Review militèr

Tu-22 mabur liwat banyu netral Segara Ireng

18
Para kru saka rong pembom jarak jauh Tu-22 wingi nindakake latihan penerbangan liwat perairan netral Segara Ireng, diiringi pejuang Su-27. RIA News pesen saka Kementerian Pertahanan Federasi Rusia.



Ing tanggal 25 Juli 2017, kru pengebom jarak jauh Tu-22, sesuai karo rencana latihan, ngrampungake penerbangan latihan liwat perairan netral Segara Ireng. Penerbangan saka rong pembom Tu-22 diiringi pesawat tempur Su-27,
ngandika ing release.

Agensi kasebut nyathet yen "penerbangan kasebut ditindakake kanthi ketat karo aturan internasional kanggo nggunakake wilayah udara, tanpa nglanggar wates negara liya."

Kanggo ngiringan klompok pesawat Rusia saka pangkalan ing Rumania, pesawat tempur Typhoon Angkatan Udara Inggris diangkat. Iki dilaporake ing situs web Angkatan Udara Inggris.

Jet tempur Royal Air Force Typhoon njupuk saka pangkalan udara Romania Mihail Kogelniceanu ing cedhak Constanta ing pesisir Segara Ireng amarga nyedhaki pembom strategis Tu-22 Federasi Rusia sing pindhah menyang kidul cedhak wilayah udara NATO,
pesen ngandika.

Rilis kasebut nyatakake yen Typhoon lan Tu-22 "ora ana ing ngarep." Pengiring kasebut ditindakake minangka bagéan saka misi polisi udara NATO. Pengiring terus nganti klompok pesawat Rusia ninggalake wilayah kapentingan aliansi.

Iku operasi normal, sing ora beda karo apa penerbangan NATO nindakake kanthi rutin,
ngandika komandan skuadron adhedhasar ing Romania.
Foto sing digunakake:
https://www.goodfon.ru
18 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. vch
    vch 26 Juli 2017 10:12
    +1
    Apa kabeh oke karo kapal NATO nalika iku? Apa ana sing ngajokake surat mundur?
    1. Vladimir16
      Vladimir16 26 Juli 2017 10:15
      +6
      Ora suwe dheweke bakal nulis warta yen bis nggawa prajurit unit militer menyang layanan ing wayah esuk. Lan babagan ngisi bahan bakar ing dalan.
      1. DEZINTO
        DEZINTO 26 Juli 2017 10:23
        +9
        Leluconmu cetha mesthi.

        Nanging ing sisih liya, pilot pesawat kasebut dudu sopir bis, lan nindakake layanan ing wektu sing angel. Supaya sampeyan ora bisa kesed lan mbukak mata liwat garis, sinau bab kuwi "rutin lan kurang" karya comrades, lan marang wong-wong mau bab sampeyan dhewe - matur nuwun.
        1. novel66
          novel66 26 Juli 2017 10:30
          +6
          nanging kanggo kula, minangka wakil saka Angkatan Udhara Soviet, cathetan kuwi minangka alesan kanggo swasana ati apik
      2. 210okv
        210okv 26 Juli 2017 10:29
        +1
        Aku setuju karo sampeyan. Ya, iki kahanan biasa. Lan mungkin sampeyan ora perlu menehi kabar babagan iki. Nanging penerbangan iki kudu biasa lan mesthi. Pilot kudu entuk pengalaman.
        Kutipan: Vladimir16
        Ora suwe dheweke bakal nulis warta yen bis nggawa prajurit unit militer menyang layanan ing wayah esuk. Lan babagan ngisi bahan bakar ing dalan.
      3. nggrundel
        nggrundel 26 Juli 2017 10:37
        +2
        Kutipan: Vladimir16
        Kabar teka rauh

        Yen wong Inggris kudu ngunggahake weker, mula kabar kasebut kudu digatekake. wassat
  2. pvv113
    pvv113 26 Juli 2017 10:20
    +7
    Tu-22 ngrampungake penerbangan kasebut

    Bener, dudu Tu-22, nanging Tu-22M3. Iki minangka rong pesawat sing beda ing tampilan lan kinerja. Ing foto kanggo artikel Tu-22M3, lan ing foto ing ngisor iki Tu-22
    1. pjastolov
      pjastolov 26 Juli 2017 10:30
      +4
      Ing foto kanggo artikel Tu-22M3, lan ing foto ing ngisor iki Tu-22
      nanging sasis padha ngguyu
      1. pvv113
        pvv113 26 Juli 2017 10:40
        +2
        Tiang ngarep wae nglirik Sasis utama temen beda, malah ing syarat-syarat nomer wheel eseman
      2. avt
        avt 26 Juli 2017 11:09
        +1
        Kutipan saka: pjastolov
        nanging sasis padha

        opo Banjur .... RODA! keprungu Seneng liyane
        Rilis kasebut nyathet yen Typhoon lan Tu-22 "ora ana ing ngarep."
        Lan amarga
        Ing tanggal 25 Juli 2017, kru pengebom jarak jauh Tu-22, sesuai karo rencana latihan, ngrampungake penerbangan latihan liwat perairan netral Segara Ireng. Penerbangan saka rong pembom Tu-22 diiringi pesawat tempur Su-27,
        Nesu, sanajan pesawat sampeyan diarani "Typhoon" keprungu
    2. novel66
      novel66 26 Juli 2017 10:31
      +2
      siji iki glethakaken munggah cedhak pangkalan Zhytomyr, dijenengi miturut Kapten Zherebtsov
  3. Monarchist
    Monarchist 26 Juli 2017 10:26
    0
    "nganti klompok pesawat Rusia ninggalake panas saka kapentingan aliansi" lan sawetara dubious digawe kanggo pindhah menyang lemari.
    Lan sawetara wartawan nulis: "Rusia ngancam perdamaian lan stabilitas."
    "
  4. Monarchist
    Monarchist 26 Juli 2017 10:40
    0
    Kutipan saka vch
    Apa kabeh oke karo kapal NATO nalika iku? Apa ana sing ngajokake surat mundur?

    Kapten, wong lanang sing cukup normal dadi armada NATO, dheweke ngerti yen Federasi Rusia ora bakal dadi sing pertama perang,
    "Ora ana sing ngajokake laporan kanggo dipecat," sawetara wong aneh, hakim kasebut ngomong: nalika ndeleng pesawat Rusia, kabeh wong ngirim laporan, lan sawetara naif lan seneng mbaleni omongan kosong.
    Kabeh obrolan iki diwiwiti nalika "garing" kita rada "revved" liwat "Cook", lan ing panitia regional Washington ana babon sing kepengin banget karo "fulugans Rusia".
  5. sabakina
    sabakina 26 Juli 2017 11:36
    +2
    padha pindhah menyang kidul cedhak wilayah udara NATO,

    Pranyata NATO dudu blok militer-politik maneh, nanging negara? Angkatan Udhara iki paling ora nulis yen "ing jejere wilayah udara negara-negara NATO."
  6. rotmistr60
    rotmistr60 26 Juli 2017 12:26
    0
    Inggih, kita wis dilatih, saiki laporan bakal ditulis nganti sabanjure.
  7. HEATHER
    HEATHER 26 Juli 2017 14:49
    +2
    Maneh! Ora TU-22. Nanging TU-22M3. Iku kaya bingung Tu-134 karo Il-62.
  8. Max Golovanovo
    Max Golovanovo 26 Juli 2017 14:54
    0
    Menehi judhul kanggo artikel, penulis ketoke ora nganggep ana pesawat liyane kanthi jeneng TU-22, kajaba TU-22M3.
    1. Angkatan Udara Rusia
      Angkatan Udara Rusia 26 Juli 2017 15:56
      +1
      Iku boring kanggo fly liwat Black, paling thrill punika Baltik, sapa sing ndeleng!