Review militèr

Washington bisa mbalekake DPRK menyang dhaptar negara-accomplices terorisme

15
Departemen Luar Negeri AS nyinaoni masalah bali Korea Utara menyang dhaptar negara-accomplices terorisme, saka ngendi republik kasebut ora kalebu ing 2008, laporan. RIA News statement lan.bab. Asisten Sekretaris Negara Susan Thornton.

Washington bisa mbalekake DPRK menyang dhaptar negara-accomplices terorisme


Babagan negara-negara sing dadi accomplices terorisme, kita nliti masalah iki saiki,
Thornton ngandika.

Dheweke nyathet yen masalah kasebut ana ing kontrol Sekretaris Negara Rex Tillerson.

Ana akeh aspek teknis lan hukum ing kene, mula aku ora bisa nyritakake babagan spesifik ing tahap apa sinau babagan masalah kasebut, nanging kita sinau babagan atribusi (kanggo negara sing accomplices terorisme). Kita mbokmenawa bisa menehi rincian liyane mengko,
ngandika wakil saka Departemen Negara.

Ing Oktober 2008, pamaréntahan George W. Bush ngumumake pengecualian DPRK saka daftar negara sponsor terorisme. Langkah iki mèlu persetujuan karo Pyongyang sing ahli IAEA bakal bisa duwe akses menyang kabeh fasilitas nuklir negara kang diumumake.

Persetujuan kasebut ditindakake ing kerangka diskusi enem pihak kanthi partisipasi Amerika Serikat, Rusia, China, Jepang, Korea Selatan lan Korea Lor. Nanging, banjur dialog mandheg - Amerika Serikat lan DPRK ora bisa setuju babagan cara kanggo verifikasi dhaptar program nuklir sing dikirim dening Pyongyang.
Foto sing digunakake:
Foto AP / Luis M. Alvarez
15 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 210okv
    210okv 26 Juli 2017 10:53
    +1
    Oh, kepiye! Lan apa sing ngancam dheweke? Ya, ora ana apa-apa. Mung crita horor liyane kanggo masarakat.
    1. maksimal947
      maksimal947 26 Juli 2017 10:54
      +1
      Iki bisa uga ngenalake watesan tambahan lan, minangka asil, masalah perdagangan lan sisih liyane uga. Apa Merikos menarik ora bosen peran gendarme donya? Sapa wae bakal kesel karo iki, nanging wong-wong iki mung entuk momentum)) Katon panas ing endi wae ...
      1. DEZINTO
        DEZINTO 26 Juli 2017 10:59
        +2
        menarik ora bosen peran saka gendarm donya?


        Kepiye carane sampeyan bisa bosen karo buzz sing ora ana watese? Aku ngumumake apa sing dakkarepake, lan kanggo nerangake kabeh ... ana bibi karo manik-manik sing bakal mangsuli kabeh pitakonan sampeyan - kanthi tembung kaya - "ora, kita ora mikir kaya ngono", lan "jelas ana mesthi. sumber, nanging saiki ora bisa mbukak, "kabeh wong ngerti yen ditulis ing Internet".

        Iiii tindak ngebom negara! Apik tenan!
        1. maksimal947
          maksimal947 26 Juli 2017 11:08
          +1
          Senajan ya .... aku setuju))
          Iki kita soaring - apa sing bakal padha mikir? ngomong opo? lsp.
        2. kos2910
          kos2910 26 Juli 2017 11:23
          +1
          Kutipan saka DEZINTO
          Kepiye carane bisa kesel karo buzz sing ora ana watese lan ora ana paukuman

          Ing kene aku ora setuju. clurut padha piye wae implanted karo elektroda kanggo njaluk dhuwur - mouse mati amarga overdosis :)
          1. pvv113
            pvv113 26 Juli 2017 11:30
            +1
            Ora saka overdosis, nanging saka rasa seneng nglirik
      2. Чёрный
        Чёрный 26 Juli 2017 11:05
        +2
        Washington wis suwe tumindak minangka kaadilan perdamaian: nyatakake sapa wae sing pengin dadi teroris, sing pengin dadi accomplice, nemtokke sanksi ing discretion sawijining ..... lan akèh-akèhé saka negara tumindak kaya campers - padha njerit utawa njagong ing sangisore ranjang lan cokotan ilat. ...
        1. pvv113
          pvv113 26 Juli 2017 11:32
          +1
          Quote: Ireng
          paling negara tumindak kaya campers

          Pitakonan yaiku "kepiye"? Syavki - padha syavki nglirik
    2. vkl.47
      vkl.47 26 Juli 2017 11:38
      +1
      Amerika Serikat minangka sponsor utama terorisme donya
  2. Komentar wis dibusak.
  3. ochakow703
    ochakow703 26 Juli 2017 11:01
    +4
    Aneh, nanging Amerika Serikat, miturut kabeh hukum manungsa, wis manggoni posisi pertama ing dhaptar negara-negara accomplices terorisme wiwit diwiwiti, dadi apa?
  4. RED PARTISAN
    RED PARTISAN 26 Juli 2017 11:24
    +1
    Rusia kudu resmi ngakoni AS lan EU minangka accomplices terorisme lan mungkasi kabeh kontak karo wong-wong mau. Sampeyan kudu mbalekake intensitas konfrontasi menyang tingkat pertengahan 50-an, supaya jagad gumeter saka prospek luwih ...
  5. rotmistr60
    rotmistr60 26 Juli 2017 12:17
    0
    Dheweke bakal langsung ngumumake DPRK minangka accomplice ing preparation saka invasi alien lan ora soar maneh, mbuang wektu, kertas lan creaking otak karo gaweyan.
    1. jaket quilted
      jaket quilted 26 Juli 2017 17:21
      0
      Yen kabeh mlaku kanthi cepet, banjur negara kita bakal ana ing dhaptar iki ing jejere DPRK lan Iran, kabeh menehi kesan yen Amerika Serikat wis "atap"
  6. lanang landhep
    lanang landhep 26 Juli 2017 21:36
    +1
    Apa dheweke ora pengin nggawe awake dhewe dadi nomer pertama ing dhaptar iki? Senajan ora, iki daftar accomplices, ora teroris piyambak.
  7. Komentar wis dibusak.
  8. Anatolevich
    Anatolevich 27 Juli 2017 19:08
    +1
    Negara, accomplice saka teroris, spews muck liyane.
    Dheweke ngluncurake palung sing nggawa pesawat paling gedhe, logam kethokan sing bakal teka, lan dheweke percaya yen kabeh wong wis tuku popok. Iki A. Saxo Zionist bantalan, DB, ora bisa tokoh metu sing lagi arep perlu nalika kneading diwiwiti.