Review militèr

SovFed: Ana kabutuhan modernisasi infrastruktur kamp militer

62
Sajrone pakaryan sidang paripurna Dewan Federasi kaping 418, Senator saka Republik Crimea, Ketua Subkomite Kerjasama Militer-Politik Internasional Komite Dewan Federasi babagan Pertahanan lan Keamanan Olga Kovitidi ngomong ing omah ndhuwur Majelis Federal. Rusia karo proposal ing perlu kanggo modernisasi infrastruktur camp militèr, informs khusus kanggo "Military Review" layanan penet saka wakil ing Dewan Federasi Majelis Federal Federasi Rusia saka Republik Crimea O.F. Kovitidi

Miturut laporan kasebut, minangka bagéan saka kunjungan anggota Komite Dewan Federasi babagan Pertahanan lan Keamanan menyang Wilayah Kaliningrad, rapat ing njaba situs dianakake babagan dhukungan hukum lan peraturan keamanan militer ing Distrik Federal Northwestern. Kanthi semangat gedhe, para pelaut Baltik nampa Keputusan Presiden Federasi Rusia "Ing disetujoni Dasar-dasar Kebijakan Negara Federasi Rusia ing bidang kegiatan angkatan laut kanggo periode nganti 2030".

SovFed: Ana kabutuhan modernisasi infrastruktur kamp militer


Sajrone rapat offsite, ditetepake manawa pangkalan armada Rusia mbutuhake perhatian khusus. Ing tartamtu, ing titik dhasar saka Baltik armada - kutha Baltiysk - dalan rusak, rusak Sailors Club. Kutha iki ora duwe gas alam. Kamentrian Pertahanan mbangun omah kanggo pelaut militer, tangki gas dipasang, nanging gas cair mbebayani, saliyane, luwih larang tinimbang gas alam, lan pambayaran kanggo nggunakake gas cair luwih larang, mula, tagihan utilitas kanggo personel militer bakal Mundakake.

Temtu, Pamrentah Federasi Rusia lan Kamentrian Pertahanan nindakake akeh kanggo nguatake kemampuan pertahanan negara, sing langsung ana gandhengane karo solusi masalah peralatan teknis tentara dening Kementerian, lan moneter. tunjangan personil militer wis tambah. Tentara anyar lan angkatan laut sing kuwat wis dibentuk ing Federasi Rusia. Nanging, tanpa nganyarke infrastruktur, kabeh tugas sing disetel ora bisa dirampungake.

Senator kasebut nyatakake yen perlu kanggo ngembangake Dhaptar langkah-langkah kanggo nguatake infrastruktur wilayah kasebut, ing ngendi kutha-kutha kasebut minangka bagean saka sistem ZATO bisa nglindhungi proyek infrastruktur ing Kementerian Keuangan lan Wilayah Moskow, amarga skema kasebut kanggo ndhukung kutha-kutha ing ZATO wis digarap, nalika sawetara proyèk bisa pindhah ing baris saka Gazprom, sawetara - ing baris saka program federal. Cetha yen kabeh proyek kasebut kudu ditindakake kanthi syarat pembiayaan bareng karo kotamadya, wilayah lan Federasi.

Kebutuhan kanggo modernisasi infrastruktur pangkalan armada relevan ora mung ing Distrik Federal Northwestern, nanging uga ing Angkatan Laut kanthi sakabehe. Mangkono, kunjungan Komite Dewan Federasi Pertahanan lan Keamanan Armada Baltik, pangkalane - Baltiysk, Kronstadt; Armada Segara Ireng, pangkalane - Kerch, Balaklava, Feodosia, Segara Ireng; Armada Pasifik, pangkalane - Vladivostok; Armada Utara, basis - Gadzhiyevo, Vidyaevo, Severomorsk; Caspian Flotilla, basis - Kaspiysk, Astrakhan lan Makhachkala nuduhake perlu kanggo resolusi awal masalah pembangunan infrastruktur. Saka kampanye militer, pelaut militer kita kudu bali menyang kutha kanthi dalan sing apik, sekolah sing cerah lan taman kanak-kanak, menyang apartemen anget sing nyaman.
Olga Kovitidi nandheske.

Ketua Dewan Federasi Valentina Matvienko ndhukung proposal senator lan menehi instruksi protokol menyang Komite Dewan Federasi Pertahanan lan Keamanan kanggo nimbang masalah ningkatake infrastruktur kamp militer.
Foto sing digunakake:
http://repeatme.ru/novosti/201707/
62 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Alexey7777777
    Alexey7777777 25 Juli 2017 19:22
    +5
    Olga bubar bubar, bisa uga ana sing ngandhani yen Presiden ngurus dheweke minangka penerus Shoigu ... Dadi dheweke nyoba nguatake keamanan ing sisih lor-kulon, banjur ndandani kutha-kutha militer ...
    1. Monos
      Monos 25 Juli 2017 19:30
      + 11
      Lan apa, kapal selam adhedhasar Balaklava maneh? Dadi inisiatif sing bener, wong kudu ora mung aran, nanging uga ngerti apa kang nglindhungi.
      1. Jedi
        Jedi 25 Juli 2017 19:40
        + 15
        Kutipan: Monos
        wong kudu ora mung aran, nanging uga ngerti apa nglindhungi.

        Aku malah bakal ngomong: tanpa mburi dipercaya ora ana unit tempur lengkap. hi
        1. logall
          logall 25 Juli 2017 20:15
          + 23
          Hi, Max.
          Apa urusane kene. Kanggo sawetara alasan padha mlumpat metu saka Crimea, kabeh frenzied. Apa dheweke, apa Poklonskaya. Ana rong pilihan: salah siji jendhela klamben, utawa mishandled manuk dara. Kenapa militansi kaya ngono?
          1. cniza
            cniza 25 Juli 2017 20:19
            +4
            Politik iku perkara sing alus lan klambi jendela uga dibutuhake ...
            1. Inok10
              Inok10 25 Juli 2017 23:10
              +5
              Kutipan saka Logall.
              Apa urusane kene. Kanggo sawetara alasan padha mlumpat metu saka Crimea, kabeh frenzied. Apa dheweke, apa Poklonskaya. Ana rong pilihan: salah siji jendhela klamben, utawa mishandled manuk dara. Kenapa militansi kaya ngono?

              ... dadi aku duwe pitakonan ... Apa sampeyan menehi komentar babagan artikel utawa Kepribadian sajrone sejam? ... Aku nyaranake supaya ora macet ing nangis, aku bakal break gulu ... Kaliningrad We ... lan apa sing kedadeyan ing kene aku luwih ngerti tinimbang "ahli virtual" ... lan "Ball" .. lan "Bastion" lan rearmament saka brigade Bialystok kanggo "Iskander-M" ora rahasia, ora mung kanggo pribumi lokal lan ing domain umum ... nglirik
              Kutipan saka cniza
              Politik iku perkara sing alus lan klambi jendela uga dibutuhake ...

              ... ora ana pamer ... kawitan Korps Tentara, meh Tentara Pengawal 11 sadurungé, sawise ... PMD ... kita ora repot lan ora shaggy Eyang ... kabeh mlaku kaya biasane. ... hi
              1. Monos
                Monos 26 Juli 2017 09:48
                +5
                Kutipan saka Inok10
                Aku menehi saran supaya ora ketemu nangis

                Lyosha, hello! hi ngguyu
                Aku malah ora ngerti sampeyan bisa nesu banget. eseman Ketoke, mrico iki wis suwe ngganggu sampeyan.
          2. DenZ
            DenZ 25 Juli 2017 22:02
            +3
            Kutipan saka Logall.
            Ana rong pilihan: salah siji jendhela klamben, utawa mishandled manuk dara

            Tegese, kepinginan tulus kanggo nulungi Tanah Air ora dianggep babar pisan? Wah...
            1. DOKTER ZLO
              DOKTER ZLO 25 Juli 2017 22:29
              +2
              Kutipan saka DenZ
              Kutipan saka Logall.
              Ana rong pilihan: salah siji jendhela klamben, utawa mishandled manuk dara

              Tegese, kepinginan tulus kanggo nulungi Tanah Air ora dianggep babar pisan? Wah...

              Ora ana pensiunan militèr ing situs iki ... padha ngetutake dhawuhe wong liya ing salawas-lawase, mula inisiatif wong liya katon ora bisa ditampa, kabeh klompok wong wis dibentuk sing nyalahake kabeh sing ditindakake ing negara kasebut, loro-lorone. ala lan becik ... kanthi mangkono gawe marem kebanggaan lan mbenerake awake dhewe amarga ora ana gunane ...
              1. Komentar wis dibusak.
                1. Inok10
                  Inok10 25 Juli 2017 23:19
                  +4
                  Kutipan saka DOKTOR ZLO
                  Ora ana pensiunan militèr ing situs iki ... padha ngetutake dhawuhe wong liya sajrone urip, mula inisiatif wong liya katon ora bisa ditampa, kabeh kluster wong wis dibentuk sing nyalahake kabeh sing ditindakake ing negara kasebut, loro-lorone. apik lan ala...

                  ... Obyek sing ora bisa diganti nganggo driji! ... iki fraught karo jalaran! ...
                  Kutipan saka rudolf
                  Aja omong kosong! Akèh-akèhé pensiunan militèr iki ora mung nindakake dhawuhe wong liya ing salawas-lawase, nanging uga menehi dhewe lan tanggung jawab kanggo urip bawahan kanthi kepala. Lan "ora ana gunane" akeh sing ditandhani karo pesenan militer.

                  ... Aku bisa mbantah karo sampeyan, ing inti saka topik, nanging beda ... Halo! hi ... nanging ing kasus iki, mung plus ... hi
                  1. DOKTER ZLO
                    DOKTER ZLO 25 Juli 2017 23:50
                    +3
                    Inok10
                    Kutipan saka DOKTOR ZLO
                    Ora ana pensiunan militèr ing situs iki ... padha ngetutake dhawuhe wong liya sajrone urip, mula inisiatif wong liya katon ora bisa ditampa, kabeh kluster wong wis dibentuk sing nyalahake kabeh sing ditindakake ing negara kasebut, loro-lorone. apik lan ala...
                    ... Obyek sing ora bisa diganti nganggo driji! ... iki fraught karo jalaran! ...

                    Apa sampeyan wedi? Kuwi muspra. Kowe dhewe ora duwe tangan penambang Pak Lurah....
                    1. Inok10
                      Inok10 26 Juli 2017 01:50
                      +6
                      Kutipan saka DOKTOR ZLO
                      Kowe dhewe ora duwe tangan penambang Pak Lurah....

                      ... banjur, marang Kita-Kabeh, Muscular Miner ... apa sing nyawiji:
                      1. Herring asin pedhes ing kaleng
                      2. Bahan bakar diesel
                      3. Pasir
                      4. Titan
                      ...Inggih, ing kana bakal cetha sapa sing duwe lengen otot lan saka ngendi dheweke tuwuh ... nglirik
                      1. Inok10
                        Inok10 26 Juli 2017 02:01
                        +4
                        P.S. ... Aku malah bakal menehi pitunjuk ... Waltz "Ing Bukit Manchuria" ... nglirik
                      2. nik-karata
                        nik-karata 26 Juli 2017 11:08
                        0
                        DOKTOR ZLO ana ing kene kanggo anget. Sapa sing ngusir untu, wong sing nggawa panas putih, lsp. lsp. Tangane JAUH dudu panambang, ora ana gunane. Aku durung weruh penambang karo tangan callused ing Moscow. Mungkin ing deputi USSR ......
              2. logall
                logall 25 Juli 2017 23:17
                + 17
                Kutipan saka DOKTOR ZLO
                Kutipan saka DenZ
                Kutipan saka Logall.
                Ana rong pilihan: salah siji jendhela klamben, utawa mishandled manuk dara

                Tegese, kepinginan tulus kanggo nulungi Tanah Air ora dianggep babar pisan? Wah...

                Ora ana pensiunan militèr ing situs iki ... padha ngetutake dhawuhe wong liya ing salawas-lawase, mula inisiatif wong liya katon ora bisa ditampa, kabeh klompok wong wis dibentuk sing nyalahake kabeh sing ditindakake ing negara kasebut, loro-lorone. ala lan becik ... kanthi mangkono gawe marem kebanggaan lan mbenerake awake dhewe amarga ora ana gunane ...

                Aku bakal mangsuli nganggo tembung sampeyan dhewe: Sampeyan ngandhani bapakmu yen dheweke isih urip lan durung mulang sampeyan (kayata para homoseksual ngomong - "bayi") (luwih adoh saka sampeyan) kanggo ngurmati para veteran ...
                1. DOKTER ZLO
                  DOKTER ZLO 25 Juli 2017 23:22
                  +2
                  Kutipan saka Logall.
                  Kutipan saka DOKTOR ZLO
                  Kutipan saka DenZ
                  Kutipan saka Logall.
                  Ana rong pilihan: salah siji jendhela klamben, utawa mishandled manuk dara

                  Tegese, kepinginan tulus kanggo nulungi Tanah Air ora dianggep babar pisan? Wah...

                  Ora ana pensiunan militèr ing situs iki ... padha ngetutake dhawuhe wong liya ing salawas-lawase, mula inisiatif wong liya katon ora bisa ditampa, kabeh klompok wong wis dibentuk sing nyalahake kabeh sing ditindakake ing negara kasebut, loro-lorone. ala lan becik ... kanthi mangkono gawe marem kebanggaan lan mbenerake awake dhewe amarga ora ana gunane ...

                  Aku bakal mangsuli nganggo tembung sampeyan: Sampeyan ngandhani bapakmu yen dheweke isih urip lan durung mulang sampeyan (kaya ngono omongane wong-wong homo - "bayi")

                  Sampeyan duwe rong julukan ing situs kasebut, paradoks ..., gugup iku apik, tegese sampeyan kenek target karo kentut lawas ... lungguh ing kursi kurang kenceng tinimbang dheweke, aja batuk, bapak.. . tuduhake kaprigelanmu ngremuk-remuk wong (Oh .F. Kovitidi) sing arep ngowahi negaraku, kepinginan iki ing sampeyan ora ngidini sampeyan mati....
                  1. logall
                    logall 25 Juli 2017 23:40
                    + 21
                    Aja ngomong omong kosong! Aku nyalahke wong sing munggah menyang bisnis dhewe. Wanita iki minangka pengacara lan pedagang. Aku duwe biografi dheweke ing komentar. mampir. Aku wingi ninggalake.
                    Dene umure, para putu wadon uga padha kleru. 33 umur Kristus.
                    Apa sampeyan ora seneng karo panemu sing beda karo sampeyan? Trolls nindakaken! Valerian root bakal mbantu ...
                    1. DOKTER ZLO
                      DOKTER ZLO 25 Juli 2017 23:56
                      +1
                      logall
                      Aja ngomong omong kosong! Aku nyalahke wong sing munggah menyang bisnis dhewe. Wanita iki minangka pengacara lan pedagang.

                      Pengacara ora bisa mbukak negara? Sakehing ratu Rum, kajawi urusan militèr, ugi nggadhahi kawruh saking babagan fiqih. Umumé, sampeyan bisa google politisi politisi sing misuwur, luwih akeh tinimbang militer lan politisi ing wektu sing padha dadi siji ...
                      Apa sampeyan ora seneng karo panemu sing beda karo sampeyan?

                      Aku ora seneng yen wong diwutahake karo lendhut nalika lungguh ing sofa "pertempuran" (ketoke iki tradisi nasional kita kanggo golek kesalahan karo wong sing dipilih dhewe) ...
                      1. logall
                        logall 26 Juli 2017 00:08
                        + 20
                        Ing ngendi Roma saiki? Iku makmur nalika dipimpin dening panglima perang! Attila teka karo pengacara.
                        Aku propose kanggo rampung. Banjur kita bakal setuju karo Kolyma ...
              3. yuriy55
                yuriy55 26 Juli 2017 05:14
                +3
                Kutipan saka DOKTOR ZLO
                sekelompok wong wis dibentuk sing nyalahake kabeh sing ditindakake ing negara, sing apik lan sing ala ... kanthi mangkono gawe marem bangga lan mbenerake awake dhewe amarga ora ana gunane ...

                tembung apa! sedulur "cluster", "ora ana guna" ... ngguyu
                Ya sampeyan, wong sing ditresnani, wis nggawe kagal kabeh, "anggota partai" sing sombong. Wong sing duwe awak lan diselingi karo otak kanggo partai sing ngatur. Sampeyan peteng: Swans, Crayfish lan Pike ... lol Aku bakal ngomong "C". Woz mung saiki ing panggonan. Iku suda sethithik, mung sawetara atus milyar dolar, lan "nyusut" kanggo ukuran gawan tangan. Lan ing kene sampeyan ngomong karo kita babagan keterlibatan sampeyan ing urusane wong sing ora cocog karo wong kaya sampeyan lan wong kaya sampeyan. Apa sing wis dilakoni kanggo dipuji? Aku bisa muji staf pangopènan Leroy Merlin ing Kemerovo amarga sikap apik marang aku lan mbantu tuku bahan bangunan lan alat, nanging sapa sampeyan?
                Duma Negara lan Dewan Federasi sampeyan gila karo lemak lan nggawe undang-undang miturut negara kasebut ora bisa mbebasake awake dhewe saka belenggu bankir-usurers lan gubernur-birokrat-birokrat. Iku misale jek sing ing madhouse padha ngrayakake "dina mbukak" ... Sampeyan durung manggon ing kutha-kutha militèr kuwi kanggo "ngomong" kene, tancep metu tengen. Pendapat sampeyan - 2018, Maret-April ...
                1. DOKTER ZLO
                  DOKTER ZLO 26 Juli 2017 07:37
                  +1
                  [Kutipan]yuriy55 amarga apikan karo aku[/quote]
                  Lan ora ngarep-arep ...
                  [Kutipan] [Duma Negara lan Dewan Federasi sampeyan gila karo lemak lan nggawe undang-undang miturut negara kasebut ora bisa mbebasake awake dhewe saka belenggu bankir-usurers lan gubernur-birokrat-birokrat. /kutipan]
                  Apa sampeyan mikir yen wakil saka Duma Negara Federasi Rusia dipilih dening wong asing, lan sampeyan, yatim piatu lan cilaka, dipeksa nindakake kekarepane?
                  [kutipan] Kayane lagi ngrayakake "dina mbukak" ing omah edan ... [/ kutipan]
                  Inggih ngandika, + siji kanggo sampeyan
                  [quote] Sampeyan durung manggon ing kamp militer kaya ngono kanggo "ngomong" ing kene, nempelake sisih tengen. [/ kutipan]
                  Eco poked sampeyan, pindhah ngombé, mbok menawa dheweke lunga, aku weruh kungs diadaptasi kanggo garasi ing kamp militèr unit ngendi aku njabat, lan aku ngerti langsung sikap saka garwa lan anak saka perwira kanggo conscripts ...
                  [kutipan] Pendapat sampeyan - 2018, Maret-April ... [/ kutipan]
                  Ojo ngomongno bojomu...
            2. logall
              logall 25 Juli 2017 22:57
              + 19
              Kutipan saka DenZ
              Tegese, kepinginan tulus kanggo nulungi Tanah Air ora dianggep babar pisan? Wah...

              Dianggep, nanging nglawan latar mburi skizofrenia depresi. Elinga pawai "Rejimen Abadi": Poklonskaya metu kanthi potret, ora ana lambang, Nicholas II.
              Ajaran sesat iki ngomong akeh ...
              1. DOKTER ZLO
                DOKTER ZLO 25 Juli 2017 23:28
                +2
                logall Dianggep, nanging nglawan latar mburi skizofrenia depresi.

                Iki diagnosa sampeyan ...
                Elinga pawai "Rejimen Abadi": Poklonskaya metu kanthi potret, ora ana lambang, Nicholas II.

                Mesthi, aku ora penggemar Nicholas II, nanging dheweke (lan dudu sampeyan lan aku) dikanonisasi minangka santo Gréja Ortodoks Rusia, utawa sampeyan macet karo lambang kanggo ngliwati martir gedhe?
                1. logall
                  logall 25 Juli 2017 23:53
                  + 21
                  Kutipan saka DOKTOR ZLO
                  logall Dianggep, nanging nglawan latar mburi skizofrenia depresi.

                  Iki diagnosa sampeyan ...
                  Elinga pawai "Rejimen Abadi": Poklonskaya metu kanthi potret, ora ana lambang, Nicholas II.

                  Mesthi, aku ora penggemar Nicholas II, nanging dheweke (lan dudu sampeyan lan aku) dikanonisasi minangka santo Gréja Ortodoks Rusia, utawa sampeyan macet karo lambang kanggo ngliwati martir gedhe?

                  "Rejimen Abadi" minangka pawai kanggo ngeling-eling para prajurit-pembebas Perang Dunia II! Ing ngarep apa dheweke gelut?
                  Lan kapindho, yen sampeyan ora ngerti:
                  Ora Nicholas II, nanging kabeh kulawarga Romanov, kalebu ing antarane para suci. Ora individu...
                  1. DOKTER ZLO
                    DOKTER ZLO 26 Juli 2017 00:20
                    +1
                    logall Ora Nicholas II, nanging kabeh kulawarga Romanov, kalebu ing antarane para suci. Ora individu...

                    Aku ora ngerti, sajujure iku dudu topikku ... Poklonskaya wong kita, dheweke ora katon kaya nit ... (ketoke dheweke mung monarki) ...
      2. Misteri12345
        Misteri12345 25 Juli 2017 19:40
        +4
        SovFed: Ana kabutuhan modernisasi infrastruktur kamp militer
        Kovitidi outright buyar .. Mungkin padha tenan bakal mbangun dalan ing Baltiysk? Ya, umume ... ing negara! nglirik
        1. Inok10
          Inok10 25 Juli 2017 23:30
          +5
          Kutipan saka Mystery12345
          Kovitidi outright buyar .. Mungkin padha tenan bakal mbangun dalan ing Baltiysk? Ya, umume ... ing negara!

          ... ngrungokake, Painful ... kedaden sing Kemis kepungkur, mung konco konvoi Coviditi, aku nyopir ... persetujuan teknologi kanggo gabung ing jaringan Oboronenergo kudu dijupuk saka Baltiysk ... supaya ngomong apa sing dalan ... uga, aku bakal ngirim video kanggo sampeyan sawise trip sabanjure, kanggo 40 menit saka Kaliningrad menyang Baltiysk, saben wong kudu ngirim kabar babagan implementasine TU, sesuai karo resolusi 861st ... ngguyu
      3. seregatara1969
        seregatara1969 25 Juli 2017 19:56
        +3
        kemah militer kanggo militer - yen ora, ing weker, sampeyan kudu ngumpulake prajurit setengah dina
        1. Lopatov
          Lopatov 25 Juli 2017 20:07
          +4
          Persis. Kanggo kula, luwih gampang kanggo mbangun anyar, saka nol. Sing lawas - transfer menyang keseimbangan warga sipil.

          Supaya kabeh ana ing cedhak, unit militer, DOS, taman lan papan latihan. Lan ora ana wong sipil siji, kalebu pensiunan militer.
          1. Paranoid50
            Paranoid50 25 Juli 2017 20:51
            +1
            Kutipan: Lopatov
            Lan ora ana wong sipil siji, kalebu pensiunan militer.

            Nyuwun pangapunten, nanging kulawargane petugas? Nyuwun
            Kutipan: Lopatov
            Supaya kabeh ana ing cedhak, unit militer, DOS, taman lan papan latihan.

            Meh bageanku diwenehi - kabeh kompak lan bisa diakses. apik
            1. Lopatov
              Lopatov 25 Juli 2017 21:08
              +4
              Kutipan saka Paranoid50
              Nyuwun pangapunten, nanging kulawargane petugas?

              Ora mung petugas. Kulawarga personel militer aktif ing omah layanan. Ora ana liyane. Ora ana warga sipil. Yen ora, kabeh iki nyebabake kasunyatan yen ing kutha militer mung ana warga sipil, para perwira kepeksa nyewa omah, paling apik, karo wong-wong mau, paling awon, ing njaba kutha militer.
              Lan ana masalah. Kanthi keamanan, kanthi koleksi ing weker, lan liya-liyane ...
              1. Paranoid50
                Paranoid50 25 Juli 2017 21:25
                +1
                Kutipan: Lopatov
                Yen ora, kabeh iki nyebabake kasunyatan manawa ing kutha militer mung ana warga sipil, pejabat kepeksa nyewa omah,

                Ngerti, bener. Mung wae unit kita duwe infrastruktur sing ditutup, kalebu AZHG. Malah ana House of Officers dhewe (iki ora ngetung GSK), sanajan, malah, kraton, ora guyon. Mesthi, kabeh warga sipil uga "ditutup" menyang unit, utawa kanggo AZhG. Mulane, iku rada adoh saka topik carane struktur kasebut disusun ing "daratan". hi
                1. Lopatov
                  Lopatov 25 Juli 2017 21:44
                  +4
                  Kutipan saka Paranoid50
                  Mung yen unit kita duwe infrastruktur sing ditutup

                  Kutha militèr sing becik yaiku 10-20 kilometer saka kutha cilik. Supaya, ing tangan siji, ora ana sing superfluous, ing liyane, masalah Employment dibusak. Sadurunge mlebu sekolah, dheweke manggon ing papan sing kaya ngono.
                  Lan sawise sekolah dheweke njabat ing bedlam lengkap. Kutha gedhe, unit militèr sing ditarik saka GSVG didorong menyang ngendi wae, ing resimen artileri divisi saka barak menyang taman 40 menit mlaku ngubengi kutha. Batalyon pengintaian lan OTB umume ana ing barak tukang bangunan Turki ...
                  Ing DOS, salah siji pensiunan, utawa sing pensiun didol Apartemen, utawa squatters. Kutha militèr minangka pekarangan, sing pungkasane omah-omah sing diobong. Sektor swasta ora luwih apik. Lima letnan saka sektor swasta diculik menyang Chechnya, mengko resimen NSh uga ing sektor swasta ing omah sing disewa piye wae dadi aneh ... Sapa, ing + 27, panas kompor? ..
                  1. Paranoid50
                    Paranoid50 25 Juli 2017 22:01
                    +2
                    Kutipan: Lopatov
                    Kutha militèr sing becik yaiku 10-20 kilometer saka kutha cilik.

                    Lan dadi - 30 km saka kutha 50 ewu. Masalah kasebut muncul ing musim dingin, nalika kedadeyan kasebut, dalane ditutupi. Inggih, rong dina lan rong BAT - masalah ilang. Iku ing pertengahan 90s. Saiki, aku yakin iku padha.
                    Kutipan: Lopatov
                    Lan sawise sekolah dheweke njabat ing bedlam lengkap. Kutha gedhe, unit militer ditarik saka GSVG,
                    Ya, angel ... Uga ing syarat-syarat letnan ... Inggih, ya, padha panginten, ketoke, nalika deducing GSVG, sing l / s lan materiel bakal mutusake masalah piyambak ... Senadyan kasunyatan sing Jerman malah mbangun soko kanggo unit mundur, sanajan "kabeh tentara Warsawa" iki mestine kanggo mbangun ana. Nganti saiki, aku malah rada kaget - kepiye maneh pelanggaran hukum ora tekan "eparki".
          2. nov_tech.vrn
            nov_tech.vrn 25 Juli 2017 21:08
            +1
            lan sampeyan bakal pindhah pensiunan, iku ora amarga saka urip apik sing padha tetep ing kutha-kutha, nanging kutha-kutha mbutuhake ndandani lan modernisasi, aku ora ngerti bab angkatan laut, nanging sing aku weruh lan mbandhingaké karo enom .. Aku pancene pengin njupuk tali lan sinetron lan, ora mung ing kasus Taburetkin, sanajan jejak aktivitas vital saka "Slavyanka" inspirasi jijik.
            1. Lopatov
              Lopatov 25 Juli 2017 21:18
              +4
              Kutipan saka: nov_tech.vrn
              lan sampeyan bakal pindhah menyang pensiunan

              Apa sampeyan yakin manawa iki bisa ditindakake?
              Sawetara, mesthine bakal setuju, nanging mayoritas bakal ninggalake apartemen kasebut.
              Kutipan saka: nov_tech.vrn
              ora mung ing kasus Taburetkin

              Ora ana ing Taburetkin. Masalah muncul karo ambruk USSR. Banjur padha mung numpuk.
              "Slavyanka"... Ide iki apik. Eksekusi liwat coattails. Ana ora perlu kanggo nggawe monster karo mesin birokrasi kuat, kanggo sisih paling melu subsistence lan nyediakake kanggo awake dhewe, lan ing wektu free - nyolong, kickbacks lan Pesona liyane saka "pasar free".
              Mung sawetara wong kanthi huruf "M" pengin kabeh bebarengan, "reformasi tentara ing telung taun." Kang mimpin kanggo asil samesthine. Oke, ing "Slavyanka" padha mung nyolong, ancang-ancang kanggo privatisasi sistem basis lan arsenals saka GRAU mimpin kanggo mayit lan ciloko personil militèr ing proses cepet-cepet mbuwang "aset illiquid".
              1. nov_tech.vrn
                nov_tech.vrn 25 Juli 2017 22:57
                +2
                program pemukiman maneh saka kamp militer mung dirusak dening pejabat militer (ora ana cara liya kanggo nyebut kasebut), wong-wong pancen tetep nglawan kekarepane, ora isin ngomong babagan iki, aku ngerti carane dheweke dipecat, lan wong tetep lan privatisasi. apartemen yen bisa, amarga minangka apartemen layanan ing kutha, dheweke nganggep minangka ruang urip sing ora bisa dibuwang, lan saiki apartemen iki larang banget yen sampeyan adol ing kutha normal, sampeyan ora bisa tuku. apa wae, yen ana wong sing pengin mbusak ZATO saka pensiunan, nyedhiyakake apartemen kanthi ukuran sing padha ing pusat regional sing paling cedhak, bakal ana sing paling akeh, sing bakal duwe anak sing ngladeni ing kana, utawa lampiran liyane, bakal ana. kurang saka 10% saka wong-wong mau, mulihake kolam renang, gyms lan pusat rekreasi rusak dening perampok saka Slavyanka lan infrastruktur liyane.
    2. siberalt
      siberalt 25 Juli 2017 19:42
      +1
      Sevastopol minangka wilayah kapisah ing Rusia. Ana lan daya aneh, njupuk menyang akun tartamtu. Lan negara infrastruktur, pisanan kabeh, gumantung ing Kementerian Pertahanan RF. Karo dheweke lan dikarepake.
      1. KUOLEMA
        KUOLEMA 25 Juli 2017 20:04
        +1
        Kene bajingan ing kutha ora ana gas wassat lan sapa sing nindakake? takon Ludwig Aristarkhovich
    3. nesvobodnye
      nesvobodnye 25 Juli 2017 23:38
      +3
      Iku bakal apik yen dheweke ngganti Matvienko. Iku jenis kaya kayu.
      1. Paranoid50
        Paranoid50 26 Juli 2017 00:57
        +1
        Kutipan saka: nesvobodnye
        yen dheweke ngganti Matvienko. Iku jenis kaya kayu.

        Inggih, Bibi Valya, misale jek, "isih bisa." ngguyu Dina iki, Kamentrian Pengangkutan durung ngrusak - "mendhung" karo koper tangan.
  2. Belyash
    Belyash 25 Juli 2017 19:29
    0
    rai ora pati ngerti.
    1. Misteri12345
      Misteri12345 25 Juli 2017 19:41
      +3
      Quote: Belyash
      rai ora pati ngerti.

      ya wingi aku neng kene... ya
    2. 210okv
      210okv 25 Juli 2017 20:13
      +3
      Wolulas taun kepungkur, ana sing padha karo PDB ... ya
      Quote: Belyash
      rai ora pati ngerti.
      1. logall
        logall 25 Juli 2017 20:18
        + 17
        Kutipan: 210 okv
        Wolulas taun kepungkur, ana sing padha karo PDB ... ya
        Quote: Belyash
        rai ora pati ngerti.

        GDP? Opo kuwi? Produk Domestik Bruto!!!
        1. 210okv
          210okv 25 Juli 2017 20:25
          +1
          Ayo dadi kaya iki .. Panjenenganipun punika .. Kita kabeh.
          Kutipan saka Logall.
          Kutipan: 210 okv
          Wolulas taun kepungkur, ana sing padha karo PDB ... ya
          Quote: Belyash
          rai ora pati ngerti.

          GDP? Opo kuwi? Produk Domestik Bruto!!!
      2. nesvobodnye
        nesvobodnye 25 Juli 2017 23:40
        +1
        Maksudmu iku?
        1. 210okv
          210okv 26 Juli 2017 06:10
          0
          Ya kaya ngono..
          Kutipan saka: nesvobodnye
          Maksudmu iku?
  3. Mauritius
    Mauritius 25 Juli 2017 20:27
    +1
    Dewan Federasi Majelis Federal Federasi Rusia saka Republik Crimea
    Ora, matur nuwun, aku bakal ngadeg, nanging sirahku mumet. Nanging ing upaya kaping telu, iku ora kuwat kanggo nyenengake, apa iku lan apa sing dipangan?
    Lan aku iki omong kosong. Uni Sovyèt saka Majelis lan Federat saka federat padha nyorot papan tandha, nanging tegesé: saka Krimea, pitakonan babagan kemah militèr. apik tenan. Pamrentah (malah mbutuhake wong) ngundakake pitakonan sing wis suwe, lan bisa uga bakal menehi "akselerasi".
    1. RIGHTCator
      RIGHTCator 25 Juli 2017 21:22
      +1
      Kaping telu aku ngerti apa sing ditulis)
      1. Mauritius
        Mauritius 26 Juli 2017 06:14
        0
        Kutipan: PRAVOCator
        Kaping telu aku ngerti apa sing ditulis)

        Nuwun sewu. Wengi, dalan, lampu, apotek. Inggih...
  4. TsUS-VVS
    TsUS-VVS 25 Juli 2017 21:24
    +1
    kita narik gas menyang China lan kabeh limo lor mili menyang Turki lan ngluwihi, lan ing kene armada kita lenggah tanpa gas :(((
  5. UAZ 452
    UAZ 452 25 Juli 2017 21:56
    0
    Tambah gaji kanggo personil militer? Bener sing bener! 1 Januari 2012. Ora diunggahake lan diindeks maneh. Madame ora arep njaluk laporan inflasi kanggo 5 setengah taun iki? Nyatane, ing babagan daya beli, padha tekan tingkat sing padha sadurunge kenaikan iki.
  6. Proton
    Proton 25 Juli 2017 22:29
    0
    Nanging sing nglilani dheweke metu saka steppes Crimean, lik iki katon kaya Pamela Anderson ngguyu Salah siji wong wadon histeris advokat kabeh kanggo tsar, nyoba kanggo shove aturan dheweke, banjur liyane saiki dadi bungah, sing dheweke ing umum supaya dheweke roams watara fasilitas militer lan nuduhake apa apa lan apa ora, sing wanita umume utusan. kanggo pitakonan kuwi, ayo padha ndeleng ing mripate padhang duka
    1. Komentar wis dibusak.
  7. fa2998
    fa2998 25 Juli 2017 23:34
    0
    Kutipan saka DenZ
    Kutipan saka Logall.
    Ana rong pilihan: salah siji jendhela klamben, utawa mishandled manuk dara

    Tegese, kepinginan tulus kanggo nulungi Tanah Air ora dianggep babar pisan? Wah...

    Mesthine, sikap hormat marang para pelaut militer patut dipuji! "Pelaut kudu bali menyang apartemen sing padhang sawise lelungan, dalan sing apik, lan liya-liyane. Mesthi, saiki militer dihormati, dheweke bakal ngembangake program, bakal menehi satus milyar. , ing dalan sing apik. Ora ana kudu dibagi negara dadi elit lan riff-raff. ya hi
  8. ikatan7213
    ikatan7213 26 Juli 2017 00:28
    +1
    Sapa sing ngomong babagan apa, Lan kutha-kutha kudu ditingkatake ---- iki minangka tugas sing penting, Tanpa Tentara lan Angkatan Laut, lan KITA ora kabeh bisa urip, nanging ana!
  9. LeonidL
    LeonidL 26 Juli 2017 02:15
    +1
    Ripening wiwit 70s! Kamulyan kanggo sampeyan, Gusti, wis mateng ing 2017! Slamet ... keturunan lan ahli waris!
  10. Ilya77
    Ilya77 26 Juli 2017 12:29
    0
    Tembung-tembung katon bener, masalahe ora akeh sing kudu ditindakake. Ing umume kutha kita - pusat regional, dalan rusak lan ana masalah karo komunikasi, lan ora mung ing kamp militer.
  11. nikolaev
    nikolaev 26 Juli 2017 18:48
    0
    sing ngidini dheweke menyang Dewan Federasi?
  12. pamriksa
    pamriksa 26 Juli 2017 22:16
    0
    Mripate luwih peteng tinimbang jas. Apa wong wadon!