Review militèr

Putin nyetujoni protokol kanggo persetujuan babagan penyebaran klompok udara ing Suriah

18
Minangka dilapurake dening RIA News, portal Internet resmi informasi legal ngumumake persetujuan dening Presiden Rusia Vladimir Putin saka protokol kanggo persetujuan ing panggonan seko penerbangan kelompok angkatan bersenjata saka Federasi Rusia ing Suriah.

Ngratifikasi protokol kanggo Persetujuan antarane Federasi Rusia lan Republik Arab Suriah babagan penyebaran klompok penerbangan Angkatan Bersenjata Federasi Rusia ing wilayah Republik Arab Suriah tanggal 26 Agustus 2015, ditandatangani ing Damaskus tanggal 18 Januari. , 2017.




Sesuai karo pranata dokumen, istilah persetujuan diganti saka tanpa wates dadi 49 taun. Nanging, kanthi otomatis ditambahake kanggo periode sabanjure 25 taun, yen ora ana pihak sing ngabari babagan niat kanggo mungkasi persetujuan kurang saka setahun sadurunge kadaluwarsa periode sabanjure.
18 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Teberii
    Teberii 27 Juli 2017 05:37
    +1
    Jawaban kanggo kabeh sanksi.
    1. 210okv
      210okv 27 Juli 2017 06:07
      +1
      Lan ing ngendi klompok udhara lan apa sing dilebokake kanthi perpisahan ..
      Kutipan saka Teberii
      Jawaban kanggo kabeh sanksi.
      1. Stas157
        Stas157 27 Juli 2017 08:17
        +8
        Kita sijine sanksi, nanging pemerintah kita, uga elit, ora. Kang menehi kritik dening kasunyatan sing malah Enterprises Russian paling gedhé, kalebu negara-diduweni, wedi kanggo ngetik Crimea kita, pimpinan sing banget wedi sanksi pribadi. Sawise kabeh, secara harfiah kabeh disambungake karo Kulon.
      2. Kolonel Ireng
        Kolonel Ireng 27 Juli 2017 10:32
        0
        Lan ing ngendi klompok udhara lan apa sing dilebokake kanthi perpisahan ..
        Perpisahan iku anyar. Sadurunge sijine karo DEVICE
  2. Dmitry69
    Dmitry69 27 Juli 2017 05:37
    +3
    49 taun kanggo Suriah minangka kalanggengan
    1. Reptiloid
      Reptiloid 27 Juli 2017 05:45
      +3
      Kutipan: Dmitry69
      49 taun kanggo Suriah minangka kalanggengan

      USA ora bakal urip suwe!!!!!!
    2. Alexey7777777
      Alexey7777777 27 Juli 2017 05:46
      +3
      Nyuwun pangapunten kanggo nulis kanggo sampeyan - ing mratelakake panemume andhap asor - Suriah ora ana maneh - ana bagéyan wilayah sing ana perjuangan antarane pihak sing kasengsem ing konflik lan negara ora ana maneh lan ora bakal ...
      1. Kolonel Ireng
        Kolonel Ireng 27 Juli 2017 10:33
        +2
        Lan negara ora ana maneh lan ora bakal ...
        Polandia uga ora ana ing siji wektu (WWII)
  3. cedar
    cedar 27 Juli 2017 06:06
    +5
    Kutipan: Alexey7777777
    Nyuwun pangapunten kanggo nulis kanggo sampeyan - ing mratelakake panemume andhap asor - Suriah ora ana maneh - ana bagéyan wilayah sing ana perjuangan antarane pihak sing kasengsem ing konflik lan negara ora ana maneh lan ora bakal ...


    Aja ngetung pitikmu sadurunge menetas...
  4. Imperial
    Imperial 27 Juli 2017 06:13
    +5
    Aku pengin krungu manawa pusat intelijen elektronik ing Lourdes diuripake maneh ...
    1. abrakadabre
      abrakadabre 27 Juli 2017 09:14
      +1
      Lan luwih apik, ing Kajaba iku, apa jenis pusat dipatèni elektronik. Lan luwih kuat.
  5. Michael m
    Michael m 27 Juli 2017 06:18
    +2
    Kalanggengan lan 49 taun meh padha. kuldi bakal mati, utawa padishah bakal mati.
  6. Masya Masya
    Masya Masya 27 Juli 2017 06:52
    +4
    Lan supaya tentrem, negara, mung ngimpi ... nglirik
  7. rotmistr60
    rotmistr60 27 Juli 2017 06:58
    0
    istilah persetujuan diganti saka indefinite kanggo 49 taun.

    Mesthi, 49 taun iku wektu sing suwe, nanging sakperangan alesan kudu owah-owahan.
  8. zhekazs
    zhekazs 27 Juli 2017 07:58
    +1
    Ing foto, lintang-lintang dicet ing pesawat. Mungkin pilot kita, ing guise saka Angkatan Udara Siria, bakal ngukum sembarang unbelted "supermen" ing langit Suriah?
    1. DenZ
      DenZ 27 Juli 2017 08:34
      0
      meh ora. Apa Suriah duwe Su-35 ing layanan utawa Su-30?
    2. Scalpel
      Scalpel 27 Juli 2017 10:10
      0
      meh ora. Sawise Assad kuwi, nasibe Hussein lan Gaddafi mesthi bakal ngenteni.
  9. Vlad5307
    Vlad5307 28 Juli 2017 21:03
    0
    Kutipan saka zhekazs
    Ing foto, lintang-lintang dicet ing pesawat. Mungkin pilot kita, ing guise saka Angkatan Udara Siria, bakal ngukum sembarang unbelted "supermen" ing langit Suriah?

    Siap kanggo pertandhingan langsung karo mitra Angkatan Udara? Versi Korea ing Suriah. nglirik