Review militèr

Tank Abrams lan kendaraan tempur infanteri Bradley teka ing Georgia

104
Amérika tank M1A2 "Abrams" lan kendaraan tempur infantri (IFVs) "Bradley" dina Rebo teka ing pangkalan militer ing Vaziani (cedhak Tbilisi) kanggo melu latihan internasional Noble Partner 2017, laporan. "Interfax-AVN".

Miturut Kementerian Pertahanan Georgia, peralatan militer AS dikirim menyang Vaziani kanthi ril saka pelabuhan Poti.

Tank Abrams lan kendaraan tempur infanteri Bradley teka ing Georgia


Komposisi sing tepat saka kendaraan lapis baja sing teka ing Tbilisi ora ditemtokake. Sadurunge, komando Angkatan Darat AS ujar manawa "luwih saka limang" tank Abrams, "luwih saka limang" kendaraan tempur infanteri Bradley, uga "luwih saka 40" kendaraan tempur Stryker bakal melu manuver.

Latihan Mitra Mulia bakal dianakake ing papan latihan Vazian kanggo kaping telune. Saliyane personel militer Georgia lan Amerika, personel militer Inggris bakal melu latihan, utamane, perusahaan udhara, peleton mekanis lan klompok dhukungan saka Jerman, uga unit saka Ukraina (siji peleton infanteri), Armenia ( rumah sakit lapangan, perusahaan medis), Slovenia (platoon infantri lan klompok dhukungan) lan Turki (papat perwira).

Kamentrian Pertahanan Georgia nyathet yen latihan kasebut ditujokake kanggo ningkatake katrampilan nindakake operasi kanggo njamin stabilitas, pertahanan lan operasi nyerang, nambah interoperabilitas antarane unit militer negara-negara NATO lan mitra, ngembangake kemampuan latihan Pasukan Respon Cepat NATO. lan deepening kerjasama antarane negara anggota NATO Rapid Response Force , uga debugging perencanaan logistik lan tata cara eksekusi.

Sadurungé ana kabar yen latihan bakal dianakake wiwit tanggal 30 Juli nganti 12 Agustus.
Foto sing digunakake:
http://www.2000.ua/
104 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Dobel
    Dobel 26 Juli 2017 16:54
    +3
    Wong Georgia arep perang maneh..
    1. Чёрный
      Чёрный 26 Juli 2017 16:57
      + 22
      Kutipan: Dobel
      Wong Georgia arep perang maneh..

      Maneh, wong Georgia bakal nyumbang kabeh peralatan menyang milisi Ossetia Kidul ngguyu
      1. logall
        logall 26 Juli 2017 17:10
        + 27
        Quote: Ireng
        Kutipan: Dobel
        Wong Georgia arep perang maneh..

        Maneh, wong Georgia bakal nyumbang kabeh peralatan menyang milisi Ossetia Kidul ngguyu

        Ora ana milisi maneh. Nanging ana tentara Ossetia Kidul. Miturut cara, ing printah saka Federasi Rusia. Iki minangka sambungan gabungan kalebu Abkhazia.
        Ayo padha njupuk risiko ...
        1. Jedi
          Jedi 26 Juli 2017 17:20
          + 15
          Kutipan saka Logall.
          Ayo padha njupuk risiko ...

          Sampeyan wis milih tie-breaker durung? aran
          1. Pemotong
            Pemotong 26 Juli 2017 17:33
            + 12
            Dheweke ora bisa nemokake sing dikarepake!
            1. Jedi
              Jedi 26 Juli 2017 17:36
              +9
              Iki bisa dingerteni, kita bisa menehi pitutur marang sampeyan ing endi sing kudu dideleng. Lan golek sing anyar - ora ana sing pengin dadi "korban perjuangan demokrasi"? lol Александр hi
          2. logall
            logall 26 Juli 2017 17:37
            + 17
            Quote: Jedi
            Kutipan saka Logall.
            Ayo padha njupuk risiko ...

            Sampeyan wis milih tie-breaker durung? aran

            Wektu iki boots tarpaulin bakal urip. Nalika diwenehi (kaya sing sampeyan tulisake) '' kanggo sup kubis saka penjaga '' ...
            1. Jedi
              Jedi 26 Juli 2017 17:51
              +9
              Ayo padha ngunyah apa sing dikarepake, yen dasi SaaKAKIshvili ing 2008 ora cukup kanggo dheweke. NATO ora bakal nulungi - dheweke bakal nyebul menyang Walanda.
              1. Pemotong
                Pemotong 26 Juli 2017 17:58
                +9
                Quote: Jedi
                Iki bisa dingerteni, kita bisa menehi pitutur marang sampeyan ing endi sing kudu dideleng. Lan golek sing anyar - ora ana sing pengin dadi "korban perjuangan demokrasi"? lol Александр hi

                Maxim hi , sawise 08.08.08 ora ana pelamar. lol Ora ana sing ngadeg ing baris, nanging ana informasi sing lawas lagi sangsoro saka kewarganegaraan Ukrainia. Apa dheweke bisa ngisi lowongan? ngguyu
                1. Jedi
                  Jedi 26 Juli 2017 18:04
                  +9
                  Saiki, yen, saliyane kanggo depriving iki semi-poker, padha bakal ambruk kanggo bêsik ... Lan - USA bakal nyimpen, Aku. Kaya ing kartun kasebut:

                  Ngendi liyane sing bakal cocog? nglirik
      2. xetai9977
        xetai9977 26 Juli 2017 18:31
        +2
        "Armenians ,,,,, pedhet penyayang nyedhot saka loro ....."
        ora nggumunake. Ayo padha nyuwek siji bagéan saka awak kene ing situs amarga saka wong-wong mau.
        1. JURUSAN
          JURUSAN 26 Juli 2017 18:43
          +6
          Kutipan saka xetai9977
          "Armenians ,,,,, pedhet penyayang nyedhot saka loro ....."
          ora nggumunake. Ayo padha nyuwek siji bagéan saka awak kene ing situs amarga saka wong-wong mau.

          Lan sampeyan rumangsa iri karo Armenia .. nglirik Ya, Israel ngusir sampeyan ing kana, mula tuku Merkava saka dheweke lan ngalahake wong Armenia .. ngguyu
          1. jaket quilted
            jaket quilted 26 Juli 2017 18:52
            +2
            Quote: DEPARTEMEN
            Ya, Israel ngusir sampeyan ing kana, mula tuku Merkava saka dheweke lan ngalahake wong Armenia ..

            Aku elinga yen kita duwe wong Yahudi Israel kanthi jeneng profesor, mula dheweke ora ngandhani yen tank Merkava bakal dituku dening Georgia Kolombia Chili lan mesthi sekutu strategis Azerbaijan, nanging ora ana sing tuku.
            1. JURUSAN
              JURUSAN 26 Juli 2017 19:19
              +3
              Quote: jaket empuk
              Aku kelingan yen kita duwe wong Yahudi Israel kanthi jeneng profesor

              Dheweke urip saka kabeh urip ing situs .. (koschey abadi)))
              Quote: jaket empuk
              mula dheweke ora ngandhani yen tank Merkava bakal dituku dening Georgia Kolombia Chili lan mesthi sekutu strategis Azerbaijan, nanging ora ana sing tuku.

              Saiki lagi adol F-35, ana untung luwih akeh (mabur, nanging dilindhungi, Gusti Allah ngalang-alangi, goresan lan kabeh jutaan dolar)))) ... Lan wong Armenia bakal ngobong Merkava (padha bakal dijupuk karo kru ..))) lan isin sampeyan ora bakal entuk
              1. ngomong
                ngomong 26 Juli 2017 19:29
                +4
                Dheweke ora bakal nangkep kru, ana anus ing kana! lol
              2. jaket quilted
                jaket quilted 26 Juli 2017 22:15
                0
                Quote: DEPARTEMEN
                Dheweke urip saka kabeh urip ing situs .. (koschey abadi)))

                Aku mesthi weruh dheweke saiki, dheweke sambat yen dheweke wis duwe 9 peringatan.
        2. genisis
          genisis 26 Juli 2017 22:18
          +2
          "Armenians ,,,,, pedhet penyayang nyedhot saka loro ....."

          Sapa sing ngomong babagan apa, nanging wong Armenia kaya wong Turki ing endi wae))
          1. Gaura
            Gaura 27 Juli 2017 10:20
            +1
            Mung ing topik, ngandika. Wong Armenia kayane padha karo Rusia, nanging uga bakal melu latihan karo NATO. Punika: "loro sampeyan lan kita"
      3. pjastolov
        pjastolov 26 Juli 2017 18:43
        +3
        Maneh, wong Georgia bakal nyumbang kabeh peralatan menyang milisi Ossetia Kidul
        dadi kene! miturut judhul artikel, aku panginten, nanging iki mung latihan sad santai wae ya
    2. finch
      finch 26 Juli 2017 17:01
      + 11
      Georgians bisa ngumpulake kaya sing dikarepake, nanging ana siji masalah - wong Georgia ora ngerti carane perang! ngguyu Miturut cara, pin .., Amerika, warriors padha isih padha ... Ayo padha frolic - genatsvale ing Bradley, acara Benny Hill ngaso! ngguyu
      1. LYOKHA padha
        LYOKHA padha 26 Juli 2017 17:06
        +8
        Georgians bisa ngumpulake kaya sing dikarepake, nanging ana siji masalah - wong Georgia ora ngerti carane perang!

        Georgia ngarep-arep yen pasukan NATO bakal perang kanggo wong-wong mau ... luwih tepat, AS, ENGLAND, CANADA ... nanging minangka sajarah wis ditampilake ... wong manca asing ora bakal lay mudhun kanggo GEORGIA ... padha ora worth laying mudhun urip Amerika kanggo kapentingan sawetara pribumi.
        Saka sudut pandang militer, teater militer ing GEORGIA dudu papan sing cocog kanggo NATO ... ing kene RUSIA ana ing posisi sing nguntungake lan bisa ngalahake mungsuh kanthi cepet.
        NATO ngerti banget iki lan mulane ngirim pasukan sing ora pati penting kanggo kinerja ... menyang Georgia kanggo ngunggahake pentinge, lan kanggo kita ngguyu.
        1. vladimirvn
          vladimirvn 26 Juli 2017 17:10
          + 10
          Wong Ceko ing tanggal 38, banjur Polandia ing tanggal 39, uga ngarep-arep yen Eropa bakal teka ngayomi. Ora ngenteni
          1. prasaja_rgb
            prasaja_rgb 27 Juli 2017 01:11
            0
            Kutipan saka vladimirvn
            Wong Ceko ing tanggal 38, banjur Polandia ing tanggal 39, uga ngarep-arep yen Eropa bakal teka ngayomi. Ora ngenteni

            Kepiye sampeyan ora ngenteni?
            Dheweke dilindhungi dening wong Eropa (Jerman tse Eropa sing paling nyata) - saka komunisme (uga, sing janji bakal gampang?).
        2. finch
          finch 26 Juli 2017 17:11
          +7
          Dheweke pancen berjuang kanggo wong Georgia, nylametake kuldi, mung Rusia - Georgia dipeksa lali marang sapa sing duwe utang, kalebu status negara - dheweke kepeksa lali sejarahe! Saiki dheweke mung gasket kanggo game geopolitik AS, nanging ora ana maneh ...
      2. ngomong
        ngomong 26 Juli 2017 20:13
        +2
        Ora, aja nganti! Sawise wis suwek - wong mati. Dadi nefi. Kita kudu ngusir wong-wong mau liwat puddle, supaya padha tuwuh kapas.
    3. JURUSAN
      JURUSAN 26 Juli 2017 17:15
      +3
      Kutipan: Dobel
      Wong Georgia arep perang maneh..

      Kampanye, ya ... Kendaraan lapis baja ora ana warna pasir maneh, kaya ing negara Baltik lan Ukraina ..!
    4. KUOLEMA
      KUOLEMA 26 Juli 2017 18:12
      +5
      wong Armenia
      1. K-612-O
        K-612-O 26 Juli 2017 18:32
        +6
        Wong Armenia butuh hubungan sing lancar lan tenang karo Georgia. Amarga dheweke duwe akses menyang Rusia mung liwat Georgia, Azerbaijan ora bakal dadi negara transit, lan yen wong Georgia isih ngumumake blokade, mula umume bakal ketat! Wong Armenia bakal terisolasi, kajaba patch cilik karo Iran. Soko kaya iki, lan Cossack mishandled tau babras.
        1. JURUSAN
          JURUSAN 26 Juli 2017 18:46
          +4
          Kutipan: K-612-O
          Wong Armenia butuh hubungan sing lancar lan tenang karo Georgia. Amarga dheweke duwe akses menyang Rusia mung liwat Georgia, Azerbaijan ora bakal dadi negara transit, lan yen wong Georgia isih ngumumake blokade, mula umume bakal ketat! Wong Armenia bakal terisolasi, kajaba patch cilik karo Iran. Soko kaya iki, lan Cossack mishandled tau babras.

          Kabeh iku logis, lan Rusia ora utamané gelo, supaya padha nonton ana .. Mungkin padha bakal nolak! keprungu
          1. Kent0001
            Kent0001 26 Juli 2017 23:22
            0
            Inggih, ya, soprut-botol saka Khvanchkara asli .... lan Kingzmarauli, lan ora apa padha ngedol kene))).
    5. vladfill
      vladfill 26 Juli 2017 22:37
      0
      Piala saka perang limang dina ing 2008, Aku wonder apa padha menehi apa-apa kanggo militer Rusia?
      Iku ora bakal lara kanggo njupuk ing "Abrams" lan "Terwelu".
  2. AleBors
    AleBors 26 Juli 2017 17:03
    +4
    Lan kepiye carane wong Armenia teka ing kana? Kanggo perusahaan?
    1. Zibelew
      Zibelew 26 Juli 2017 17:08
      +4
      Armenia (rumah sakit lapangan, perusahaan medis)

      Padha bakal waras.
      1. soroKING
        soroKING 26 Juli 2017 18:12
        0
        seret sing tatu, seret sing mati recourse
    2. Yeraz
      Yeraz 26 Juli 2017 17:10
      +8
      Kutipan: AleBors
      Lan kepiye carane wong Armenia teka ing kana? Kanggo perusahaan?

      Nanging ora metu saka kono)) Paradoks Azerbaijan, sing jarang diamati ing hubungan strategis karo Georgia ing latihan NATO, nanging Armenia meh tansah ana. , ing Polandia, partisipasi sing katon ing 2018 latihan wis mesthi.

      Inggih, apa sing bisa dakkandhakake. Ora muspra yen wong-wong sing paling licik ngomong, dheweke bisa nindakake ing kene, malah ing masalah Karabakh ora ana kahanan kaya ing Ossetia, ing sisih siji. saka Kulon, lan ngelawan Rusia.
      Ing kene Prancis kanggo wong-wong mau, Amerika Serikat uga, Rusia lan Iran Syiah. Azerbaijan nyatane karo Turki lan negara Turki liyane, Pakistan lan Saudis lan negara Sunni liyane))
      Keseimbangan diplomatik lan informasi ana ing sisihe.
      1. Morm
        Morm 26 Juli 2017 17:21
        +2
        Eraz, aku uga takon pitakonan sing padha - apa sing ditindakake dening wong-wong kita ing latihan NATO? Kadhangkala aku rumangsa yen wong-wong Armenia melu spionase banal kanggo milih negara katelu sing ora diwakili ing latihan kasebut. eseman Aku ora duwe panjelasan liyane. Kajaba iku, mbok menawa pimpinan Armenia pengin nuduhake negara NATO yen sanajan kita ana ing CSTO, jiwa kita ana karo sampeyan. wassat
        1. Yeraz
          Yeraz 26 Juli 2017 17:58
          +4
          Quote: Mbah
          Mbok menawa pimpinan Armenia pengin nuduhake negara NATO yen sanajan kita ana ing CSTO, jiwa kita ana karo sampeyan.

          Dadi, ana kira-kira 10 yuta wong Armenia lan mung 4 yuta sing dadi bagéan saka donya Rusia, liyane ora ana cara apa wae. Rusia, sanajan tanpa partisipasi wong Armenia, ngerti cara nindakake lan spesifik standar pertempuran NATO. Untunge, Afghanistan, Irak, Yugoslavia lan saiki Suriah lan liya-liyane.
          Mung wong Armenia ing repertoire karo kabeh wong ing kent lan norma)) Inggih.
          1. Black_Vatnik
            Black_Vatnik 26 Juli 2017 18:41
            +4
            Ana lelucon lawas.
            Wong Armenia lawas wis seda, dhawuh supaya kabeh kulawarga diarani. Nalika kabeh wis padha kumpul, dheweke ngandhani
            - Anak-anakku, jaga wong Yahudi.
            - Apa wong Yahudi, rama?
            - Rampung karo wong Yahudi, padha bakal njupuk kita.
            -------------------------------------------------
            --------

            Ing Armenia, padha ngadegake monumen nasionalis lan accomplices saka Reich Katelu, lan iki "kamenangan" njupuk Panggonan karo partisipasi saka presiden. Nanging ing TV kita sampeyan mung bisa krungu "Bandera! Accomplices Hitler!", Sampeyan ora bisa ndemek wong Armenia, Solovyov tresna banget marang wong Armenia)
            1. K-612-O
              K-612-O 26 Juli 2017 18:51
              +3
              Iki minangka omong kosong, deleng carane akeh pahlawan Uni Soviet sing dadi wong Armenia! Wong Armenia ora tau ngkhianati kita, ora kaya kita.
              1. Black_Vatnik
                Black_Vatnik 26 Juli 2017 18:57
                +1
                Ana akeh pahlawan Uni Soviet ing macem-macem bangsa lan memori padhang saka prestasi sing

                Lan monumen kanggo accomplice saka Reich Katelu didegaké ing Armenia.
              2. Okolotochny
                Okolotochny 26 Juli 2017 19:02
                +7
                Njupuk kapentingan ing bledosan ing metro Moscow sak periode Soviet, gerakan saka Dashnaks. Sampeyan ora bakal ngucapake tembung kasebut maneh.
                1. genisis
                  genisis 26 Juli 2017 22:23
                  +1
                  Lan apa bledosan ing metro Moscow diatur dening Zatikyan?
                  Apa kesimpulan saka iki, sing kudu ditrapake kanggo kabeh wong Armenia?
                  Njupuk kapentingan ing kasus Permyakov. Apa kesimpulan sing kudu ditindakake sawise iki babagan sikap Rusia marang wong Armenia?
                  Apa sing ditindakake Dashnaks ing Rusia, aku kepengin weruh?
                  1. Okolotochny
                    Okolotochny 26 Juli 2017 23:20
                    +5
                    Dashnaktsuyun iku salah siji saka pihak anjog ing Armenia ing pungkasan 80s lan 90s, sing apa. Lan Zatikyan, miturut KGB, tumindak mung miturut pesenan. Ing kene kanca-kanca Israel kanggo Hizbullah ngomongake minangka teroris. Dadi, Dashnaks uga.
                    1. genisis
                      genisis 27 Juli 2017 17:37
                      0
                      Lan Zatikyan, miturut KGB, tumindak mung miturut pesenan.

                      Apa sampeyan bisa mbuktekake manawa KGB duwe data kaya ngono?
                      Iki mung tembung sampeyan, ora didukung apa-apa.
                      Dashnaktsutun isih ana. Salah sawijining partai paling tuwa.
                      Apa utusane njeblug apa-apa ing Rusia sawise Zatikyan? Apa wis meh 40 taun?
                      Mungkin sampeyan wedi, mulane dheweke ora njeblug?
      2. Lopatov
        Lopatov 26 Juli 2017 17:29
        +6
        Sekutu, sialan...
        1. Morm
          Morm 26 Juli 2017 17:42
          +1
          Kutipan: Lopatov
          Sekutu, sialan...

          Nanging apa sing kudu ditindakake, Lopatov, urip bakal meksa sampeyan - lan sampeyan ora bakal kesel banget! eseman
    3. Okolotochny
      Okolotochny 26 Juli 2017 18:14
      +7
      Punika pitakenan ingkang sami. Ngancem karo Iskander Rusia kanggo hello. Ing CSTO ing latihan lan rapat-rapat ing ngarep. Lan kene. Ing kene aku setuju karo Yeraz. Azerbaijan katon minangka mitra sing luwih logis lan stabil ing babagan iki.
      1. K-612-O
        K-612-O 26 Juli 2017 18:36
        +3
        Provinsi Turki (protektorat) ora bakal dadi mitra sing stabil!
      2. Black_Vatnik
        Black_Vatnik 26 Juli 2017 18:47
        +3
        Kepemimpinan Azerbaijan bisa diajeni mung amarga dheweke ora nangis marang sapa wae, ora njaluk apa-apa marang sapa wae. Wong Turki bakal mandheg ngambung lan umume kaendahan.
        1. K-612-O
          K-612-O 26 Juli 2017 18:59
          +3
          Apa sing bakal padha nangis, ana lenga, ana gas, akeh penyelundupan Turki, sing, kanthi kedok produk Azerbaijan, ora ana tugas menyang Rusia. Apa kuwatir! Iki Armenia karo Rusia, mung ing kene masalah - yen ora kanggo iki ing loro-lorone, kabeh wong bakal Cut metu karo Turki kanggo saperangan!
        2. Okolotochny
          Okolotochny 26 Juli 2017 19:01
          +5
          Aku setuju. Meneng nonton kapentingane. Padha ora katon menyang kanthong wong.
          1. K-612-O
            K-612-O 26 Juli 2017 19:08
            +1
            Inggih, kajaba Turki.
        3. Yeraz
          Yeraz 26 Juli 2017 20:33
          +1
          Kutipan: Black_Vatnik
          Wong Turki bakal mandheg ngambung lan umume kaendahan.

          Lan kenapa dheweke ngambung Turki? Investasi Azerbaijan ing Turki ing taun 2020 bakal dadi 20 milyar. Turki minangka penjamin keamanan Nakhchivan lan sekutu. Ing hubungan kasebut, ora ana sing ngambung sapa wae. Lan kasunyatane ana sawetara momen persaudaraan, ora ana cara tanpa. Iki wong siji, nom-noman wis ora dadi Soviet maneh lan dudu Kemalis, lan yen ora ana Aliyev sing kuat lan Erdogan sing Islamis, hubungan antarane bangsa bakal luwih apik. tingkat ambungan saka saiki.
          1. Black_Vatnik
            Black_Vatnik 26 Juli 2017 21:35
            0
            Turki mung sekutu kanggo awake dhewe.
            Lan katresnan kanggo Turki ditanam ing Azerbaijan saka kabeh saluran. Lan kahanan internasional (perang ing Suriah, graters saka Rusia karo Amerika, etc.) ing Azerbaijan ditaksir mung saka menara lonceng propaganda Turki, i.e. media massa
            1. Yeraz
              Yeraz 26 Juli 2017 22:47
              0
              Kutipan: Black_Vatnik
              Lan katresnan kanggo Turki ditanam ing Azerbaijan saka kabeh saluran.

              ahahah))) Inggih, tegese kita nonton saluran sing beda-beda lan propaganda ditindakake ora mung ing TV. Rusia digunakake tinimbang basa ibune ing lurung-lurung ing Baku, kulawarga Presiden nongkrong ing bunderan Rusia lan nindakake Russification, sing katon cetha.
              Kutipan: Black_Vatnik
              Turki mung sekutu kanggo awake dhewe.

              Saben negara pisanan dadi sekutu kanggo awake dhewe.
              Kutipan: Black_Vatnik
              Lan kahanan internasional (perang ing Suriah, graters saka Rusia karo Amerika, etc.) ing Azerbaijan ditaksir mung saka menara lonceng propaganda Turki, i.e. media massa

              Ora mung ing saindhenging donya (ing kene aku kudu njlentrehake, maksudku donya Muslim lan Eropah, Azerbaijan minangka bagéan saka loro) 1 pendekatan, mung ing Rusia lan mbokmenawa ing Kazakhstan lan Belarus beda. Iki ora ateges menara lonceng Turki Ing Azerbaijan mung ana 1 saluran Pro-Turki yaiku ATV.

              Lan apa sing sampeyan pikirake, yen ana revolusi ing Azerbaijan, Aliyev bakal ngungsi menyang Moskow utawa menyang Turki? Mesthi wae, menyang Moskow, iki jelas kanggo sapa wae.
              1. Black_Vatnik
                Black_Vatnik 27 Juli 2017 00:59
                0
                La la aku ora butuh. Nganti 2008, setengah saka informasi ing TV diwenehi ing Rusia (kalebu warta lan talk show), film-film Hollywood disiarake sacara eksklusif ing basa Rusia (amarga ora bisa ngrungokake dubbing Azerbaijan), banjur ana hukum (keputusan presiden). , etc.), sing ana hubungane karo "Kabeh basa manca kudu dicopot", mayoritas bagean diwasa populasi nglawan, paling ora saka lingkunganku. "Basa Manca" dibusak, nanging acara TV ing basa Turki isih diputer.

                Ora perlu ngomong kanggo kabeh Muslim donya, iki pakulinan ala lan bodho. Sapa wae sing kasengsem ing masalah kasebut, lan ora nyedhot informasi saka TV, ngerti yen ora kabeh jagad Muslim nglawan Suriah. Sapa sing kasengsem ing Jeksa Agung bisa ngetokake, lan ora nyedhot munggah informasi kosong saka TV, ora bakal pirembagan bab sawetara sesanti Muslim umum saka kahanan. Sapa wae sing kasengsem ing masalah iki ngerti yen jagad Muslim pancen heterogen. Aku bubar ngunjungi Azerbaijan lan aku ngerti banget carane lan arah apa media sampeyan bisa digunakake...

                Mesthine Aliyev bakal mlayu menyang Moskow. Lan ing kene pitakonan rasionalitas tinimbang tresna marang budaya tartamtu luwih cenderung.
                1. Yeraz
                  Yeraz 27 Juli 2017 01:55
                  0
                  Kutipan: Black_Vatnik
                  La la aku ora butuh. Nganti 2008, setengah saka informasi ing TV diwenehi ing Rusia (kalebu warta lan talk show), film-film Hollywood disiarake sacara eksklusif ing basa Rusia (amarga ora bisa ngrungokake dubbing Azerbaijan).

                  Malah saiki ora mungkin ing basa Azerbaijan.
                  Kutipan: Black_Vatnik
                  "Basa Manca" dibusak, nanging acara TV ing basa Turki isih diputer.

                  ing kene sampeyan wis nindakake la la. Dheweke uga bisa nerjemahake serial Turki menyang Azerbaijan ing basa Azerbaijan. Kajaba kanggo Aktor Shaban. Kahanan sing bodho nalika kabeh film ana ing basa Azerbaijan lan mung swarane ing basa Turki.
                  Lan ora bener kanggo nyelehake Rusia lan Turki ing tingkat 1. Azerbaijan lan Turki 80-90% padha. Lan uga diterjemahake menyang basa Azerbaijan, sing nesu akeh, ditampa kanthi podo karo 2 nganggo basa sing padha.
                  Kutipan: Black_Vatnik
                  Mesthine Aliyev bakal mlayu menyang Moskow. Lan ing kene pitakonan rasionalitas tinimbang tresna marang budaya tartamtu luwih cenderung.

                  Ora, ora amarga iki. Contone, Istanbul lan Izmir bakal nyusul Moskow ing babagan Modernitas lan merek lan wong saka jinis Eropa.
                  Iku mung Turki ora bakal bisa ngomong BROTHER lan bisa karo Kepemimpinan sabanjuré Azerbaijan yen shelters Presiden sing diusir, lan Rusia bisa, amarga malah kanggo paling Russian-speaking, tumindak Rusia iki bakal katon normal, padha. ngomong, saka seri iki Rusia. Nanging ora ana sing bakal ngerti Turki .Nasionalis lan Islamists bakal nelpon wong pengkhianat, lan penutur Russian bakal poke, nanging Turki iki ngandika mung tresna piyambak))))
                  Kutipan: Black_Vatnik
                  Ora perlu ngomong kanggo kabeh Muslim donya, iki pakulinan ala lan bodho. Sapa wae sing kasengsem ing masalah kasebut, lan ora nyedhot informasi saka TV, ngerti manawa ora kabeh jagad Muslim nglawan Suriah.

                  Sedhela, kita ngomong babagan lapangan informasi lan latar mburi. Lan lapangan informasi babagan Suriah iki meh padha ing kabeh negara Muslim. Iki kasunyatan.
                  Lan ing urip, mesthi, kabeh iku banget, banget diametrical, tinimbang ing lapangan infe.
                  Kutipan: Black_Vatnik
                  Aku bubar ngunjungi Azerbaijan lan aku ngerti banget carane lan arah apa media sampeyan bisa digunakake...

                  Dheweke dudu mediaku lan iki minangka jinis media.
                  Ora mambu apa-apa sing pro-Turki.Iku masalah liyane yen wiwitane pengin lagu-lagu saka TV Rusia ditembangake ing kana, ya, latar mburine, katon pro-Turki utawa Eropa, nanging nyatane ora. .
                  Mung ATV.
                  Liyane mung duplikat media donya, tanpa muter ing anti-Rusia utawa kosok balene ing arah liyane. Latar mburi utama iki. Dadi akeh sing seneng karo kahanan ing Suriah, utamané ing tataran wiwitan.
                  Wiwit mayoritas komunitas Armenia ninggalake lan ilang aset lan ora ana sing serius, sanajan dheweke tansah ana ing 5 diaspora Armenia sing kuat. Saka posisi iki, wong seneng. Lan ora ana solidaritas Syi'ah, amarga akeh sing ndeleng kahanan saka sudut pandang Azerbaijan , nanging ing asas iku rada padha. Kulawarga Papa-Son, kekuwatan diwarisake lan mulane ora ana penyayang Asaad, sanajan kabeh lapangan informasi dadi padha karo Channel One utawa Rusia))) Wong ora bisa diapusi_))
                  1. Black_Vatnik
                    Black_Vatnik 27 Juli 2017 10:35
                    0
                    Banyu akeh, ora akeh zat. Keset kanggo cat footcloths. Aku manggon ing Azerbaijan kanggo dangu lan lelungan ana periodik. Lan aku ngadili negara iki tanpa kaca tingal urapatriotik. Aku ora seneng komunikasi karo wong sing nelpon kasunyatan Wishlist
                    1. Yeraz
                      Yeraz 27 Juli 2017 12:08
                      0
                      Kutipan: Black_Vatnik
                      Aku manggon ing Azerbaijan kanggo dangu lan lelungan ana periodik. Lan aku ngadili negara iki tanpa kaca tingal urapatriotik.

                      Nanging aku wong Azerbaijan lan uga manggon lan mangan ing kana. Lan amarga posisiku, aku duwe komunikasi karo kabeh kategori masyarakat. Sampeyan bisa uga ora.
                      Kayane sedulurku 2 menyang Baku.
                      Sing pisanan teka lan ngandika iku lengkap J. Ora ana kang ngerti Russian, carane ora sopan, etc.
                      Sing nomer loro teka lan ujar medeni ing kana, kabeh wong tanpa pengecualian nganggo basa Rusia lan, miturut modernitas, wong Eropa wis umum ing endi wae dening homoseksual lan pro-ki.
                      Amarga 1 entuk siji lingkungan, liyane menyang liyane.
                      Lan saka komunikasi sampeyan, aku ngerti apa jinis bunder sing sampeyan mlebu.
                      Kutipan: Black_Vatnik
                      Aku ora seneng komunikasi karo wong sing nelpon kasunyatan Wishlist

                      Sampeyan ngapusi kanthi terang-terangan, ujar manawa serial TV Turki lagi diputer ing basa Azerbaijan, sanajan lagi diterjemahake. Sampeyan ngapusi kanthi terang-terangan yen ana lonceng pro-Turki, sanajan lagi diputer persis apa sing diputer dening media utama donya lan Turki ora ana apa-apa. pemanfaatan Federasi Rusia kanggo Armenia, Azerbaijan bakal dadi wong sing paling pro-Rusia lan Rusia. nindakake kabeh bisa kanggo otak Russify.
      3. Morm
        Morm 26 Juli 2017 18:52
        +6
        Okolotochny, sampeyan ora kudu narik manuk hantu ing ndonya, sampeyan ora kudu ngowahi fakta. Nalika Armenia nyedhiyakake wilayah kanggo pangkalan militer Rusia, mula ngerti yen ana tabrakan antarane Rusia lan salah sawijining NATO. negara, pukulan uga bakal disabetake ing wilayah sawijining. Contone, sampeyan ora kudu lunga - kabeh wong isih ngelingi ambruk Su-24 Rusia lan konfrontasi sing dibukak sawise iku. Miturut cara, sekutu CSTO sampeyan - Belarus lan Kazakhstan ora ndhukung Rusia ing konflik karo Turki.Armenia, minangka ketua CSTO nalika iku, ngumumake dhukungan penuh negara-negara CSTO kanggo tumindak Rusia. pratelan kanggo wong-wong mau. Dadi, pak polisi rezim tsarist. eseman
        Minangka kanggo partisipasi wong Armenia ing latihan NATO iki, dada mbukak mung - padha sponsor ekonomi Armenia Armenia uga njaluk dhuwit saka Rusia, nanging Rusia ora pracaya nangis. ngguyu , nanging paling kamungkinan, Rusia ora duwe supaya akeh. Dadi pasukan urip, lagi ngomong.
        1. Okolotochny
          Okolotochny 26 Juli 2017 19:00
          +5
          Kanggo dhuwit - katon kaya wanita kanthi tanggung jawab sosial sing kurang. Kanggo wong Turki - sampeyan duwe "tresna lawas" karo wong-wong mau, iki bisa dingerteni. Apa Belarus nindakake latihan militer bubar karo pasukan NATO? Aku ora kelingan. Ngadili ora nganggo tembung, nanging kanthi tumindak.
          Nanging kanggo apa iki?
          Mekaten, pak polisi rezim tsarist. mesem

          Apa sampeyan nuduhake yen sampeyan ngerti sethithik babagan sejarah RI? Dipuji.
          Lan iki:
          Minangka kanggo partisipasi wong Armenia ing latihan NATO iki, kothak mbukak mung - padha sponsor ekonomi Armenian.

          Sawetara wis "ngunggahake" ekonomi kanthi cara iki, tanggi ing Kaukasus, nganti 2008. Ngelingake bar apa sing bisa "ngangkat" nganti BRIGADS mbuwang senjata? Nanging kanggo dhuwit. Amarga dheweke pancen patriot lan pinter, takon karo komunitas Armenia Rusia. Ana sing adoh saka wong miskin. Apa negara cilik sampeyan bakal cukup? Aku mbokmenawa ora bakal padha. Ya, padha bisa nyopir mobil nganggo gendéra Armenia ing kaca ngarep kanthi pamer. Lan kanggo bantuan Motherland - ngendi ana. Delengen awakmu dhisik, delengen wongmu.
      4. genisis
        genisis 26 Juli 2017 22:26
        +1
        Azerbaijan katon minangka mitra sing luwih logis lan stabil ing babagan iki.

        Dadi apa sing ngalangi sampeyan? )))
        Sampeyan pancene metu saka topik.
        Azerbaijan mutusake mitrane ing jaman Elchibey. Wiwit iku, aku ora mateni vektor Turki. Apa sampeyan duwe, sing Lopatov wis memori cah wadon kang. Nalika Azerbaijan minangka basis transshipment kanggo teroris Chechnya, ngirim pengebom bunuh diri menyang Rusia - nalika iku sampeyan kudu njupuk dheweke minangka sekutu.
        1. Okolotochny
          Okolotochny 26 Juli 2017 23:25
          +5
          Wah, lan sampeyan pancen ahli ing politik internasional. Mudhun saka kursi lan mateni TV. Yen sampeyan duwe cukup otak, banjur analisa prilaku Armenia lan Azerbaijan ing taun anyar. Elchibey kelingan. Dadi Gamsakhurdia banjur, lan Dudayev. Wektu kuwi kabeh diungkapake. Swara taun kepungkur, ana demonstrasi ing Azerbaijan ing ngendi dheweke nyalahake Rusia? Ora. Lan ing Armenia? Ya padha. Saka ngendi sampeyan entuk spesialis kaya ngono? Maneh, sampeyan cepet-cepet dadi kekuwatan kaya ing taun 90-an.
          1. genisis
            genisis 27 Juli 2017 17:34
            0
            Elchibey kelingan. Dadi Gamsakhurdia banjur, lan Dudayev. Wektu kuwi kabeh diungkapake.

            Lan apa, ana sing wis owah ing Azerbaijan wiwit jaman Elchibey?
            Swara taun kepungkur, ana demonstrasi ing Azerbaijan ing ngendi dheweke nyalahake Rusia?

            Tegese, anane / ora ana demonstrasi kanggo sampeyan minangka indikator sikap negara siji menyang negara liyane?
            Apa sampeyan ndeleng paling ora siji demonstrasi nglawan ISIS ing Rusia? Lan apa tegese? Apa Rusia duwe sikap positif marang ISIS? ))))
            Ya, sampeyan ilmuwan politik.
            Yen sampeyan durung dicekal ing Google, delengen pirang-pirang latihan militer ing taun iki sing ditindakake Azerbaijan bebarengan karo Turki. Deleng ing ngendi pasukan khusus Azerbaijan dilatih, sing dadi instruktur kanggo tentara Azerbaijan. Deleng ing ngendi Azerbaijan rencana ngekspor gas. Delengen sapa sing dipilih Israel minangka sekutu ing rencana nglawan Iran. Lan banjur ngomong - apa sampeyan yakin yen Azerbaijan bakal dadi sekutu Federasi Rusia?
            Takon kanca Azerbaijan, yen sampeyan duwe, acara apa sing kedadeyan ing Baku ing Januari 1990 lan sapa sing kudu disalahake.
            Banjur tarik kesimpulan sofa sampeyan.
    4. JURUSAN
      JURUSAN 26 Juli 2017 18:48
      +1
      Kutipan: AleBors
      Lan kepiye carane wong Armenia teka ing kana? Kanggo perusahaan?

      Paling kamungkinan ing pandhuan saka Staff Umum Federasi Rusia! prajurit
  3. Mauritius
    Mauritius 26 Juli 2017 17:07
    +2
    Kamentrian Pertahanan Georgia nyathet yen latihan kasebut ditujokake kanggo ningkatake katrampilan nindakake operasi kanggo njamin stabilitas, pertahanan lan operasi nyerang, nambah interoperabilitas antarane unit militer negara-negara NATO lan mitra, ngembangake kemampuan latihan Pasukan Respon Cepat NATO. lan deepening kerjasama antarane negara anggota NATO Rapid Response Force , uga debugging perencanaan logistik lan tata cara eksekusi.
    Nanging kabeh makna bakal pas ing telung tembung: Aku pancene pengin mangan.
  4. Essex62
    Essex62 26 Juli 2017 17:08
    0
    , mungsuh ing tanah leluhur kita numpak kendaraan lapis baja kaya ing omah.
  5. pakar sofa
    pakar sofa 26 Juli 2017 17:09
    +1
    Tikus-tikus mau nangis lan ditusuk, nanging terus mangan kaktus (dasi)
  6. Selin Andrey
    Selin Andrey 26 Juli 2017 17:11
    0
    Aku ora bisa njaluk. Kenging menapa Kamentrian Luar Negeri dudu "penyebab kuwatir"? Kenging punapa? Ing Kaliningrad, prajurit kembung - setengah saka NATO dijejeri ing lapangan parade ing Lithuania, ing kene - mung sawetara artikel. Nek histeris, ayo uga histeris.
    1. Okolotochny
      Okolotochny 26 Juli 2017 18:16
      +5
      Apa dheweke ora nglaporake? Ngajokake complaint.
      1. sabakina
        sabakina 26 Juli 2017 19:18
        +3
        -... aja wedi marang wong sing ngomong tanpa mikir, nanging wong sing mikir tanpa ngomong.
        Wayang klasik.
  7. JURUSAN
    JURUSAN 26 Juli 2017 17:22
    +1
    Ing Kuba, perlu kanggo nindakake latihan bebarengan karo China karo kebangkrutan pasukan lan murub "Kaliber", etc.
    1. gundul
      gundul 26 Juli 2017 18:05
      +1
      Aku kebak ndhukung, lan supaya, ora intrusively suggest kanggo peserta. Ora bakal ana penolakan. Lan topik iki - Proteksi Terusan Panama saka teroris, ing loro-lorone (Meksiko uga bisa disebut).
      1. JURUSAN
        JURUSAN 26 Juli 2017 18:51
        +1
        Quote: gundul
        Aku kebak ndhukung, lan supaya, ora intrusively suggest kanggo peserta. Ora bakal ana penolakan. Lan topik iki - Proteksi Terusan Panama saka teroris, ing loro-lorone (Meksiko uga bisa disebut).

        Aku yakin manawa kedadeyan sing padha bakal kedadeyan lan intelijen lan diplomat kita nggarap topik iki.
        1. gundul
          gundul 26 Juli 2017 19:01
          +1
          Aku ora dibaptis, nanging Gusti Allah ngalang-alangi! Nalika padha ngandika banjur: "Ana hardware kanggo saben bokong licik."
          1. JURUSAN
            JURUSAN 26 Juli 2017 19:30
            +1
            Quote: gundul
            Aku ora dibaptis, nanging Gusti Allah ngalang-alangi! Nalika padha ngandika banjur: "Ana hardware kanggo saben bokong licik."

            Minangka wong sing bener ngandika.. "Ora ana ateis ing perang..!" Aku dibaptis nalika diwasa, nanging akhir-akhir iki aku kerep wiwit nyebutake Gusti Allah kanthi pangarep-arep yen Rusia bakal nyegah perang getih .. Aku ora pengin, nanging aku kudu ngarep-arep tanpa kerugian gedhe! prajurit
            1. gundul
              gundul 26 Juli 2017 20:25
              0
              We are off topic - nanging nalika aku njupuk risiko (manungsa), aku otomatis ngomong - Kanthi Gusti Allah! -. Rusia ora bisa ngindhari perang - iki digawe kanggo konfrontasi, nanging iki pancen ora ana topik. Lan Georgia, supaya elinga, aku elinga uga, 60s - 70s, carane padha nambani kita ing pasar, sade. Lan nalika sampeyan teka kanggo wong-wong mau, uga ing pasar, cukup ngelawan - lan wong Georgia sing mbuktekaken ngelawan, aku bakal ngrungokake - lan aku bakal ngomong liyane.
  8. Sergey-8848
    Sergey-8848 26 Juli 2017 17:29
    +1
    Luwih saka limang tegese pleton. Sing kabeh titik.
  9. komradbuh
    komradbuh 26 Juli 2017 17:49
    0
    Lan ing biaya sing pesta?
  10. gundul
    gundul 26 Juli 2017 17:55
    0
    Apa sampeyan lali Tskhinvali, utawa sampeyan wis ngelingi kanthi apik? Sampeyan banjur perlu kanggo drive kabeh riffraff kanggo tapel wates Turki, Armenia, Azerbaijan lan udan - Georgia tau sakabeheng. Lan taktik latihan cukup nyenengake. (pikiran isih ana)
  11. SPB.RU
    SPB.RU 26 Juli 2017 18:06
    +1
    Dheweke pengin nggunakake Georgia minangka jembatan saka Turki menyang Azerbaijan, mung kanthi cara iki NATO bakal bisa nembus dalan metu menyang Segara Kaspia.
  12. Bronevic
    Bronevic 26 Juli 2017 18:16
    0
    Wiwit Saakashvili dicabut kewarganegaraan sing metu, mesthine bakal njupuk Kyiv.
  13. 1536
    1536 26 Juli 2017 18:40
    0
    Lan carane akeh tank Amerika duwe? Cukup pira. Sampeyan mung kudu ngerti carane akeh bedhil anti-tank, ATGMs, etc.. kita kudu kanggo ngobong kabeh ing cilik saka perang.
  14. Ukara
    Ukara 26 Juli 2017 19:04
    0
    "Mitra" katon meh langsung ing ngendi kita lunga. Iki minangka asil saka kekalahan ing Perang Dingin lan ambruk Uni Soviet. Nanging, Georgia main peran penting ing.
  15. Ken71
    Ken71 26 Juli 2017 19:48
    0
    Punapa tegesipun piwulang ingkang makaten punika
  16. weksha50
    weksha50 26 Juli 2017 21:03
    0
    "Latihan kasebut ditujokake kanggo ningkatake katrampilan nindakake operasi stabilitas, pertahanan lan operasi nyerang, nambah interoperabilitas antarane unit militer negara lan mitra NATO"...

    Ahem ... Lan saka sisih ngendi Armenia kene?
    Utawa Radio Armenia, kaya mangkene, ngelingake: "Kita kayane ana ing CSTO, nanging kayane dhewe" ...
    Kita duwe mitra sing apik ing CSTO, sampeyan ora bisa ngomong apa-apa ...
    1. Yeraz
      Yeraz 26 Juli 2017 21:12
      +1
      Kutipan saka weksha50
      Kita duwe mitra sing apik ing CSTO, sampeyan ora bisa ngomong apa-apa ..

      ana uga penjaga perdamaian Armenia kanthi jumlah wong 130 ing Afghanistan. Lan dheweke ora gelem ngirim sawetara prajurit menyang Suriah)))
      1. genisis
        genisis 26 Juli 2017 22:31
        +2
        Armenian ing Suriah perang kanggo pamaréntah Suriah sah.
        sawetara prajurit ora gelem ngirim)))

        Lan ora saperangan.
        Azerbaijan kanggo ISIS lan An-Nusra.
        Lan uga dudu pasangan))))
        1. Yeraz
          Yeraz 26 Juli 2017 22:49
          0
          Kutipan saka genisis
          Armenian ing Suriah perang kanggo pamaréntah Suriah sah.
          sawetara prajurit ora gelem ngirim)))
          Lan ora saperangan.
          Azerbaijan kanggo ISIS lan An-Nusra.
          Lan uga dudu pasangan))))

          Ayo ora mbuwang topik Armenia ing kene, aku Eraz ora nyolong barang-barang kasebut. Kita ngomong babagan negara Azerbaijan lan negara Armenia. Dadi wong Azerbaijan perang ing Donbass lan ana jaksa Azerbaijan, lan ana formasi Syi'ah. Mung iki inisiatif pribadi.
          Dadi, 130 ing Afghanistan minangka bagéan saka koalisi lan 0 minangka bagéan saka koalisi Rusia, iku kabeh.
        2. jaket quilted
          jaket quilted 26 Juli 2017 23:12
          +1
          Kutipan saka genisis
          Armenian ing Suriah perang kanggo pamaréntah Suriah sah.

          Armenian saka Siria

          Armenia ngirim 40 ton bantuan kamanungsan menyang Suriah
          1. Black_Vatnik
            Black_Vatnik 27 Juli 2017 01:24
            0
            Wah, ora serius. Aku bisa rivet 100 video kuwi karo gambar.
            Apa Armenia resmi ngirim paling sethithik sawijining peleton ing kerangka CSTO, CIS, EAEU, utawa sawetara singkatan liyane?
            40 ton mesthi keren ... 2-3 truk karo bantuan kamanungsan.
            1. Yeraz
              Yeraz 27 Juli 2017 01:58
              0
              Kutipan: Black_Vatnik
              40 ton mesthi keren ... 2-3 truk karo bantuan kamanungsan.

              uga, 40 ton bakal gampang pas karo 2 truk, gumantung saka dimensi))
            2. jaket quilted
              jaket quilted 27 Juli 2017 14:23
              +1
              Kutipan: Black_Vatnik
              Wah, ora serius. Aku bisa rivet 100 video kuwi karo gambar.

              Nah, keling yen sampeyan bisa. lol
              Kutipan: Black_Vatnik
              40 ton mesthi keren ... 2-3 truk karo bantuan kamanungsan.

              Dadi apa? Titik kabeh yaiku partisipasi lan, sanajan cilik, dhukungan, lan sukarelawan saka Armenia tindak menyang Suriah, lan yen sampeyan ahli ing babagan "riveting", mula sampeyan ora bakal angel golek lan ngirim informasi iki. , uga informasi babagan detasemen militan Azerbaijan ing jajaran teroris ISIS.
              1. Black_Vatnik
                Black_Vatnik 27 Juli 2017 15:08
                +1
                Logika punika pembunuh. lan sukarelawan saka Prancis, AS, Spanyol, lan liya-liyane teka kanggo DPR lan LPR. Apa kita bisa nyimpulake yen Prancis resmi ndhukung LDNR? Pitakonan retorika. Iki ora babagan wong Armenia minangka wong, aku duwe sikap normal marang saben wong, nanging babagan negara lan vektor politik.
                Ana cukup sukarelawan ing ISIS saka ngendi wae. Dadi yen sampeyan pengin natoni soko "nasional", sampeyan ora kejawab. Utawa apa, padha ora lunga saka Rusia ing kabeh? lan jihadi Tolik (Dugout) dudu bocah Siberia sing ninggalake kanggo ngethok sirah? Iku trik aneh - kanggo ngapusi wong liya, supaya posisi (sudut pandang) sampeyan katon luwih resik.
                Bener, ujare wong ing ndhuwur. Nalika kudu dilat "miliar emas", Armenia ora pelit ngirim luwih saka satus pejuang menyang Afghanistan. Mung ing ngendi Afghanistan relatif marang Armenia, lan ing ngendi Suriah.
                1. jaket quilted
                  jaket quilted 27 Juli 2017 15:54
                  +1
                  Kutipan: Black_Vatnik
                  Logika punika pembunuh.

                  Ora ana sing luwih ala tinimbang sampeyan.
                  Kutipan: Black_Vatnik
                  Apa kita bisa nyimpulake yen Prancis resmi ndhukung LDNR? Pitakonan retorika. Iki ora babagan wong Armenia minangka wong, aku duwe sikap normal marang saben wong, nanging babagan negara lan vektor politik.

                  NEGARA Armenia sing nyedhiyakake bantuan kamanungsan marang Suriah, mula vektore bener.
                  Kutipan: Black_Vatnik
                  Ana cukup sukarelawan ing ISIS saka ngendi wae. Dadi yen sampeyan pengin natoni soko "nasional", sampeyan ora kejawab. Utawa apa, padha ora lunga saka Rusia ing kabeh? lan jihadi Tolik (Dugout) dudu bocah Siberia sing ninggalake kanggo ngethok sirah? Iku trik aneh - kanggo ngapusi wong liya, supaya posisi (sudut pandang) sampeyan katon luwih resik.

                  Inggih banjur ngomong babagan sukarelawan Armenia ing antarane teroris ISIS lol
                  Kutipan: Black_Vatnik
                  Bener, ujare wong ing ndhuwur.

                  Iki mung sudut pandang sampeyan, sanajan aku ora kaget.
  17. Olegovi4
    Olegovi4 26 Juli 2017 21:19
    0
    hm. kamuflase peteng ing kendaraan. titik ijo padha macet ing wedhi))) kabeh kendaraan wojo cedhak kasur ana ing "pasir" utawa iki saka ara-ara samun Irak (etc.) pinned mudhun?
  18. Karen
    Karen 26 Juli 2017 21:25
    +3
    Kutipan: Okolotochny
    Njupuk kapentingan ing bledosan ing metro Moscow sak periode Soviet, gerakan saka Dashnaks. Sampeyan ora bakal ngucapake tembung kasebut maneh.

    Bakal ana cuplikan saka sidhang Zatikyan ing Internet ... Dadi dheweke kanthi terang-terangan ujar manawa dheweke ora ngakoni pengadilan panguwasa Yahudi babagan awake dhewe, sing ora bener? Cara kasebut, mesthi njijiki, nanging kanthi jelas nuduhake alasan tumindake.

    Miturut tugu Nzhde.
    Dheweke mung nggawa sawetara wong Armenia miturut proposal kanggo nyiapake layanan ing mangsa ngarep ing struktur polisi Armenia, nalika boot Jerman bakal mlaku ing kana. Dheweke mung ngluwari saka kamp konsentrasi.
    ... Ana legenda kuwi. Nalika Stalin dhawuh supaya Nzhde dikirim menyang dheweke, dheweke banjur mlebu kamar. Jendral saka perwira keamanan sing ngiringi Nzhde, mesthi, waspada, lan elang dhewe terus lungguh. Sawise tembung saka pimpinan "Barev, Nzhde!" pitakonan Turki dirembug ... Jendral banjur takon apa Nzhde ora ngadeg? Wangsulane kaya "dheweke dadi panglima kanggo sampeyan, nanging kanggoku dheweke minangka kanca seperjuangan ing urusan revolusioner"
    _____
    Lan ngandika Dashnaks. Kaya partai sosialis, didegake dening Zionis kanggo kontrol.
  19. TsUS-VVS
    TsUS-VVS 26 Juli 2017 22:16
    0
    sawetara jenis latihan cilik kanggo 5 tank mung 5 tank
    1. Alexey-74
      Alexey-74 27 Juli 2017 12:45
      0
      Papan latihan ing kana tetep gedhe wiwit jaman Soviet saka Distrik Transcaucasian, ana unit lemah ing Vaziani lan akeh tank, luwih-luwih ing Tbilisi dhewe ana pabrik perbaikan tank.
  20. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 27 Juli 2017 06:54
    +1
    target apik banget
  21. gukoyan
    gukoyan 27 Juli 2017 11:10
    +2
    Nanging jagad iki tegang, sing katon mung piwulang.
  22. Alexey-74
    Alexey-74 27 Juli 2017 12:43
    0
    Rodents isih ora bakal tenang ... wah, apa partner kita Armenia ing kono?
  23. Analyst
    Analyst 27 Juli 2017 22:37
    0
    Kolektor logam kethokan kanthi rakus nggosok paws! Mung saiki autogen prasaja ora njupuk waja, wis dites ing kolektor lawas mobil wojo.
  24. Sayang
    Sayang 27 Juli 2017 23:03
    0
    mbokmenawa Rusia wedi banget, nganti 5 abrams !!! iki kekuwatan ... ya ... lan kucing Courland, oh gypsies cemburu karo kekuwatan kasebut ...