Review militèr

tank Mesir crushes shahid-mobile kapenuhan bahan peledak

17
Ing Mesir, cedhak kutha El-Arish ing Sinai Lor, prajurit lokal bisa numpes mobil teroris, diiseni karo bahan peledak. Minangka cathetan koran Vzglyad, "shahid-mobile" mbledhos sawise tank ndamel liwat iku.

17 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. aybolyt678
    aybolyt678 26 Juli 2017 14:17
    0
    marang pedhang sembarang, tameng pungkasanipun katon
    1. lan327
      lan327 26 Juli 2017 14:21
      +2
      Pitakonan mung kepiye carane nemtokake manawa iki mobil shahid?
      Ya, bledosan luwih cepet tinimbang obah tank. P: Apa sing nyebabake bledosan?
    2. Wild_Grey_Wolf
      Wild_Grey_Wolf 26 Juli 2017 14:38
      +1
      Ing wayahe, yen sampeyan nggulung liwat tape, banjur ing judhul TANK ABRAMS, lan ing video T-62.
      1. svp67
        svp67 26 Juli 2017 15:38
        +4
        Kutipan saka: Wild_Grey_Wolf
        Ing wayahe, yen sampeyan nggulung liwat tape, banjur ing judhul TANK ABRAMS, lan ing video T-62.

        Ing video M-60, tank Amerika
        1. Wild_Grey_Wolf
          Wild_Grey_Wolf 27 Juli 2017 07:02
          +2
          Salah, salahku. Matur nuwun kanggo klarifikasi.
    3. svp67
      svp67 26 Juli 2017 15:36
      +1
      Kutipan saka: aybolyt678
      marang pedhang sembarang, tameng pungkasanipun katon

      Lan ing kene, umume, akeh sing ora jelas ... Kenapa mobil mandheg? Apa sopir tiwas? Banjur apa gunane mindhah mobil iki? Numpes sirkuit wiwitan bledosan? Wah, mobil njeblug wae...
      1. Arakius
        Arakius 26 Juli 2017 22:36
        +2
        Mungkin sopir mutusake maca syahadat sadurunge "feat". Dheweke ora bisa mateni dheweke saka tank - mobil mandheg ing "zona mati" persenjataan tank. Dadi ya - mung push, sopir nggawe keputusan sing tepat (tanker Mesir duwe endhog!)

        Nanging kanthi serius, bahan peledak ing ponsel martir kanthi cerdas diwiwiti kanthi sekring remot utawa kanthi timer (nanging ora dening tukang ngebom bunuh diri dhewe - dheweke bisa mateni nalika serangan sanajan ing lawang menyang target). Apa sing kedadeyan ing kana - operator mlebu, sing mesthine menehi prentah radio kanggo njeblug, utawa timer salah disetel kanthi wates wektu, kita ora ngerti maneh. Kita mung ngerti yen pelaku bom bunuh diri kasil nggawa mobil menyang target lan wiwit ngenteni mobil kasebut jeblugan, nanging kedadeyan kasebut mung sawetara menit.
  2. Belyash
    Belyash 26 Juli 2017 14:22
    +2
    Kelangan. Tank mau bisa ambruk, sak ngertiku, ora dimangerteni pira ana bahan peledak.
    Kanthi cara sing aneh, dheweke nyedhaki tank lan kepiye kabeh wong ngerti yen ana bom.
    1. Vadim237
      Vadim237 26 Juli 2017 19:34
      0
      Kang menehi kritik dening bledosan - ing 100 kilograms.
    2. Maki Avellievich
      Maki Avellievich 28 Juli 2017 15:03
      +2
      Quote: Belyash
      Kanthi cara sing aneh, dheweke nyedhaki tank lan kepiye kabeh wong ngerti yen ana bom.


      kaya sing diomongke, ojo ngucap alah akbar nganti mlumpat.
      sopir bengok-bengok ahead saka wektu lan sekring dawa
  3. agen
    agen 26 Juli 2017 14:56
    0
    maneuvers saka tank sawise mobil wis dipindhah ora cetha, kok bali menyang mobil, mbok menawa driver ora Cut dening shrapnel saka bledosan.
    1. ronnon
      ronnon 26 Juli 2017 20:55
      +5
      Lan ing wektu sing padha, dheweke nutupi kendaraan liyane sing kurang waja nganggo waja, sopir kerja kanthi sampurna, lan ana risiko ... sopir))
  4. Guru
    Guru 27 Juli 2017 04:17
    +1
    Ya, ing kana, ing dalan, kabeh kru ngatur kaya ngono, saka prestasi banyu mekanik :) Cuaca seminggu
  5. SUYUNBEK KAZYBAYEV
    SUYUNBEK KAZYBAYEV 27 Juli 2017 10:51
    +1
    iki apa sing kudu dilakoni karo wong-wong sing mlebu ing jalur sing bakal teka
    1. Serg65
      Serg65 27 Juli 2017 12:33
      +2
      Quote: SUYUNBEK KAZYBAYEV
      iki apa sing kudu dilakoni karo wong-wong sing mlebu ing jalur sing bakal teka

      ngguyu Apa sampeyan nandhang sangsara? Semono uga am
    2. svp67
      svp67 27 Juli 2017 17:25
      +3
      Quote: SUYUNBEK KAZYBAYEV
      iki apa sing kudu dilakoni karo wong-wong sing mlebu ing jalur sing bakal teka

      Lan ing sisih ...
  6. Olegovi4
    Olegovi4 31 Juli 2017 00:20
    0
    lan tank karo kru bisa uga ilang ...