Review militèr

20 detik ing sak panggonan: video nyengsemaken manuver Su-30SM

29
Ing video sing dikirim ing hosting video YouTube, sampeyan bisa ndeleng aerobatik sing ditindakake dening pilot Rusia. Nalika nonton video iki, siji nemu roso kesengsem sing fighter secara harfiah nerak kabeh hukum fisika, lan ing sawetara titik iku sacoro prakteke beku ing sak panggonan kanggo meh minangka akeh minangka 20 detik.

29 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Misteri12345
    Misteri12345 25 Juli 2017 19:34
    +3
    20 detik ing sak panggonan: video nyengsemaken manuver Su-30SM
    uga, aja omong kosong .... isih ana mundhut vertikal dhuwur, uga gerakan ing papan ... bodho purun wartawan ... bodho. nanging kita nggantheng ... ora njupuk!
    1. Analyst
      Analyst 26 Juli 2017 09:13
      +4
      Iki mbokmenawa tegese kurang gerakan ing papan relatif marang kacepetan penerbangan biasanipun (240-2100 km / h).
      Yen sampeyan uga nemokake kesalahan karo tembung, mula umume ora mundhut dhuwur, nanging menek alon, katon kanthi teliti. Ketoke, tikaman mesin luwih gedhe tinimbang bobot mesin. Lan liyane: skill pilot lan genius saka engineers sing nggawe sistem kontrol kuwi.
      1. san4es
        san4es 26 Juli 2017 11:13
        +7
        Quote: Analis
        ... tegese lack of gerakan ing papan relatif kanggo kacepetan pesawat biasanipun (240-2100 km / h).
        .

        ...aku ngitung 25"
    2. DiKoff
      DiKoff 26 Juli 2017 12:42
      +2
      Dheweke bisa uga ora ngelingi ahli fisika, utamane hukum gravitasi - nanging liyane pancen minangka katrampilan mesin lan pilot.
  2. Komentar wis dibusak.
  3. Thunderbolt
    Thunderbolt 25 Juli 2017 21:06
    +4
    Video sing apik banget, tenang lan apik banget. Apik banget lan master pilot lan pembangun pesawat. Kita kira-kira ngerti sapa sing nggawe kekuwatan penerbangan kita.
  4. trahter
    trahter 25 Juli 2017 21:25
    +3
    ya opo iki??!! apa jenis beban pilot kudu tahan ?? sujud lan pakurmatan paling ngisor kanggo Master.
  5. tchoni
    tchoni 25 Juli 2017 23:03
    +1
    Dheweke mabur kanthi apik. Dheweke iku akrobat sing apik, pitakonane apa dheweke jago tempur!?
    1. Boneka Scratch
      Boneka Scratch 25 Juli 2017 23:09
      +3
      Kenapa mesti ala?
      1. tchoni
        tchoni 26 Juli 2017 08:07
        0
        Kenapa kudu apik?
        1. Boneka Scratch
          Boneka Scratch 26 Juli 2017 12:52
          +2
          Amarga iku super-maneuverable, karo radar apik lan sawetara gedhe.
          Sampeyan ora mangsuli.
          1. tchoni
            tchoni 26 Juli 2017 23:41
            +1
            Kutipan saka Scratchy Doll
            Amarga super-maneuverable, karo

            gull kita, ing cara sing padha, dibandhingake karo Messer, super-maneuverable ing garis horisontal. Iki ora nggawe dheweke dadi pejuang sing apik)))
            Kutipan saka Scratchy Doll
            , karo radar apik lan

            apik - iku gumantung ing apa kanggo mbandhingaké. Contone, yen dibandhingake karo AFAR saka pejuang borjuis paling anyar, iku ora supaya apik.
            Radius sing gedhe uga ora nggawe pejuang dadi pejuang sing BAIK. Iku ndadekake selaras kanggo tugas tartamtu, ora luwih.
            Dene wangsulan, kok bisa elek, aku dhewe ketoke Bapak-bapak saka biro desain. P. Sukhoi digali ing panggonan sing salah. Tinimbang fokus ing nambah karakteristik peralatan radar, peralatan perang elektronik, peralatan RTR pasif, etc., i.e. kabeh sing ndadekake pejuang dadi pejuang, padha fokus ing menehi colossus saka 30 ton ing bobot lan biaya luwih saka 50 lyam greenery sifat acrobat werna. Badut sing nglipur publik ing pertunjukan udara. Aku ora nemokake nggunakake liyane kanggo super-maneuverability. Malah ing pertempuran cedhak, aku wedi, ora bakal dikarepake ing volume sing ana.
            1. Boneka Scratch
              Boneka Scratch 28 Juli 2017 06:10
              +2
              Padha ora supermaneuverable. Ing vertikal, dheweke ora kalah.
              Radar apik banget. Paling ora amarga karo antena gedhe.
              Rentang pesawat gedhe mesthi luwih apik tinimbang sing cilik.
              Pesawat kasebut digawe pesawat tempur utamane ing karakteristik penerbangan. Ora ana wong liya sing nate ngalami kaya ngono sajrone 35 taun.
  6. kig
    kig 26 Juli 2017 11:00
    +2
    Kutipan saka Scratchy Doll
    Kenapa mesti ala?

    Lha, dheweke gantung ing udhara suwene 20 detik ... apik banget, para penonton keplok. Nanging akrobat. Ing perang nyata, bakal mbantu utawa ora, iku pitakonan. Apa bakal ngilangi roket, apa bakal ngalahake mungsuh?
    1. asu
      asu 26 Juli 2017 12:26
      +4
      roket bakal kalah utawa ora - setan ngerti, nanging radars koyone Cut mati target ngadeg. Nanging kemampuan kanggo alon mudhun ing udhara lan rush bali kelangan.
      1. Boneka Scratch
        Boneka Scratch 26 Juli 2017 12:59
        +4
        Marang target ngadeg, iku isih gampang kanggo penyerang kanggo fly liwat, lan dadi target piyambak.
    2. Boneka Scratch
      Boneka Scratch 26 Juli 2017 12:57
      +1
      Ing pertempuran nyata, akrobat mesthi migunani. Iku bakal mabur liwat gunung utawa konco bangunan lan nyumerepi ana. Apa sing bakal kelakon karo roket?
  7. NUR
    NUR 26 Juli 2017 13:21
    +3
    Pejuang multifungsi ing telung lingkungan - udhara, banyu, tanah, apa maneh sing sampeyan butuhake.?
  8. HEATHER
    HEATHER 26 Juli 2017 16:43
    +7
    Pesawat ora mabur kaya ngono. Maneh, dheweke nggawe FANTASTIC! Pira taun aku ndeleng aerobatik ing taun 30-an lan 35-an, aku terus kaget. apik
    1. Yuyuka
      Yuyuka 26 Juli 2017 20:05
      +4
      Quote: VERESK
      Pesawat ora mabur kaya ngono. Maneh, dheweke nggawe FANTASTIC! Pira taun aku ndeleng aerobatik ing taun 30-an lan 35-an, aku terus kaget. apik


      lan aku duwe perasaan iri marang pilot ... putih ... Aku bisa mbayangno apa thrill sing dialami saka pesawat! lan pesawat ... mung manuk! dheweke katon ngambang ing udhara! Ora kaget yen pilot nganggep pesawat kasebut kaya urip ...
  9. goblin74
    goblin74 28 Juli 2017 02:09
    0
    Aku ora pengin nyinggung pilot kapal - ace nyata lungguh ing setir pesawat liyane - Tu-154 RA-85563 - kene hukum fisika mesthi aside :) - apik luck kanggo pilot
  10. Komentar wis dibusak.
  11. psy06
    psy06 28 Juli 2017 11:21
    +1
    Kutipan saka tchoni
    Kutipan saka Scratchy Doll
    Amarga super-maneuverable, karo

    gull kita, ing cara sing padha, dibandhingake karo Messer, super-maneuverable ing garis horisontal. Iki ora nggawe dheweke dadi pejuang sing apik)))

    Lan kenapa sampeyan mbandhingake seagull karo Messer? Apa ora mung Su-27, utawa F-22? Seagull minangka salah sawijining biplan paling apik ing sajarah penerbangan.
  12. technology_zdv
    technology_zdv 28 Juli 2017 13:03
    +1
    Pilot sing apik, ora mangu, TAPI carane akeh pilot ing negara kita bisa nindakake iku, iki pitakonan utama, ana akeh pilot, ana bisa sawetara rolas pilot apik, aces - sawetara, njupuk Perang Donya II contone, miturut pilot kita, paling pejuang Jerman ora melu ing perang maneuverable, nanging nalika iki kedaden, lan adoh saka asring, banjur langsung cetha yen iku ace sing digunakake.
    1. Olegovi4
      Olegovi4 31 Juli 2017 00:30
      +1
      Kutipan saka technolog_zdv
      njupuk Perang Donya II, contone.

      Aku ora ngremehake skill saka Deutschfighters, nanging bagean singa saka "salib" ing buntut iku sabenere amarga saka taktik - hit lan mbukak, uga - pitu marang telu.
      1. technology_zdv
        technology_zdv 1 Agustus 2017 10:35
        +1
        Dadi aku ngomong babagan iki lan ujar manawa dheweke perang kanthi cara sing gampang, ana sawetara ace nyata, sing seneng karo carousel, lan intine komentar kasebut kudu ana akeh pilot kaya iki lan kudu duwe. gropyokan cocok, amarga iku ndadekake pangertèn kanggo sumber mesin kuwi kanggo pasukan yen pilot mung ora bisa nggunakake potensial lengkap.
  13. bratuha
    bratuha 28 Juli 2017 15:52
    0
    nggumunake!
  14. igrimnir
    igrimnir 29 Juli 2017 16:30
    +1
    Quote: Analis
    Ketoke, tikaman mesin luwih gedhe tinimbang bobot mesin.

    Ya, padha duwe rasio daya-kanggo-bobot udakara 1,2.
  15. SAMURA777777
    SAMURA777777 30 Juli 2017 22:05
    0
    Kutipan saka Mystery12345
    20 detik ing sak panggonan: video nyengsemaken manuver Su-30SM
    uga, aja omong kosong .... isih ana mundhut vertikal dhuwur, uga gerakan ing papan ... bodho purun wartawan ... bodho. nanging kita nggantheng ... ora njupuk!

    Tembung PRAKTIS karo aditif gumantung, ora ngandhani apa-apa? PRAKTIS iku meh!
  16. Dashout
    Dashout 31 Juli 2017 22:22
    +4
    Iku soko!!! Apik!!!