Review militèr

Kinerja Su-35 Rusia ing MAKS-2017 njeblug jaringan sosial Barat

47
Video spektakuler babagan penerbangan demonstrasi pesawat tempur Su-35 Rusia ing pertunjukan udara MAKS-2017 ing Zhukovsky cedhak Moskow wis muncul ing Web. Video kasebut kanthi cepet dadi viral ing media sosial lan forum. Wong-wong Kulon banget kesengsem karo rekaman kasebut wiwit jam 06:20.


47 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. jaket quilted
    jaket quilted 23 Juli 2017 20:21
    +6
    Inggih, nanging, pilot kita mesthi paling apik ing donya.
    Luwih lengkap babagan aerobatik ing MAKS-2017
    "Ksatria Rusia"

    "Swifts" lan "Falcons saka Rusia"
    1. figwam
      figwam 23 Juli 2017 20:35
      + 17
      Apa sing ditindakake SU-35 mung ora bisa dipikirake. Apik tenan, bravo!
      1. Paranoid50
        Paranoid50 23 Juli 2017 21:00
        +7
        Quote: figwam
        Apa sing ditindakake SU-35 mung ora bisa dipikirake.

        Ya ... aku ora tau dadi penggemar penerbangan (lair kanggo berlayar ngguyu ), nanging iki .... Umumé, aku salah, aku murub, aku nyopot topi hi apik
        1. 11 ireng
          11 ireng 29 Juli 2017 11:24
          +4
          Punika video - dibusak saka sumber artikel ...

          Sampeyan ngerti - dheweke ora mabur kaya ngono sanajan ing film Hollywood - iki mung mbatalake hukum fisika. apik
      2. nick7
        nick7 29 Juli 2017 15:30
        +1
        Iku ora malah bab pesawat dhewe, iku pilot, ace, saka tingkat paling dhuwur.
  2. Laksamana Besar
    Laksamana Besar 23 Juli 2017 21:03
    +3
    Apik banget, aku nonton video iki sawetara dina kepungkur lan nonton maneh. Nyengsemaken.
    Lan ing kene dheweke nyopir Audi R8 kanthi MiG-29:
    1. abrakadabre
      abrakadabre 24 Juli 2017 21:19
      0
      Punika dinamika!
    2. midivan
      midivan 25 Juli 2017 05:24
      +2
      Kutipan saka Laksamana Besar
      Lan ing kene padha nyopir Audi R8 kanthi MiG-29

      Ngapura kula mesthi, nanging aku iki omong kosong lengkap, kanggo apa? Iku mung pertunjukan lan ora ana liyane, nanging "tokoh" kita saka VAZ, GAZ kudu nyorot raine menyang video iki lan menehi menyang tahanan lan jaminan saka Biro Desain Sukhoi utawa MiG ngguyu
      1. Felix
        Felix 29 Juli 2017 18:29
        0
        Banjur Priora bakal regane luwih murah tinimbang Su-35 lan bakal dirakit 10 potong saben taun.
  3. lan327
    lan327 23 Juli 2017 22:46
    +3
    aku nyedot! emosi munggah! Saiki kabeh iki kaya latihan biasa kanggo kabeh pilot pejuang!
    1. lor
      lor 24 Juli 2017 09:05
      +3
      Inggih, iku bakal angel kanggo kabeh.
  4. angkatan laut33
    angkatan laut33 23 Juli 2017 23:12
    +9
    Aku welcome everyone! Wong nggantheng bobote 30 ton iki mlumpat kaya wulu! Fiksi!
  5. milisi
    milisi 24 Juli 2017 00:56
    +1
    Ora ana tembung, mung emosi! Bravo, bis!
  6. AjaxSup
    AjaxSup 24 Juli 2017 01:34
    +1
    banget, banget ora ala, malah njupuk menyang akun bagean instrument
  7. Vektor Petrovich
    Vektor Petrovich 24 Juli 2017 02:48
    +2
    Lan kodhok-kodhok padha kluruk, dheweke uga nonton))
    1. Tagane
      Tagane 25 Juli 2017 14:15
      +1
      Pasangan Macron iki teka kanthi penyamaran ing pertunjukan udara!
  8. Shadow Shooter
    Shadow Shooter 24 Juli 2017 05:18
    +4
    Hmm, yen aku nulis babagan kinerja T-50 yen raptor lagi ngaso, banjur sawise nonton video iki, kita bisa kanthi aman ngomong yen T-50 lagi ngaso. mung ora bisa dipikir apik
    1. bk316
      bk316 25 Juli 2017 20:06
      +5
      T-50 ngaso

      Aku sing T-50 karo mesin kapindho bakal adhem. Aku yakin bakal ana tokoh anyar sing ora bisa ditindakake sadurunge.

      Nanging ing umum, carane F-35, kang tansah buntut-thrust lan lagi wae nggawe tong minyak, sawise THIS bisa disebut pesawat generasi 5?
  9. SpiritOfWars
    SpiritOfWars 24 Juli 2017 07:14
    0
    Video ora kasedhiya
  10. iomoe
    iomoe 24 Juli 2017 07:40
    +1
    Napa video mung nyebul jaringan Barat, topwar uga njeblug.
  11. gorgo
    gorgo 24 Juli 2017 09:44
    +1
    Lan ing kene ing Ukraina, sampeyan ndeleng, sampeyan ora bisa nonton iki ... "Video ora kasedhiya" ((
    1. viola
      viola 24 Juli 2017 21:21
      +3
      delok nang YouTube.. iki lho.. https://www.youtube.com/watch?v=7Atwjf6scEg
  12. Wong Ro
    Wong Ro 24 Juli 2017 10:18
    +1
    Aku katon ing YouTube ... Saka 7.00 menit iku soko ... Ora nyata
  13. Wong Ro
    Wong Ro 24 Juli 2017 10:19
    +2
    https://youtu.be/KJ0BeEeppxM
  14. Pacifist
    Pacifist 24 Juli 2017 10:56
    +2
    Aku mancing ing Sofrino karo kanca-kanca ing 22.
    Pesawat kasebut nindakake kabeh sing ana ing ndhuwur sirah. apik
    Iku soko!!! Aku ngerti wong Prancis sing ngarani SU-35S minangka UFO, lan apa sing ditindakake T-50 umume apik banget !!!!
    Ora ana tembung, mung emosi!
  15. Insinyur
    Insinyur 24 Juli 2017 12:39
    0
    Sayange MAX iki mung paling awon ing memoriku. Organisasi sial, meh ora ana pesawat cilik, ora ana peralatan manca kajaba Reaper Cina. Malah Atlanta ora dicet! Siji panglipur yaiku tim aerobatik kita. Ora ana tembung - pilot paling apik ing pesawat paling apik ing donya.
    1. Barmal
      Barmal 26 Juli 2017 15:50
      0
      Ana jenderal lawas babagan verifikasi unit militer. Ing sakubenge kabeh dicet, tandha-tandha macet, suket dadi ijo. Kebone putih, aspal ireng. Ing kene anekdot janggut dicabangake. Miturut versi pisanan, jenderal lawas ndeleng tumpukan manure ing mburi kandhang lan pitakonan "Apa iki?" nampa jawaban cetha: "Iki guano, tovgeneralleytnant!" Tovgenleitnat balesan: "Aku weruh sing g. Miturut versi kapindho, dheweke lan inspektur mlebu ing hangar, ing ngendi pangkat lan file kanthi intensif nglukis roket (conditionally atom - iki guyon Soviet, banjur kabeh iku prasaja lan ringkes), lan prajurit mbanting ember cat. ing roket unpainted, Paint wis nyebar, iki mbalek metu karo rollers, nanging padha ora ngatur kanggo mbusak ember ing wektu Komisi teka. Lan supaya tetep. Jendral mriksa, nuding ember, takon; "Endi sampahe?" Padha mangsuli marang: "Kepala warhead, tovgeneralleytnant!" Dheweke: "Aku weruh sirahe! Aku takon kok ora dicet?!"
      1. Stanislav
        Stanislav 29 Juli 2017 20:04
        0
        Kutipan: Barmal
        Wangsulane wong-wong mau: "Kepala perang
        Ora kabeh prasaja banget ing lelucon Soviet .. Ing versi sing dakrungu ing pungkasan taun 70-an, wis ana "reflektor neutron".
  16. san4ey
    san4ey 24 Juli 2017 12:50
    +3
    Inggih, nembak saka 6:30 kesengsem ora mung wong Western ing werna)) Kaya kang tumbled ing weightlessness.
  17. pangareping pelaut
    pangareping pelaut 24 Juli 2017 16:09
    +3
    Nyopot topi
  18. Salia Meser
    Salia Meser 24 Juli 2017 16:34
    +3
    Pirouettes sing luar biasa iki mung bisa ditindakake dening PILOT RUSIA!!! Aku mung gumunggung, kaya semangka ...
  19. adus
    adus 24 Juli 2017 17:49
    +7
    Pilot AC, kualifikasi paling dhuwur, ora diragukan
    Nanging jenius desainer kita ...
    Ing kene kita luwih dhisik tinimbang liyane ...
    Aku bangga....
  20. cedar
    cedar 24 Juli 2017 18:33
    +2
    Pilot - Ya Allah. Pesawat kasebut minangka keajaiban. Desainer minangka ahli sihir.
    Saksikan siaran langsung ini...
  21. Bort Radist
    Bort Radist 24 Juli 2017 18:45
    +2
    Kadhangkala misale jek sing iki ora mesin, nanging soko urip.
  22. pgt90
    pgt90 24 Juli 2017 19:26
    +4
    Pancen mukjijat. Kayane ora mabur babar pisan, nanging adus ing langit
  23. Komentar wis dibusak.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
  24. Boris Chernikov
    Boris Chernikov 25 Juli 2017 01:52
    +1
    isih maca apa sing ditulis
  25. Chevalier
    Chevalier 25 Juli 2017 09:32
    +1
    Dadi dheweke ngenteni "invasi alien", wong RUSIA maneh teka kanthi ora mung pesawat nanging uga UFO)) kanggo seneng-seneng lan kanggo KULON, kaget !!!
  26. -=ANTRAX=-
    -=ANTRAX=- 25 Juli 2017 09:50
    +1
    apik tenan!
  27. igorra
    igorra 25 Juli 2017 10:07
    +3
    Hukum aerodinamika tetep ing tanggal 35, perasaan yen antigrav dilebokake ing pesawat. Aku mikir yen bakal angel gawe kagetku sawise lembaran corkscrew sing rata, nanging ana sing ngluwihi ...
  28. Alex Alexander
    Alex Alexander 25 Juli 2017 14:32
    +1
    kelas dhuwur
  29. Uktus-ls
    Uktus-ls 25 Juli 2017 15:15
    +1
    Tokoh sing sepisanan jam 5.30 mesthine dadi kobra Pugachev, nanging pilot kasebut overdid lan nyelehake pesawat ing mburine .... akhire dadi spektakuler, nanging dheweke ora nate nggawe kobra.
    1. FBW
      FBW 27 Juli 2017 21:52
      +1
      iki dudu "COBRA PUGACHEV", nanging "CHAKRA FROLOV"
  30. Ilya_Nsk
    Ilya_Nsk 27 Juli 2017 09:59
    +1
    endi videone?
  31. 89114491128
    89114491128 27 Juli 2017 12:01
    +1
    Kenapa video kasebut dibusak?
  32. Scalpel
    Scalpel 28 Juli 2017 11:49
    0
    Su-35 wis suwe mabur, kemampuan maneuver kanthi kacepetan kurang - Aku wis ndeleng luwih saka sepisan urip lan ing video. Iki wektu kanggo nggawe sing anyar, kaya T-50. Nyoba kanggo mbaleni program Raptor ing kacepetan dhuwur bakal tenan kelangan!
  33. zenion
    zenion 28 Juli 2017 18:17
    0
    Ing kene, kanthi bledosan, bisa dingerteni manawa ana sing kaya rel sepur sing diunekake, dening partisan, utawa dening aviator. Sampeyan uga bisa ngerteni jumlah wong sing ora salah sing tiwas sajrone bledosan kasebut. Mbokmenawa, sampeyan isih kudu nulis berita utama kanthi cara sing beda, yen bledosan ing bledosan, banjur aku uga maca babagan tambang nuklir, ing umum, kupingku wiwit obah kanthi ora manungsa. Detik jam sing ora katon keprungu.
    1. Olegovi4
      Olegovi4 31 Juli 2017 00:38
      +1
      Kutipan saka zenion
      Sampeyan uga bisa ngerteni jumlah wong sing ora salah sing tiwas sajrone bledosan kasebut. Mbokmenawa isih kudu nulis judhul kanthi beda, yen bledosan ing bledosan

      kok dadi uncalan ing penggemar?
  34. Serega86
    Serega86 6 Agustus 2017 15:33
    0
    https://youtu.be/tMJSL4nkH7Y Вот это видео..... На 6:40, явное нарушение законов физики.