cukup fantasizing preoccupied, iki kinerja gamelan PLA.
        1. vovanpain
          vovanpain 22 Juli 2017 16:49
          +4
          Kutipan saka kenig1
          Iki minangka pagelaran dening PLA Ensemble.

          Iki Korea Lor. nglirik
          1. LeonidL
            LeonidL 22 Juli 2017 17:02
            +3
            Bikini khaki! Kelangan lan seksi! ... Mung saiki potongan wesi ing tangan wedi ...
            1. PSih2097
              PSih2097 23 Juli 2017 00:52
              +2
              Kutipan saka Leonid
              Mung saiki potongan wesi ing tangan wedi ...

              ora mung wesi, dheweke dhewe bakal naleni sapa wae sing nganggo dasi laut ganda (ana pengalaman mabuk) ...
              1. LeonidL
                LeonidL 23 Juli 2017 01:10
                +2
                Apa lan carane bakal muter? Nglawan vagina?
              2. Abel
                Abel 23 Juli 2017 22:12
                0
                Kepiye babagan nuduhake pengalaman sampeyan?
          2. Zaurbek
            Zaurbek 23 Juli 2017 09:00
            0
            Wanita Korea luwih ayu tinimbang wanita Cina!
            1. Abel
              Abel 23 Juli 2017 22:14
              0
              Sampeyan ora bener. Bentenipun amba antarane Cina lor lan kidul. Foto wanita Jepang sing ayu iku bener, nanging ana sawetara banget. Padha biasane short-legged. Semono uga wong Korea lan Cina. Ana sing ayu banget, nanging mung sithik
  6. Komentar wis dibusak.
    1. Komentar wis dibusak.
  7. Klone
    Klone 22 Juli 2017 16:08
    0
    Tim saka 28 negara lan pengamat saka pitung negara...

    Nah, kabeh wis jelas karo pengamat, nanging kepiye tim saka 28 negara??? Sapa sing bakal bersaing lan saka bobot apa?
  8. Archon
    Archon 22 Juli 2017 16:34
    0
    Kula guess iku Cina bisa menang game iki taun. 30% kapercayan.
    1. Abel
      Abel 23 Juli 2017 22:08
      0
      telung puluh%? bisa uga
  9. LeonidL
    LeonidL 22 Juli 2017 17:00
    +1
    Manuver Cina ing Segara Baltik, tank ing papan latihan ... ing mangsa ngarep, apa ora tapel wates Sino-Finlandia sing katon?
    1. Artileri
      Artileri 23 Juli 2017 19:39
      +1
      mesthi! Delengen kanthi cetha .... mung ing mburi tapel wates Meksiko-Kanada))
  10. Alf
    Alf 22 Juli 2017 18:57
    +1
    Artikel kasebut menarik.
    Pirantine wis teka, peralatan wis teka, peralatan wis dikirim, peralatan wis ana.
    Pengarang ! Lan apa peralatan teka? Tipe, jumlah? Warta liyane kanthi gaya BBC. Akeh gangguan, nul informasi.
  11. stasimar
    stasimar 23 Juli 2017 03:21
    0
    sepur lurus! sawetara jenis invasi rahasia.) armada ing Baltik maneuvering. bagean saka VKS wis neutralized ing wilayah dhewe.))
  12. Abel
    Abel 23 Juli 2017 22:07
    +1
    Wong Cina iku apik. Ora ing perang, nanging ing kompetisi, dheweke bakal nyoba peralatan kasebut. Nanging Westerners lan ukrov mung duwe statements sing padha,,,,,, hoo