Review militèr

AS njaluk sekutu ing Suriah fokus ing perang IS *, dudu Assad

36
Koalisi Internasional sing dipimpin AS kanggo Melawan kelompok teroris ISIS njaluk sekutu ing Suriah supaya fokus nglawan militan, dudu pamrentah Siria. Minangka saluran ngandika CNN ngutip wakil saka angkatan bersenjata AS, salah siji saka kelompok nglawan pasukan pamaréntah Siria wis mutusaké kanggo ninggalake pangkalan gabungan ing Suriah kidul lan independen nindakake operasi marang pasukan saka rezim Siria, laporan. RIA News.

Koalisi mung ndhukung pasukan sing wis setya nglawan IS *
- saluran kasebut ngutip tembung saka wakil resmi koalisi, Ryan Dillon.

Miturut Dillon, klompok Shahada al-Kartian wis menehi tandha manawa dheweke duwe kepinginan kanggo nggayuh tujuan liyane.

AS njaluk sekutu ing Suriah fokus ing perang IS *, dudu Assad


Koalisi kasebut jelas marang pimpinan Shahada al-Kartian yen dheweke milih nggayuh tujuan liyane, koalisi kasebut ora bakal ndhukung maneh.
- ngandika wakil saka koalisi.

Sadurungé, Daily Beast, nyebutake sumber ing administrasi lan Kongres AS, nyatakake yen Gedung Putih nggunakake strategi anyar kanggo Suriah, sing ora nyedhiyakake kanggo nyingkirake Presiden Bashar al-Assad saka kekuwatan lan melu kerjasama sing luwih cedhak karo Federasi Rusia. , kalebu ing bidang militer. .

Konflik bersenjata wis ana ing Suriah wiwit Maret 2011. Pasukan pamaréntahan ngadhepi militan saka macem-macem formasi bersenjata. Wiwit musim gugur 2015, Rusia nindakake operasi nglawan IS* ing Suriah kanthi panjaluk Damaskus. Data babagan jumlah korban konflik kasebut beda-beda. Miturut PBB, kita ngomong babagan 300 wong Siria sing mati.

IS* minangka organisasi teroris sing dilarang ing Rusia.
Foto sing digunakake:
http://edition.cnn.com/
36 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Vladimirets
    Vladimirets 27 Juli 2017 12:10
    +2
    "Salah sawijining klompok sing nglawan pasukan pamrentah Siria wis mutusake ninggalake pangkalan gabungan ing Suriah kidul"

    Iki tegese dheweke ora pengin nglawan ISIS, yen ora pengin, banjur dadi sekutu, yen sekutu, mula kudu rampung ing pangkalan, supaya ora kecekel. ara-ara samun mengko. ya
    1. Syurik70
      Syurik70 27 Juli 2017 13:20
      +2
      Koalisi mung ndhukung pasukan sing wis setya nglawan IS *

      ya wis. Mung pesawat sing nembak mudhun, sing (waspada!) Nyerang militan sing nyerang pangkalan tentara Siria.
      Kabeh kaya biasane, AS tansah ngapusi, lan yen ora ngapusi, sampeyan ora weruh apa-apa.
  2. Pemotong
    Pemotong 27 Juli 2017 12:11
    +7
    Wah, ana apa? Assad biyen dadi musuh #1! Ora muspra yen VVP lan Trump ngobrol suwe!
    1. pjastolov
      pjastolov 27 Juli 2017 12:43
      +3
      grup Shahada al-Kartian wis menehi tandha yen dheweke bisa uga duwe kepinginan kanggo nggayuh tujuan liyane.
      ndeleng yen Assad tetep, banjur pimpinan grup iki bakal ngadhepi gantungan, kaya iki, halo Alexander hi
      1. Pemotong
        Pemotong 27 Juli 2017 12:50
        +8
        Hello Volodya! hi Kasur sing twisting soko ing kapentingan dhewe, iku bakal becik kanggo ngerti apa ... Kita mung bisa guess!
        1. pjastolov
          pjastolov 27 Juli 2017 12:53
          +4
          Ya, ora ana sing bisa ditebak - dheweke pengin ngethok luwih akeh potongan Siria, banjur helikopter kasebut buyar ngguyu
          1. Pemotong
            Pemotong 27 Juli 2017 12:59
            +7
            Sampeyan pancen ayu! apik Pitakonan ing kene yaiku kepiye Rusia bisa njaga wilayah liyane ing mburi Assad, mula kasunyatan manawa Suriah ora ana maneh ing bekas watese wis jelas!
            1. pjastolov
              pjastolov 27 Juli 2017 13:09
              +3
              tapi iki soale angel, wingi aku omong karo wong yahudi, di wenehi video tawuran wong arab iki, nek minat tonton
              https://topwar.ru/121367-hezbollah-atakuet-posled
              nie-oploty-terroristov-v-rayone-ersal-na-border-
              s-siriey.html#comment-id-7192217 otakku macet ngguyu
              1. Pemotong
                Pemotong 27 Juli 2017 13:30
                +7
                Dideleng. Iki dudu perang, iki sawetara jinis game shooting. Apike, nanging ing frontal, ing wutah lengkap ora nyoba? ngguyu Mungkin pementasan?
                1. pjastolov
                  pjastolov 27 Juli 2017 14:16
                  +3
                  Kanca-kanca Israel njupuk iki saka YouTube Arab, dadi aku ora ngerti ngguyu
  3. Maz
    Maz 27 Juli 2017 12:12
    +3
    Wow, ora malah setengah taun wis liwati, nanging ayo - apa owah-owahan! Sing apa tegese karo tembung apik saka Lavrov lan bedhil saka Shoigu, sampeyan bisa gawe uwong yakin partner lan malah sekutu ... malah kanca saka kabeh bangsa - Israel.
  4. logall
    logall 27 Juli 2017 12:15
    + 17
    [/ kutipan] Amerika Serikat njaluk sekutu ing Suriah supaya fokus nglawan IS *, dudu Assad [kutipan]

    Ayo? Kaya iki? Cithakan break! Aku ora ngandel! Ana sing salah. belay
    Kapal ing sirahku pecah...
  5. rotmistr60
    rotmistr60 27 Juli 2017 12:16
    +1
    Koalisi mung ndhukung pasukan sing wis setya nglawan IS *

    Iku curiga yen dheweke dumadakan mutusake kanggo nglalekake Assad maneh. Iki biasane kedadeyan nalika Amerika nyiapake trik kotor liyane ing Suriah.
  6. Masya Masya
    Masya Masya 27 Juli 2017 12:18
    +4
    Wau!!! Sampeyan konsentrasi pasukan sampeyan ... lan dheweke bakal mirsani saka sisih ... bener konsentrasi utawa carane ... nglirik
    1. novel66
      novel66 27 Juli 2017 12:37
      +3
      dheweke ora bakal mirsani apa-apa - mung bakal ngebom sethithik, ing kana, bisa uga kena
      1. Masya Masya
        Masya Masya 27 Juli 2017 13:10
        +4
        Kutipan: novel66
        mbok menawa malah njaluk

        Mesthi bakal!!! Pernikahan, panguburan, lan excavator, lan yen sampeyan begja, loro ...
  7. aszz888
    aszz888 27 Juli 2017 12:22
    +1
    ... petal liyane saka chamomile Merikatos ing Suriah: Assad-teroris, teroris-Assad, etc ... apa padha paling ngerti apa padha arep? ngguyu
    1. novel66
      novel66 27 Juli 2017 12:39
      +3
      apa sing dikarepake - ora bisa ditindakake, saiki sampeyan kudu numpak taksi, ing pungkasan, Assad bisa didorong ing pemilihan sabanjure
  8. Stirbjorn
    Stirbjorn 27 Juli 2017 12:38
    0
    Kanggo pisanan aku krungu babagan pengelompokan iki - mesin telusur uga mung diikat karo warta iki ... sawetara jenis sampah. Lan isih bakal dadi giliran Assad, Amerika Serikat ora bakal mundur kaya ngono
    1. san4es
      san4es 27 Juli 2017 12:55
      +4
      https://rueconomics.ru/263990-tramp-reshil-sekono
      mit-na-sirii
      Iki wis nyebabake owah-owahan ing kampanye Siria. Miturut CNN, Shahada al-Kartian, salah sawijining kelompok sing nglawan pasukan Bashar al-Assad, ninggalake pangkalan gabungan ing Suriah kidul kanggo perang dhewe.

      Shahada al-Kartian ujar manawa dheweke duwe tujuan liyane kajaba nglawan ISIS. Koalisi kasebut, nerangake marang pimpinan Shahad al-Kartian yen ing kasus iki, dheweke ora bakal dibantu maneh, "ujare Dillon.

      Sadurunge, media Amerika, kanthi nyebutake sumber ing Gedung Putih lan Kongres, nglaporake manawa administrasi Donald Trump ngganti strategi ing Suriah.

      "Tim Trump wis mbukak strategi anyar supaya Assad tetep kuwasa, nampa ide zona aman sing disuarakake Rusia, kerja sama karo Moskow, kalebu nggunakake pasukan Rusia kanggo patroli," tulis The Daily Beast ing awal Juli. Artikel kasebut uga nyathet yen "pembantu Trump kunci, saka Jared Kusher nganti Mile Flynn, wis pirang-pirang wulan kanggo koordinasi sing luwih cedhak karo Rusia ing Suriah."
      1. Stirbjorn
        Stirbjorn 27 Juli 2017 13:02
        0
        lan apa? Kabar sing padha dina iki
        1. san4es
          san4es 27 Juli 2017 13:21
          +4
          Kutipan: Stirbjorn
          lan apa? Kabar sing padha dina iki

          Kayane sesuk bakal ana sawetara "kolektif" anyar (ora dingerteni) saka oposisi kanthi dhukungan saka Departemen Luar Negeri.
          1. Stirbjorn
            Stirbjorn 27 Juli 2017 14:19
            +1
            Kutipan saka san4es
            Kayane sesuk bakal ana sawetara "kolektif" anyar (ora dingerteni) saka oposisi kanthi dhukungan saka Departemen Luar Negeri.

            ya, mungkin grup iki grup sedina - malah ana wong lanang sing kamuflase ngadeg karo mburi ing foto. wassat lan kabeh warta kanggo cocog, mungguh
            1. jaket quilted
              jaket quilted 27 Juli 2017 14:32
              0
              Sawise statement iki ing Israel, ana mbokmenawa "nangis" ing jajaran pimpinan, lan padha frantically looking for cara anyar kanggo finance lan ndhukung Siria "oppositionists" (maca teroris) perang nglawan Assad
              1. Paranoid50
                Paranoid50 27 Juli 2017 14:49
                +1
                Quote: jaket empuk
                Sawisé statement iki ing Israel, ana mbokmenawa "nangis" ing rangking pimpinan sawijining

                Duc, ana sawetara jinis alignment angel ... Utawa, ing nalisir, kabeh iku prasaja.
                Artikel kasebut uga nyathet yen "pembantu Trump kunci, saka Jared Kusher nganti Mile Flynn, wis pirang-pirang wulan kanggo koordinasi sing luwih cedhak karo Rusia ing Suriah."
                Jared Kushner - yaiku, mantu Trump. Lan mantu kita minangka wakil saka lobi sing menarik sing mbiayai kampanye Trump - ora bakal bingung karo belanja kampanye resmi. Dadi apa babagan mourning ing Israel - hz, nanging sampeyan isih kudu nglacak reaksi. Ora ana gunane kanggo takon "wong lokal" - dheweke ora ana ing subyek ing kene.ngguyu
                1. jaket quilted
                  jaket quilted 27 Juli 2017 14:57
                  +1
                  Kutipan saka Paranoid50
                  Lan mantu kita minangka wakil saka lobi sing menarik sing mbiayai kampanye Trump - ora bakal bingung karo belanja kampanye resmi. Dadi apa babagan mourning ing Israel - hz, nanging sampeyan isih kudu nglacak reaksi

                  Kasunyatan manawa utamane wong-wong warga negara Yahudi lan wong-wong sing pro-Israel dadi kuwasa ing Amerika Serikat, mesthine apa sing provokatif "serangan" ing Iran, Hizbullah lan DPRK sing padha (sing "sengiti" dening pimpinan Izmail), kanthi jelas nuduhake, nanging sawise statement US, regime Israel isih kudu ora supaya tegas ndhukung teroris "oposisi" ing Suriah, lan iku apik.
                  1. Paranoid50
                    Paranoid50 27 Juli 2017 15:07
                    +1
                    Quote: jaket empuk
                    apa sing provokatif "serangan" ing Iran, Hizbullah lan DPRK padha cetha nuduhake

                    Dadi, misale jek Assad utang (uga, kajaba, mesthi, Rusia) uga Kim amarga dheweke isih ketinggalan - kasur pangalihan vektor, nyoba "menjahit" DPRK kanthi dhukungan kanggo teroris. Iku mung apa? Nyuwun
                    1. jaket quilted
                      jaket quilted 27 Juli 2017 16:02
                      +1
                      Kutipan saka Paranoid50
                      Iku mung apa?

                      Amerika Serikat lan Israel bakal nuduh kabeh wong terorisme mung kanggo "mbuwang" awake dhewe.
                      Ing BV, akeh "fiksi lan provokasi" asale saka Israel, iki sing diomongake Menteri Pertahanan Tel Aviv Lieberman babagan DPRK, kanthi cara, tokoh iki "jelas" ditetepake "Axis of Evil" sing misuwur.
                      Ing wawancara karo Walla, Sekretaris Pertahanan Avigdor Lieberman ngelingake yen konfrontasi antarane AS lan Korea Lor bakal langsung nyerang Israel.

                      Menteri ngandika: Wong edan saka Korea Lor minangka sekutu paling cedhak karo Assad lan wong Iran, ing kene kita ngadhepi sumbu piala - saka Korea Lor liwat Iran menyang Assad lan Hezbollah, tujuane wong-wong iki yaiku kanggo ngrusak jagad iki.

                      Lan kabeh amarga kekancan sing wis suwe antarane Pyongyang lan Tehran.
                      1. Paranoid50
                        Paranoid50 27 Juli 2017 16:11
                        +1
                        Quote: jaket empuk
                        kene kita dealing karo sumbu ala

                        Carane padha macet ing "sumbu" ... Ing asas, prabédan iku, ora kaya kasur, Israel ora sebutno Rusia. Padahal, “we write” Assad “, Russia is in the mind..” Lha ya ora apa-apa, banjur kita dadi GANG (China hubungane). ngguyu
            2. san4es
              san4es 27 Juli 2017 14:36
              +4
              ...ya, mbok menawa grup iki minangka grup sedina..

              ya ... yeah .. kabeh iki minangka "tenang" disinformasi
  9. jaket quilted
    jaket quilted 27 Juli 2017 16:17
    0
    Kutipan saka Paranoid50

    Kepiye carane macet ing "sumbu" ...

    Ya, dheweke seneng karo tembung kasebut - "sumbu" "sanksi"
  10. Best
    Best 27 Juli 2017 17:44
    0
    Nalika ngomong babagan Suriah, perlu kanggo njupuk fitur khas sing penting: B. Assad ora duwe tentara biasa kaya ngono. Brigade aktif, divisi, lsp. - iki macem-macem klompok manunggal ing struktur iki, sing, paling kamungkinan, mung digabungake dening patriotisme lan backbone mapan saka mantan tentara ("Macan", etc.). Ora ana kesatuan sing lengkap ing antarane kelompok kasebut. Mulane, sawise karusakan saka ISIS, lan sapiturute, negara bakal ngadhepi guncangan owahan ing ngarep. Lan kamenangan SAA saiki minangka upaya gedhe saka Pasukan Aerospace, penasihat militer Rusia, lan liya-liyane, kalebu, mesthi, Iran, Hezbollah, Libanon, lan liya-liyane. bab muspra lan bakal tumindak miturut rencana dhewe. Siji bab sing cetha. yen Amerika Serikat ora bakal ninggalake Suriah kaya ngono. Padha sijine kakehan menyang. Lan apa sing diumumake komandan iki ora luwih saka langkah taktik. Kajaba iku, isih ana solusi kanggo masalah Kurdi. Lan bakal angel banget. Semono uga kasunyatane.
    1. jaket quilted
      jaket quilted 27 Juli 2017 17:58
      0
      Kutipan saka Best
      Nalika ngomong babagan Suriah, perlu kanggo njupuk fitur khas sing penting: B. Assad ora duwe tentara biasa kaya ngono.

      Sampeyan salah, tentara Siria ana lan "Macan" lan "Falcons" sing padha kalebu bagean kasebut.
  11. Best
    Best 27 Juli 2017 20:59
    0
    Quote: jaket empuk
    Kutipan saka Best
    Nalika ngomong babagan Suriah, perlu kanggo njupuk fitur khas sing penting: B. Assad ora duwe tentara biasa kaya ngono.

    Sampeyan salah, tentara Siria ana lan "Macan" lan "Falcons" sing padha kalebu bagean kasebut.

    Sampeyan bener, padha dadi balung mburi tentara, lan liyane diklompokaké watara wong.
  12. LeonidL
    LeonidL 28 Juli 2017 00:49
    +1
    Ide apik! Iku wektu dhuwur!
  13. Haji Murat
    Haji Murat 28 Juli 2017 03:51
    0
    TAKUT KEHILANGAN...