Review militèr

Staf Umum Ukraina ngumumake penyebaran telung divisi "kejut" ing tapel wates Rusia

88
Viktor Muzhenko, Kepala Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina, ujar manawa Rusia bubar nambah kehadiran militer ing tapel wates karo Ukraina kanthi telung divisi bedhil bermotor, sing dirancang kanggo nindakake operasi nyerang kanthi cepet. Iki dilaporake dening layanan pers Kementerian Pertahanan Ukraina ing facebook laporan edition Ukrainia 112ua

Staf Umum Ukraina ngumumake penyebaran telung divisi "kejut" ing tapel wates Rusia


"Iki katelu (titik penyebaran permanen - Valuyki), 144th (Smolensk) lan 150th (Novocherkassk) divisi senapan motorized. Sawise maneh, aku nguripake kanggo simbolisme - iku banget simbolis sing Kepemimpinan Russian milih iki tatanan tartamtu kanggo penyebaran ing a basis permanen cedhak tapel wates wétan Ukraina Struktur organisasi lan staffing, senjata lan peralatan militèr sing teka kanggo recruitment nuduhake yen divisi Rusia iki, ing intine, divisi kejut lan dirancang kanggo nindakake operasi nyerang kanthi cepet, "ujare Muzhenko.

Kaya sing dilaporake koran Kommersant sadurunge, Kementerian Pertahanan Rusia wis ngrampungake pemilihan personel kanggo pimpinan Tentara Senjata Gabungan 8 Distrik Militer Kidul (SMD). Militer ujar manawa sambungan kasebut bakal dadi peran penting kanggo njamin keamanan ing arah strategis sisih kidul-kulon, utamane ing tapel wates karo Ukraina.

Ngomentari laporan babagan penguatan klompok pasukan cedhak tapel wates Ukraina, Dmitry Peskov, sekretaris pers Presiden Federasi Rusia, ujar manawa Rusia bisa ngganti konfigurasi angkatan bersenjata ing wilayah kasebut kaya sing dikarepake. lan menehi saran kanggo ngubungi Kementerian Pertahanan kanggo informasi sing luwih rinci.
Foto sing digunakake:
http://sprotyv.info/
88 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Progressor
    Progressor 24 Juli 2017 14:16
    +5
    Kabar apik -). IMHO, ing babagan sanksi anyar, kita kudu ngakoni DPR/LPR, supaya bisa mbenerake kepercayaan sing diwenehake dening sanksi kasebut. Lan disiapake kanthi lengkap kanggo deklarasi perang dening Ukraina saka Federasi Rusia.
    1. logall
      logall 24 Juli 2017 14:19
      + 36
      Quote: Progressor
      Lan disiapake kanthi lengkap kanggo deklarasi perang dening Ukraina saka Federasi Rusia.

      Ukraina bakal ngumumake perang ing Rusia? Sampeyan manggon ing dimensi apa? Padha ora bodho. Ing rong minggu kabeh bakal diadili. Padha ngerti. Pranyatan perang bakal ngeculake tangan Rusia.
      Jujur, aku pengin iki ...
      1. oleg gr
        oleg gr 24 Juli 2017 14:21
        +5
        Sampeyan bisa pengin Muzhenka nyiapake kanggo donya katelu. Aku durung tuku popok nomer sing dibutuhake. Dideleng saka ekspresi rai.
        1. cniza
          cniza 24 Juli 2017 14:28
          +7
          Badut sing nganggo seragam, insya allah rame-rame, sing pertama mlayu.
          1. Jedi
            Jedi 24 Juli 2017 15:56
            +8
            Ya wis cukup badut tanpa tali pundhak, cukup kanggo ngrungokake politisi sing dipimpin Petrukha sing tansah mendem. lol
            1. cniza
              cniza 24 Juli 2017 15:57
              +3
              Dheweke uga nganggo tali bahu, mung gundul ...
              1. Jedi
                Jedi 24 Juli 2017 16:01
                +9
                Degradasi lengkap Ukraina minangka negara.
                1. cniza
                  cniza 24 Juli 2017 16:06
                  +2
                  Eh, ora tau ana kahanan kaya ngono lan ketoke ora bakal ana.
                  1. Jedi
                    Jedi 24 Juli 2017 16:08
                    +8
                    Kutipan saka cniza
                    Eh, ora tau ana kahanan kaya ngono lan ketoke ora bakal ana.

                    Aja nyoba ngomong iki kanggo maydauns - padha bakal trample mudhun bebarengan (yen padha teka ing kono, mesthi).
                    1. cniza
                      cniza 24 Juli 2017 16:12
                      +1
                      Ngomong aja ngomong, nanging asile padha - ambruk lan anarki lengkap.
                      1. Jedi
                        Jedi 24 Juli 2017 16:20
                        + 13
                        Sayange, iki pancene. Republik paling sugih ing USSR sawise Rusia saiki dadi pengemis lan pengemis. Sedhih, nanging banget instructive kanggo wong-wong sing ing kabeh liya nolak kepungkur minangka bagéan saka USSR lan nyalahake kabeh masalah.
                2. cniza
                  cniza 24 Juli 2017 16:26
                  +1
                  Quote: Jedi
                  Sayange, iki pancene. Republik paling sugih ing USSR sawise Rusia saiki dadi pengemis lan pengemis. Sedhih, nanging banget instructive kanggo wong-wong sing ing kabeh liya nolak kepungkur minangka bagéan saka USSR lan nyalahake kabeh masalah.


                  Apa sing bisa diarani "ora ing panganan jaran", ora diwenehi ...
                  1. Monos
                    Monos 24 Juli 2017 22:45
                    +5
                    Muzhenko ngendika yen bubar Rusia nambah kehadiran militer ing tapel wates karo Ukraina kanthi telung divisi bedhil bermotor.

                    Miturut pratelan saka puncak, kabeh Rusia wis rame ing tapel watese.
        2. Vadim237
          Vadim237 24 Juli 2017 14:38
          +3
          "Perang Donya III" - karo sapa, kanggo apa? Kanggo negara pengemis gangster, sing butuh dheweke ing jagad iki.
          1. maksimal947
            maksimal947 24 Juli 2017 14:43
            0
            Pratelan iki bisa dianggep minangka: - cemburu utawa wedi))))
            Muzhenko kurang wani, kaya ngono.
        3. basa Slowakia
          basa Slowakia 24 Juli 2017 19:12
          0
          Lan apa kuwatir Muzhelozhenko? Tentara sing paling kuat wedi?
      2. gundul
        gundul 24 Juli 2017 14:28
        0
        Sampeyan ora piyambak - ana akeh kita, sanajan iku bakal dadi ala banget kanggo kabeh wong.
      3. Tusv
        Tusv 24 Juli 2017 14:28
        0
        Kutipan saka Logall.
        Jujur, aku pengin iki ...

        Feed jumper?
      4. Progressor
        Progressor 24 Juli 2017 14:32
        +4
        Sing tak omongke!!! Sanksi dileksanakake marang kita, kanggo nanggepi kita ngenali DNR / LNR lan nutup masalah iki. Kepiye carane Ukraina bisa nanggapi? Miwiti perang? Nanging ing kene ... 3 divisi kejut mung nunggu iki -)) Aku ngomong, kabar kasebut nyenengake.
        1. Dobel
          Dobel 24 Juli 2017 14:43
          +3
          Quote: Progressor
          Sing tak omongke!!! Sanksi dileksanakake marang kita, kanggo nanggepi kita ngenali DNR / LNR lan nutup masalah iki. Kepiye carane Ukraina bisa nanggapi? Miwiti perang? Nanging ing kene ... 3 divisi kejut mung nunggu iki -)) Aku ngomong, kabar kasebut nyenengake.

          Mesthine yen patriot sing kuwasa, lan dudu liberal ..
      5. figwam
        figwam 24 Juli 2017 14:36
        +9
        Viktor Muzhenko ujar manawa Rusia bubar nambah kehadiran militer ing tapel wates karo Ukraina kanthi telung divisi bedhil bermotor.

        Iki badut! Kanggo patang taun, padha lemah sawetara tentara Rusia ing Ukraina, ngobong kabeh Almaty, nanging padha wedi 3 divisi ing tlatah Rusia.
      6. Dobel
        Dobel 24 Juli 2017 14:42
        +1
        Kutipan saka Logall.
        Quote: Progressor
        Lan disiapake kanthi lengkap kanggo deklarasi perang dening Ukraina saka Federasi Rusia.

        Ukraina bakal ngumumake perang ing Rusia? Sampeyan manggon ing dimensi apa? Padha ora bodho. Ing rong minggu kabeh bakal diadili. Padha ngerti. Pranyatan perang bakal ngeculake tangan Rusia.
        Jujur, aku pengin iki ...

        Soko Saakshvili durung disalahké nganti saiki. Dheweke ora bakal ngadili sapa wae anggere negara lan elit nyimpen dhuwit lan real estate ing ndhuwur gunung
        1. logall
          logall 24 Juli 2017 15:09
          + 16
          Georgia ngumumake perang marang Rusia? Iku operasi penegakan perdamaian. Georgia dhewe ora kalebu. Mung diusir saka Ossetia ...
          1. Nikolai Fedorov
            Nikolai Fedorov 24 Juli 2017 16:18
            +2
            Kutipan saka Logall.
            Georgia ngumumake perang marang Rusia? Iku operasi penegakan perdamaian. Georgia dhewe ora kalebu. Mung diusir saka Ossetia ...

            Kepiye carane ora kalebu? ngguyu Dheweke meh tekan Tbilisi, Sarkozy campur ... Kita malah duwe perang laut, lan ana perang udara. Ana akeh perkara. Dig menyang YouTube, iku kegiatan sing menarik ... hi
            1. Bronik
              Bronik 24 Juli 2017 17:20
              +7
              Aku ora kelingan ngendi aku maca ing 2008
              "Carane sambungan pasukan Rusia nuduhake dhewe ing Georgia? K.M. lan R.P.: Ora ana cara, ana prakteke ora ana. Nalika unit kita rampung ing Georgia, padha tumindak kanthi ora sengaja. Paratroopers perang kanthi mandiri lan kanthi cara sing dilatih. , - mung maju, ngilangi kabeh sing bisa nolak ing dalan. Dheweke lunga menyang ibukutha Georgia, amarga dheweke ora ngerti yen prentah kasebut pengin mandheg. Lan dheweke bakal njupuk Tbilisi yen ora kejiret ing UAZ dening pejabat sing ngirim pesen kasebut kanthi lisan."
      7. Damir
        Damir 24 Juli 2017 14:46
        +1
        Ukraina bakal ngumumake perang ing Rusia? Sampeyan manggon ing dimensi apa? Padha ora bodho.

        Sugeng siang!!!! padha ora bodho ... mung dikontrol kanthi lengkap ... kaya sing diprentahake saka Washington supaya nglakoni ... wah, utawa yen Poroshenko ora nindakake, Yarosh bakal nindakake ing pangkat Fuhrer. saka kabeh populasi dill ....
      8. Alex Nevs
        Alex Nevs 24 Juli 2017 16:06
        0
        nanging ana rumus "belang", lan diarani "provokasi provokasi"
      9. Gritsa
        Gritsa 24 Juli 2017 17:49
        +1
        Jujur, aku pengin iki ...
        Aku uga wis looking nerusake kanggo iki kanggo dangu.
      10. papas-57
        papas-57 24 Juli 2017 23:23
        0
        Lan apa aku nguwuh banget amarga telung bagean. Khokhols, sawise kabeh, trumpeted kanggo donya kabeh sing wis telung taun padha nahan kabeh tentara Rusia, ora nglilani menyang Geyropa. Banjur telung divisi padha wedi, sanajan divisi iki durung nyedhaki tapel wates karo Hochland.
      11. Skif83
        Skif83 25 Juli 2017 13:44
        0
        Ukraina bakal ngumumake perang ing Rusia? Sampeyan manggon ing dimensi apa? Padha ora bodho.

        Ngomong wae, ora pinter. Telung taun kanggo narik kucing kanggo ..., pangerten (utawa ora ngerti) ing futility - apa iki ora minangka indikator saka "pikiran"?
    2. Zibelew
      Zibelew 24 Juli 2017 14:20
      +5
      Muzhenko ngalami. Inget 2014. Entri kasebut tanggal 26 Agustus 2014.

    3. Pemotong
      Pemotong 24 Juli 2017 14:21
      + 12
      Apa bisnis sampeyan, ing ngendi dheweke ditugasake lan sapa (apa) sing dilengkapi ing wilayahe? Sampeyan wis nggawe pilihan sampeyan, cuddle karo instruktur gay saka NATO, lan padha nutupi kemungkinan tujuan!
      1. Warrior karo bedhil mesin
        Warrior karo bedhil mesin 24 Juli 2017 14:27
        +7
        uga, supaya badut seneng-seneng, ora ana maneh divisi dhewe, supaya paling ora ngetung wong liyo)) malah duwe laksamana luwih akeh tinimbang kapal tempur))
      2. cniza
        cniza 24 Juli 2017 14:29
        +2
        Dheweke ora bakal menehi dhuwit yen ora, mula dheweke "bantah".
      3. pjastolov
        pjastolov 24 Juli 2017 14:30
        +3
        lan padha nutupi kemungkinan arah!
        arah kemungkinan wis dawa wis mbukak kanggo
        instruktur gay saka NATO
        ngguyu ngguyu
        1. Pemotong
          Pemotong 24 Juli 2017 14:35
          +5
          apik apik ngguyu Volodya sing, kanggo iki padha diundang !!! ngguyu ngguyu ngguyu
    4. Morm
      Morm 24 Juli 2017 15:14
      +2
      Quote: Progressor
      Kabar apik -). IMHO, ing babagan sanksi anyar, kita kudu ngakoni DPR/LPR, supaya bisa mbenerake kepercayaan sing diwenehake dening sanksi kasebut. Lan disiapake kanthi lengkap kanggo deklarasi perang dening Ukraina saka Federasi Rusia.

      Sawise resmi ngakoni DPR, Rusia mung bakal nampa bagean anyar saka sanksi.
      1. Dym71
        Dym71 24 Juli 2017 16:32
        +2
        Quote: Mbah
        Iki bakal mbantu dheweke ing pungkasan kanggo entuk substitusi impor lengkap!!

        Ashot, sampeyan pelawak langka! Apa sampeyan kerja ing Radio Armenia?
    5. Dadi utawa ora
      Dadi utawa ora 24 Juli 2017 17:05
      +4
      Paman Zabal sebutno
      Brigade Tank Ural-Lvov 1 (unit militer 63453) OA kaping 20 - Boguchar, Wilayah Voronezh, ditugasake ing September 2015
      Brigade kasebut minangka pewaris Orde 10 Tank Pengawal Ural-Lvov Orde Spanduk Merah Revolusi Oktober Suvorov lan Divisi Sukarelawan Kutuzov sing dijenengi Marsekal Uni Soviet R. Ya. dilengkapi senjata lan peralatan sing digawe dening para pekerja Sverdlovsk. , Chelyabinsk lan wilayah Molotov (saiki Wilayah Perm))

      Lan bagean-bagean liyane ora kalah misuwur amarga kamenangane
      Senapan Bermotor kaping 150 Ordo Idritsko-Berlin saka Divisi Kutuzov minangka unit ing Tentara Pengawal kaping 8 Distrik Militer Kidul. Markas - Novocherkassk, unit militèr 22265.
      Ordo Senjata Gabungan Pengawal 8 Tentara Lenin
      path perang
      Izyum-Barvenkovskaya operasi

      Operasi Donbass
      operasi Zaporozhye
      Perang kanggo Dnieper
      Operasi Dnepropetrovsk
      Operasi Bereznegovato-Snigirevskaya
      Operasi Odessa
      Operasi Lublin-Brest
      Operasi Warsaw-Poznan
      Operasi Pomeranian Timur
      Operasi nyerang Berlin

      Tentara Pengawal kaping 8 dibentuk tanggal 5 Mei 1943 adhedhasar arahan Markas Besar Komando Tertinggi 16 April 1943, kanthi transformasi saka Tentara kaping 62 sing ana hubungane karo penugasan gelar kehormatan - "Penjaga" lan nomer militèr anyar "8", minangka bagéan saka Front Kidul-Kulon saka formasi 2] Nalika reorganisasi lan understaffing tentara
      == Senapan bermotor kaping 3 Vislenskaya Red Banner, pesenan Suvorov lan Kutuzov II divisi gelar Markas Tentara Pengawal 20, Voronezh
      Senapan bermotor kaping 144 Vilna Red Banner, pesenan saka divisi Suvorov, Kutuzov lan Alexander Nevsky, Smolensk, Yelnya, wilayah Smolensk 20th Guards Army
  2. Alexey7777777
    Alexey7777777 24 Juli 2017 14:17
    + 16
    Lan ing ngendi sampeyan entuk, divisi? Apa sampeyan sijine kabeh, saka marinir Baltik nganti penyelam ekuestrian Buryat? Siji resimen Kremlin tetep njaga Putin ...
    1. Pasha
      Pasha 24 Juli 2017 17:43
      0
      aja lali bab Buranovskie Babushki.
  3. soroKING
    soroKING 24 Juli 2017 14:18
    +5
    kok wedi karo tentara paling siap tempur ing Eropah? sedulur
    1. Progressor
      Progressor 24 Juli 2017 14:23
      0
      Aku bakal wedi karo sanksi AS marang Federasi Rusia yen jelas yen Federasi Rusia bakal ngakoni DPR / LPR minangka respon -)
    2. Boa constrictor KAA
      Boa constrictor KAA 24 Juli 2017 14:28
      +6
      Kutipan saka soroking
      kok wedi karo tentara paling siap tempur ing Eropah?

      Dhuh, lare wau dipun anggep salah, dudu... Seda... (c)
      Epaulettes gedhe, nanging rozum iku trifle!
      Sampeyan, kanca, kudu kuwatir babagan divisi udhara ... Sing wasir bakal nyiksa sampeyan nganti sampeyan nyerah ... Lan uga * hyung Markas Angkatan Bersenjata Ukraina * sampeyan sirah ... Werewolf ing seragam! A pacangan serangan frontal ... Ugh, iku wis dadi ora nyenengake. am
      1. pjastolov
        pjastolov 24 Juli 2017 14:51
        +5
        Tali pundhak gedhe, lan rozuma minangka troch
        sing bener, dheweke nyeluk dheweke ing wiwitan karire "Vitya the woodpecker" ngguyu
        http://rusvesna.su/news/1461088837
        1. Nikolai Fedorov
          Nikolai Fedorov 25 Juli 2017 11:37
          +1
          Kutipan saka: pjastolov
          Tali pundhak gedhe, lan rozuma minangka troch
          sing bener, dheweke nyeluk dheweke ing wiwitan karire "Vitya the woodpecker" ngguyu
          http://rusvesna.su/news/1461088837

          Ing keadilan, perlu kanggo njlentrehake yen dheweke diarani manuk pelatuk ora amarga kabodhoane, nanging amarga dheweke terus-terusan ngalahake kanca-kancane marang panguwasa. am
  4. TsUS-VVS
    TsUS-VVS 24 Juli 2017 14:22
    +4
    tanah kita ngendi kita arep kanggo pindhah ana lan sijine ngguyu prajurit
  5. Tusv
    Tusv 24 Juli 2017 14:24
    +1
    Struktur organisasi lan staf, senjata lan peralatan militèr sing teka kanggo nglengkapi wong-wong mau, nuduhake yen divisi Rusia iki, ing inti, divisi kejut lan dirancang kanggo nindakake operasi nyerang kanthi cepet.

    Nanging kuwi We insidious. Ya, kita ora pengin nglawan wong Azov sing maju
    1. Progressor
      Progressor 24 Juli 2017 14:34
      +1
      Seneng maca -)
      1. marlin1203
        marlin1203 24 Juli 2017 15:40
        +1
        "... kanggo nindakake operasi serangan cepet ...", nanging kepiye wong liya? ..
  6. Carp
    Carp 24 Juli 2017 14:30
    0
    Muzhenko, nyerah! ngguyu
  7. surovts.valery
    surovts.valery 24 Juli 2017 14:32
    +3
    Ngomentari laporan babagan penguatan klompok pasukan cedhak tapel wates Ukraina, Dmitry Peskov, sekretaris pers Presiden Federasi Rusia, ujar manawa Rusia bisa ngganti konfigurasi angkatan bersenjata ing wilayah kasebut kaya sing dikarepake. lan menehi saran kanggo ngubungi Kementerian Pertahanan kanggo informasi sing luwih rinci.

    Muzhelozhenko-Debaltsevsky mesthi ora bakal ditrapake ing kana, mesthine ora salaman ing kana. Ana pangarep-arep ing 2014 sing cukup wong saka sekolah militèr Soviet lawas (kang Muzhenko kagungane) tetep ing Kepemimpinan saka Angkatan Bersenjata Ukraina, karo kang siji isih bisa pirembagan bab soko lan rembugan. Nanging, sayangé, tetep mung ora nyukupi lan opportunists paling awon lan careerists, kang padha Muzhenko gabung ("Vitya the Woodpecker"). Nalika Angkatan Laut Ukrainia netralake ing Crimea lan Sevastopol, isih ana perwira-perwira (nyukupi) ing Angkatan Bersenjata Ukraina (Mamchur minangka pangecualian, lan pengecut lan provokator), nanging sing "kencan" wis banjir. menyang Donbass, lan malah banjur ora langsung.
    Nanging ing umum, kabar wis cukup lawas, nanging ing cahya saka statements pancet saka komandhan Ukrainia, iku cukup topik.
  8. kepmor
    kepmor 24 Juli 2017 14:32
    +3
    ing ngipi elek, iki ora bisa dibayangake ... kita nyebarake divisi ing tapel wates karo Ukraina ...
    Iki minangka asil saka kabijakan manca ing 25 taun kepungkur ... menyang neraka karo Balts iki - ing kabeh umur padha nyoba kanggo njaluk menyang bokong Eropah ... NANGING dening inaction sing, supaya biasa-biasa wae squander wong fraternal ... sampeyan kudu ngatur ... sampeyan bisa ... kalah karo Bandera langsung ...
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. RED PARTISAN
          RED PARTISAN 24 Juli 2017 15:03
          +2
          Padha ora pantes jeneng liya! Persentase pengkhianat ing antarane sing diarani. Ukrainians kaping pindho minangka dhuwur ing antarane Rusia, lan iki wis ngandika kathah. Ngelingi Ukrainians lan Rusia minangka wong siji iku khayalan mbebayani sing ndadékaké kanggo Ambalan ngiyanati saka abad kanggo abad.
          1. Sergei Medvedev
            Sergei Medvedev 24 Juli 2017 16:30
            +4
            Quote: RED PARTISAN
            Padha ora pantes jeneng liyane!

            Lan Kozhedub karo Kovpak lan liya-liyane uga ora pantes?
          2. Setra
            Setra 24 Juli 2017 18:54
            +2
            Quote: RED PARTISAN
            Persentase pengkhianat ing antarane sing diarani. Ukrainians kaping pindho minangka dhuwur ing antarane Rusia, lan iki wis ngandika kathah.

            Ukraina Kulon dicaplok sakdurunge perang dhewe, angel diarani pengkhianat, dudu pengkhianat nanging mungsuh.
      2. LeonidL
        LeonidL 25 Juli 2017 03:00
        +1
        Babagan Khokhol (% Shvchenko nulis kanthi apik, lan dheweke ngerti banget!
    2. Retvizan 8
      Retvizan 8 24 Juli 2017 15:28
      +1
      ... iki minangka asil saka kabijakan luar negeri kita sajrone 25 taun kepungkur ...
      Iki dudu asil kabijakan luar negeri sajrone 25 taun kepungkur. Iki minangka asil pengkhianatan Gorbachev ing taun 1985-1991.
      1. kepmor
        kepmor 24 Juli 2017 17:10
        +1
        ayo uga ngelingi mbah Lenin ...
  9. CARLSON
    CARLSON 24 Juli 2017 14:36
    +1
    Dheweke uga ora ngerti babagan pasukan khusus "bawah lemah" Rusia sing paling rahasia "Moles Kejam".
    Dheweke wuta, mulane ora ngerti welas asih lan ngethok saben wong kanthi swara lan tutul. Iku bakal perlu kanggo uncalan idea bab "rampart Eropah" ing lemah, kanggo pangayoman, dumadakan kita wis tekan lemah kanggo Kyiv.
  10. Altona
    Altona 24 Juli 2017 14:47
    +4

    Statistik serangan tentara Rusia, gerombolan Rusia sing kejam. ngguyu ngguyu
  11. Jahat 55
    Jahat 55 24 Juli 2017 14:52
    0
    Telung tentara kejut ing tapel wates bisa ngendhegake kepala panas NATO lan nglindhungi saka tumindak bodho utawa ora dipikirake.
    1. Ken71
      Ken71 24 Juli 2017 15:22
      0
      Utawa kosok baline, njupuk kita serius. Lan padha duwe dhuwit lan sumber daya liyane.
  12. AtenON
    AtenON 24 Juli 2017 14:56
    +1
    Lha kok jarene lagi perang karo Rusia, kok padha kaget. "Mungsuh" wis siyap nyerang, nanging tentara sing paling kuat ing bawana lan ora bisa nolak;)?
  13. Retvizan 8
    Retvizan 8 24 Juli 2017 15:20
    0
    Lan apa jenis tali bahu sing diduweni badut iki? Lintang Marshal utawa apa? Apa ora lemu kanggo gopher sing ora pati penting?
  14. Ken71
    Ken71 24 Juli 2017 15:21
    0
    Apa kita bungah banget babagan sawetara batalyon NATO utawa apa?
  15. Leonidich
    Leonidich 24 Juli 2017 15:28
    0
    Nggawe divisi kejut nuduhake yen Rusia ora bakal perang maneh ing wilayah kasebut yen ana kedadeyan. Dadi Muzhenko kuwatir yen sawise sawetara kekacauan gedhe diwiwiti, divisi kita bakal langsung nemokake ing sisih liya tapel wates.
  16. anjey
    anjey 24 Juli 2017 15:31
    0
    matur nuwun amarga sampeyan durung dibom amarga terorisme marang kanca-kanca senegara sing nganggo basa Rusia lan kabijakan Nazi ing tingkat negara ...
  17. Altona
    Altona 24 Juli 2017 15:39
    +3
    Kutipan saka kepmor
    lan perang karo Nazi, banget, sundel?

    -----------------------------
    Dadi ngarep banget cepet mbalek maneh kanggo Kharkov, ora digunakake karo paling wangkal "resistance" saka populasi lokal. Kajaba iku, sisih kidul banjur muter kanthi cepet menyang Stalingrad. Inggih, ing ngriku sampun wonten ing Volga, Horde, Mordovians, Udmurts, Chuvashs, lan mesthi Rusia, mung watek beda.
    1. Paranoid50
      Paranoid50 24 Juli 2017 15:55
      +4
      Kutipan saka Altona
      Inggih, ing ngriku sampun wonten ing Volga, Horde, Mordovians, Udmurts, Chuvashs, lan mesthi Rusia, mung watek beda.

      Dadi, sadurunge, malah ... SD 154 (saka 1943 - Pengawal 47), kawangun ing Ulyanovsk, njupuk perang pisanan ing 13.07.1941/1941/11.5 ing Belarus. Nyebrang Dnieper (ing taun XNUMX!), Pertahanan heroik kutha Zhlobin .... Ya, wakil saka kabeh bangsa sing kadhaptar perang ing divisi, plus bab rong batalyon saka Volga Jerman. A sasi lan setengah mengko, ing September, divisi nyuwil liwat encirclement. Saka XNUMX ewu wong l / s, kira-kira pitung atus metu ....
  18. vzdrincher
    vzdrincher 24 Juli 2017 15:45
    0
    Ukrainians troll masyarakat donya ngguyu
  19. rubah surem
    rubah surem 24 Juli 2017 15:55
    0
    Lan sapa sing ngandhani yen Divisi kasebut digawe dening spesialis kanggo nyerang Ukraina? Kanggo kabeh kepala, Federasi Rusia sing lara duwe hak nggawe divisi paling ora sewenang-wenang ing wilayah dhewe, lan kenapa ora nggawe ing tapel wates sabanjure. menyang negara sing nyatane ana perang sipil! lan divisi bakal ngadili semangat sampeyan kanthi cepet yen sampeyan mikir banget lan menek ing tapel wates! negatif
  20. gajah
    gajah 24 Juli 2017 15:56
    0
    Muzhenko kuwatir babagan kulite dhewe, yen dheweke ora bakal bisa, kaya para durjana liyane, bisa lolos ing luar negeri. Sawise kabeh, wong-wong mau bakal kejiret lan wong-wong Ukrainia dhewe bakal ditusuk amarga kabeh kekejemane.
  21. Platov
    Platov 24 Juli 2017 16:07
    +1
    Aku padha bakal luh Ukraina loro, We, sing, Rusia, bakal njupuk paling, kita bakal nyebataken Little Rusia, kang bakal kalebu Kharkov, Odessa, Poltava, Dnepropetrovsk, etc.. Lan kita bakal menehi Lviv menyang Polandia, contone, minangka anggota NATO. Kita mesthi ora butuh kutha sing dibenturi watu iki, kanthi populasi sing padha dibenturi watu. Apa feed scoundrels sing, ing kesempatan pisanan, nindakake soko reged. Lan kabeh wong seneng ... Lan Ukrainians minangka bangsa ora tau ana. Ora ana sing kaya ngono. Ana wong Rusia, Polandia, Hungaria. Dheweke ngrusak kabeh lan lali) Kabeh wong seneng, kaya sing dikandhakake ...
    1. Dym71
      Dym71 24 Juli 2017 16:36
      0
      Nanging kepiye Bukovina lan Rusyn Transcarpathian, Vladimir Vladimirovich?
      1. LeonidL
        LeonidL 25 Juli 2017 02:55
        +1
        Paling kamungkinan, Nazi bakal nggawa Ukraina menyang anyar, liyane getih kudeta karo gutting saka Potroshenko lan paling saka Kyiv clowns saiki. Banjur crap celonone Eropah, kang ora perlu Hitler-jinis Reich anyar, bakal nguripake kanggo Pakdhe Volodya karo panjalukan kanggo appeasement ... ing wektu sing padha, Polandia bakal mlebu bagean saka Eastern Crosses dicokot dening Pak Joe. kanggo nggawe rustle ing Bandera, Hungaria bakal njupuk duweke, Romania - duweke, Slovaks - duweke. A Urut saka joint bali saka loot. Lan kabeh wong bakal seneng banget! ... Saliyane ing Svidomo .... sing, miturut peculiarities saka pakulinan lawas, bakal langsung mbuwang metu kaos bordir lan narik metu tricolors disimpen lan ... uga bakal wareg.
  22. Komentar wis dibusak.
  23. tihonmarine
    tihonmarine 24 Juli 2017 18:02
    +1
    Dheweke ujar manawa Shoigu nawakake Muzhenka dadi komandan perusahaan.
  24. begemot20091
    begemot20091 24 Juli 2017 18:27
    0
    Quote: Progressor
    Kabar apik -). IMHO, ing babagan sanksi anyar, kita kudu ngakoni DPR/LPR, supaya bisa mbenerake kepercayaan sing diwenehake dening sanksi kasebut. Lan disiapake kanthi lengkap kanggo deklarasi perang dening Ukraina saka Federasi Rusia.

    nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
    nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
    Aku setuju. Wektu kanggo miwiti lan rampung. Aku bakal lunga lan ngombe kopi.
  25. begemot20091
    begemot20091 24 Juli 2017 18:30
    0
    Kutipan saka tihonmarine
    Dheweke ujar manawa Shoigu nawakake Muzhenka dadi komandan perusahaan.

    shhhhhhhhhhhhhhhh
    Ya opo kowe???? Iku kum? Karir kaya ngono mung sumunar kanggo sedulur
    1. LeonidL
      LeonidL 25 Juli 2017 02:51
      +1
      Aku ora mikir! Shoigu, wong sing cukup, kanggo perusahaan kaya ngono;;; ora bakal sijine!
  26. Tochilka
    Tochilka 24 Juli 2017 19:59
    0
    Nyuwun pangapunten, situs kasebut serius, lan para peserta nyebut jeneng kaya siswa SD ...
  27. vezunchik
    vezunchik 24 Juli 2017 21:42
    +1
    Khokhol iku Khokhol. lan kok padha kaget?
  28. Jaros81
    Jaros81 24 Juli 2017 22:10
    0
    Wah, wedi banget karo 8 Pengawal A lan 20 Pengawal A. Bener, padha lali soko. Isih ana 1 Pengawal TA lan 58 A sing misuwur (sanajan ing sisih kidul).
  29. Holuai
    Holuai 24 Juli 2017 22:19
    0
    APU ora bakal bisa nolak, nanging karusakan sing akeh bakal ditindakake ...
  30. aszz888
    aszz888 25 Juli 2017 01:43
    +1
    sing divisi Rusia iki, ing intine, perkusi

    ... wah, dadi apa? ... padha drum lan ing Afrika padha drum ... ngguyu
  31. LeonidL
    LeonidL 25 Juli 2017 02:49
    +1
    Staf Umum Rusia kanthi sopan mangsuli Staf Umum Ukrainia - "Panggonan!"
  32. sgr291158
    sgr291158 25 Juli 2017 06:25
    0
    Border, telung divisi kejut Rusia. Tekan titik tekan.
  33. uwis puk
    uwis puk 25 Juli 2017 19:49
    0
    Kowe iku wedhus, buk! Divisi ngadeg kanggo nyegah Ukrainians saka cepet-cepet menyang Rusia kanggo roti. Sampeyan kudu ketemu karo peluru, Yudas ...