Review militèr

Kasus Ulyukaev ditransfer menyang Kantor Kejaksaan Agung

39
Kasus pidana mantan Kepala Kementerian Pembangunan Ekonomi Alexei Ulyukayev, sing dituduh njupuk suap, wis diajukake menyang Kantor Kejaksaan Agung kanggo disetujoni dakwaan, laporan wartawan. TASS saka bale Pengadilan Kota Moskow, sing dianggep minangka keluhan babagan perpanjangan mantan menteri tahanan omah.

Kasus Ulyukaev ditransfer menyang Kantor Kejaksaan Agung


Ing wayahe, kasus pidana wis ditransfer menyang Kantor Jaksa Agung Federasi Rusia,
hakim ngandika.

Pengadilan ngakoni perpanjangan sing sah nganti 15 Agustus saka istilah tahanan omah kanggo mantan menteri.

Ninggalake keputusan Pengadilan Basmanny ora diganti, banding saka pertahanan banding - tanpa kepuasan,
hakim ngumumake keputusan kasebut.

"Ulyukaev ngladeni tahanan omah ing apartemen ing Minskaya Street ing Moskow. Dheweke dilarang ninggalake lan ngganti papan panggonane tanpa ijin, komunikasi karo sapa wae kajaba sedulur sing cedhak, ngirim pesen layang lan nggunakake sarana komunikasi apa wae, "ujare agensi kasebut.

Terdakwa bisa nggunakake telpon mung ing kasus darurat - nelpon ambulans utawa layanan ngluwari. Dheweke uga diijini mlaku-mlaku esuk 2 jam lan ngunjungi pusat perawatan lan rehabilitasi.

Nganti saiki, Ulyukaev lan pertahanane wis rampung akrab karo kasus kasebut.

Elinga yen menteri federal ditahan tanggal 14 November 2016. Miturut penyelidikan, dheweke ditahan "nalika nampa suap $ 2 yuta kanggo penilaian positif sing diterbitake dening Kementerian Pembangunan Ekonomi, sing ngidini Rosneft tuku 50,08% saham Bashneft saka negara."
Foto sing digunakake:
Artem Geodakyan/TASS
39 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Monos
    Monos 26 Juli 2017 14:06
    + 10
    Aku wonder carane akeh taun kondisional kang bakal soldered?
    1. 210okv
      210okv 26 Juli 2017 14:09
      +6
      Lan kabeh gumantung saka jumlah sing diwenehake.
      Kutipan: Monos
      Aku wonder carane akeh taun kondisional kang bakal soldered?
      1. maksimal947
        maksimal947 26 Juli 2017 14:35
        + 10
        Kita duwe kabeh masalah ing negara saka impunity lan saka kasunyatan sing sawetara luwih padha saka liyane ... Apa neraka - tahanan omah ?! kok ora kaya wong liya - ing kunjara? Ayo ndang mari kahanan...
        1. johnht
          johnht 27 Juli 2017 03:14
          0
          Kerep banget dheweke ora metu saka pusat tahanan pra-sidhang iki urip ... wassat
      2. Max Golovanovo
        Max Golovanovo 26 Juli 2017 14:47
        + 10
        Siji bab sing jelas, istilahe ing apartemen bakal dikreditake marang dheweke minangka layanan nyata saka istilah kasebut.
      3. Solomon Kane
        Solomon Kane 27 Juli 2017 02:06
        +3
        Apa kowe sedulur?.. Aku kanggo kowe
        Ilang mripat ing serangan!
        Soko nalika aku wani
        Nglawan massa rakyat!
        Aku bakal mbenerake. Aku bakal ngawula.
        Aku bakal nandhang sangsara. Aku bakal nindakake.
        Menyang ndhuwur oppressive
        Aku wis ora ana maneh!
        Aku ngakoni luputku.
        Meru. gelar. ambane.
        Lan takon kula kanggo nuntun
        kanggo perang saiki.
        Ora ana perang - aku bakal nampa kabeh -
        Link. Kerja keras. pakunjaran.
        Nanging luwih becik ing wulan Juli,
        Lan luwih apik ing Crimea.
    2. Baloo
      Baloo 26 Juli 2017 14:10
      +2
      Kutipan: Monos
      Aku wonder carane akeh taun kondisional kang bakal soldered?

      Muga-muga ora kaya "Malvina". Lan kenapa kepala keamanan ing Rosneft dipecat?
      1. Monos
        Monos 26 Juli 2017 14:27
        +4
        Hey beruang hi

        Quote: Baloo
        Lan kenapa kepala keamanan ing Rosneft dipecat?

        Inggih, sampeyan takon pitakonan. Ora dijaga, dudu sing "dipencet" ...
        1. Baloo
          Baloo 26 Juli 2017 14:48
          +1
          Kutipan: Monos
          Inggih, sampeyan takon pitakonan. Ora dijaga, dudu sing "dipencet" ...

          Halo Victor, mula dheweke nindakake operasi iki. Dadi pemecatan minangka paukuman kanggo ketangkasan utawa munggah pangkat menyang kantor liyane?
          1. Morm
            Morm 26 Juli 2017 14:55
            0
            Quote: Baloo
            Kutipan: Monos
            Inggih, sampeyan takon pitakonan. Ora dijaga, dudu sing "dipencet" ...

            Halo Victor, mula dheweke nindakake operasi iki. Dadi pemecatan minangka paukuman kanggo ketangkasan utawa munggah pangkat menyang kantor liyane?

            Ora ana sing seneng provokator ing endi wae, malah Sechin.
            Jaga nasib sampeyan, bear, penjaga keamanan Rosneft, mantan jenderal FSB, bisa urip kanthi seneng tanpa repot nyambut gawe.
            Utawa sampeyan saka panguwasa lan kuwatir banget babagan nasib rekan sampeyan?
            1. Baloo
              Baloo 26 Juli 2017 15:06
              +1
              Quote: Mbah
              Utawa sampeyan saka panguwasa lan kuwatir banget babagan nasib rekan sampeyan?

              Ora, aku wong gratis sing ora menehi langganan, kajaba minangka sumpah ing departemen militer minangka mahasiswa ing USSR lan ing kantor pendaptaran.
              Ana informasi sethithik, lan kaya critane durung rampung. Anak putune ujug-ujug bakal gedhe takon apa sejatine kedadeyan lan kepiye, sapa sing bener, sapa sing salah, sapa sing dadi pahlawan, lan sapa sing dadi pengkhianat.
              Aku kudu nerangake kabeh marang dheweke kanthi bener kanthi objektif.
              1. Morm
                Morm 26 Juli 2017 15:25
                +3
                Apa sing kudu diterangake - ora ana gunane - Ulyukaev dilebokake ing panggonane kanggo ramalan babagan prospek ekonomi Rusia. Kanthi prakiraan paling anyar, yen reformasi ora ditindakake ing Rusia, Rusia bakal ngadhepi stagnasi ing wilayah 20-25 taun, bakal nesu marang sapa wae. Menteri Pembangunan Ekonomi Anyar D. Oreshkin, ing kasus apa wae, prédhiksi wutah lan cukup optimistis babagan awake dhewe. Lan apa sing kudu ditindakake? wassat
                1. Baloo
                  Baloo 26 Juli 2017 15:32
                  +1
                  Quote: Mbah
                  Ulyukaev nyelehake ing panggonane kanggo ramalan babagan prospek ekonomi Rusia

                  Aku ora mikir sing kasus karo duwit ana surprise penake kanggo "pujangga".
                  Kabeh iku alam. Ayo ngenteni sawetara penyelidikan jurnalistik.
                  Carane conscientiously Ulyukaev dianggep tugas lan apa cilaka mantan wartawan ekonomi iki disadari utawa ora sadhar lan sing mimpin wong kanggo panggonan iki, ana informasi sembrono ing TV, nanging tanpa rincian. Pitakonan utama yaiku: kepiye Ulyukayev nduweni kemampuan kanggo nyekel jabatan iki lan sing dadi protégé, apa jenis ace sing bakal ditindakake joker iki?
          2. Monos
            Monos 26 Juli 2017 16:54
            +3
            Quote: Baloo
            Dadi sawise kabeh dheweke lan nindakake operasi iki. Dadi pemecatan minangka paukuman kanggo ketangkasan utawa munggah pangkat menyang kantor liyane?

            Wis cetha. Aku mung ora ngerti kabeh rincian crita iki. Nanging ora mungkin dheweke nindakake tanpa ijin. Dheweke ana ing "sistem" lan ora bakal ilang. eseman
    3. DanSabaka
      DanSabaka 26 Juli 2017 14:34
      +4
      ukara urip bersyarat ..... utawa eksekusi ing jarak tembak virtual ....
      1. Misteri12345
        Misteri12345 26 Juli 2017 17:39
        +2
        apike ngapusi wong lanang...wes paham..kowe nglawan korupsi...wes mari... wassat wassat wassat
    4. Nyrobsky
      Nyrobsky 26 Juli 2017 18:20
      +4
      Kutipan: Monos
      Aku wonder carane akeh taun kondisional kang bakal soldered?

      Mbokmenawa ora babar pisan. Amarga anané bocah cilik sing gumantung, ora ana kapercayan sadurungé, referensi positif saka panggonan karya "pungkasan", mratobat sing tulus lan bantuan kanggo investigasi, ora ana bebaya kanggo "wong liya", kanthi nganggep pernyataan kasebut terdakwa kaya "Iblis wis ngapusi" - dheweke bakal dibebasake ing ruang sidang nalika budhal wektu dheweke njabat nalika diselidiki. Inggih, denda punika soldered menyang ewu "minangka akeh" minangka 20-40, supaya "dadi ora sopan" kanggo njupuk yuta dolar saka "miskin lan sengsara."
  2. alekc75
    alekc75 26 Juli 2017 14:18
    0
    kita ngenteni! asil
    1. KELAS
      KELAS 26 Juli 2017 15:18
      +3
      Lan asil apa sing bisa diarepake ing kene? Dheweke mesthi ora bakal mlebu neraka! Sawetara conto?
  3. DEZINTO
    DEZINTO 26 Juli 2017 14:24
    + 12
    Wong miskin kudu njagong ing apartemen 58-tingkat 7-kamar lan piye wae nandhang ngipi elek iki sajrone setengah taun kanthi mlaku-mlaku rong jam lan ora ketemu sapa wae "kajaba sedulur." )) Hukume atos!
    1. Baloo
      Baloo 26 Juli 2017 14:50
      +7
      Kutipan saka DEZINTO
      Wong miskin kudu njagong ing apartemen 58-tingkat 7-kamar lan piye wae nandhang ngipi elek iki sajrone setengah taun kanthi mlaku-mlaku rong jam lan ora ketemu sapa wae "kajaba sedulur." )) Hukume atos!

      Dheweke bakal nulis puisi anyar, bisa uga nerbitake buku, dadi misuwur. Jinis: Padha ngaco g ... s, ngaco! Dheweke ngrusak pemuda Mei ... Banjur bakal njupuk klip karo Vasilyeva minangka duet. Sugih maneh
    2. Tur
      Tur 26 Juli 2017 15:23
      +4
      Banjur aku kelingan, supaya kasil ninggalake kita, Mrs Novodvrskaya lan catchphrase dheweke babagan "Neraka Getih".
      Hak ana bajingan.
      Mula wonge digebugi.
      Wis medeni.
      1. Baloo
        Baloo 26 Juli 2017 15:33
        +2
        Kutipan saka demo
        Banjur aku kelingan, supaya kasil ninggalake kita, Mrs Novodvrskaya lan catchphrase dheweke babagan "Neraka Getih".
        Hak ana bajingan.
        Mula wonge digebugi.
        Wis medeni.

        Dheweke menehi aku kanggo nyekel kasus karo lama dhuwit, banjur digawa menyang kunjara. Kejem banget! nangis
  4. Karabin
    Karabin 26 Juli 2017 14:40
    + 12
    Miturut penyidik, dheweke ditahan "nalika nampa suap $ 2 yuta.

    Pira regane kanggo iki ing Uni?
    Ing Putin liberal sing apik, Ulyukash bakal dibebasake kanthi ukuman sing digantung, lan dheweke wis ngladeni bagean kasebut ing kahanan omah sing ora manusiawi. Dheweke ora ninggalake dhewe ing Federasi Rusia. Deleng episode kepungkur karo Stool.
    1. den3080
      den3080 26 Juli 2017 15:37
      +5
      100%
      sandal abang mlaku-mlaku, melameds lan liya-liyane, sing "dijupuk" kanthi gemuruh kaya ngono - uga, Polonsky dibebasake, apa sing luwih elek tinimbang Ulyukaev?
      Aku curiga yen Themis Rusia njupuk dipikir nyedhaki (ing Rusia iku katon, tanpa bandage bodho iki, nanging ing endi wae ing donya, kang dadi metu), banjur malah katon luwih mupangati marang latar mburi sembarang liyane sadurungé. nglirik
      kabeh iku jijik...
      1. Misteri12345
        Misteri12345 26 Juli 2017 17:46
        +1
        Kutipan saka: den3080
        kabeh iku jijik...

        isih zaputinavote...sanajan njijiki.
        1. Alf
          Alf 26 Juli 2017 20:01
          0
          Kutipan saka Mystery12345
          isih zaputinavote...sanajan njijiki.

          Dadi ora ana liyane.
  5. Tukang nyolong
    Tukang nyolong 26 Juli 2017 14:49
    +8
    Kita taruhan "kasus" iki bakal metu karo PSHIK liyane !!??? nglirik Biasane kanggo ngapura para penggelap - "ora tanggal 37" lol
    1. Misteri12345
      Misteri12345 26 Juli 2017 17:47
      +1
      Kutipan saka Stoler
      Kita taruhan "kasus" iki bakal metu karo PSHIK liyane !!???

      lan sapa sing bakal mbantah? aku lulus...
  6. gukoyan
    gukoyan 26 Juli 2017 15:01
    +3
    Cukup tahanan omah???
    Sialan, yen sampeyan nyolong roti, kabeh dosa manungsa bakal digantung ...
  7. kobra77
    kobra77 26 Juli 2017 15:15
    +2
    Aku sing kondisional, paling awon, bakal njaluk mati utawa ninggalake ing amnesti. Sistem kasebut wis suwe bisa ngapura, amarga iki dudu scoop totalitarian lan 37 taun ....
  8. Horseradish lawas
    Horseradish lawas 26 Juli 2017 16:24
    +4
    Badut. Lan dheweke uga bakal menehi ganjaran marang Roldugin minangka favoritku. Inggih, mungkin ora Ordo Alexander Nevsky. Lan medali pood. "Kita ora ninggalake awake dhewe, kita ngidoni hukum"
    1. vlad66
      vlad66 26 Juli 2017 17:25
      +7
      Quote: jancok lawas
      Lan dheweke uga bakal menehi ganjaran marang Roldugin minangka favoritku.

      Sampeyan anggota lawas favorit kita. apikLan sampeyan bakal dianugerahi Ordo Merchant Kristus.
      1. Misteri12345
        Misteri12345 26 Juli 2017 17:50
        0
        Kutipan: vlad66
        Lan sampeyan bakal dianugerahi Ordo Merchant Kristus.

        Dadi wong sing ngedol anake wong Yahudi "telung puluh"? belay Lawas Jancok, lan ora isin? lol
      2. Horseradish lawas
        Horseradish lawas 26 Juli 2017 19:30
        +2
        Anak, apa sampeyan seneng karo Roldugin, sing nyolong 2 milyar dolar saka negara Rusia? Oalah, wong tuwamu lan simbahmu uga nyolong. Lan sampeyan nyolong. Sampeyan isih ora duwe anak, kaya aku ngerti, miturut komentar. Ya, dheweke bakal ... Roldugin uga bakal ngrebut saka dheweke. Apa kabungahanmu? Enlighten wong bodho lawas.
  9. Semenov
    Semenov 26 Juli 2017 16:27
    +4
    Dadi sapa sing bakal nandur dheweke? Iki Ulyukaev (Chubais, Tuburetkin, Vasilyeva, lan liya-liyane).
  10. vfqjh
    vfqjh 26 Juli 2017 18:39
    +2
    Saka meriam nganti manuk pipit ... Muga-muga dheweke, kaya Vasilyev, dibebasake.
  11. lexx2038
    lexx2038 27 Juli 2017 11:13
    +1
    Nalika lagi dihukum, dheweke bakal mati umur kanthi tentrem ing apartemen mewah. Nanging kanggo "kantong kentang", dheweke langsung dilebokake ing pusat tahanan pra-sidang - kanggo ngenteni sidang. Wis nggawe video apa durung? Utawa gambar apa?
  12. Siberia 9444
    Siberia 9444 27 Juli 2017 17:39
    +1
    Apa sih, dheweke ora guilty. lol