Review militèr

13 wong direkrut menyang Pengawal Rusia. ing musim semi

22
Miturut informasi RIA News, Kepala Direktorat Organisasi lan Mobilisasi Utama Pengawal Rusia, Letnan Jenderal Yevgeny Fuzhenko, ngandhakake yen nalika wajib militer musim semi (April-Juni), luwih saka 13 ewu rekrut mlebu layanan departemen kasebut.

Miturut dekrit saka Presiden Federasi Rusia, minangka bagéan saka conscription spring 2017, replenishment saka jumlah total luwih saka 13 ewu wong direncanakake kanggo pasukan saka Garda Nasional. Ing ngarep, aku bisa ngomong kanthi yakin manawa kampanye kasebut rampung kanthi sukses.




Ing wektu sing padha, miturut dheweke, bagean saka wajib militer ora ngluwihi 30% saka jumlah biasa sersan lan prajurit.

Dituduhake manawa jumlah wajib militer ing jajaran Pengawal Rusia saka Crimea lan Sevastopol udakara 2016 wong ing wajib militer musim gugur 100, lan taun iki wis kira-kira 200.
Foto sing digunakake:
http://www.globallookpress.com
22 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Komentar wis dibusak.
  2. Alexey7777777
    Alexey7777777 28 Juli 2017 09:31
    +4

    Apa iki reaksi sing kudu ditindakake para wajib pajak sing dihormati miturut pendapat sampeyan, sing duwe kuwasa?
    1. Bonesetter
      Bonesetter 28 Juli 2017 09:57
      + 10
      Alexei, apa sampeyan nindakake salah?
    2. Prapor-527
      Prapor-527 28 Juli 2017 17:24
      +3
      Kutipan: Alexey7777777
      Apa iki reaksi sing kudu ditindakake para wajib pajak sing dihormati miturut pendapat sampeyan, sing duwe kuwasa?

      Apa sampeyan mikir reaksi kudu kaya iki? Lan sing paling penting, ora dihukum ...
    3. Insular
      Insular 29 Juli 2017 04:50
      0
      Kutipan: Alexey7777777
      Apa iki reaksi sing kudu ditindakake para wajib pajak sing dihormati miturut pendapat sampeyan, sing duwe kuwasa?

      Inggih, kaya aku ngomong, sampeyan frostbitten ing toleransi liberalisme ... Punika konfirmasi.
      1. Alexey7777777
        Alexey7777777 29 Juli 2017 05:20
        +2
        - Lan ing cara, Pak, psikiater misuwur sapisan ngandika bab: "Yen sampeyan ora kaya coprophiles, banjur iku banget kamungkinan sing bener coprophile banget, mung didhelikake." Aku ora bisa njamin keaslian tembung kasebut, nanging isih ngrungokake dhewe, mungkin sampeyan lagi ngenteni panemuan rasa seger! nglirik
        1. T100
          T100 29 Juli 2017 22:33
          0
          Aku iki, seer! "
          ... ngandika soko bebarengan baris saka: "Yen sampeyan ora kaya coprofiles, banjur iku banget kamungkinan sing bener coprofile banget, mung didhelikake." Aku ora njamin akurasi tembung kasebut ... "
          Iki klasik: "... Aku ora kelingan sing ngomong apa - lan aku ora tanggung jawab kanggo pasar ..."
          Sampeyan - ing lantai 2. Kelas 4-F. Dheweke bakal mulang ana.
    4. Komentar wis dibusak.
      1. Basarev
        Basarev 29 Juli 2017 22:17
        0
        Lan ing mratelakake panemume kabeh iku bener. Iki pejabat ing kuwasa kita, lan ora kosok balene. Lan yen padha nyoba kanggo nglindhungi piyambak saka kita, kanggo ndhelikake konco bedhil, banjur ana soko kanggo ndhelikake lan soko wedi. Langsung mudhun karo pejabat kasebut. Abdine rakyat ora ana sing didhelikake saka bendarane.
    5. Stanislav
      Stanislav 30 Juli 2017 14:28
      0
      Kutipan: Alexey7777777
      Iki kepiye para pembayar pajak sing apik kudu nanggepi.
      Ing mratelakake panemume, padha anget, entheng lan ora mboseni. Reaksi sing bener. Wis enviable. Lan muspra sampeyan nuthuk sirah menyang baterei: dheweke ora krungu sampeyan, amarga baterei atos, lan sirahmu alus.
  3. Alexey R.A.
    Alexey R.A. 28 Juli 2017 10:11
    +9
    Hmmm ... Pasukan Internal urip lan urip meh 100 taun - lan ora ana sing nggatekake. Nanging bareng dijenengi Pengawal Rusia, bengok-bengok "panguwasa wedi marang rakyate" langsung kesusu.
    Aku kepengin weruh yen sampeyan ngganti jeneng WG bali menyang BB - apa sing bakal kelakon?
    1. tasha
      tasha 28 Juli 2017 10:59
      +2
      Aku bisa nganggep yen tangisan "ya, panguwasa wedi!" ... nglirik
      1. PEMBADAN
        PEMBADAN 28 Juli 2017 11:15
        +4
        Aku bisa nganggep yen tangisan "ya, panguwasa wedi!" ...

        Jeritan iki ora liya mung jeritan. Iku luwih apik kanggo wong-wong mau nalika FSA nggawa cookie karo jamur lan feed everyone. Saben uwong bakal mlumpat ing ecstasy lan nyuwun celana renda, mbuwang koktail Molotov ing karyawan lan, ing pose pelayan, nawakake layanan kanggo mitra. Wong-wong kuwi kudu dikirim menyang barak suwene nem sasi, kanthi rasukan permanen kanggo "kacamata", supaya padha ngrasakake apa nasibe nunggu dheweke "liwat gunung". Mungkin banjur otak sing sesat bakal mulai nambah 2 + 2 kanthi bener, lan ora nindakake omong kosong. Miturut Karl Marx, negara minangka aparat kekerasan ing kasus apa wae - demokrasi, ora ana bedane yen ora demokrasi. Lan kanggo ngusir mungsuh njaba sing tumindak liwat kolom kaping 5, ing kerangka undang-undang domestik negara, minangka tugas utamane.
      2. Black_PR
        Black_PR 29 Juli 2017 15:35
        0
        Dheweke kudu ngatur jeritan, lan dheweke bakal nemokake alesan ....
    2. Vladimirets
      Vladimirets 28 Juli 2017 11:21
      +6
      Kutipan: Alexey R.A.
      yen sampeyan ngganti jeneng WG bali menyang BB - apa sing bakal kelakon?

      Swara: pogonnik abang, NKVDshniki, GULAG, lsp. ya
    3. Sling cutter
      Sling cutter 29 Juli 2017 15:53
      +2
      Kutipan: Alexey R.A.
      Aku kepengin weruh yen sampeyan ngganti jeneng WG bali menyang BB - apa sing bakal kelakon?

      potong liyane opo
    4. Komentar wis dibusak.
  4. Kolonel
    Kolonel 28 Juli 2017 12:11
    +2
    Lan apa jenis tong minyak sing duwe tameng? PJ kapindho, nanging siji iki ora menowo.
    1. PEMBADAN
      PEMBADAN 28 Juli 2017 12:54
      +1
      Dideleng saka tampilan mburi Glock 19 (9x19 Para) hi
      1. Oden280
        Oden280 28 Juli 2017 17:09
        +1
        Iki duweke kita, Gsh-18
        1. Prapor-527
          Prapor-527 28 Juli 2017 17:45
          +1
          Kutipan saka Oden280
          Iki duweke kita, Gsh-18

          Rasakna bedane. Gsh-18
  5. Nyrobsky
    Nyrobsky 28 Juli 2017 12:45
    +1
    Inggih, nggih. Kanggo 13 ewu pejuang, ana liyane ing Rusia!
  6. Prahara70
    Prahara70 28 Juli 2017 19:11
    +1
    Podvalny duwe bangkekan maneh...
  7. serge siberian
    serge siberian 29 Juli 2017 15:52
    0
    Nanging kepiye carane sampeyan bisa tresna lan nglindhungi TANAH AIR?" 20% saka total wajib militer pancen ora masuk akal !!!
    Saben uwong kudu sinau ilmu militer, wong Israel wis suwe ngerti, sanajan mung sawetara, nanging sampeyan bisa nemokake sing cukup kanthi sopan lan nampa pengalaman kasebut nganti suwe, utawa kaya sadurunge Perang Patriotik Agung, kita bakal mbuwang topi.
  8. Katresnan iku
    Katresnan iku 29 Juli 2017 22:11
    0
    Matur nuwun Gusti! Guardian Angel guys, tentrem lan kesehatan. ya