Review militèr

Vietnam konfirmasi tuku 64 tank T-90S/SK Rusia

16
Agensi warta negara Vietnam ngonfirmasi kontrak kanggo tuku 64 tank T-90S/SK produksi Rusia.

Sadurungé kacarita Rusia ngedol tank T-90S menyang Irak lan Vietnam. Iki nderek saka laporan final kanggo 2016 diterbitake dening Uralvagonzavod. Tanggal 4 Juli, Uralvagonzavod Corporation nerbitake laporan kegiatan pungkasan kanggo 2016. Iku, utamané, nuduhake yen kontrak ditandatangani karo Vietnam kanggo sumber 64 tank T-90S lan T-90SK. Sabanjure, laporan kasebut dibusak saka akses saka situs web perusahaan. "Informan Perang".

Vietnam konfirmasi tuku 64 tank T-90S/SK Rusia

Tank utama T-90S ing pameran peralatan militer ing Omsk ing 2010

Bagean rencana kerjasama militer-teknis kanggo 2017 nyatakake yen perusahaan kasebut arep ngetrapake rong kontrak kanggo pasokan tank T-90S / SK. Salah sijine, kanggo 64 tank, rampung karo pelanggan manca "704". Kapindho rampung karo pelanggan manca "368", batch pisanan 73 kendaraan bakal dikirim liwat.

T-90S - versi ekspor saka T-90. Ora ana lampu telusur OTSHU Shtor ing tank, sing dipasang tambahan. pamblokiran VDZ. T-90SK - versi komandan saka T-90S, karo peralatan komunikasi lan pandhu arah tambahan.

Miturut All-Russian Classifier of Countries of the World (OKSM), "704" yaiku Vietnam, "368" yaiku Irak.

Vietnam minangka salah sawijining mitra paling penting Rusia ing bidang kerjasama militer-teknis. Utamane, dheweke nampa sistem anti-pesawat S-300PMU-1 (rong divisi), 36 pejuang Su-30MK2, proyek 11661E Gepard corvettes (loro ditransfer, loro dibangun ing Rusia), rong divisi sistem rudal anti-kapal Bastion, uga enem kapal selam diesel-listrik proyek 636.
Foto sing digunakake:
http://militaryrussia.ru/
16 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. SS68SS
    SS68SS 25 Juli 2017 11:49
    + 19
    Vietnam minangka salah sawijining mitra paling penting Rusia ing bidang kerjasama militer-teknis.

    Wong Vietnam eling banget sapa sing ngebom lan sing mbela.
    Kesimpulan: memori Vietnam luwih apik tinimbang Jepang. Kasunyatan.
    1. sag
      sag 25 Juli 2017 12:21
      +9
      Sampeyan mbantah kaya bocah kelas loro, mbok menawa titik kasebut, apa para penjajah bisa nyelehake kabeh elit lan kepemimpinan negara ing ngisor awake dhewe? Alih sumber daya ekonomi yen perlu, tandhani kewajiban non-umum, incriminate sing kuwasa lan sijine wayang ing posisi penting ... mikir hi
  2. Spartanez300
    Spartanez300 25 Juli 2017 11:50
    +4
    Pangkalan kita ing Cam Ranh Vietnam bakal bisa digunakake maneh utawa ora.
    1. rotmistr60
      rotmistr60 25 Juli 2017 11:57
      +3
      Pangkalan kita ing Cam Ranh Vietnam bakal bisa digunakake maneh utawa ora.

      Pitakonan iki ora kanggo Rusia, nanging kanggo Vietnam. Apik banget ing pandang sepisanan, dheweke (Vietnam) ngembangake hubungan karo Amerika Serikat. Amerika ing peran "paman apik" nyoba kanggo nguatake posisi ing wilayah iki dening flirting karo negara iki.
      1. pamburu mumbul
        pamburu mumbul 25 Juli 2017 12:53
        +1
        Maneh, paranoiaku ngandhani yen ora bisa ditindakake tanpa kasur. Ayo Uralvagonzavod bisa digunakake mung kanggo pelanggan manca, kanggo ngrusak rearmament domestik, kaya sing disaranake kanca Saben se .
    2. jaket quilted
      jaket quilted 25 Juli 2017 12:04
      +3
      Kutipan: Spartanez300
      Pangkalan kita ing Cam Ranh Vietnam bakal operasional maneh utawa ora

      Ing wayahe, kita mung ora duwe cukup kapal kanggo iku, supaya iku pancene perlu saiki?
      Quote: artikel
      Vietnam konfirmasi tuku 64 tank T-90S/SK Rusia

      Inggih Vietnam sing padha mutusaké kanggo upgrade armada tank sing, digunakake utama "mesin" T-55 "lawas" dikirim bali ing taun adoh ing USSR lan banget pleased sing milih tank Russian.
      T-55 Vietnam, sanajan "lawas", ing kondisi sampurna.


      Miturut cara, ana mamang apa iku T-55 Soviet utawa T-59 mitra Cina?
      1. DOKTER ZLO
        DOKTER ZLO 26 Juli 2017 00:12
        +1
        jaket quilted Yen ora, "mesin" utama yaiku T-55 "lawas" sing dikirim maneh ing taun-taun adoh ing USSR.

        Tanggane duwe logam kethokan sing padha (pangecualian yaiku PLA, lan malah ana akeh tank ing jaman Soviet).
        Aku seneng banget yen dheweke milih tank Rusia.

        Ora ana wong bodho sing ditemokake, kanggo adol tank kanthi kredit nalika krisis ...
  3. Spartanez300
    Spartanez300 25 Juli 2017 11:57
    +1
    Aku mangsuli dhewe:
    Ing tanggal 12 Oktober 2016, juru wicoro Kementerian Luar Negeri Vietnam Le Hai Binh nyatakake yen "kita ora bakal melu aliansi militer utawa aliansi marang negara katelu", nambahake yen Vietnam ora bakal ngidini pangkalan militer manca dumunung ing wilayahe.
    1. kapten92
      kapten92 25 Juli 2017 12:05
      +7
      Kutipan: Spartanez300
      Vietnam ora bakal ngidini penyebaran pangkalan militer asing ing wilayahe.

      Kakehan awal Rusia nyathet utang marang Vietnam. Utang sing diwilang ing milyar dolar minangka argumen sing abot ing negosiasi.
      1. Spartanez300
        Spartanez300 25 Juli 2017 12:08
        +1
        Ing September 2000, Rusia ngilangi $9,53 milyar utang Vietnam $11,03 milyar. Pembayaran jumlah sing isih ditundha nganti 2016-2022.
  4. DM51
    DM51 25 Juli 2017 12:03
    +8
    Akeh sing ngomong: kenapa kita perang ing Suriah, kita ngetokake dhuwit akeh ing kana. Lan Suriah dadi platform pariwara sing apik banget kanggo industri pertahanan kita - iki, pisanan, lan kaping pindho, aku yakin yen perang ing Suriah nggawe senjata kita luwih apik, amarga ora ana ing ngendi wae, yen ora ana ing perang, kabeh cacat. gaman dicethakaké - ora ana tes bangku lan sampeyan ora bisa mbukak kabeh jambs kanthi latihan - perang minangka OTK sing paling apik, sanajan sedhih.
  5. Alexey-74
    Alexey-74 25 Juli 2017 12:34
    +1
    Kenangan Amerika Serikat ing Vietnam isih urip ..... lan "Viet Cong" ngerti apa kekancan karo dheweke.
  6. Kent0001
    Kent0001 25 Juli 2017 14:17
    0
    Norma yaiku carane tangan Vietnam dhewe. Mbokmenawa ing kasus graters karo China.
  7. kotuk_ha_oxote
    kotuk_ha_oxote 25 Juli 2017 21:02
    0
    Kredit kata manis itu...
  8. DOKTER ZLO
    DOKTER ZLO 26 Juli 2017 00:05
    +1
    Utamane, dheweke nampa sistem anti-pesawat S-300PMU-1 (rong divisi), 36 pesawat tempur Su-30MK2,

    Napa negara kasebut dikuwasani sistem pertahanan udara lan pejuang Amerika Serikat?
  9. Rus86
    Rus86 26 Juli 2017 07:56
    0
    ora duwe cukup keuangan kanggo SM?