Review militèr

Azerbaijan tuku pelatih Super Mushshak Pakistan

23
Miturut kiriman blog bmpd, warta portal Pertahanan Pakistan ngumumake kesimpulan ing 27 Juli saka kontrak sing nyedhiyakake pasokan 10 pesawat latihan piston ringan MFI-395 Super Mushshak dening asosiasi industri penerbangan negara Pakistan Pakistan Aeronautical Complex (PAC) menyang Angkatan Udara Azerbaijan.

Azerbaijan tuku pelatih Super Mushshak Pakistan


Mesin iki minangka modifikasi sing luwih apik saka pesawat latihan Swedia Saab MFI-17 Supporter, sing diprodhuksi dening PAC kanthi lisensi kanthi jeneng Mushshak ing markas ing Kamra wiwit taun 1981. Rilis versi Super Mushshak sing luwih apik wis ditindakake dening PAC wiwit taun 1995.

Sadurunge, pesawat saka jinis iki, kang misuwur antarane negara Islam, dituku dening 9 negara. Nganti saiki, kira-kira 160 unit wis dituku, kalebu Iran (25), Arab Saudi (20), Oman (8), Suriah (6), perusahaan swasta Afrika Selatan Uni Group Holdings (Pvt) Ltd (5). Saiki, kontrak dileksanakake karo Nigeria (kanggo 10 pesawat), Qatar (8), lan Turki (52 karo perakitan lokal).
Foto sing digunakake:
http://www.globallookpress.com
23 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Teberii
    Teberii 28 Juli 2017 05:03
    0
    Murah lan nyenengake.
    1. xetai9977
      xetai9977 28 Juli 2017 10:03
      +3
      Yen mangkono, banjur gedhe. Sadurunge, Aermacchi M-346 Italia ditampilake kanggo Angkatan Udara kita. "Latihan" wis dituku, dadi pejuang anyar.
  2. 210okv
    210okv 28 Juli 2017 05:48
    +1
    Tikus super .. Jeneng sing menarik. Apa tegese yen diterjemahake?
    1. aszz888
      aszz888 28 Juli 2017 06:21
      +1
      210okv Dina iki, 05:48 Anyar
      tikus super

      ... super fly, utawa pilihan kapindho - super fly ... lan terjemahan - sampeyan kudu rummage ...
      1. Okolotochny
        Okolotochny 28 Juli 2017 08:11
        +6
        Ana pilihan katelu, "wetan", super kuldi. nglirik
  3. Stas157
    Stas157 28 Juli 2017 09:15
    +3
    Apa hubungane Azerbaijan karo Pakistan? Iku bakal luwih apik yen kita ngenteni dicokot lan tuku Yak-152 kita.
    1. xetai9977
      xetai9977 28 Juli 2017 10:00
      +3
      Kenging punapa? Beda karo negaramu. kang stands konco aggressors tanah kita, Pakistan wis tansah lengkap tangan bantuan kanggo kita. Dheweke ora duwe hubungan diplomatik karo wong Armenia
      1. genisis
        genisis 28 Juli 2017 10:12
        +1
        Lan daya aviation gedhe. Mung JF-17 ora bisa ngedol kabeh, amarga penerbangan Pakistan apik, nanging China mutusake)
      2. den3080
        den3080 28 Juli 2017 11:33
        0
        Aku pengin maca babagan conto nggedhekake tangan Pakistan marang wong Azerbaijan persaudaraan:
        apa padha menehi? kapan? ing jumlah apa? kanggo apa dhuwit? apa bantuan?

        yen sampeyan duwe dhuwit, tuku lan sapa wae ... bisa
        1. Yeraz
          Yeraz 28 Juli 2017 12:45
          +4
          Kutipan saka: den3080
          apa padha menehi? kapan? ing jumlah apa? kanggo apa dhuwit? apa bantuan?

          Bantuan yaiku Pakistan minangka siji-sijine negara ing donya sing, amarga konflik Karabakh, ora ngakoni Armenia minangka negara ing PRINSIP. Malah Turki persaudaraan ngakoni Armenia minangka negara, nanging nutup tapel watese. Lan Azerbaijan duwe hubungan ekonomi khusus karo Pakistan ora duwe demarche diplomatik dibandhingake Turki, nanging nggawe demarche diplomatik. Iki solidaritas Muslim sejatine. Dadi akeh sing ora yakin babagan Azerbaijan, nanging Turki bakal nutup tapel watese yen ora ana minyak lan gas. saka Azerbaijan sing dadi kanggo Turki lan investasi sing nyedhak wis dening 20 milyar lan Pakistanis, sing wis ditampilake principledness kuwi adoh, lan iki Sunni Pakistan, lagi ngomong, prabédan antarane Syi'ah Iran, kang pepadhamu.
          Kutipan saka: den3080
          yen sampeyan duwe dhuwit, tuku lan sapa wae ... bisa

          ora mesthi. Amerika Serikat lan Eropa duwe sanksi lan ora ngedol apa-apa menyang Azerbaijan. Lan Rusia uga nolak ing angkatan udara. Sanajan ana dhuwit lan akeh panjaluk.
          1. genisis
            genisis 28 Juli 2017 13:05
            +1
            Wong Pakistan sing apik! Pukulan kuat kanggo wong Armenia. Aku ora ngerti yen dheweke bakal pulih? ))
            Umumé, iki nuduhake sapa sejatine kanca Azerbaijan.
            1. Yeraz
              Yeraz 28 Juli 2017 13:15
              +4
              Kutipan saka genisis
              Wong Pakistan sing apik! Pukulan kuat kanggo wong Armenia. Aku ora ngerti yen dheweke bakal pulih? ))

              Iku dudu babagan kekuwatan, nanging babagan tumindak lan maknane. Mesthi wae, gampang ngubur Pakistan saka kadohan)))
              Kutipan saka genisis
              Umumé, iki nuduhake sapa sejatine kanca Azerbaijan.

              Sunni 193 yuta Negara Muslim Nuklir.
              1. genisis
                genisis 28 Juli 2017 13:19
                +1
                Salah sawijining panyedhiya utama fundamentalisme Islam.
                Pengemis, radikal mundur, ing sebagian besar negara, ora urip ing abad pungkasan.
                Lan tumindake kuwat. Kajaba iku, ora ana akibat kanggo sapa wae.
                1. Yeraz
                  Yeraz 28 Juli 2017 13:25
                  +2
                  Kutipan saka genisis
                  Pengemis, radikal mundur,

                  Mulane, dheweke duwe Nukleus lan ing bidang rudal dheweke luwih maju tinimbang kabeh negara Islam liyane lan ora mung.Lan para ilmuwan lan programmer Pakistan minangka kedadeyan umum ing kabeh perusahaan gedhe ing donya. Dadi, ora perlu ngenalake kene, ala Afghans lungguh ing sungkowo lan udud cant.
                  Saka akeh, dheweke ora bisa, kaya wong Armenia, ngusir sebagian besar pedunung negara lan ngatasi masalah kemiskinan ing omah)))
                  Kutipan saka genisis
                  Lan tumindake kuwat. Kajaba iku, ora ana akibat kanggo sapa wae.

                  Iki duwe akibat ing jagad Islam kanthi latar mburi konfrontasi Sunni-Syiah, lan sampeyan bakal weruh akibat kasebut liwat wektu.
                  1. genisis
                    genisis 28 Juli 2017 14:17
                    0
                    Nah, kanggo 190 yuta mesthi ana sawetara wong sing pinter.
                    Konsekuensi bakal katon liwat wektu, kaya bizimdir? Dadi pirang-pirang taun kepungkur
                    1. Yeraz
                      Yeraz 29 Juli 2017 14:29
                      +2
                      Kutipan saka genisis
                      Nah, kanggo 190 yuta mesthi ana sawetara wong sing pinter.

                      Ya, ana ing Bangladesh, sing ora ana indikator sing padha kanggo populasi.
                      Kutipan saka genisis
                      Konsekuensi bakal katon liwat wektu, kaya bizimdir? Dadi pirang-pirang taun kepungkur

                      Thanks kanggo lulusan Mgimo, kanthi usaha, Azerbaijan bakal dadi subyek saka Federasi Rusia lan dheweke bakal kaya Kadyrov ing Federasi Rusia. seneng dadi bagéan saka Federasi Rusia.
                      1. genisis
                        genisis 30 Juli 2017 17:37
                        0

                        Kaya sing sampeyan ngerteni, Bangladesh luwih dhuwur tinimbang Pakistan.
                        https://blog.hackerrank.com/which-country-would-w
                        ing-in-the-programming-olympics/
      3. awus4
        awus4 29 Juli 2017 15:00
        +3
        tanah sampeyan ora ana, kabeh wong ngerti banget carane ilmuwan sampeyan nulis maneh sajarah ... nanging aku ngerti sampeyan, iku ngina lan ora nyenengake ... sampeyan kudu sinau kanggo manggon bebarengan karo Armenian maneh ...
        1. Yeraz
          Yeraz 30 Juli 2017 21:55
          +2
          Kutipan saka aws4
          tanah sampeyan ora ana, kabeh wong ngerti carane ilmuwan sampeyan nulis maneh sejarah ... nanging aku ngerti sampeyan, iku ngina lan ora nyenengake ...

          Iki ditrapake kanggo para petani, aku wong Turki murni lan semboyan kita yaiku tanahku ing ngendi kuku jaranku. wong Turki duwe Istanbul lan aja padha sumelang ing kabeh))) Malah sarcastically ing pertandhingan karo wong Yunani, tanggal Penaklukan sijine munggah ing banars. Carane padha kudu hubungane karo topik.
          1. awus4
            awus4 31 Juli 2017 00:50
            +2
            tulisane opo??? Apa sampeyan nggunakake penerjemah??? Aku enggal-enggal ngandhani yen temenan ora bisa digunakake kanthi apik, amarga komet sampeyan minangka kumpulan tembung sing ilang maknane, lan aku mung bisa ngira-ngira apa sing arep dikandhakake.
  4. Prahara70
    Prahara70 28 Juli 2017 10:59
    0
    Kutipan saka xetai9977
    Kenging punapa? Beda karo negaramu. kang stands konco aggressors tanah kita, Pakistan wis tansah lengkap tangan bantuan kanggo kita. Dheweke ora duwe hubungan diplomatik karo wong Armenia

    Ya ... Lan ing ramseys karo Armenians, apa ora ana kesalahane sampeyan? Utawa ana wae? Merga wong Armenia kuwi ngomong nèk kowé kudu disalahké kanggo kabèh. Lan ana akeh kahanan sing padha ... Yen ana konflik kaya ngono, mula ana sing butuh!
    1. Karen
      Karen 28 Juli 2017 17:10
      +1
      Yeraz, ana boks sing digantung ing tank sampeyan sajrone perang - kanggo kru ... Iki ora bakal bisa digunakake karo pesawat - kacepetan dhuwur - sampeyan kudu nyewa Romanov maneh.
      Lan kita ngurbanake ewonan wong Afghan / Pakistan ing Fuzuli kanggo para dewa. Kita isih duwe crusts, nanging ora ana sing pengin njupuk mayit, lan kita kudu nglampahi bensin larang regane ... padha diobong padhang peteng, padha weruh ing Islamabad. Sayange yen kabeh wong dipateni, yen ora, dheweke bakal krungu jeritan saka wong urip.
      1. Yeraz
        Yeraz 29 Juli 2017 14:32
        +2
        Quote: Karen
        ing kene ing tank sampeyan sajrone perang ana cribs - kanggo kru ... Iki ora bakal bisa digunakake karo pesawat - kacepetan dhuwur - sampeyan kudu nyewa Romanovs maneh.

        yen sampeyan ora arep ngrembug biasane, lan trollings nyerang wong salah.
        Quote: Karen
        Lan kita ngurbanake ewonan wong Afghan / Pakistan ing Fuzuli kanggo para dewa.

        terus ewu??? Damn, lan kita panginten Atusan ewu.