Review militèr

Kendaraan lapis baja ing Perang Donya II. Part 14. Mobil lapis baja Humber (Inggris)

9
Sadurunge wiwitan Perang Donya II lan ing taun-taun ing Inggris, akeh macem-macem kendaraan lapis baja digawe. Nanging, padha diprodhuksi ing seri gedhe banget. Dadi mung Humber sing nampilake telung varian kendaraan lapis baja, kabeh diprodhuksi massal. Iki minangka mobil lapis baja pengintaian ringan Humber Light Reconnaissance Car (diprodhuksi udakara 3600 kendaraan), mobil lapis baja pengintaian Humber Scout Car (diprodhuksi udakara 4300 kendaraan) lan mobil lapis baja medium Humber Armored Car, sing, miturut klasifikasi Inggris, rampung. rodha entheng tank (ngasilake luwih saka 3600 mobil).


Humber minangka merek mobil Inggris sing cukup lawas. Perusahaan iki diadegake dening Thomas Humber, sing menehi jenenge, bali ing 1868 lan wiwitane khusus ing produksi sepeda. Ing taun 1898, dheweke wiwit ngasilake mobil, lan ing taun 1931 dheweke dituku dening grup Rootes saka perusahaan saka sedulur Roots. Sajrone Perang Donya II, perusahaan khusus ing produksi kendaraan lapis baja lan kendaraan kanggo transportasi personel militer lan kargo.

Mobil Pengintai Humber Light

Sajrone taun perang, ing sawetara model kendaraan lapis baja ing merek Humber, ana panggonan kanggo rong kendaraan lapis baja pengintaian. Ing taun 1940, insinyur perusahaan nindakake proyek kanggo ngowahi mobil penumpang serial Humber Super Snipe dadi mobil lapis baja kanthi instalasi senjata lan waja sing cocog. Kendaraan tempur sing digawe wis entuk awak sing cukup maju kanthi teknologi lan gampang digawe, lembaran kasebut ana ing sudut cilik. Kekandelan leladen ora ngluwihi 12 mm, Nanging, ngarepke cilik isih nambah keamanan mesin lan resistance kanggo peluru kaliber cilik. Kaping pisanan, kendaraan lapis baja ora duwe gendheng, mula, senjata sing diwakili dening senapan mesin Bren lan bedhil anti-tank Boys diselehake langsung ing piring awak ngarep. Kajaba iku, peluncur granat asap uga dipasang ing mobil. Miturut klasifikasi Inggris, mobil lapis baja kasebut diarani kendaraan pengintaian cahya - Mobil Pengintai Cahya Humber.


Modifikasi seri pisanan saka mobil lapis baja, sing nampa sebutan Humber Light Reconnaissance Car Mk.I, rada beda karo prototipe, nanging atap wis muncul ing versi Mk.II sing bakal dirilis. Kajaba iku, menara cilik dumunung langsung ing ndhuwur kompartemen pertempuran, kang ditransfer machine gun 7,7 mm. Ing wektu sing padha, kekandelan waja wis suda kanggo 10 mm, minangka total bobot pertempuran kendaraan wis meh telung ton.

Wis ing taun 1941, mobil wojo iki maneh modern. Kanggo nahan bobot sing wis thukul sawise modifikasi sadurungé lan ing wektu sing padha nambah kinerja nyopir kendaraan tempur, sasis saka mobil wojo wis diowahi Ngartekno, dadi kabeh-wheel drive (4x4 wheel arrangement). Yen ora, mobil wojo, sing nampa sebutan Humber Light Reconnaissance Car Mk.III, cocog karo model kendaraan tempur sadurunge.

Modifikasi papat kendaraan tempur, sing ditunjuk Humber Light Reconnaissance Car Mk.IIIA, mung muncul ing taun 1943. Iki dibedakake kanthi bentuk awak sing rada diowahi, ana stasiun radio kapindho lan slot tampilan tambahan sing ana ing sisih ngarep awak. A little mengko, versi paling anyar saka mobil lapis baja Humber Light Reconnaissance Mk.IV, kang bedo saka versi sadurungé mung ing "kosmetik" dandan sing ora mengaruhi kinerja ing sembarang cara.

Kendaraan lapis baja ing Perang Donya II. Part 14. Mobil lapis baja Humber (Inggris)

A mobil wojo cukup prasaja, dibangun ing basis saka model komersial lan dilengkapi mesin bensin standar, diprodhuksi ing Inggris patang taun saka 1940 kanggo 1943, kang wektu iku watara 3600 Humber Light Reconnaissance Kendaraan wojo kabeh modifikasi. ngumpul ing negara. Kendaraan lapis baja iki digunakake ing perang ing Afrika Lor, ing ngendi, utamane, digunakake minangka bagéan saka resimen pengintaian kaping 56 saka divisi infanteri kaping 78. Wiwit September 1943, padha bisa ditemokaké minangka bagéan saka pasukan Inggris sing ndharat ing Italia, lan ing mangsa panas ing taun sabanjuré, iki kendaraan wojo waja njupuk bagéyan ing perang ing Prancis. Saliyane unit tentara, kendaraan tempur iki akeh digunakake ing unit pengintaian darat saka Royal Air Force (RAF).

Sawisé pungkasan Perang Donya II, kendaraan lapis baja pengintaian cahya Humber Light Reconnaissance Car tetep ana ing layanan mung karo unit Inggris ing India lan Timur Jauh, ing ngendi gerakan pembebasan nglawan kolonialis dibukak ing taun-taun kasebut. Tanggal pas decommissioning lengkap saka layanan ora dingerteni, nanging, ketoke, iki kedaden ing awal 50s abad XX.

Karakteristik kinerja Mobil Pengintai Cahaya Humber:
Dimensi sakabèhé: dawa - 4370 mm, jembaré - 1880 mm, dhuwur - 2160 mm, reresik lemah - 230 mm.
Bobot pertempuran - kira-kira 3 ton (Mk III).
Reservasi - nganti 12 mm (bathuk lambung).
Pembangkit listrik yaiku mesin karburator Humber 6 hp 87 silinder.
Kacepetan maksimum - nganti 100 km / h (ing dalan gedhe).
Cadangan daya - 180 km (ing dalan gedhe).
Persenjataan - 7,7 mm Bren machine gun, 13,97 mm Boys bedhil anti-tank lan 50,8 mm peluncur granat kumelun.
Rumus roda - 4x4.
Crew - 3 wong.

Mobil Pramuka Humber Kab

Mobil lapis baja pengintaian liyane saka tentara Inggris yaiku Humber Scout Car. Senadyan kasunyatan sing ing taun 1939, mobil lapis baja Daimler Dingo diadopsi minangka kendaraan pengintaian utama, kebutuhan kanggo kendaraan lapis baja anyar dadi gedhe banget, saengga ing musim gugur taun kasebut militer Inggris ngetokake pesenan anyar kanggo nggawe kendaraan sing padha. kendaraan tempur.. Nanging gegandhèngan karo wabah Perang Donya II, upaya utama industri Inggris dikonsentrasi ing produksi massa lan produk sing wis dikuasai, utamane amarga tentara Inggris ngalami kekalahan gedhe ing Prancis, ilang meh kabeh peralatan militer. Akibaté, perusahaan Rootes Group Humber saka Coventry nggawe mobil lapis baja pengintaian anyar mung ing taun 1942. Nalika nggawe prototipe, engineers perusahaan njupuk menyang akun pengalaman pertempuran nggunakake kendaraan lapis baja Dingo, kang mbuktekaken piyambak cukup apik ing perang saka 1940-42, lan padha njupuk menyang akun pengalaman nggawe luwih abot Humber Armored Car wojo kendaraan.


Ing dimensi saka mobil waja Humber anyar gravitated menyang Daimler wis diprodhuksi, nanging bedo ing tata letak karo engine ngarep. Awak kendaraan lapis baja anyar, sing ditunjuk Humber Scout Car, dirakit saka piring waja kanthi kekandelan 9 nganti 14 mm. Kekandelan cilik waja iki sebagian diimbangi dening sudut rasional saka piring waja ing ngarep lan ing sisih pinggir awak. Iki menehi mobil waja mirip karo mobil lapis baja Jerman Sd.Kfz.222.

Nalika nggawe kendaraan lapis baja, perancang nggunakake sasis saka Humber 4x4 kendaraan kabeh-wheel drive, ban 9,25x16 inci digunakake. Roda ngarep duwe suspensi transversal, roda mburi duwe suspensi ing spring rwaning semi-elliptical. Transmisi mobil wojo kasusun saka kasus transfer loro-kacepetan, poros ngarep switchable, genggaman siji-plate, gearbox papat-kacepetan lan rem hydraulic.

Jantung saka Humber Scout Car yaiku mesin karburator 6cc standar, 4088 silinder, adhem cair sing ngasilake tenaga maksimal 87 hp. ing 3300 rpm. Mesin sing padha uga dipasang ing mobil lapis baja Humber Light Reconnaissance Car. Daya engine cukup kanggo akselerasi kendaraan wojo bobot mung liwat rong ton kanggo kacepetan 100 km / h nalika nyopir ing dalan aspal, kang ana tokoh banget prayoga kanggo taun.


Persenjataan saka mobil waja iki eksklusif senapan mesin lan kasusun saka siji utawa loro bedhil mesin Bren 7,7 mm karo majalah disc 100-babak. Salah sijine dipasang ing atap kompartemen pertempuran ing pin khusus. Sopir ngawasi wilayah sekitar liwat rong lawang sing ana ing ngarep lambung. Hatches duwe piring waja, uga bisa ditutupi tutup waja. Sisih lambung uga duwe lawang inspeksi cilik, sing ditutupi tutup waja. Kabeh mobil duwe Set Nirkabel No. 19. Awak lengkap mobil lapis baja pengintaian Humber Scout Car dumadi saka wong loro, nanging yen perlu, bisa ditambah dadi telung wong.

Modifikasi serial pisanan saka mobil lapis baja pengintaian kanthi sebutan Humber Scout Car Mk.I dilebokake ing layanan ing taun 1942, sawise iku kira-kira 2600 salinan kendaraan tempur iki diklumpukake meh rong taun. Modifikasi kapindho saka Humber Scout Car Mk.II wis prakteke ora ana beda external, modifikasi ngangap mung transmisi lan engine, bab 1700 liyane wojo kendaraan diprodhuksi ing versi iki. Wiwit ing wektu iki kendaraan waja katon, perang ing Afrika Lor wis meh rampung, padha dikirim pisanan menyang kidul Italia, lan banjur menyang Prancis lan Belgia, ing kono padha melu aktif ing perang karo Jerman. Dheweke dadi bagean saka Divisi Panzer Inggris kaping 11, lan uga ana ing layanan karo Korps Polandia kaping 2, sing perang ing Italia, Brigade Tank Cekoslowakia lan skuadron lapis baja Belgia.

Sawisé pungkasan Perang Donya II, akeh kendaraan lapis baja Humber Scout Car terus dilayani ing tentara Inggris, nalika sawetara kendaraan lapis baja ditransfer menyang tentara Walanda, Denmark, Prancis, Cekoslowakia, Italia lan Norwegia. Padha aktif diganti karo peralatan anyar dening 1949-1950, minangka asil, mung kendaraan wojo ditugasake ing gendarmerie Belgian ing layanan nganti 1958.


Karakteristik kinerja saka Humber Scout Car:
Dimensi sakabèhé: dawa - 3840 mm, jembaré - 1890 mm, dhuwur - 2110 mm, reresik lemah - 240 mm.
Bobot tempur - 2,3 ton.
Reservasi - nganti 14 mm (bathuk lambung).
Pembangkit listrik yaiku mesin karburator Humber 6 hp 87 silinder.
Kacepetan maksimum - nganti 100 km / h (ing dalan gedhe).
Cadangan daya - 320 km (ing dalan gedhe).
Persenjataan - siji utawa loro bedhil mesin Bren 7,7 mm.
Rumus roda - 4x4.
Crew - 2 wong.

Mobil Waja Humber

Ing pungkasan taun 1939, Roots ngrancang mobil lapis baja anyar, sing bisa diklasifikasikake minangka kendaraan lapis baja kelas menengah, mobil kasebut nampa sebutan resmi Mobil Armored Humber. Minangka basis traktor tentara meriem Karrier KT4, kang cukup kasil digunakake ing kolonial kagungane Great Britain (contone, India) lan kinerja driving banget, iku bisa kanggo nggawe mobil wojo cukup apik. Sasis kendaraan tempur anyar iki kabeh-wheel drive lan duwe rumus roda 4x4, ban ukuran 10,5x20 inci lan suspensi ing spring rwaning semi-elliptical. Transmisi mobil wojo kasusun saka gearbox papat-kacepetan, kasus transfer loro-kacepetan, kopling gesekan garing lan rem hydraulic. Pembangkit listrik kasebut minangka mesin karburator karburator 6-silinder kanthi cairan Rootes, sing ngasilake tenaga maksimal 90 hp. ing 3200 rpm.

Awak kendaraan lapis baja anyar kanthi sawetara modifikasi digunakake saka model Guy Armored Car. Guy Armored Car yaiku mobil lapis baja medium Inggris nalika Perang Donya II, kanthi nasional ditunjuk minangka Tank Cahya (Roda) Mark I. Kendaraan tempur iki digawe dening insinyur Guy Motors ing taun 1938 kanthi basis traktor artileri Guy Quad-Ant, dadi mobil lapis baja all-wheel drive Inggris pisanan. Amarga akeh kewajiban kontrak kanggo produksi traktor lan truk artileri marang pamaréntah Inggris, Guy Motors uga ora bisa ngasilake kendaraan lapis baja (kanthi jumlah sing cukup), mula produksi kasebut ditransfer menyang perusahaan industri Rootes, sing ngasilake nganti 60% kabeh kendaraan lapis baja roda Inggris ing merek Humber. Ing wektu sing padha, Guy Motors terus ngasilake lambung sing dilas kanggo kendaraan lapis baja.

Humber Armored Car Mk.I

Awak kendaraan lapis baja Humber Armored Car duwe desain sing dilas lan dirakit saka piring waja kanthi kekandelan 9 nganti 15 mm, dene piring waja ndhuwur ana ing sudut sing rasional, sing nambah keamanan kendaraan. . A fitur khusu saka mobil wojo ana awak relatif dhuwur, kang bisa lantaran kanggo cacat. Kekandelan waja frontal awak tekan 15 mm, kekandelan saka waja frontal saka turret tekan 20 mm. Ing ngarep awak mobil waja ana kamar kontrol karo jog pembalap, ing tengah - kompartemen gelut kanggo wong loro, ing mburi - kamar engine.

Persenjataan saka mobil waja dumunung ing menara gandheng, kang uga sebagian dipinjam saka mobil wojo Guy. Iku klebu gunung kembar karo 15mm lan 7,92mm bedhil mesin Besa. Peluncur granat asap laras ganda uga ana ing lembaran ngarep awak. Minangka persenjataan tambahan, liyane 7,7 mm Bren machine gun bisa diinstal ing mobil wojo minangka bedhil anti-pesawat. Ing wektu sing padha, modifikasi paling gedhe saka mobil lapis baja Humber Armored Mk.IV duweni senjata sing luwih kuat, ing ngendi senapan mesin 15 mm diganti karo meriam M37 Amerika 6 mm.

Mobil waja Humber Mk.II

Umumé, kudu diakoni manawa kendaraan lapis baja roda Inggris ing jaman Perang Dunia II cukup sukses lan sacara teknis luwih unggul tinimbang kendaraan ing pirang-pirang negara. Mobil Armored Humber ora ana sing istiméwa. Cukup uga bersenjata lan uga wojo, mobil waja medium iki nduweni kemampuan salib-negara banget, lan ing dalan aspal bisa pindhah ing kacepetan nganti 80 km / h. Kabeh modifikasi mengko Humber iki nahan mesin bensin 90-daya kuda lan chassis, awak, menara lan persenjataan padha utamané diganti. Kendaraan tempur diwakili dening modifikasi ing ngisor iki:

Humber Armored Car Mk.I - turret lan lambung sing dilas, padha karo awak lan turret saka mobil lapis baja Guy Mk.IA. Driver dumunung ing ngarepe awak ing wheelhouse wojo karo slot ndeleng. Kira-kira 300 kendaraan lapis baja diprodhuksi.

Humber Armored Car Mk.I AA minangka varian anti-pesawat saka mobil lapis baja medium kanthi menara sing dipasang saka bedhil anti-pesawat eksperimental adhedhasar tank Mk VIB, persenjataan kendaraan iki kalebu 4x7,92- mm Besa bedhil mesin.

Humber Armored Car Mk.II - modifikasi nampa wangun awak apik lan bedhil mesin anti-pesawat 7,7 mm Bgen. Bobot tempur tambah dadi 7,1 ton, total 440 kendaraan lapis baja diprodhuksi.

Humber Armored Car Mk.II UTAWA (Observation Post) - mobil lapis baja kanggo pengamat artileri. Bersenjata karo rong bedhil mesin Besa 7,92 mm.

Humber Armored Car Mk.III yaiku kendaraan lapis baja Mk.II sing dimodifikasi kanthi menara telung wong anyar. Awake tambah saka telu dadi papat.

Humber Armored Car Mk.IV yaiku mobil lapis baja Mk.III sing diowahi, sing nampa meriam M37 Amerika 6 mm, coaxial karo bedhil mesin 7,92 mm Besa. Bobot tempur tambah dadi 7,25 ton, total udakara 2000 kendaraan lapis baja jinis iki diprodhuksi.

Mobil Waja Humber Mk.IV

Mobil lapis baja Humber Armored Car ora duwe wektu kanggo perang ing Prancis ing musim semi lan musim panas taun 1940, mula debut tempur kasebut teka ing paruh kapindho taun 1941, nalika pisanan digunakake dening Inggris ing perang ing Afrika Lor. Unit tempur pisanan sing nampa kendaraan lapis baja medium iki yaiku Hussars kaping 11 sing dipasang ing Mesir. Kendaraan lapis baja iki digunakake kanthi aktif dening Inggris, wiwit taun 1941 nganti pungkasan perang, digunakake ing kabeh teater operasi. Ing kahanan sarujuk (contone, diperlokaké saka ambushes), padha bisa èfèktif menehi hasil karo kendaraan wojo mungsuh. Bener, nalika ketemu karo tank Jerman ing lapangan mbukak, padha duwe sethitik kasempatan kanggo urip.

Sawisé pungkasan Perang Donya II, kendaraan lapis baja Humber enggal ditarik saka layanan karo tentara Inggris, minangka kendaraan tempur sing ora bisa digunakake. Nanging, layanan terus ing tentara negara liyane. Inggris ngirim kendaraan lapis baja iki menyang Burma, Portugal, Meksiko, Ceylon lan Siprus. Ing tentara sawetara negara iki, padha cukup aktif digunakake nganti awal 1960-an.

Karakteristik kinerja Mobil Lapis Baja Humber:
Dimensi sakabèhé: dawa - 4575 mm, jembaré - 2190 mm, dhuwur - 2390 mm, reresik lemah - 310 mm.
Bobot tempur - 6,85 ton.
Reservasi - nganti 15 mm (bathuk lambung)
Pembangkit listrik yaiku mesin karburator sing digawe adhem Cairan Rootes 6 silinder kanthi tenaga 90 hp.
Kacepetan maksimal yaiku 80 km / jam (ing dalan gedhe).
Cadangan daya - 320 km (ing dalan gedhe).
Armament - 15-mm lan 7,92-mm Besa machine gun (modifikasi Mk I-III), ing modifikasi Mk IV - 37-mm M6 mriem lan 7,92-mm Besa machine gun.
Amunisi (kanggo Mk IV) - 71 meriam lan 2475 machine gun babak.
Rumus roda - 4x4.
Crew - 3-4 wong.

Sumber informasi:
http://www.aviarmor.net
http://arsenal-info.ru/b/book/3074485325/4
http://pro-tank.ru/bronetehnika-england/broneavtomobili/194-hamber-4
Bahan saka sumber terbuka
Pengarang:
9 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. gerilya ala
    gerilya ala 26 Juli 2017 08:07
    +3
    Ana sing nganggo "Saxon" lan saka dheweke ... opo
    1. Vadivak
      Vadivak 29 Juli 2017 14:38
      +1
      Kutipan: ....
      Sawisé pungkasan Perang Donya II, kendaraan lapis baja Humber enggal ditarik saka layanan karo tentara Inggris, minangka kendaraan tempur sing ora bisa digunakake. Nanging, layanan terus ing tentara negara liyane. Inggris ngirim kendaraan lapis baja iki menyang Burma, Portugal, Meksiko, Ceylon lan ........
      menyang Ukraina
  2. Alf
    Alf 26 Juli 2017 10:01
    +4
    Mobil waja normal. Roda papat, waja normal, persenjataan sing cukup. Prasaja lan murah. Kuda kerja.
  3. Gandum
    Gandum 26 Juli 2017 10:09
    +1
    awak pungkasan Piye wae ngelingake kula ing brdm-2
    1. Johnhr
      Johnhr 26 Juli 2017 15:40
      +1
      mbok menawa kosok baline?
  4. Rafael_83
    Rafael_83 26 Juli 2017 18:17
    +1
    Kaya "ember gigi" ing roda. Kanggo pisanan aku sinau babagan cart tartamtu (versi HAC) saka dolanan domestik apik "Blitzkrieg" ing 2003.
  5. tchoni
    tchoni 26 Juli 2017 22:55
    +2
    ana koyo yen mobil kaya mobil pramuka humber .. wah, utawa daimler mk1 enggal duwe renaissance minangka patroli lan kendaraan transportasi udhara kanggo ndhukung kelompok mobile.
    1. seos
      seos 22 Desember 2017 13:53
      0
      Kasunyatane yaiku mobil lapis baja minangka platform dhukungan geni, nanging ing 50 taun kepungkur ora ana sing ngasilake peralatan kasebut ...
  6. Langgeng kaya gini
    Langgeng kaya gini 8. mars 2018 13:35
    0
    Seneng utawa ora, nanging kabutuhan isih nggawe sampeyan golek pilihan sing paling apik)) Kaya sing dikandhakake, golek bedane. Contone, waja Soviet lan Jerman)) LB-62 lan SdKfz 222