Review militèr

Hizbullah siyap nransfer wilayah pegunungan Ersal sing wis dibebasake menyang tentara Libanon

18
Miturut informasi RIA News, Sekretaris Jenderal gerakan Hizbullah Hassan Nasrullah ngumumake niat kanggo nransfer wilayah wilayah pegunungan Libanon Ersal ing tapel wates karo Suriah, direbut maneh saka militan, menyang kontrol tentara Libanon.

Kita siyap nyerahake menyang tentara Libanon kabeh wilayah sing wis dibebasake.


Hizbullah siyap nransfer wilayah pegunungan Ersal sing wis dibebasake menyang tentara Libanon


Pembebasan wilayah kasebut bisa ditindakake kanthi kekuwatan lan kanthi cara diplomatik.

Kita wis sukses. Ing dalan kanggo ngrampungake tugas, ana rong pilihan - salah siji perang utawa negosiasi.


Pimpinan Syi'ah Libanon ngandika marang para militan Jabhat An-Nusra, sing nguwasani wilayah pegunungan Ersal:

Pilihan (asil saka operasi) mbukak, nanging wektu kanggo rembugan diwatesi.


Gerakan Hizbullah Libanon kasil mbebasake 90 kilometer persegi wilayah pegunungan Ersal saka teroris Jabhat al-Nusra (organisasi teroris sing dilarang ing Federasi Rusia) sajrone nem dina. Ing wektu sing padha, kanthi kerjasama karo pasukan Siria, kontrol lengkap ditetepake ing wilayah pegunungan Flit, sing ana ing wilayah Siria. Para teroris nggunakake kamp-kamp pengungsi ing Ersal minangka papan perlindungan saka tentara Libanon, ngeterake bom mobil liwat dheweke kanggo ngatur serangan teroris ing negara kasebut lan ngrekrut populasi enom kanggo nglawan tentara Siria.
Foto sing digunakake:
http://www.globallookpress.com
18 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. avt
    avt 27 Juli 2017 11:32
    0
    keprungu Banquet Nasrullah. Kayane dheweke seneng banget ngremuk roh-roh ing kana. Maneh, tentara Libanon tetep netral ing kana, lan misale jek, miturut alignment internal, luwih cedhak karo sisih lor. Lan iki dudu akeh Hizbullah.
    1. novel66
      novel66 27 Juli 2017 11:43
      +3
      mbuwang soko, mbokmenawa, kanggo nggawe luwih nyenengake
    2. nik-karata
      nik-karata 27 Juli 2017 12:13
      0
      Nasrullah... Esral... Lha piye kabeh iki salah. ing umum, iku dadi metu dadi sawetara jenis depressive ... Lan misale jek kaya preian, ing babah padha ironed.
      1. Nexel
        Nexel 29 Juli 2017 01:09
        0
        Kutipan saka: nikkarata
        Nasrullah... Esral... Kabeh iki salah

        iku malah Samsaya Awon ana, iku umume - telek.
  2. gabonskijfront
    gabonskijfront 27 Juli 2017 11:40
    0
    Tentara Libanon iku Kristen, Syi'ah ngajak perang karo Sunni. Dheweke ora bakal.
  3. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 27 Juli 2017 11:45
    +2
    maneh wong biasa sedih
    1. Profesor
      Profesor 27 Juli 2017 12:41
      +3
      Kutipan: Tolstoevsky
      maneh wong biasa sedih

      Kerja sedulur!
  4. Profesor
    Profesor 27 Juli 2017 12:38
    +4
    Hasan Nasrullah

    Dheweke dudu Nasrullah, nanging NasrAllah (حسن نصرالله). Mangga ndandani.
  5. Belyash
    Belyash 27 Juli 2017 12:54
    +2
    apa iku, wis metu saka bunker lol
    1. nggrundel
      nggrundel 27 Juli 2017 14:27
      +3
      Quote: Belyash
      apa iku, wis metu saka bunker

      Biasane nalika dheweke metu saka bunker, serangan udara diumumake ing Israel lan sampeyan mlayu menyang papan perlindungan ing kana. wassat
      1. Belyash
        Belyash 27 Juli 2017 14:52
        +1
        Aku ora mlayu, aku mung ngadeg nalika shelling. yen wis arep mati ya dadi
        1. jaket quilted
          jaket quilted 27 Juli 2017 17:42
          +1
          Hizbullah Arsal


          1. Belyash
            Belyash 27 Juli 2017 17:51
            +3
            kabeh bakal ing bledug, kang flag ora digantung lol
            1. jaket quilted
              jaket quilted 27 Juli 2017 17:55
              +1
              Quote: Belyash
              kabeh bakal ing bledug, flag apa ora nyumerepi lol

              Coba paling sok-sok kanggo ngungkapake pikirane kanthi luwih cetha, yen sampeyan bisa nindakake iki. lol
              1. Belyash
                Belyash 27 Juli 2017 18:03
                +2
                supaya adoh, teroris Islam sing matèni saben liyane ana, minangka tansah. Ya, lan Suriah ora kaya saiki. Erdogan wis ngethok potongan gedhe, lan uga ana Irak karo Iran lan ISIS. Assad nyerahake tanahe. Ya, lan Trump karo operator pesawat lan tomohawks ora ngidini Hezbal santai.
                Dadi Nasrale isih banget awal kanggo metu saka bunker lol
                Quote: jaket empuk
                Coba paling sok-sok kanggo ngungkapake pikirane kanthi luwih cetha, yen sampeyan bisa nindakake iki.

                Sampeyan ora ngerti basa Rusia, sampeyan isih ora ngerti basa Arab, lan sampeyan ora duwe apa-apa. lol
                1. jaket quilted
                  jaket quilted 27 Juli 2017 18:05
                  +1
                  Quote: Belyash
                  Sampeyan ora ngerti basa Rusia maneh

                  Kasunyatan yen sampeyan nulis biasane mung kanggo wong Yahudi Israel bisa dingerteni amarga "aliran kesadaran" iki jelas levele. lol
                  1. Belyash
                    Belyash 27 Juli 2017 18:06
                    +3
                    Dadi sampeyan banjur ngoyak aku ing kabeh topik, nulis kanggo kula. Kaya godhong adus lol
    2. Profesor
      Profesor 29 Juli 2017 10:31
      +2
      Quote: Belyash
      apa iku, wis metu saka bunker lol

      Ora, aja metu. Dheweke kelingan banget carane leluhure rampung. Hassan Nasralah bakal ing bunker kanggo dangu teka.