Review militèr

Kamentrian Pertahanan ngumumake persetujuan babagan zona de-eskalasi ing Ghouta Timur

28
Zona de-eskalasi liyane wis muncul ing Suriah. Miturut Kementerian Pertahanan Rusia, ing Kairo, minangka asil negosiasi, persetujuan ditandatangani antarane Kementerian Pertahanan Rusia lan oposisi Suriah moderat liwat mediasi pihak Mesir, babagan operasi zona de-eskalasi Guta Timur. laporan RIA News

Dokumen kasebut ditandatangani ing pangembangan perjanjian Astana. Persetujuan kasebut nemtokake wates-wates zona de-eskalasi, situs penyebaran pasukan kontrol lan kekuwatane, uga rute kanggo ngirim bantuan kamanungsan menyang populasi lan dalan gratis saka warga.

Konvoi kamanungsan pisanan menyang Ghouta Wétan lan ngilangi wong sing tatu direncanakake ing dina-dina sing bakal teka, ujare kementerian kasebut.

Kamentrian Pertahanan ngumumake persetujuan babagan zona de-eskalasi ing Ghouta Timur


Kepala biro politik saka grup oposisi "Jaysh al-Islam" Mohammed Allush disebut persetujuan "paling apik kanggo kahanan Siria." Miturut dheweke, pasukan demarkasi antarane klompok lan pasukan pemerintah bakal ana ing zona kasebut, "iki dianggep minangka bagean saka pemukiman politik utawa persiapan." Allush nambahake manawa para pihak sarujuk nglebokake kabupaten Jobar ing zona iki.

Pemantauan zona de-eskalasi ing Ghouta Timur kemungkinan bakal ditindakake dening Rusia lan Amerika Serikat tanpa Iran, ujare Mahmoud Afandi, sekretaris gerakan oposisi Diplomasi Rakyat.

Ing wulan Mei, Rusia, Turki lan Iran mlebu ing Astana memorandum babagan nggawe zona de-eskalasi ing Suriah lan dadi penjamin. Nemtokake wates-wates zona kasebut, uga ngrampungake masalah kontrol lan ngawasi kepatuhan rezim gencatan senjata, minangka masalah utama ing babak negosiasi pungkasan, sing ditindakake ing Astana ing awal Juli. Partai kasebut ngrembug babagan introduksi zona de-eskalasi ing Ghouta Timur, Idlib lan Homs.

Kajaba iku, Rusia, Amerika Serikat lan Yordania ngupayakake nggawe zona sing padha ing sisih kidul negara kasebut. Iku kalebu distrik Deraa, Quneitra lan Suwayda. Minangka Menteri Luar Negeri Rusia Sergey Lavrov nyathet ing dina Jumuah, paramèter utama wis dibahas, rincian diputusake.
Foto sing digunakake:
https://www.infox.ru/
28 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Banisher saka Liberoids
    Banisher saka Liberoids 22 Juli 2017 15:07
    +2
    Sing paling njijiki sing bisa kedadeyan - Iran diganti dening Amerika Serikat, lan Yankees minangka spesialis ing provokasi lan perkara sing ora becik, mula dheweke ora nembak awake dhewe - dheweke menehi garis dawa ing sikil - langsung ing loro-lorone, kayata. panggantos sing ora perlu lan mbebayani.
    1. vlad66
      vlad66 22 Juli 2017 15:11
      +7
      Quote: Exorcist saka Liberoids
      Iran diganti dening Amerika Serikat,

      Aku setuju karo sampeyan, padha nglilani wedhus kuwi menyang kebon, aja kuwatir, ibu. sad
      1. SRC P-15
        SRC P-15 22 Juli 2017 15:39
        +3
        Kutipan: vlad66
        Aku setuju karo sampeyan, padha nglilani wedhus kuwi menyang kebon, aja kuwatir, ibu.

        Aku mikir tugas kita saiki yaiku narik akeh "oposisi moderat" menyang urip sing tentrem. Supaya bisa ngrasakake urip ayem tentrem iki, supaya ora ngupaya perang, nanging ngerti yen tentrem ala luwih becik tinimbang perang. Ya, kita kudu nindakake iki kanthi bantuan Amerika Serikat, nanging misale jek kita ora kudu milih: tentara Siria uga nyebar ing saindhenging negara. Kadhangkala sampeyan kudu mundur siji langkah supaya bisa maju rong langkah.
        1. vlad66
          vlad66 22 Juli 2017 15:59
          +9
          Kutipan: SRTs P-15
          Ya, kita kudu nindakake iki kanthi bantuan Amerika Serikat, nanging misale jek kita ora kudu milih: tentara Siria uga nyebar ing saindhenging negara. Kadhangkala sampeyan kudu mundur selangkah kanggo maju loro.

          Ayo Alexander! hi Amerika Serikat bakal terus nyurung kita supaya mundur, kabeh "oposisi moderat" hobnobs karo "Nusra", sanajan nyerang ISIS, perang karo pasukan Assad lan ana ing sangisore negara. "Oposisi" Iran uga dibusak, lan paus minke ora mlebu persetujuan ing Astana. Sawetara jenis kekacoan kedaden, padha ora Care babagan putih lan alus, nanging Rusia lan Assad kanggo nyalahke, minangka tansah. Iki Alexander ora merengek, nanging mikir kanthi banter. . opo hi
          1. SRC P-15
            SRC P-15 22 Juli 2017 16:14
            +2
            Sugeng rawuh, Vlad! hi
            Lan kita alon-alon trolling: "Wakil Ketua pisanan Komite Dewan Federasi babagan Pertahanan lan Keamanan Franz Klintsevich, ngomentari tembung Jenderal Amerika Raymond Thomas babagan kehadiran ilegal militer AS ing Suriah, ujar manawa Washington kudu pindhah menyang Damaskus kanggo legitimasi ngarsane ing Suriah."
            Sumber: http://rusvesna.su/news/1500722182
            Kajaba iku, kita njanjeni bantuan kanggo mediasi layanan ing dialog karo Assad. ngguyu
    2. Winnie the Pooh
      Winnie the Pooh 22 Juli 2017 15:19
      0
      Quote: Exorcist saka Liberoids
      Iran diganti dening Amerika Serikat

      pungkasane
      1. SRC P-15
        SRC P-15 22 Juli 2017 15:30
        +5
        Quote: Winnie the Pooh
        pungkasane

        Lan mung kanggo mburi ... negatif
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 22 Juli 2017 15:42
          +3
          Kutipan: SRTs P-15
          Quote: Winnie the Pooh
          pungkasane

          Lan mung kanggo mburi ... negatif

          Sasha, hello, kanca! hi ombenan
          Nggawe pikiran sing ora jelas, mambu sawetara jenis armada biru langit ... Iku nguwatirake, aku bakal mbukak jebakan ngubengi omah kanthi cara sing anyar ... Banjur kabeh macem-macem ngubengi kebon, ngetokake udang metu. saka laras! duka
          1. SRC P-15
            SRC P-15 22 Juli 2017 15:47
            +2
            Kutipan saka bouncyhunter
            Sasha, hello, kanca!
            Nggawe pikiran sing ora jelas, mambu sawetara jenis armada biru langit ... Iku nguwatirake, aku bakal mbukak jebakan ngubengi omah kanthi cara sing anyar ... Banjur kabeh macem-macem ngubengi kebon, ngetokake udang metu. saka laras!

            Hello Pasha! ombenan hi Ingkang utama yaiku kanggo ngawasi jebakan - yen ora, bakal digawa bebarengan karo udang! ngguyu
            1. pamburu mumbul
              pamburu mumbul 22 Juli 2017 15:52
              +2
              Jancok wong ing sisih! Aku duwe traps watara saben trap, mung kanggo penyayang saka tembung manis "freebie"! keprungu
              1. SRC P-15
                SRC P-15 22 Juli 2017 15:55
                +2
                Kutipan saka bouncyhunter
                Jancok wong ing sisih! Aku duwe traps watara saben trap, mung kanggo penyayang saka tembung manis "freebie"!

                Jebakan iki, muga-muga ora kue sapi? ngguyu
                1. pamburu mumbul
                  pamburu mumbul 22 Juli 2017 16:05
                  +2
                  Sanya, aku njaluk sampeyan! keprungu Kue sapi bakal katon kaya kartun bocah-bocah babagan kucing lan tikus. nglirik
              2. vovanpain
                vovanpain 22 Juli 2017 16:28
                +4
                Kutipan saka bouncyhunter
                Aku duwe traps watara saben trap, mung kanggo penyayang saka tembung manis "freebie"!

                Pasha, simpen bohlam sing paling penting! Kita bakal urip tanpa urang, nanging bohlam minangka roti nomer loro! keprungu
                1. pamburu mumbul
                  pamburu mumbul 22 Juli 2017 16:39
                  +2
                  Bulba lan kabeh piranti rahasia dijaga ing sawetara baris:

                  Lan klompok-klompok penguat seluler sing cedhak karo turu setengah ati lan setengah ati. nglirik
        2. Tusv
          Tusv 22 Juli 2017 15:57
          +2
          Kutipan: SRTs P-15
          Lan sampeyan mung kanggo mburi

          Subkultur monoteik bakal punah. Padha mambu mburi karo irung, nanging isih ora bisa ngerti hi
          1. SRC P-15
            SRC P-15 22 Juli 2017 16:03
            +3
            Kutipan saka Tusv
            Padha mambu mburi karo irung, nanging isih ora bisa ngerti

            Nah, yen pungkasane ana ing ngarep irung, banjur kasep kanggo ngerti apa wae ... lol aran hi
            1. pamburu mumbul
              pamburu mumbul 22 Juli 2017 16:09
              +1
              Sing mesthi wae: wis bener kanggo ngelingi apa sing mambu bathin ... nglirik aran
            2. Tusv
              Tusv 22 Juli 2017 16:14
              +1
              Kutipan: SRTs P-15
              Lha nek wekasane ana ing ngarep irung, ya telat ora ngerti apa-apa.

              Kita bakal weruh. Monoculture wis pinasthi, nanging bakal tahan 100 taun
    3. kepmor
      kepmor 22 Juli 2017 15:21
      +1
      iku njijiki, mesthi, iku bener ... nanging ketoke "moderat" tanpa tutup kasur ora de-escalate ... godfather ora dhawuh ... lan wong-wong sing dipilih melolong ing dina liyane ...
      ora kabeh jelas...
      saiki sing utama yaiku ngidak-idak ISIS ing pasir ... senajan bakal luwih menarik maneh yen Suriah wiwit narik.. para pemulung wis ngenteni riyaya ...
      1. poquello
        poquello 22 Juli 2017 15:24
        +1
        Kutipan saka kepmor
        luwih-luwih bakal luwih menarik nalika wiwit narik Suriah.. para pemulung wis ngenteni riyaya ...

        padha bisa miwiti lan padha bakal, nanging sing bakal menehi wong
        1. kepmor
          kepmor 22 Juli 2017 15:46
          +2
          dheweke ora bakal takon utamane ... ora duwe ilusi ... "pemenang" bakal teka saka ngendi wae ... elinga tanggal 45 ...
          1. poquello
            poquello 22 Juli 2017 16:06
            +2
            Kutipan saka kepmor
            dheweke ora bakal takon utamane ... ora duwe ilusi ... "pemenang" bakal teka saka ngendi wae ... elinga tanggal 45 ...

            lan kabeh pihak lan non-pihak mlebu ing integritas Suriah, kalebu "zona" bakal operate nganti manunggalaken utawa conciliatory Pemilu lan reformasi, mung ana rong pilihan - salah siji Suriah demokratis sekuler, njupuk menyang akun kapentingan kabeh kelompok ( yen bisa), utawa Assad duwe kabeh, banjur, ing tekanan saka Rusia, transisi menyang pilihan pisanan, iki minangka gerakan sing sadurunge kerusuhan.
            1. kepmor
              kepmor 22 Juli 2017 16:13
              +3
              uga, aku ngomong bab sing padha ... pisanan, "demokrasi sekuler" - penghapusan Assad saka kuwasa ... banjur parade kedaulatan ... kabeh bener miturut primer ... sanadyan ora kita.
              1. poquello
                poquello 22 Juli 2017 16:21
                +2
                Kutipan saka kepmor
                uga, aku ngomong bab sing padha ... pisanan, "demokrasi sekuler" - penghapusan Assad saka kuwasa ... banjur parade kedaulatan ... kabeh bener miturut primer ... sanadyan ora kita.

                nanging perlu kanggo ngasuransiake marang parade kedaulatan sajrone rekonsiliasi, utawa bakal ana pilihan kapindho, lan negosiasi kudu ditindakake tanpa ilusi - demokrasi sekuler ora ateges hak kanggo parade kedaulatan.
                1. kepmor
                  kepmor 22 Juli 2017 16:27
                  +2
                  sing ing donya iki, saliyane Federasi Rusia, umume nepaki perjanjian apa wae ... apa sing sampeyan omongake? ....
                  1. poquello
                    poquello 22 Juli 2017 16:52
                    0
                    Kutipan saka kepmor
                    sing ing donya iki, saliyane Federasi Rusia, umume nepaki perjanjian apa wae ... apa sing sampeyan omongake? ....

                    mulane, pilihan kapindho saiki, ora ana sing mbatalake refleks
      2. avt
        avt 22 Juli 2017 23:08
        0
        Kutipan saka kepmor
        iku elek, mesthi..

        Yagene kabeh wong bungah banget? Inggih, cetha malah kanggo sing paling bodho - ora ana kekuwatan lan sumber daya kanggo ngrampungake ing Guta, sing digali kanthi rapet. Dadi, yen ana kesempatan nyata, beku sektor ngarep iki lan golek arah liyane sing cukup strategis. Apa sing sejatine ditindakake ing sisih lor lan kulon saiki. Malah cauldron sing padha ing wilayah Libanon-Syria, sing saiki ditindakake dening wong Siria lan Hizbullah, bakal luwih penting, aku ora ngomong babagan arah wétan.
  2. LeonidL
    LeonidL 22 Juli 2017 16:57
    +1
    Mung saiki misale jek kula sing kabeh iki "diukur" kelompok kaya Islam nggunakake wektu kanggo mbangun munggah shabby VKS lan CAA kekuatan, lan sawise pompa munggah otot, padha bakal bali menyang cara lawas.