Review militèr

Howitzer "Msta-B" ing Suriah

11
Minangka dilapurake dening warta portal"Buletin Mordovia", sing ana ing layanan karo pasukan pamrentah Siria sing ditarik dening Rusia howitzer 2A65 "Msta-B" saiki dadi model artileri paling modern ing Republik Arab. Foto sing nuduhake iki gaman nalika perang ing wilayah Palmyra.

Howitzer "Msta-B" ing Suriah


Miturut informasi sing kasedhiya, bedhil bisa ora mung kanggo èfèktif ndhukung serangan ing posisi militan, nanging uga kasil uncalan maneh nalika nyoba kanggo miwiti counterattack. Peran gedhe saka Msta-B ing perang iki amarga karakteristik teknis sing dhuwur. Kanthi bobot 7 ton, bedhil bisa nggayuh target ing jarak nganti 28 m. Laju geni 900 puteran saben menit. Pitungan - 7 wong.



Dianggep manawa uji coba tempur proyektil dipandu 3OF39 kanthi katerangan laser saka kompleks 2K25 Krasnopol bakal ditindakake kanthi tepat saka howitzer Msta-B. Nanging, miturut sawetara laporan, padha digunakake dening D-20 bedhil.

Senapan Msta-B 152mm minangka sing paling anyar ing barisan howitzer lapangan pasca perang sing dirancang Soviet. Iki diluncurake ing taun 1986 lan saiki dadi senjata artileri lapangan paling modern ing tentara Rusia.
Foto sing digunakake:
http://www.vestnik-rm.ru/news-4-20757.htm
11 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. seregatara1969
    seregatara1969 26 Juli 2017 07:55
    0
    boten - apa apik kanggo Russian iku pati barmaley
  2. poros
    poros 26 Juli 2017 08:03
    +1
    A gegaman apik, mung kuwi kita wis sak layanan.
  3. Belyash
    Belyash 26 Juli 2017 08:03
    0
    Mulané wong Siria padha nglurugi Israèl (
    1. rotmistr60
      rotmistr60 26 Juli 2017 08:29
      + 13
      Dadi, kenapa wong Siria nyerang Israel?

      Iku mung tega sing padha ora bisa njaluk menyang Belyash. Bakal perlu kanggo nglatih tentara meriem Siria. Supaya pisanan "garpu", banjur menyang tengah, supaya daging cincang metu saka belyash. Ambune daging cincang wiwit jengkel.
      1. Gronsky
        Gronsky 26 Juli 2017 08:57
        0
        Sampeyan mung kudu wisuh, mbusak dandruff ana lan kabeh. hi
      2. Belyash
        Belyash 26 Juli 2017 10:11
        0
        Kutipan: rotmistr60
        Kuwi mesakake

        Nanging serangan balas dendam tansah kena nglirik
      3. Kolonel Ireng
        Kolonel Ireng 28 Juli 2017 14:53
        0
        padha ora bisa njaluk menyang Belyash
        Sampeyan kudu ngirim drone kanthi katerangan laser lan menehi rasa Kranopol.
  4. von Schlosser
    von Schlosser 26 Juli 2017 09:00
    0
    Alat iki digunakake akeh ing Neolitikum kanggo mburu lan kabutuhan domestik, ditemokake ing Suriah, minangka langkah maju ing teknologi))))))
  5. Paranoid50
    Paranoid50 26 Juli 2017 09:40
    +1
    Lan, kabeh bakal apik, nanging maneh mishmash meriam-howitzer:
    Senapan Msta-B 152mm minangka sing paling anyar ing barisan howitzer lapangan pasca perang sing dirancang Soviet.
    Sial, "Buletin Mordovia" kelangan kualifikasi. Lha nek lesung wis dadi barang sing uwis-uwis.... ya
    1. Kolonel Ireng
      Kolonel Ireng 28 Juli 2017 14:56
      +1
      Gun Msta-B 152mm paling anyar ing baris dawa howitzer lapangan pasca perang desain Soviet
      Sial, "Buletin Mordovia" kelangan kualifikasi. Iku apik yen mortir minangka barang lawas.
      Frasa kunci yaiku "howitzer lapangan". Dadi ora perlu nangisi kualifikasi "Buletin Mordovia", publikasi sing kompeten banget.
  6. ALLxANDr
    ALLxANDr 26 Juli 2017 13:32
    +1
    Nalika meriem meriem murub ing voli, iku isih katon!