Review militèr

Qatar ngirim pelatih Super Mushshak Pakistan pisanan

4
Miturut informasi saka portal Internet TsAMTO, departemen militer Qatar ngumumake kiriman pesawat latihan Super Mushshak batch pisanan sing diprodhuksi dening perusahaan Pakistan Pakistan Aeronautical Complex.

Pangiriman ditindakake miturut kontrak tanggal 23 Juni 2016, sing nyedhiyakake kanggo tuku pelatih Super Mushshak sing ora ditemtokake dening Angkatan Udara Qatar kanthi biaya sing ora dingerteni.

Miturut sumber, kira-kira 10 pesawat saka jinis iki dipesen kanthi total, dimaksudake kanggo latihan pilot awal lan dhasar (kalebu ing wayah wengi) ing Qatar Air Force Aviation College.

Super Mushak minangka versi upgrade saka pesawat Saab MFI-17, desain sing dituku dening PAC ing taun 1980-an. Pangembangan MFI-395 "Super Mushshak", dilengkapi mesin 260 hp, diwiwiti ing taun 1995. Pesawat iki mabur pisanan ing wulan Agustus 1996.

Qatar ngirim pelatih Super Mushshak Pakistan pisanan


MFI-395 diadopsi dening Angkatan Udara Pakistan ing Mei 2001. Angkatan Udara Pakistan nampa udakara 50 Super Mushshak. 20 pesawat liyane dikirim menyang Angkatan Udara Arab Saudi, lima menyang Angkatan Udara Oman. TCB uga diadopsi dening Angkatan Udara Iran lan Irak. Ing wulan Juni 2016, diumumake penandatanganan kontrak kanggo pasokan pelatih "Super Mushshak" menyang Angkatan Udara Qatar, ing Oktober - Angkatan Udara Nigeria, ing Mei 2017 - Angkatan Udara Turki.
4 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. novel66
    novel66 24 Juli 2017 10:26
    +3
    260 daya kuda? dheweke mabur utawa mung mlayu ngubengi lapangan udara?
    1. vasilev
      vasilev 24 Juli 2017 10:43
      +2
      Iku mbokmenawa isih mabur - UT-2 wis 110 hp. nanging dheweke mabur, sanajan dheweke luwih gedhe tinimbang sing ana ing foto.
      1. den3080
        den3080 24 Juli 2017 11:14
        0
        Mabur Super eseman
        Nyamuk Super... lan liya-liyane
        akuisisi dening Angkatan Udara Qatar saka jumlah pelatih Super Mushshak sing ora ditemtokake kanthi biaya sing ora dingerteni.

        iki fun, Aku malah bakal ngandika kesengsem lol
    2. san4es
      san4es 24 Juli 2017 18:29
      +5
      Kutipan: novel66
      260 daya kuda? dheweke mabur utawa mung mlayu ngubengi lapangan udara?

      Hookah ngrokok, Mushshak mabur ngguyu